A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Steffi!
most jött haza a férjem :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Kaptam egy Pampers kuponfüzetet, aki kéri elpostázom. Nálunk ez a pelus nem jött, be, de emlékszem, hogy valaki írta, hogy ezt használják. Ha kell, léccí priviben címet.

cerazette: én is szedem, egyelőre működik, mert nincs kistesó kezdemény. :lol: Órát lehetett volna igazítani a 'mikulásomhoz', aztán pontosan 6 héttel Bogi születése után megjött :evil: , na ekkor kezdtem szedni és azóta semmi. Elkezdtem parázni, erre csináltam egy terhestesztet, de negatív. (egy pillanatra szomorú is lettem miatta :shock: ) de örülök, hogy most nincs ez a betétezős-foltcsekkolós mizéria, fúj!

(Boginak is hat ujja volt, vagyishát azt mondták, én csak egy bőrdarabkát láttam, amit elkötöttek egyből. Anyukám odáig volt a büszkeségtől, hogy 'táltos', én viszont nem örültem. Szerencsére csak egy nagyon pici nyoma maradt.)
Vendég

Sziasztok!

Pici babások, hogy bírják a csemeték a frontot? Mi jelentem 2 napja úgy szenvedünk, mint a fene, ma is dél óta 1 órát sikerült aludnia, üvölt szegénykém, aztán most 15perc intenzív ordítás után szó szerint beájult. Már nagyon várom az igazi szeptembert, amikor nem kell estig várni a sétával.

Tapasztalt anyucik: a babák félnek sötétben babakocsizni? Mert a múltkor vártam, hogy hűvösebb legyen és szürkületben akartam menni, de úgy sírt, h. feladtam. Ha meg világosban megyek sír, mert izzad. Szóval jó lenne már egy kis lehülés.

DM-es kuponfüzet hogy műxik? Talán jövő héten sikerült elugranom egy DM-be végre....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka, mi ma strandon voltunk Velencen, egesz jol birta, csak hamar elfaradt, aztan csak kezben volt hajlando aludni, hazafele meg az ut felet ataludta, majd uvoltott, majd ujra aludt, mire hazaertunk, kutya baja, azert most este nem kellett sokaig ringatni...:)
nagyon jol esett nekem az uszkalas, de micsoda szegyen, h ketszer 10 perc uszastol erzem a hatam... :oops:

banana

Jó reggelt!
sikerült tegnap lejutnunk a Balcsira egy csobbanásra. Nagyon jó volt a víz. Valahogy most nem voltam olyan bátor és csak mikor már szinte teljesen kiürült a part, mertem bemenni. Így is közbotrányt okoztam. :oops: :lol:

Dorka!
:?: :?: :?: minden OKÉ???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,

hát én tegnap visszakaptam a kis angyalkámat - egy darabig. estére megint ordítós lett és megint nem volt hajlandó szopizni, holott egész nap gyönyörűen ment neki. Ma reggel is hiszti, biztos, hogy a meleg :(

Aprooka, barátnőm lánya is félt a sötétben, volt hogy ránk szürkült a Margitszigeten, úgyhogy én toltam haza a babakocsijukat, mert kézben kellett vinni a csemetét. Sajnos nem emlékszem mennyi idős korában múlt el :(

Veronikusz, Dorka, szurkolok holnap ;)

Steffi, majd próbálom 5 körül etetni, és akkor jó nekünk is utána.. csak mert mostanában megint 2-2,5 óránként eszik, biztos a meleg miatt... Melyik nap lenne jó nektek?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

ITT VAGYOK!!!
Veronikusz!
MInden rendben....én is minden nap azzal kelek, hogy ugyan megszült e már valaki....Este azt hittem megint menni kell volt egy pár fájásom..de megint elmúlt(nem bántam, hogy nem született az éjjel)Neked vannak jósló fájásid???ZSófi neked??????
nekem nagyon gyakran és minden nap amikor újra jeletkezik egyre erősebben kezdődik....nem tudom eldönteni, hogy szülök e.......
Ami a Balcsit illeti kicsit irígy vagyok...mi csak a Margit szigetre jutottunk ki, de az isjó volt.

Steffi!
Nekem Erika a szülésznőm.....én nagyon meg vagyok vele elégedve...nagyon kedves és segítőkész velem.Neked ki????

MIndenki!
Köszönöm a drukkokat!!!Jól esik.....remélem mihamarabb jelentkezünk a babafotókkal....egyébként még mindig nem biztos a neve..... :oops: azt kell mondjam, hogy ez már vicccccccccccccccc
na de csak nem marad név nélkül :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Pocisok!!!
drukkkkkk ezerrrel :lol:

Dorka
mien nevek vannak most"versenybe"?

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka!
Akkor nálad már biztos készülődik VALAKI kijönni. :D (tegnap éjjel én is nagyon összeszorítottam a lábam :lol: :lol: )
Nekem csak Katánál fájdogált a hasam este egy kicsit, de annyira nem izgatott, hogy le is feküdtem aludni. :lol: Szofinál egyszer se fájt előtte. Sőt! Még a nyákdugó is az első fájással távozott csak. (igaz azok rögtön 2 percesek voltak :shock: ) Ekkor folyt el a magzatvíz is. Szóval nekem „nem szólnak” a lányok előre. :oops:
Tegnap viszont tök lazán elindultunk a Balcsira ( az orvosi papírokat azért vittem :D ), tök nyugodt voltam, erre a férjem addig-addig kérdezte, hogy biztos hogy én is jövök, meg hogy biztos hogy én is bejöhetek még a vízbe, hogy a végén tiszta para lettem. :oops:
Viszont már most éjjel jön a FRONT!!! Tuti telt ház lesz. :oops: lehet 1-2 napot még rá kéne dobni, hogy ne a folyosón szüljünk. :oops: :D:D
Különben már nem tudom, hogy még mit csináljak meg itthon a szülés előtt. Már Kata autósülés huzatát is kimostam. Most pucoltam ablakot. :shock: :lol: :lol: Ha így folytatom, hulla fáradtam megyek a szülőszobára. :lol: :lol:

Én is szeretném megköszönni a sok-sok drukkot! Nagyon aranyosak vagytok! :D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Pocisok megy a druk!!!

Dorka: Ne izgasd magad,hogy még mindig nem biztos a név. Nekem van egy ismerősőm, akik annyira nem tudták eldönteni a kislányuk nevét, hogy a kórházban naponta cserélték a karszalagot a babán :D

KépKép

KépKép
cukorfalat

Dorka!
Nem is írtam! :D mostanában sokkal kevesebbszer ég a gyomrom. Már a szívemet se nyomja és légszomjam is csökkent. (szerintem nem fért el már a bordáim alatt is kibújt elé :D ) Attól a bogyótól amit adott a dokim móron, már nem fáj a visszerem és ott lent is sokkal jobb. :D Már vagy 4 napja nem szedtem be fájdalomcsillapítót. :D De azért a vizesedés az erősen jelen van. Tegnap a Balatonnál a földön ültem és mindennek ott maradt a nyoma (vagy egy órát), ami csak a lábamhoz ért: fű, matrac stb. Jól néztem ki. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judy, Aprooka!
Gondoljátok, hogy a fronttól lehet? Petya is hol hajlandó szopizni, hol meg csak üvölt. Én már közel állok ahhoz, hogy feladjam, és áttérjek a totális fejés-cumisüveg kombóra. Pedig, hogy készültem...

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
Most már kíváncsi vagyok, Hármasszámú Fürtöcske mikor jön.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, most már fogalmam sincs... Ma inkább azt vettem észre, hogy elkezd szopizni, és mikor úgy igazán megindulna a tej, akkor félrenyel és onnantól üvölt. Mármint ha fáradt, mert ez inkább esténként jön elő. De ma pl a reggel 7 körüli etetés se ment. Utána a du 5-ösig minden rendben volt, onnantól megint cumisüveg. Teljesen tanácstalan vagyok. :?
Amúgy én is feladtam, most ott tartok, hogy mellre teszem, ha éhes, de ha elkezd üvölteni akkor előkapom a hűtőből a cumisüveget, melegítem és kapja. AVENT 1-essel adom neki, abból nehezen jön, így hátha nem szokik át az üvegre teljesen... Jó lenne, ha a front lenne, mert akkor van remény, hogy elmúlik. :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judit
jön a hideg front :lol: a hűvösebb idő(megjegyzem halkan, végre)
Mi is AVENT 1-el ettünk

Pocisok????hogy vagytok????

Fúúúú ma borzamasan meleg volt :shock: én tejesen kész voltam :?

szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Hát, ez a mai meg tegnapi hőmérséklet... inkább nem is mondok róla semmit...De holnap vége, ugye???

Veronikusz! Öcsém 9re jön Lénázni, én akkor indulok, remélem fél10 körül beérek a kórházba. Ugye találkozunk??? Ja, és nem emlékszem, hogy hány centit írtál a múltkor, de én 111-nél tartok... És örülök, hogy elmúltak a nyavalyáid, lábdagadás nekem is elég durván van, megértelek!!!

Dorka! Ha meg te szülsz holnap, akkor majd meglátogatunk!

Cerazette: én is szedtem, nekem nem volt vele gondom, de én úgy tudtam (lehet, h én tudtam rosszul???), hogy folyamatosan kell szedni, és amíg szedi az ember, nem is jön meg közben.

Tali óta nem írtam, tényleg nagyon jó volt, Reni is Banana kár, hogy nem jutottatok végül oda, meg ti sem Veronikusz! És Dóri meg Judy, remélem legközelebb nem kerüljük el egymást! Na meg Borsa, veled sem voltunk sokat egyszerre... De majd legközelebb!

Még sokmindent akartam, de most is folyik rólam a víz, asszem beállok a hideg zuhany alá...

Jóéjt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Pocakosok, itt egy fontos telefonszám a terhesség alatt szedhető gyógyszerekről!
http://www.hazipatika.com/services/news ... EDrlev%E9l

Balcsi nagyon jó volt, csak épp napozni és fürödni nem tudtam. :) vajon 2 gyerek mellett hogyan is lehetett volna???:) Apjuk itthon, a keresztszüők meg egész heti munkájukat heverték ki.Azért néha segítettek, de nem mind a 2 gyereket kötötték le. Hiába, nincs meg a rutinjuk! :D

Steffi, minden kérdésedben ott a válasz is. :D

[b]Veronikusz
, ha hétfőn szültök Dorkával[/b], az sms-ben tudasd azt is, hogy ő is ott van! :)

Munka, néha én is mennék, néha meg el sem tudom képzelni. DE, a jövő héttől Bene egész naposan ivos lesz, úgyhogy elmegyek flangálni a Váci utcába és olvasok is ezerrel!

mtunde

Zsófi!
lehet én se érek oda hamarabb. :D szerintem hatalmas dugó lesz ma. :?
Nekem 114 cm volt a hasam. De ez mindig attól függ, hogy a lány milyen irányba tornázik.

Dorka!
sokat gondoltam rád éjjel, mert sokszor és sokáig fent voltam. Nekem voltak mensis pici görcseim. Talán elkezdtem tágulni??? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
ez csak természetes!!! szólok ha úgy lesz! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!!!

jöttem bekukkantani a pocisok miatt,még mindenki 2:1be??

végre-végre nincs meleg!!!!!!!!juhéééééé :lol: (bár esik, de legalább elmossa a polleneket)

Gabi?Györgyi?Barbi?Eni?Gyuzsó?Borsa?Liluska?Ancsa????és mindenki aki régóta nem jelentkezett,merrejártok?????

emano/Andi
KépKép
emano

HAlihó!!!

EGyben.... :lol: úgy látszik rám a front sem hat....

Veronikusz!!
Nehogy megszülj hamarabb mint én :lol: na jó ha nagyon muszáj akkor ám legyen :lol:
Nekem nem voltak görcseim...aludtam.....talán tegnap este elment a nyákdugóm, de ez sem biztos....Berkével a szülés előtt 2 nappal távozott.MA éjjel szülhetnék is , mert a Vida az ügyeletes....
Az időt én sem bánom ,hogy egy kicsit lehült...
A lábdagadást nem irígylem tőletek, nekem szerencsére az nincs.

Cici-tejcsi problémások!
A ti helyzeteteket is átérzem. nem lehet könnyű.Mindjárt mi is kezdjük előlről az egészet, de addigra már Ti lesztek tapasztaltak és ti fogtok nekünk segíteni :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Egész kellemes az idő! Az esőnek pedig kifejezetten örülök. :wink: (Nincs kedvem játszótérre menni. :? )

Én is minden nap többször benézek, van-e fejlemény Dorka, Zsofesz és Veronikusz pocakok terén. Nos?

Mi jól, küzdünk keményen a Benehisztikkel, szó szerint ki kellett húzni tegnap egy üzletből. Ez van. Legalább remélem, túlleszünk ezen az időszakon, mire kistesó megszületik.

Pénteken megyek genetikai uh-ra, hihetetlenül várom. :D
vbea

sziasztok,

Andi, egyetértek, VÉGRE kicsit hűvösebb!! :D Tegnap már azt hittem felfordulok a melegtől... Az esőnek is örültem éjszaka, csak most már elállhatna... sok hülye kívánságom van ám egyszerre ;?

Zsófi, most látom, hogy tegnap este téged lehagytalak :oops: természetesen neked is megy a drukk!!!
Legközelebb nem szervezek a tali elé programot, talán akkor Anna jobban bírja majd...

No megyek, hülye éjszakám volt... felébredtem a viharra, közben több rövid áramszünet volt, ettől megkergült a légzésfigyelő, meg a szomszéd riasztója... a villámlástól meg a kutya :roll: Próbálok szunyálni picit, ha a leányzó engedi ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Banana,
mi is a velencei strandon voltunk tegnap! :lol: :lol: szuper volt!! irtóra leégtem, pedig kinn végig árnyékban voltam, de jókat úsztam nappal szembe... szintén a hátfájás miatt főleg és nagyon jót tett! most olyan a fejem, mint egy túlfözött paradicsom és jól fáj... :roll:

remélem, pocisok, megkönnyebbültetek, én azért visszasírom a nyarat... :( imádok esőben sétálni, csak nem a gyerekkel.. mostmeg, ugye, hozzám van nőve... :wink:

Vali
hogy ment tegnap? rengeteget gondoltam Rád, hogy hogy bírod, ebben a hőségben?! ne haragudj, hogy végül csak így, "virtuálisan"szurkoltam, de nem bírtunk ellenálni a strand hívásának :lol:
Vendég

Sziasztok!

Először is a finisben lévő pocakosoknak millió drukk!!!

Nem tudnátok segíteni abban, hogy vajon Mészi kit fog ajánlani, mint szülésznőt? Talán Várnai Gabit? Valamiért nekem ő ugrik be. Nem tudnátok róla mondani pár szót?

Előre is köszi!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!
Dorka!
Mostantól mi van, hogy betöltötted a 40. hetet? Én nem jutottam odáig - szerencsére. Én is úgy szerettem volna szülni, hogy Vida az ügyeletes... :wink:

Judy!
Ne kiabáljuk el, de Petyka ma éppen szopizós kedvében van. Lehet, hogy mégis a front? Én már arra gondltam, meg fog jönni, lés azt érzi, mert a hasam is fájt tegnap egész nap.

Veronikusz!
Mi volt a közbotrány? Csúnyán néztek?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, az is lehet, nekem azt mondta a védőnő, hogy attól, hogy nem jön meg, még a hormonális változás megvan a szervezetedben, és attól megváltozhat kicsit a tej íze. Szurkolok, hogy maradjon a szopikedv!! ;)
Nálunk a reggel 7-es etetés megint úgy nézett ki, hogy elkezdett szopizni, dőlt a tej, félrenyelt, üvöltés, és utána már csak cumisüveg... :( a következő ment már rendesen. Lehet hogy beállunk arra, hogy a reggeli meg a két esti etetés üvegből, a többi simán???

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Jelentem, menziprobléma megoldódott, 31 napra végre megjött a Cerazette abbahagyása után. (amíg szedtem, nekem sem jöt meg) most elég erős a dolog, de komolyan még örültem is neki, valahogy a részem már ez a havibaj. Nevessetek ki. Amíg pocakos az ember, addig a babó a része, most meg ez. Valahogyan hozzátartozik az életemhez, nőiségemhez minden tünetével és nyűgével. Biztos dilis vagyok. :)

Nagyon izgi, hogy ki szül hamarabb! 111 és 113 centik nem rosszak, 125 :oops: Volt. :)

mtunde

Kriszta!
:D igen, olyan csodálkozva néztek :roll:

Dorka!
reggel CTG-n kérdeztem egy szülésznőt, hogy ki van bent most szülni. Mondta, hogy X + Y + Dóri :shock: :shock: :shock: majdnem lementem hídba :lol: :lol: Végül jött Zsófi és ő megkérdezte a szülésznőjét, így kiderült, hogy még nem te vagy az. Különben éjjel 7 kismamát vettek fel, abból 3 még reggel is szülőszobán volt. Mondták is a szülésnők, hogy most egyik CTG-s se merjen elkezdeni szülni, mert nincs szabad szoba. :lol: :lol: :lol: Az én PRÜNTYŐKÉM meg végigszunyálta a CTG-t. :D hétfőn kell mennem megint.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
a vonalzódat továbbra sem értem. :oops: Betöltötted a 40. hetet, de szerdára vagy kiírva és a vonalzó szerint meg van még 7 napod!!!! :roll: :shock: :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Csak egy gyors életjel, mert Ádi eléggé beteg. :cry: Reggel óta hányt többször, most már megy a hasa. Reggel lázas is volt, de most már nem meleg, pedig nem kapott lázcsillapítót. Megint aludt este 14 órát egyhuzamban, majd 11-es kelés után 11.45-kor ismét elaludt 13 óráig, s most megint húzza a lóbőrt. Ez most érthető. Ákira már mosolygott is, sőt a normolyt-os tea benne marad, legalábbis felül nem jött ki, ezért reménykedem, hogy gyorsan túl leszünk rajta.

Pocisok, sokat gondoltam rátok este, amikor nagy vihar volt, s hirtelen így lehült a levegő... Hajrá nektek, most azért várjatok 3-4 napot, ha ennyire teltház van bent! :D

Dorka vonalzóját már én is néztem, a Babanet biztos tud valamit, amit még senki más nem... :lol:

A tegnapi félmaraton nagyon durva volt, köszönöm Andi és Bori a háttérből való szurkolást!!! :D Jól jött. :lol: Az eddigi legrosszabb eredményt futottuk, de miután a 8. km-nél majdnem feladtam, s uram hatására továbblendültem a holtponton, már nem számított az idő, csak a célbaérés. A Nyugatinál a forgóóra 37 fokot mutatott (a felüljárón futottunk), de a sok zenész és a szurolók feledteték a problémákat. A végén már poénkodni is tudtam futás közben, uram teljesen kiakadt... :lol:
Most alig bírok mozogni, nyaktól lefelé mindenem fáj, a sok lépcsőzés, amit Ádival most meg kell tenni, kiborít. :D De legalább most érzem, hogy van még izmom, van még ami tud fájni. :lol:
v30

Dorka!
mi volt CTG-n??? mutatott fájást??? reggel láttam Vidát. Remélem megnyugodtál!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

SZiasztok...

Veronikusz!
Úgy tűnik ezek a csajok már csak ilyenek...az enyém is végigaludta aCTg-t..Mondjuk Berke is mindig aludt....Megnézett a doki és azt mondta sokkal jobb a helyzet mint a múlt héten...bármikor beindulhat a dolog......várom már.....
A vonalzót én is néztem de már megszoktam, hogy ilyen vacak....ma betöltöttem tényleg a 40 hetet.....nem is értem miért irja, hogy van még 7 nap...lehet, hogy tud valamit????? :lol: :lol: remélem nem jól tudja :!: :!:

KépKépKépKép
vdorka3

borsika, a szabadstrandon voltatok? merre taboroztatok? nekunk kozepen, a wc mellett sikerult letelepedni..de csak 3-6-ig voltunk ott, kar h nem talalkoztunk...
gabi82, Meszi nekem Varnai Gabit ajanlotta, en meg voltam vele elegedve...O vette eszre a ctg-n, h vmi nem stimmel, es egybol oda is rangatta a dokit, aki szerencsere pont bent volt, es toltak is a csaszarra...
szopisnyug...nem akarok okoskodni, de en vhol azt a tanacsot hallottam, h ha ez a problema, h nagyon jon a tej, es ezert ordit, h kicsit le kell fejni belole, ne jojjon annyira, es utana szoptatni...aztan ha nem eleg meg mindig oda lehet adni a lefejt tejet...kitartas, Zsofit mostanaban mar nem nagyon zavarja, ha kidurran a cicim az sem, megtanult nagyobbat nyelni, vagy gyorsabban, nemtom...

banana

Dorka, ez szupiiiiiiiiii!!! Menj, amikor jólesik. Én is aggódtam, hogy majd nővérpultban szülök, erre mindhárom szoba szabad volt... DRUKKKKKKKK!Pusz Vidadokinak. :lol:
vbea

Vali
hát gratula és minden elismerésem!
Sok sok drukk és kitartást Ádinak - és Neked. :( :( :( Írj majd, ha javul! Remélem mielőbb!

Banana,
ja, nem, mi az "északi strand"-nak nevezett zárt strandon voltunk. (eddig bevált, mert alig voltak, bármikor voltunk, bezzeg tegnap!! :lol: ) Szabadstrandra csak akkor megyünk, ha a kutyánkkal vagyunk, jövőhéten tervben van az is. De nem is tudtam, hogy Velencén is van szabadstrand. Ez ugyanott van, ahol a kajak-kenus edzőszakasz?
Vendég

Sziasztok!

Na, látom, senki nem szült meg. :)

Képzeljétek, ma egy fényképész ismerősöm csinált műtermi fotókat Villőről. Nagyon jók lettek. Persze részéről önös érdek volt, hiszen aláírtam, hogy a fotókat eladhatja. Úgyhogy akinek jár Kismama, Baba magazin, és egyebek, figyeljétek, hátha valahol megjelenik. Ő ügynökségeknek adja el a fotókat és azok tovább, így nem tudni sajnos, ha valahol felhasználják, az is lehet, hogy külföldön fogják megvenni. De mindegy, nekem az a lényeg, hogy szuper képek készültek róla! :) Lesz mit adni karácsonyra a rokonoknak!

mtunde

BENEDEK
boldogboldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi,
Mészi biztos Várnai Gabit fogja javasolni, én mindkét lurkót vele szültem, a harmadikat sem szülném már mással, szóval szerintem nagyon rendben van, szívből ajánlom.

Benedek,
boldog szülnap!!!

Ádám, jobbulást Neked!!

Lányos anyucik,
eddig sohasem volt Flórka puncival semmi baj, de most nagyon csúnyán ki van ütve, szinte hólyagos vörös kiütések vannak rajta.Nem fájlalja,amikor megtörölgetem neki. A DM-ben vettem körömvirágos babylove-os popsikrémet. Szerintetek ez elég, vagy irány doktor néni megmutatni?Köszi.
Ovi ma már nem volt olyan vészes, de nálunk még pityogás, meg édes volt Jankó,elaludt ma játék közben a szőnyegen. Hát bizti ki van a kis lelke. :cry:

Hajrá hasas macák!!! :wink:

Kép
Kép
paklincs

Emese
Sudocream vagy neogranormon(ha van még ilyen :oops: )
vagy ha esetleg egy kis kamillával törölgeted
NA NEM OKOSKODNI AKAROK :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Veronikusz-Dorka! Ctg-t én lánykám is végigaludta... Úgy tűnik, ezek a lányok már csak ilyenek...

Tünde! Boldog szülinapot Benének! És majd kérünk képet Villőről!

Vali! Tegnap lent voltunk a Dunaparton, gondoltam rád, nem semmi ebben a hőségben, hogy nem adtad fel! Jobbulást Ádámnak!

Paklincs! Lénának nem volt még ilyen, én paramami vagyok, és felhívnám a dokit, meg nekünk 1 sarokra van a rendelő... Mlg ilyenek jutottak eszembe: nem lehet, hogy a melegtől van? Vagy homokozott és belement homok a pelusba? De ezek csak ötletek.

Eni! A kórházba mész pénteken UH-ra? Ha igen, mikor? Mert én vagy csütörtök délután vagy pénteken 9-10 körül megyek legközelebb ctg-re. Összefuthatnánk! Benehisztihez kitartást...

Jóéjt mindenkinek, ma már olyan kellemes idő volt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Tünde!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK BENÉNEK!!!

PAklincs!
nekünk se volt még ilyen, de csatlakozom Andihoz. Én is ezekkel kezdeném. Meg talán peluscserénél hagynám egy kicsit levegőzni ill. hagynám kicsit pucér popóval rohangálni. Nem tudom milyen lehet a kiütés, de hátha csak befülledt. :oops: Jobbulást!
A fáradtság miatt ne aggódj! sok inger éri őket és tuti nem is alszanak annyit mint itthon. Nálunk is hamarabb van a fekvés. :D

Vali!
Ádinak jobbuást!!! Gratula a futáshoz!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

paklincs, en tutira legalabb felhivnam a dokit...
borsika, mi is arra az eszaki strandra szoktunk jarni, de most vmi t-com dolgozoi buli volt ott, ugyhogy nem engedtek be, a szabadstrand az onnan kb 1 km-re van, ertelemszeruen a part menten...rajottem am, mi a bibi, mi szombaton voltunk, ti meg gondolom vasarnap, na mindegy...:)

banana

Jó reggelt!

csak 2in1 beköszönök :D majd még jövök :D

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!!!
Pocakosok???????hogy vagytok???

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!!!!

EGYBEN....!!!!hmmmmmmmmmmm nem született meg hétfőn az én lánykám...
SZerdán megyek reggel fél 9-re ...valaki?????
Azt mondta tegnap a Vida, hogy egy hétig lehet túlhordani utána megindítják a dolgot....szorítsatok, hogy arra ne kerüljön sor....

Paklincs!!
Nekünk is volt ilyen problémánk és nagyon csúnya volt.A dokink azt mondta, hogy krémmel semmiképpen ne kenjük amíg ő nem látta , mert ha véletlen gomba akkor csak jó táptalajt adsz neki és még rosszabb lesz....adott egy szert olyasmi mint a Betadin (mercurocrom) de az sem vált be ..nem akart elmúlni attól sem....Nekünk csak az ALOE Vera FIRST nevezetű terméke múlasztotta el , de az viszont nagyon gyorsan 2 nap alatt ....Berkusznak már sebes volt a fencije annyira csúnya volt....
Azóta is azt használjuk és semmi baja......csak egy tapsztalat.....

KépKépKépKép
vdorka3

Benedek!!!!Boldog szülinapot kívánunk!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Emese
az is nagyon jó, amit Dorka írt-Aloe Vera First :lol:
nekünk is van ilyen, mindenre jó :lol:

Dorka
én 10 napot húztam rá :shock: nekem 14 napon akarták indítani :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Benedek! BOLDOG BOLDOG SZÜLINAPOT! De naffiú vagy már! :D
vbea

Dorka, hát hajrá! Neked is, többieknek is. Amúgy nem lesz ez plusz egy hét, már rég szülsz! (Nekem anno 3 hétig tartott... :lol: ) Zsofesz, én pénteken 10.45-re megyek, addigra lehet, hogy elporzol, igaz? :oops: Ja, és pénteken Dorka rég babázni fog. :wink:

Tünde, ez tök jó lehet, a sok szép fotó. Hm. :D

Emese, amit Dorka írt, nagyon jóóó! Aloe first rulez. Le sem írom, miket rendbehozott má'! :roll:
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: