Sziasztok!
Sajnos csak elég ritkán tudok babanetezni, ezért soha nem tudok nagyon aktuális lenni...
Vucuska
Gratulálok, nagyon örültem, amikor olvastam. Milyen jó is most neked
Biztos, hogy szept. 16-án is minden OK lesz, és milyen jó lesz látnod a petezsákokat
Volt a férjem urológusnál, aki részletesen megvizsgálta, és azt mondta, hogy nincs semmi baja! És szerinte nyugodtan csináltathatunk így lombikot, és hogy van olyan, hogy bacik vannak tünetmentesen (vizeletben is létezik ilyen), és nem kell vele csinálni semmit, és néha negatív lesz néha meg pozitív a tenyésztés. És hogy 3 dolgot tehetünk, vagy keresünk egy másik meddőségi centrumot, ahol nem ilyen szigorúak, vagy meggyőzzük őket, hogy így is csinálják meg (ő adott ehhez egy leletet, miszerint nincs semmilyen krónikus vagy akut gyulladása, ás külön leírta, hogy alkalmas lombikra), vagy addig próbálkozunk a tenyésztgetéssel, amíg el nem kapunk egy negatív alkalmat, és akkor hajrá lombik...
Szóval ennyi. Sokkal előrébb nem vagyunk, de persze nagyon örülök, hogy nincs semmi baja. Aztán végül csak megállapodtak egyutolsó antibiotikum kúrában (ez lesz 2 hónapon belül a harmadik), hátha negatívvá teszi az eredményt, és a mintavételre majd a jövő héten kell menjen...
És igen, elköltözünk Németországba, de még nem most, hanem februárban. Én persze már azt számolgatom, hogy ha sikerülne negatív leletet produkálnunk, és az októberi ciklusomban lenne egy lombik, és nem sikerülne, akkor csak február végén lehet a következő, és akkor hogyan megyünk?....
Na mindegy, az embernek nyugtatgatnia kell magát, mert különben bedilizik.
Győrfitimi
Sajnálom a PCO-t, de szerencsére nagyon sok PCO-snak „csináltak” itt már babát, úgyhogy neked is minden esélyed megvan rá
Hú, ezek az apa-eredmények elég jól hangzanak, nálunk sajnos pont ez a baj, legutóbb 6 millió volt, aminek 10%-a mozgott… Ez 70x olyan kevés, mint amit Te írsz.
Kata
Nagy dózisú E-vitamin és C-vitamin meg cink állítólag segít. Talán lehet benne valami, mi amíg inszemeztünk, végig szedte a férjem, és nem is voltak olyan rosszak az eredmények (na jók sem, de minden inszemnél összegyűlt 10-20 millió válogatott darab), aztán most hogy az első lombik nem sikerült, kicsit abbahagyta, és most az egész leadott mintában nem volt ennyi, jól mozgó meg összesen csak kb 2 millió…
Rilla, Roni
Nekem a 6 inszem 6 egymást követő hónapban volt, utána 1 hó pihi és jött a lombik. Ebben a bő fél évben kb. 4 kilót híztam, talán a legtöbbet a végén (a lombiknál). Nekem long protokollom volt, tehát Decát is szúrtam. Hogy végül pontosan melyik hizlal, nem tudom, de a magas B-vitamin tartalmú magzatvédők is hizlalnak (egyrészt éhessé tesznek másrészt javítják a tápanyagok hasznosítását). A sikertelen lombik után fogyókúráztam 2 hetet, akkor lement 2 (3 ment, le, de 1 visszajött). Úgyhogy most 2 pluszban vagyok, amitől sehogy sem tudok megszabadulni.
Ja, viszont azt be kell ismernem, hogy nem sokat mozogtam, és nem nagyon figyeltem a kajára. Most már egy kicsit jobban figyelek, de lehetne még fokozni…