Jó reggelt!
Tancsu, sajnálom, hogy ilyen szarul vagy, szegény.

Reméljük, valamit kitalál a doki neked, hogy ne kelljen tovább szenvedned. Már 3 napja meg kellett volna születnie. A Vivike is szeptemberi, tök jó lesz, majd együtt ünneplik a szülinapjukat (távolról)

. Persze, azért ne akarja a Vivikét utolérni, ő 16-án született.
Flóra, elég érdekes ez a te igazgatónőd, bár a legtöbb elég érdekesen viselkedik, nekik pasink van, és marha laza, de azért ő is tud alkotni.... Sikerült még gyereket is gyártani este?

Nekem ezzel is minden bajom van, a gyártással. Egyszerűen képtelen vagyok már minden nap gyártani, nincs kedvem hozzá, rettenetesen feszül a hasam, most már mondta a Doki is, hogy a stimulálástól van ez, és közben ugye, a Gy. azt ütögeti, hogy úgy mondjam, és rohadtul fájdalmas mindig az egész. Gáz, hogy ezt így leírtam? Muszáj valakinek elmondanom.
Köszönöm a vigasztaló szavakat, majd összeszedem magam. Nem szeretném beleélni magam semmibe, a várakozást meg egyszerűen már meguntam, bocsánat, hogy ilyen béna vagyok, komolyan hamarosan össze fogom szedni magam.
Az még egy negatív tényező, hogy az iskolánk egy elátkozott hely, ott szinte mindenkivel van valaki, ritka, akinél nincs semmi (meghalt a gyereke, nem lehetett gyereke, nincs pasija sem, ezért nincs gyereke, ismeretlen helyről származik gyereke /rejtélyes a származása/, lombikgyerekei vannak, kicsit sérült a gyereke, örökbe fogadott gyerekei vannak), ilyenekkel vagyok körülvéve, és attól félek, hogy engem is utolér a végzet.
Oké, befejeztem a nyavalygást, az önsajnálást, lesz dolgom decemberig, nem kell parázni.
Az avokádó annyira szar, a múltkor vettünk egyet, de nem bírtuk megenni, úgyhogy kidobtam. Rájöttem, hogy amit eddig avokádóként vettem, az mangó volt.
Ma nincs órám, mert ide-oda pakoltuk őket, ugye a drámaped. miatt, ma elmegyek az Adri igh.-vel a Régészeti parkba, ide, Battára az egyik osztállyal, amelyikben törit tanít, aztán el kell menni a kocsiért, ami műszakizott, tudjátok, aztán Gy.-nak ebéd, utána anyuék, és 15.30-ra van nekem is egy nógyógynál dőpontom (akinél a múltkor is voltam), meg kell tőle kérdeznem, hogy milyen lett a múltkori vizsgálat eredménye, mert azt csak a gépből tudják megmondani, az én Dokim nem tudja onnan Pestről.