A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kira,

köszönöm a megnyugtató szavaidat, sokat segített !! :D
Igazából mindennel 100 %-ig meg vagyok elégedve, ami a Szent János Kórházzal kapcsolatos : a Meddőségi Központ dolgozóival, A Lintner doktorbácsival....na meg ez a fórum !!...ez a legeslegjobb, hogy megismerhetlek Titeket !!! :D
rilla_

Rilla!
Ennek nagyon örülök! :) Összességébe én is szerettem a BMC-t! Tényleg mindíg mindenki nagyon rendi volt! Még ha isten is úgy akarja, 1.5-2 év múlva visszamegyek... Még van két fagyikám, amit nem szeretnék otthagyni. :)
Mindíg olvasom ezt az oldalt is és nagyon drukkolok mindenkinek! Többek között Neked is! Rengetegen voltunk ezen a topicon is, de látod, lassan mindenkinek eljön az ideje és átköltözik a másik topicba. Te is!!! Úgyhogy ne izgulj, minden rendben lesz!!!!
Sziasztok!!!!

Kép
kira76

Meg ugyi nekem is.....picikét :)

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Szisztok!!

Babszika nektek sikerült felhivni a Budait??? SAJNOS nekünk nem:(
Milyen lett a párod eredménye!!! REMÉLEM a sok baciűző megtette a hatását!!!:)

Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is meg vagyok elégedve teljesen a Budai MEDDŐSÉGI Centrummal!!!!!!!:) Egyedüli bibim h. nehéz őket elérni telcsin. Na de több bajom ne legyen!:)

Mindenkinek LESZ babája meglátjátok!!!!!!!!!!! :wink:
babu69

Sziasztok!

Kata!
Most olvastam az egyik patikaújságban hogy létezik egy kapszula ami 51%-kal növeli a spermiumok számát és 37%-kal növeli mozgékonyságukat. ferulant a szer neve és recept nélkül kapható. Angyalgyökér kivonatot tartalmaz, fő hatóanyaga a ferulasav és még tartalmaz L-karnitint, antioxidánsokat, vitaminokat, nyomelemeket.
Kimásoltam a lényeges dolgokat.

Kép
vucuska

Babu!
Mikor próbáljátok hívni??? 13 óra után lehet csak! Én azt csináltam annó, hogy elkezdtem 14 órakor hívni őket és folyamatosan hívtam. Nekem mindíg sikerült.
Rony!
Ha ezt nekem írtad:" Meg ugyi nekem is.....picikét" akkor ez csak természetes! :) :) Múltkor Vucuskának adtam minden drukkomat, de már nincs rá szüksége! :) Úgyhogy továbbadom Nektek!! :lol:
Madrin, Anett!!
Hol vagytok???? Mi van Veletek????

Kép
kira76

Sziasztok!

Sajnos csak elég ritkán tudok babanetezni, ezért soha nem tudok nagyon aktuális lenni...

Vucuska
Gratulálok, nagyon örültem, amikor olvastam. Milyen jó is most neked :)
Biztos, hogy szept. 16-án is minden OK lesz, és milyen jó lesz látnod a petezsákokat :)

Volt a férjem urológusnál, aki részletesen megvizsgálta, és azt mondta, hogy nincs semmi baja! És szerinte nyugodtan csináltathatunk így lombikot, és hogy van olyan, hogy bacik vannak tünetmentesen (vizeletben is létezik ilyen), és nem kell vele csinálni semmit, és néha negatív lesz néha meg pozitív a tenyésztés. És hogy 3 dolgot tehetünk, vagy keresünk egy másik meddőségi centrumot, ahol nem ilyen szigorúak, vagy meggyőzzük őket, hogy így is csinálják meg (ő adott ehhez egy leletet, miszerint nincs semmilyen krónikus vagy akut gyulladása, ás külön leírta, hogy alkalmas lombikra), vagy addig próbálkozunk a tenyésztgetéssel, amíg el nem kapunk egy negatív alkalmat, és akkor hajrá lombik... :(
Szóval ennyi. Sokkal előrébb nem vagyunk, de persze nagyon örülök, hogy nincs semmi baja. Aztán végül csak megállapodtak egyutolsó antibiotikum kúrában (ez lesz 2 hónapon belül a harmadik), hátha negatívvá teszi az eredményt, és a mintavételre majd a jövő héten kell menjen...

És igen, elköltözünk Németországba, de még nem most, hanem februárban. Én persze már azt számolgatom, hogy ha sikerülne negatív leletet produkálnunk, és az októberi ciklusomban lenne egy lombik, és nem sikerülne, akkor csak február végén lehet a következő, és akkor hogyan megyünk?.... :(

Na mindegy, az embernek nyugtatgatnia kell magát, mert különben bedilizik.

Győrfitimi
Sajnálom a PCO-t, de szerencsére nagyon sok PCO-snak „csináltak” itt már babát, úgyhogy neked is minden esélyed megvan rá :)
Hú, ezek az apa-eredmények elég jól hangzanak, nálunk sajnos pont ez a baj, legutóbb 6 millió volt, aminek 10%-a mozgott… Ez 70x olyan kevés, mint amit Te írsz. :( :(

Kata
Nagy dózisú E-vitamin és C-vitamin meg cink állítólag segít. Talán lehet benne valami, mi amíg inszemeztünk, végig szedte a férjem, és nem is voltak olyan rosszak az eredmények (na jók sem, de minden inszemnél összegyűlt 10-20 millió válogatott darab), aztán most hogy az első lombik nem sikerült, kicsit abbahagyta, és most az egész leadott mintában nem volt ennyi, jól mozgó meg összesen csak kb 2 millió… :(

Rilla, Roni
Nekem a 6 inszem 6 egymást követő hónapban volt, utána 1 hó pihi és jött a lombik. Ebben a bő fél évben kb. 4 kilót híztam, talán a legtöbbet a végén (a lombiknál). Nekem long protokollom volt, tehát Decát is szúrtam. Hogy végül pontosan melyik hizlal, nem tudom, de a magas B-vitamin tartalmú magzatvédők is hizlalnak (egyrészt éhessé tesznek másrészt javítják a tápanyagok hasznosítását). A sikertelen lombik után fogyókúráztam 2 hetet, akkor lement 2 (3 ment, le, de 1 visszajött). Úgyhogy most 2 pluszban vagyok, amitől sehogy sem tudok megszabadulni.
Ja, viszont azt be kell ismernem, hogy nem sokat mozogtam, és nem nagyon figyeltem a kajára. Most már egy kicsit jobban figyelek, de lehetne még fokozni…
bikmakk

Szia Kira!!

Köszi, hogy válaszoltál!:) SZóval én is 13h után próbálgattam, de kicsengett, utána pedig átváltott foglaltra. Sokszor próbáltam pedig. Mind1 jövőhéten délután ráülök a telcsire:) Aztán csak összejön!
babu69

SziasztoK!

Háát, BMC-t mi sem értük el egész nap. Olyan volt, mintha felvette volna vki és lecsapta volna.......

Férjecském felhívta a labort is, de ott meg közölték, h nem adják ki a leletet.... mondjuk ez érdekes! A recepció megmondja, ők meg nem??!! :x

Vucuska!
Húú, ez engem is érdekel.... na majd utánaolvasok én is és hátha segítene nekünk is "fickósodni" :lol: :lol: :lol:

babszika

Bikmakk!

Köszönöm szépen a biztatást, nagyon remélem, hogy igazad lesz. Reményekkel telve megyünk 16-án. Bízunk, hogy lehet rá mód, hogy saját babánk legyen.
Bár én már apával is megbeszéltem, hogy azt tudnia kell, hogy ha nem lehet akkor miattam nem lehet, mivel vele minden rendben van.
Megkértem, hogy gondolkozzon el rajta, hogy mi lesz akkor ha nem lehet baba, mert én mindenképpen szeretnék gyereket (örökbefogadás). Erre ő azt mondta, hogy ő velem akar gyereket nevelni. (most már tényleges biztos vagyok benne, hogy jó férjecskét választottam)
Na de azért hajtunk a sajátra ezerrel. Egyetlen bűnöm, hogy nem mondtam meg neki, hogy tőle is fognak vért venni, mert rosszul van vérvételkor. Ráér majd ott előre parázni.

Rilla!

Ezermillió drukk és bátorságadag 22-ére. Reméljük, hogy utána meg igyekszik a babó megérkezni és akkor úgyis elfelejtesz minden előtte lévő tortúrát!

Babszika!

Nagyon remélem, hogy eltűntek azok a fránya bacik!

A hízással és a szőrösödéssel kapcsolatban. Amikor kialakult a PCO-m kb. 40 kg híztam, és bár nem vagyok még Chubakka de azért elég durva a szőrzetem itt-ott. Nagyon remélem, ha kezelnek akkor ezek eltűnnek és végre fogyni is fogok tudni, mert most nem nagyon megy. De az sem baj ha nem fogyok csak jöjjön a babó. Ő ilyen nagy darabként is szeretni fog, hiszen én leszek az anyukája. :D
A párom meg elfogadta, hogy ilyen lettem. Lehet, hogy nekem még nehezebb elfogadni, mint neki. :cry:

Üdv Timi

Kép
gyorfitimi

Sziasztok Lányok!!!

Lenne egy nagy kérdésem. Kedd óta szúrom a Merionalt, csütörtökön elmúlt a menses, de ma megint megjött és eléggé erőssen. Még kettő napig kell szúrnom, kedden kell visszamennem de nagyon félek hogy most miért jött meg újból. Valaki tudna nekem segíteni hogy ez miért van, vagy ha esetleg valaki járt már igy akkor nála mit csináltak. Félek hogy pénteken nem tudják az inszemet megcsinálni. Ja és várjam meg a keddet vagy menjek vissza holnap????

Válaszotokat előre is köszönöm!!!
Mindenkinek nagy drukk!!!!!
Vendég

Kery!
Ne várj keddig! Menj vissza hétfőn!!!! Lehet, hogy semmi gáz, de ha igen, minnél elöbb oldják meg!!! Nehogy lemaradj a péntekről!!! Külömben még nem hallottam ilyet! De ez semmit nem jelent!
Sziasztok!

Kép
kira76

Szia Kery!!

Csatlakozom Kirához, szerintem is menjél inkább holnap bizti ami bizti!! NEhogy esetleg emiatt lemaradj a pénteki inszemiről. Jobb tisztán látni. Egyébként nekem 3 inszemit csináltak és szintén Merionált szurtam, de nem volt ilyen tünetem. Dehát nem vagyunk egyformák... stb... de azért ne ijedj meg, szerintem nincs baj, de azért inkább a doki nyugtasson meg teljesen.
Drukkolok holnapra!!:)
babu69

Babszika!!

Még nincs eredményetek baci ügyben??? Holnap megint ráülök a telefonra, bár délután 13htól nem tudok, mert fontos dolgom lesz. Igy marad a délelőtti próbálkozás hátha...

Drukkolok nektek!!
babu69

Szép estét!!!

Babu, Kira!!!!
Nagyon köszönöm a segítségeteket, holnap menni fogok. Remélem nem lesz semmi baj. De az az érdekes, hogy kb. 2 órán keresztül tartott, most meg már inkább csak barnázgatok.
Vendég

Jó reggelt Lányok !

Úgy látom én kezdem a hetet a fórumon ! :D

Kira !
Köszönöm a sok bíztatásodat, remélem igazad lesz ! :wink:
Neked hány inszemed vagy lombikod volt és mi volt a problémád ??

Bikmakk !
Én is kiegyeznék 4 kg hízással !!...csak annál több ne legyen ! :?
Ne gondolkodj a februári lombikon, hisz az októberi sikerülni fog, ez lebegjen előtted !!!

Babszika !
Remélem ma már megtudjátok az eredményeket !!....majd mesélj ám nekünk !!

Gyorfitimi !
Köszi a drukkot, de a műtétem után még legalább fél évet kell várnom az első lombikig.....ez olyan végeláthatatlan idő ! :(
Jövő héten már mentek is a konzultációra, én nagyon fogok Nektek drukkolni !!!!!
Szerintem (mint ahogy Te is mondtad, hogy jó férjecskéd van), mindannyiunknak az van, hogy ezt végigcsinálják velünk !...legalább ebben szerencsénk van !
Az örökbefogadásra meg ne is gondolj, mert úgyis saját babótok lesz !! :lol:

Kery !
Remélem minden rendben van Nálad !
rilla_

Nem tudjátok véletlenül, hogy a szülészet/nőgyógyászaton mikor van látogatási idő vagy illetve hogy van-e erre valami szabály ?....csak hogy hogyan tud majd engem látogatni a férjem a műtétemkor..
rilla_

Kedves Forumozok, en is csatlakoznek hozzatok,ha meg eddig nem is irtam,de) mar jo ideje olvasgatlak,es szoritok minden golyavaronak!!! :Sok informaciot,es tamogatas jon at ezen az oldalon,es megmondom oszinten erot ad,ami elott en is,azaz en es a parom allunk.Megosztom roviden mi is a mi kis tortenetunk,ha nem problema.Mar mi is regota szeretnenk a parommal kisbabat,de nyar elejen megallapitottak a ferjemnek azoospermiaja van.Szoval ez azt jelenti,hogy egyetlen egy kiskatonaja sincsen!Gondolhatjatok amikor ezt a doki kozolte,majdnem leestem a szekrol,hiszen nincs nala semmi elozmeny,vagy akarmi ami erre utalna,csak azert mentunk el erre a kivizsgalasra hogy a nogyogyaszom megnyugodjon,nalam van a gond biztos,hiszen a ferjem sportos,mozgekony,a dohanyzas ami talan ellene szol.Szoval mi is kertunk idopontot a BMc-be,es W lesz az orvosunk.Ilyen esetben egyebkent csinalnak herebiopsziat,es ha talalnak valamit akkor lombik,ha nemm..mondjukn arra meg csak gondolni sem akarok,akkor donoral inszem.Szoval megmondom oszinten teljesen el vagyok keseredve,hiszen en meg most jelen pillanatban csak azt sem tudom,hogy ha leszis egyszer babocank,akkor az tole lesz-E,hiszen mar 10 eve vagyunk egyutt,es mindig az volt a vagyam,hogy megajandekozam egy csopseggel,ami olyan mint o.Megkezdodott az en kivizsgalasom is,es persze hab a tortan,hogy mar nalam is van valami,bar meg nem minden eredmenyem van meg,a pajzsmirigyem alulmukodik.Na de nem akarok senkit sem fontartani,csak talan jo volt kiirni magambol,hiszen ezt meg nem igazan tudja a kornyezetunk,es nem tudom meddig tarthatjuk titokban,hiszen mi is eleg messze lakunk Bp-tol,es hat csak fel kell jarni ki tudja meg hanyszor...csak irjatok megerositest,hogy jo hogy a bmc valasztottuk,hisz az se volt egyszeru feladat,hisz annyira hirtelen jott minden,..mindenkinek kitartast kivanok,es turelmet,mert azt hiszem arra nagy szukseg van!!!
zoe33

Szia Zoe !

Én is még nagyon új vagyok itt, ezért egyelőre még nem tudlak sok jó tanáccsal ellátni.
De ami biztos, hogy a BMC volt a legjobb választásotok, nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak. Mikor nekünk választani kellett (1 hónappal ezelőtt), hogy melyik intézetet válasszuk ki, akkor én nagyon alaposan utánajártam, rengeteget keresgéltem a neten és sok ismerőst kérdeztem ki, és a BMC került az első helyre és hiszem a mai napig, hogy jó döntés volt !
Itt mindenkinek van valami baj, ami miatt nem jön össze a kisbabánk, de azért járunk ide, hogy segítsenek nekünk, így Neked/Nektek is fognak, csak hinni kell benne !
Itt van egy leányzó közöttünk, Rony a neve, náluk ugyanez a probléma, mint Nálatok, ha gondolod, írj neki, biztosan tud hasznos tanácsokat adni Neked !
Itt mindenki Veled lesz és nagyon fog Neked szurkolni !
rilla_

Szia Zoe!

Először is köszöntelek itt a fórumon, örülök, hogy Te is bekapcsolódsz a fórumba: :)

Amíg olvastam soraidat, olyan volt, mintha a saját történetemet olvasnám......
Azzal a különbséggel, hogy mi már 12 éve vagyunk együtt, de a többi mund ugyanaz.
Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot:
Mielőtt megcsináljátok a biopsziát, végezetessetek el egy olyan genetikai vérvételt, amin meg tudják mondani, hogy genetikailag lehet-e a férjednek gyereke (mert ha nem, akkor fölösleges tovább abajgatni a szervezetét vizsgálatokkal és műtétekkel).
Van még egy másik vizsgálat is (azt is ajánlom a tisztánlátás miatt, de ezt már a doki is úgy ajánlotta, hogy nem kötelező de érdemes megcsináltatni), amivel azt tudják megmondani, hogyha biopsziával sikerül gyereket összehozni és fiú lesz, akkor örökölné-e ugyanezt a problémát az apjától.
Ezek mind hogy is mondjam, időigényesek, de ha az ember tudatosan készül erre, akkor érdemes ezeket végigjárni.
Pl. ha nekünk kijött volna az hogy örökölné a fiúgyerek, nem valószínű, hogy belevágtam volna így ebbe. De ez mondjuk mindenkinél máshogy zajlik le.
Ezeket csak jótanácsként írtam, rengeteget nézegettem a neten, mire rájöttem ezekre, legalább Neked ennyi előnyöd van :D

Páromnak szerdán lesz a biopsziája, már olyan ideges (meg Vele együtt én is csak nem mutatom :wink: )

Bocsánat a bő lére eresztés miatt, ha valaki ebben esetleg nem érdekelt...

(Rodin)
rony77

Sziasztok Lányok!

Drukkolok ám a háttérből folyamatosan Mindannyiótoknak, csak az írásra már általában nincs időm/energiám!

Rony!
Hatalmas drukk a párodnak a műtéthez és utána a lombikhoz!

Zoé!
Sajnálom, hogy Nálatok is ilyen baj merült föl, de remélem, menni fog a biopsziás megoldás Nálatok is!
A BMC-ről én is csak jókat tudok mondani!
Amiért billentyűzetet ragadtam: a pajzsmirigy miatt ne aggódj! (bár nem tudom, mennyire komoly az alulműködés) Nálam is enyhe alulműködést állapítottak meg 2006-ban, azóta szedek rá gyógyszert. L-Tyroxin a neve, ezzel tökéletesen tudják pótolni a hormont. Sajnos lehet, hogy egész életemben szedni fogom, de ez elviselhető áldozat! Amióta szedem, beállt normálisra a hormonszint, és ha minden jól megy, májusban anyuka leszek! (A ma esti ultrahang remélem, ezt fogja megerősíteni!)
vuki124

Zoe!
Üdv itt köztünk!
Kevés jobb döntés van,mint hogy ezt a központot választottad.
És ez a fórum nagyon hasznos és barátokra is lelsz!
Bár én most olvasó üzemmódban vagyok egy ideje,de nincs nap,amikor ne olvasnám el kivel mi történt.Velük izgulok és szorítok a jó eredményeknek.
Szerintem is hasznos lenne elmennie arra a viszgálatra párodnak,amit Rony ajánlott!
Kitartást nektek!

Orsi
orsiborsi

Orsi! Most megint átszámolgattam, hogy mikor is menjünk a BMC-be a párommal, előtte persze spermavizsgálat friss, stb, de szeretnélek kérdezni, hogy Ti 3 egész hónapot, azaz 3 megjött ciklust vártatok ki, és csak utána a 4-ben mentek a BMC-be?! Mert lehet, hogy én túlkapkodom a dolgokat? A 3-ban már menni szerettem volna, azaz a megjövő 3. ciklus 2. napján gondoltam. Korai?
edóra

Szia Edóra!
Nekem május 27-28 volt a műszeres befejezés.Most kellene megjönnie másodszor(ugye volt egy említésre sem méltó 5 hétre a missed ab után) rendesen(bár bánná a fene,ha nem tenné!!!)
De jobban várom már a BMC-t mint valaha.
Úgy izgulok,hogy menni kell újra,de közben félek az újabb tragédiától.Jajj,ezt sosem lehet elfelejteni.
:cry: :cry: :cry:
De már úgy be van sózva a popóm,nem tudok tovább várni.
A doki már a műtét után mindent rendben talált nálam és akkor azt mondta,hogy nem is kellene feltétlen várnom,de azóta sem sikerült összehoznunk.
Szükségem van a stimura a peteéréshez.Ez van!

Voltál valamilyen vizsgálaton azóta,hogy mi okozhatta a babák elvesztését?
Ha testileg jól érzed magad és a dokid rábólint,akkor nem szabad várni.Én megértelek ha nem győzöd kivárni.

Én is mentem volna egy hónappal hamarabb,de épp csak visszajöttem dolgozni és nem akartam rögtön azzal kezdeni,hogy jó hogy visszajöhettem,de megint el-elmennék egy-egy napra,mert tudjátok gyereket szeretnék!

Annyira drukkolok neked!És remélem ebben az évben mindketten újra...átélhetjük...és minden rendben lesz!!!

Puszi
Orsi

Kép[/url]
orsiborsi

Koszonom Lanyok,hogy mar irtatok is,es mintha mar most is megkonnyebbultem volna! Tudod Rony az az erdekes ebbe a genetikai vizsgalatba amit emlitettel,hogy nekunk az orvosok,merthogy ebben a dologban mar 2 is azt mondta,hogy a biopszia most a kovetkezo lepes,a tobbi csak utana,szoval genetikai vervetel szamukra nem is kell.Megmondom oszinten en is furcsalom,hogy nem forditva,de holnap talalkozunk szemelyesen egy szuper andrologussal(ajanlassal,mi nem ismerjuk)es tutira rakerdezek erre a genetikai vervetelre,ha sajat zsebbol megy,akkor is megcsinaltathuk!!Nem ertem mert raz le nemelyik doki,hiszen nem is neki kellene megcsinalnia!
zoe33

koszi Vuki az infot,egyebkent en pontosan nem tudom a pajzsmirigy erteket,mert nem lattam a papirt,csak a doki megemlitette,szoval fogalmam sincs mennyire komoly,egyenlore nem szedek semmit,majd kb 2 het mulva talalkozok vele,akkor majd rakerdezek!Rony!Nektek ki csinalja a biopsziat?
zoe33

Szia Orsiborsi,most latom Te is Egerbol vagy!!!
zoe33

Zoe!
Igen Egerből járok én is a BMC-be már tavaly október óta.
Örülök,hogy már nem vagyok egyedül(vagyis eddig sem voltam,csak senki sem fórumozott innen),de inkább már a babás topikban találkoztunk volna!
Na de majd,ami késik...

Kép

Orsi
orsiborsi

Orsiborsi!....nem mulik,szoval majd ugy lesz!!!Valahol a szivem melyen 100% -ig erzem,tudom hogy lesz babocam, es mindenkinek aki tesz erte,ezt arra ertem,hogy mi,aki a forumot latogatjak,vegig kell menni egy kicsit rogosebb,dombosabb uton,mint mas kismamiknak,de legalabb elindultunk rajta,es remelem mihamarabb eljutunk a vegere!!!Oly sok kismami ment mar el a masik topikba,mi vagyunk az uj generacio!Szoval,majd mi is atmegyunk!!!
zoe33

Rony! Azt hiszem elfelejtettem irni,hogy nagyon szoritok a ferjed mutetjehez,de hisz Nektek mar nem kell izgulni,hiszen tudjatok,hogy a manok,csak ott lapulnak bent,szoval tuti,hogy minden rendben lesz.Egyebkent itt az elso doki,aki kozolte velunk,hogy mi ujsag,az csak annyit mondott,rutin mutet,"becsukott szemmel is Megcsinalom"ezt azert ideztem,mert szo szerint ezt mondta.Nagyon szoritok!!!
zoe33

Zoe!...
Én már voltam két-három hónapig fél lábbal a másik topikban,de nem úgy alakult hogy ott maradhattam sajnos.
De minél hamarabb szeretnék ott is lenni veletek együtt!!!!

Orsi
orsiborsi

Zoe!

Nekünk Dr Kopa Zsolt csinálja. Csupa jókat hallottam róla, remélem rá is szolgál a hírére :wink:
Nektek már megvan ki csinálja?
A genetikai vizsgálatokra visszatérve: na ezért főleg örülök, hogy a BMC-hez kerültem, mert itt ilyen körültekintőek a dokik.
Volt egy (távoli) ismerősöm és képzeld el a 4. (!) sikertelen lombik után elküldték erre a genetikai vizsgálatra (ráadásul nem is egy névtelen intézmény volt nem is gondoltam volna róluk), ahol kiderült hogy genetikailag kizárt hogy az ismerősöm férjének életképes utódja legyen. És mindez a 4. lombik után..... :cry: :cry: Hát ehhez nem is nagyon lehet mit szólni.
Köszi a drukkot, de még a biopszia sem garancia arra, hogy ebből lesz valami, de ha már van ez a fránya műtét, csak van értelme, vagy mégsem? :shock:

Vuki!

Köszia drukkot, bár lenne már szerda este, túllennénk rajta.

Orsiborsi, Edóra!

Jó gyorsan telik az idő, örülök, hogy megint fel tudtok állni és előre nézni. Hajrá és nagyon szurkolok hogy most összejöjjön :wink:

(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés, mert totál lázas vagyok:
megint pozitív lett az eredmény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most már tényleg nem értem. Vmi oka csak van, h nem múlik ez a ..... :x

Na mindegy.
Majd csak lesz vhogy. :roll:
Pusz nektek!

babszika

babszika: Sajnálom azokat a fránya bacikat.

rony: Drukk a férjecskédnek.

zoe: Üdv itt köztünk. Lehet, hogy a doki fél szemmel is megcsinálja, de kíváncsi lennék a szemeire, ha neki csinálnák. Nem hiszem, hogy olyan kellemes lehet.

Én holnap megyek a BMC-be, ma vagyok a 1.cn-en. Remélem elmúlnak a cisztáim és kezdhetjük a 2. inszemet. Kérem a drukkokat!!! :)
vicky79
Budapest III. kerület

Halihó!
Rony, szorítok a biopsziához!!! Bízzatok benne! Amikor az én férjemnek volt és meghallottam az eredményt, sírtam a boldogságtól :D Minden oké lesz!

Zoé, sajnálom, hogy Ti is ebben a cipőben jártok. Nálunk is ez a probléma. Már túl vagyunk 4 beültetésen, de bizakodunk továbbra is. Szerencsére még van a fridzsiderben egy kis saját alapanyag. :wink: Biztos hülyének tartotok, de én mindig egy csepp poénnal és öniróniával kezelem a helyzetünket. Másképp már rég abbahagytam volna. Tudom, hogy egyszer úgyis sikerülni fog.

Babszika, sajnálom a bacikat. Mi a csudától lehetnek??? Neked jobbulást!

Mennek a drukkok továbbra is mindenkinek!
süni76

Sziasztok Csajok,szeretnem megkoszonni mindenki kedvesseget,mar tobb forumot is olvastam,de valahogy itt erzem,hogy mindenki szurkol,vagy izgul es persze orul amikor itt az ideje,!Rony!Hallottam a ti dokitokrol,en is jokat,de mi Dr Rusz Andrashoz megyunk,egyebkent holnap lesz az elso szemelyes talalkozo,ugyhogy talan estere mar en is okosabb leszek!!!Orsi!Sajnalom ami veled tortent,hat nem lehet konnyu,az biztos,de valamilyert igy kellett tortennie!Lesz amikor mar nem is emlekszel ra ,mert ugy karpotol az elet.Probalok en is egyre optimistabb lenni!! Suni,a 4 beultetes kozott,mennyi ido telt el?
zoe33

Hahó !

Babszika !
Annyira sajnálom, hogy megint rossz hírrel szolgáltak, de kitartás, nemsokára eljön ám a Te időd is !!!

Vicky !
Sok drukk Neked mára, hogy minden rendben legyen és kezdődjön az inszem mielőbb !!

Süni !
Neked mikorra várható a következő beültetésed ?

Zoe !
Tényleg ez a legjobb fórum !

Rony !
Kitartás, már mindjárt holnap van és túllesztek rajta !

Orsi, Edóra !
Nagyon sajnálom, ami történt, de nagyon erősek vagytok, csak példát vehetünk Rólatok !

Vuki !
Mi volt az ultrahangon ?
rilla_

Orsi! De, el kell mennünk genetikai vizsgálatra, már érdeklődtem, mindössze vérvételből áll. Remélem, nem lesz semmi baj, azaz nem találnak egyikőnknél sem semmit, és bízom benne, hogy "csak" a statisztika jött ki nálam nagyon rosszul. 3 hét alatt van eredmény, ezért úgy számolgatom, hogy mire a BMC-be megyünk újra, meglegyen már. Csak akartam egy kis időt kihagyni az orvosodiból.
Ebben az a nehéz, hogy még több teher van rajtunk. Ha végre összejönne újra a baba, nem tudom, hogy nem rettegnék-e rémesen, pedig ugye azt nem szabad(na)...
De fel a fejjel! Ezt mondogatom magamnak is.
edóra

Sziasztok Lányok!

Tegnap este megvolt az UH: egyelőre csak kis maszatka látszik, de azt mondták, hogy az ott egy 15,7 mm-es petezsák, és benne egy 3 mm-es babó!
2 hét múlva megyek újra, addigra elvileg már szívhang is lesz!

Rony!
Kopát mi is ismerjük, férjemet viszérrel műtötte 4,5 éve. Tényleg elég jó, korrekt doki, bízzatok benne!

Babszika!
Gyógyulj meg hamar, és a baciknak is most már tűnés! :evil:

Bikmak!
Tutti, hogy sikerül októberben!
De ha esetleg mégse, akkor ha marad fagyikátok, őket már február előtt is visszakaphatod, ha ki tudod fizetni a nem OEP-finanszírozott beülti árát (ez most 100 e Ft volt, viszont nálam pl. nem kellett stimus gyógyszerekre költeni).

Edóra, Orsiborsi!
Hatalmas erőt és sok sikert a következő akcióhoz!

Vicky!
Mennek a drukkok!

Rilla!
Természetesen Neked is szorítok a műtéthez!

Vic!
Mi újság, mikor lesz a leszívás és a beülti? Ezer drukk!

És további drukkok Mindenkinek, akit a fenti felsorolásból kihagytam! :) :) :)
vuki124

Hali!
Zoe, férjemet is Rusz doki műtötte. Semmi komplikáció nem volt. Szívesen segítek, ha van kérdésed.
2006 novemberben kezdtünk. Február elején volt az első stimus beültetés, áprilisban fagyasztott, októberben ismét stimus, idén júniusban fagyasztott (ekkor már beindult valami) és most készülünk a következő fagyisra. Szerencsére elég szép számmal lettek embrióink, így kerültek a fagyasztóba is.

Rilla, ma voltam uh-on, de még nem elég vastag a nyálkahártya. Pénteken megyek ismét, akkor kiderül, hogy mehet-e most vagy el kell csúsztatni a következő ciklusra. Úgyhogy szorítsatok nagyon, hogy meginduljanak :D
süni76

Köszi a drukkokat, elmúltak a ciszták és mától szúrhatom a 1/2 Merionalokat. Nem tudom mire lesz elég, mert legutóbb a 1/2-ektől 1 db tüszőm nem volt, az egésztől meg úgy megindult, hogy sok lett. Majd kiderül.

vuki:Gratula a babócakezdeményhez :)
vicky79
Budapest III. kerület

MEGMARADT GYÓGYSZEREK!!!

- Decapeptyl 0,1mg inj. 3 x 7 db bontatlan dobozban 2009.04.-ig hűtőben tárolva.
2 db 2008.10.-ig hűtőben tárolva.
2 db 2009.04-ig hűtőben tárolva.

- Ovitrelle 250mikrog. 0,5 ml 1 db 2008.12-ig hűtőben tárolva

- Progesteron 25mg 4db 2011.06-ig hűtőben tárolva

- Metypred 16mg 26db 2012.05-ig

- Hipp Natal 2 x 120 ml 2009.01.31.

Ha bármi érdekel légyszike pü vagy e-mailt írj.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Babszika ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!:(:(
SAJNOS nálunk ugyanez a helyzet. Páromnak a 2. bacikúra
sem vezetett eredményre. Ismét pozitiv:( Ilyenkor mi van??
Hát én már ezt nem értem...
Jobbulást kivánok neked!!

Viky drukkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vuki de jó hir. GRATULA a kis maszatkához:) Vigyázz magadra!!
babu69

babu: Sajnálom, hogy nem mehetünk egyszerre. :(

Egyébként ezekkel a bacikkal kapcsolatban nem igazán értem, hogy az inszemek előtt már nem nézik, hogy van-e baci? Mert nem igazán tudom, hogy ha aznap megnézik és van baci, akkor elmarad az inszem? Nálunk még sosem volt ilyen, de remélem nem is lesz, mert úgy látom, hogy elég nehéz megszabadulni tőle. Mi lenne a gond, ha a bacikkal együtt csinálnák meg az inszemet/lombikot? Beteg lehet a baba tőle? Bocs a hülye kérdésekért, de nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok CSajok!Most jottunk haza a konzirol,jovo heten szerdan lesz a ferjem biopsziaja,Ugyhogy kovetunk titeket Rony!!!Suni!nekem szimpatikus ez a doki,tudom nem az szamit,na de megis. SZORITOK!!! Edora!Nektek a bmc-ben adnak beutalot a genetikara,vagy hol csinaljak?Mert en arra gondoltam magan uton az Istenhegyi gendiagnisztikai intezetben kerek idopontot,es megcsinaltatom,merthogy ok nem is emlitettek,es ahogy Rony irta,szerintem ez egy alap vizsgalat kellene,hogy legyen. Ja es amit Vicky ir az injekciorol,hat az se semmi!!SZoval nem igazan tudjak :kitalalni"mennyi is kellene pontosan belole a szervezetnek...hat nem konnyu,az biztos,de KITARTAS!UDV MIndenkinek Zoe
zoe33

Vicky!

Hatalmas gratula az inszem megkezdéséhez! Hajrá, én Neked drukkolok :wink:

Zoé!

Hogy én mekkora......tök kiment a fejemből, hogy ma mentek BMC-be!
Ott voltam én is, szerintem akkor láttatok is, lila felsőben és nadrágban voltam. Ti miben voltatok, mert szerintem láttalak Titeket. (A párod mobilon pötyögött közben, ugyi? :wink: )
Pont akkor volt ott egy pár, akinek Irénke magyarázta a dolgokat első konzi után, akkor valószínűleg Ti voltatok azok :cry: :cry: Még körbe is néztem, nincs-e valahol ismerős :cry:
Az Istenhegyi úton csináltattuk meg mi is, de nekünk is nem az első alkalommal mondta a doki, hanem a vizsgálatok végén, úgyhogy ha hamarabb nekivágtok, csak időt nyertek.
A másik, örökletes dolgot meg máshol csináltattuk, mert az ott olcsóbb volt. Ha kell az intézmény neve, akkor priviben írj és megírom.

Vuki!

Tök jó, hogy már Te is fél lábbal a másik topicban vagy! Drukkolok hogy minden ok legyen :wink:

Rilluka!
Lassan eljön a Te időd is :? Legalább Nálatok is beindulnak a dolgok :D

(Rodin)
rony77

Rony!Aranyos vagy,de nem lathattal ma a bmc-ben,mert ez a konzi az ulloi uton volt!(az andrologusnal)Egyebkent a genetikai az mennyibe kerult?zoe
zoe33

Köszönöm a drukkokat, remélem megszolgálom őket.

zoe: Azért nehéz eltalálni az adagomat, mert pcos-es vagyok és nekünk nehéz beállítani az adagot. Igazából ezért is vagyunk a BMC-ben, mert szurik nélkül nincs peteérésem.

Ma vettem kisebb beadótűt a Merionalhoz, ami vékonyabb és rövidebb, mint a régi, de nem jött be. Próbáltam olyan gyorsan beadni, mint máskor, de úgy feszített. Úgyhogy maradok a réginél.

Én is ma voltam a BMC-ben. Szemüveg és piros-fekete kis hátizsák. Nem figyeltem jobban, pedig biztos láttam valamelyikőtöket.
vicky79
Budapest III. kerület

Laptetőt elteszem az inszemre.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky! En nem csak rad ertettem a szurik,azaz a gyogyszerek adagjanak az eltalalasat,hanem mindenkire,sot meg ram is ez var,es mar most izgulok az egesztol,hiszen olvasom,hogy egy csomoan maguknak adjak be!(nalam ez nem hiszem,hogy fog mukodni)hanem,hogy nehez dolga van az orvosoknak,mert ahany test,annyifelekeppen reagal a szervezet egy adott gyogyszerre. Egyebkent a sogornom kemeny pcos,es 3 eve volt mutetje,most masfel eves a keresztlanyom,(marmint az o kislanya) es ok nem jartak meddosegibe,mar szinte lemondott arrol,hogy valaha is babaja legyen,es tessek....itt van koztunk az a kis tunemeny!!!Zoe
zoe33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: