A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Húúúú....lányok.....én menek aludni nem baj???????

Nagyon hulla vagyok...:(

Holnap jelentkezem oksa????

Kép

Kép[/
tancsu

Miért nem te vagy az igazgató? :roll: :D

KépKép
benó

Szép álmokat mindenkinek!!!!!!

Azt hiszem ma alszom egy jó nagyot...:)

Jah és elmentem ma az okmányirodába is,már be is vagyok jelentve az új lakásba!!!!!!

Na mentem,holnap jövök...:D

Cup...

Kép

Kép[/
tancsu

Jó éjt, Tancsu! Minden jót! :D Én is megyek, Flóra, jó?
Puszi, puszi, jó éjszakát, te is aludj, ne csinálj ma már semmit! Oksa? :D

KépKép
benó

Benó, ez marha jó! Biztos azt hitték a lányok, hogy ezzel az évkezdéssel nőgyógyászati kivizsgálás is kötelező. :lol:

Kép
flóra 11

Nagyon vicces volt. :D Tényleg. :D Hát, sajnos, bele kell nyugodnom, akárhogy akarok normális tanár lenni, csak ilyen tudok lenni, ilyen izé. :? De ha így is tanulnak, akkor végül is mindegy, nem?
Na, megyek tényleg, mert a Gy.-nak azt mondtam, fáj a hasam, ma már nem mosogatok, de bezzeg írni tudok, érted....

KépKép
benó

Benó, ezt tőlem kérdezted, hogy igazgató vagyok-e? Dehogy vagyok! Nem kívánja egy porcikám sem. Majd valamikor leszek, de először megyek anyaságira. :lol:

Kép
flóra 11

Mi a véleményed? Ezt még megvárom, aztán megyek. :D

KépKép
benó

Értem. Szép álmokat Tancsués szép álmokat Benó. :D

Én nagyon fáradt vagyok, de egy rádiózás feldobna... :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Dehogy, tudom én, hogy nem vagy igazgató, csak miért te csinálsz mindent, akik meg a magas polcon ülnek, nem bírják elvégezni a munkájukat.... :evil: :evil: :evil: :evil: Akkor adják neked a fizetésük egy részét. :roll: :lol: Csak így értettem.
Nekem sose lenne ilyen ambícióm, főleg, hogy én ilyen izé is vagyok, nem az én világom az igazgatás. :D

KépKép
benó

Miről mi a véleményem? A hasfájásról és Gy.-ról?

Kép
flóra 11

Nem. :lol: A hülye tanárságról. Ilyen is van, nem?

KépKép
benó

Gy. mondja itt mellettem: "Na, sziasztok, én elmegyek fürödni.... pár óra múlva." :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Vagy a tanításról, ugye?

Szerintem, ha látják, hogy Te is emberből vagy, tévedhetsz, elfelejthetsz valamit, akkor ők is embernek vesznek, közelebb kerülsz hozzájuk és talán jobban tanulnak az óráidra.

Kép
flóra 11

Oké, köszi. :D
Puszi, jó éjt, most már tényleg. :D

KépKép
benó

Hát jó is lenne, ha még nem mennél most fürödni. Élvezem a dumálást. :wink:

Kép
flóra 11

Nekem is még kell mosogatnom,pedig ma már mosogattam.De itt állandóan van mit. Szörnyű! De aztán zuhanyok és elcsábítom a Flóriánt! :lol:

Kép
flóra 11

Szép álmokat!

Mindenkinek jó éjt!

Tancsu, holnap nyugodtan szülhetsz. Most érkezett el az idő. Minden teljesen készen van az új lakásban a baba fogadására. A tapétázást már ne várd meg. :wink: Nyugtasd meg Gergőt, hogy szertni fogjátok őt itt kinn, hogy nagyon várjátok őt, elkészítettél neki mindentés őlesz a legfontosabb az életetekben, segíteni fogod őt a megszületésben is és mindenben. Beszélj vele, meglátod,megszületik. :wink:

Pá...

Kép
flóra 11

Jó reggelt,sziasztok...:)

Látom ma még senki erre....

Tényleg bejött amit mondtam,hogy alszok egy nagyot!!!
Csak hajnali fél4-kor keltem fel pipi-járatra,meg reggel amikor a párom kelt...!!!

Végigaludtam az éjszakát,de nagyon kellett is már!!!

Viszont a lábam ugyanolyan dagadt és fáj még mindig....:(

Kép

Kép[/
tancsu

Mára már csak a kisszoba rendbetétele maradt,elpakolom a diszeket a polcon,kiporszivózok,elmosogatok majd,követmosok, és akkor csinálok nektek képeket,hogy lássátok mire haladtam 4 nap alatt...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na később bekukk majd még...:D

Cupp... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Komolyan ma még senki nem volt itt??????

Ezt el sem hiszem.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Pedig egész nap pakoltam,súroltam és hoztam nektek a képeket arról,hogy mit müveltem 3 nap alatt....:D

Kép
Kép

Ez a háló és a gyerekszoba egyben...
A kiságy mellett még lesz egy pelenkázószekrény és hiáynzik a függöny,most van a verrónőnél,meg még a szönyeg sincs meg ide....

Kép

Kép[/
tancsu

Kép Kép

Ez a gardróbszoba,később majd ebből lesz a gyerekszoba,ha már nagyobb az inas...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Kép Kép Kép

Ez a nappali,ide is függöny kell,meg a dohányzóasztal talán a héten elkészül már....
A hintaszék helyére könyvespolc megy majd....
Ide jönnek majd a virágaim,stb....

Kép

Kép[/
tancsu

Kép Kép Kép

A fürdő,a wc és az előszoba a bejárat felől....

Kép

Kép[/
tancsu

Kép

Étkezőrész a nappali ajtóból...

Kép

Kép[/
tancsu

Kép Kép Kép

Ez pedig az új konyhám,amit imádok!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Na kb ennyit haladtam.... :)

Persze még nincsen sehol függöny,ami fel van téve,azt anyós hozta,hogy addig se lássanak be este,hiszen a földszinten vagyunk...:P:P:P

Meg még a konyha lesz meg az előszoba tarétázva...
ASztán képek,polcok feltéve....:D

Még nagyon sok a munka,de lakható és tiszta...

És nagyon boldogok vagyunk!!!!!!!!!! 8)

Kép

Kép[/
tancsu

Na akkor most én elvonulok alukálni egyet,mert a lábam ismét elefánt-méretü...:D

Délután benézek...

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, csajok, nagyon sok órám van, nem érek rá napközben jönni.... :cry: :cry: :cry:

Én is dumáltam volna még veled, Flóra! :cry:
Csodagyönyörű lett a lakásotok, Tancsu! Fantasztikusan szép és nagyon ügyesek vagytok, hogy mindezt létrehoztátok! Gratula nektek! :D :D :D :D :D Most már jöhet az inas! :D :D :D :D

Én mindjárt megyek a dokihoz, nagyon várom már. Most a kislányaimmal vagyok órán, élvezik, ha közben én is gépelek, addig is békén hagyom őket, nem nézem az írásukat. :wink:

KépKép
benó

Sziasztok! Nem aludtam ki csak abbahagytam!
Csináltam fasírtot, tökfőzelékkel. Töltött paprikát valamikorra. :D
Szúrim beadtam! Nagyon élvezem, egészen feldob! Lehet hogy dopping van benne?

Gyorsan visszaolvastam!

Tancsu!!!!!!!!!!! Nagyon gyönyörű mindenetek! :D :D :D
Nagyon ügyesek vagytok! Jöhet a baba! :D :D

Most sietnem kell, mert anyumnak névnapja megyek veszek virágot és bonbont aztán köszöntöm és még jó lenne szundi is! Fél 4kor hívom a dokit mikor lesz uh-érő pete néző!
Ha marad ídőm felhívom a fodrászt és a kozmetikust hogy szombatra vállalnának e. Szerintem nem! :twisted:
Nem leszek szép a lagziba és azt hiszem meg is fogunk sülni!!!!

Kép
muzsuzska

sziasztok
viszaolvastam, de semmi nem maradt meg a fejemben. ma valahogy nem vagyok aktiv. :oops: :oops: :cry: .
majd legközelebb :wink:
tancsu nagyon irigyellek a lakás miatt. :oops: :oops: .
mi már 1 éve itt lakunk, de még annyi meló van. igaz, nekünk elöször "bontani" kellett. meg az a baj, hogy sok minden van, amit én nem tudok megcsinálni /betonozás, csempézés, parkettázás,stb./ :cry:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Most jöttem meg munkából. Gyorsan visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Tancsu, a lakás igyzán szuper! :wink: Pár apróság, amit még tervezel csak még dob majd rajta. Nagyon széplesz minden. Ügyeske vagy nagyon.De most már nyitódj ki végre,és szülj már meg!

Kép
flóra 11

Zsuzsi, csak szurizd magad becsületesen,örülök,hogy még fel is dob.

Kép
flóra 11

Benó,aztán kidőltem tegnap este. Talán nem is bírtam volna sokáig dumálni, mert 10-kor már aludtam.

Kép
flóra 11

Timi, ne izgulj, nem is kell betonoznod meg hasonló.Majd elkészültök ti is a házzal.

Kép
flóra 11

Ma hosszú gyűlésünk volt, gyűlés után pedig munkavédelmi, balesetvédelmi iskolázásunk volt. (beee) Azért jöttem ilyen későn haza.

A gyűlésen általánosan mindenki le lett cseszve a sárga földig, mert ideges volt az igazgatónő. Senkinek nem volt kész az ,ami nekem sem, tehát nyugi. Az szóba sem került,talán még meg sem kellett csinálni. Mindegy, hétvégén megcsinálom. Viszont a mai gyűlésen megint a nyakamba sóztak egy ökör munkát. Félévkor meg évvégén nekem kell a bizonyítványokat megírnom az egész sulinak. Számítógépen kell írnom,de akkor is rengeteg munka. :evil: Ilyen ökörséget. És valahol csináljak egy hibát, az én lelkemen szárad. :evil: Semmi kedvem ehhez. Tényleg hamar otthon kellene maradnom. :wink:

Kép
flóra 11

Most megyek, mrt meígértem a barátnőmnek, hogy ma átmegyek hozzá. Bár vacsi sincs, csak leves, nem maradhatok sokáig.Egy kávét megiszom és spuri haza.

Kép
flóra 11

Hát ez hihetetlen, hogy milyen igáslónak néznek ezek ott az iskolában téged! Menjenek a fenébe! Mindenkinek megírni a bizit? Mennyit adnak érte? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Még jó, hogy azt a baromságot nem csináltad meg, gondoltam, hogy másnak se lesz kész, nálad szorgalmasabb nemigen van.

Zsuzsi, boldog névnapot anyukádnak, örülök, hogy feldob a szuri, akkor jó szurizást! :D :D :D :D Biztos szép leszel a lagzin fodrász és sminkes nélkül is!

Timi, te ne irigykedj, neked is van szép házad, ha nincs kész, majd kész lesz, van férjed, lesz mindjárt gyereked, nincs okod panaszra. A betonozás meg megvár. :D Nem ez a lényeg, hanem a gyerek. :D :D

Szilzi írta, hogy megszült a barinője, nevet is és sír is, irigy is és örül is vele együtt. Most megy Füredre, majd jön hétvégén.

Na, mi meg voltunk az orvosnál, és eléggé szomorú vagyok, a metróban sírtam is egy kicsit, hangtalanul, csak folytak a könnyeim, bocsánat, nem bírok már nagyon magammal, pedig nekem sincs okom panaszra.
Mindegy, megnézett a bácsi uh-on, van valami cisztám, ami lehet, hogy pete, :roll:, szexeljünk, aztán majd lesz valami, ez volt a diagnózis. Most majd 2 hónapig semmi (ez fáj a legjobban), semmilyen gyógyszer, aztán december elején (nem tudjuk még, mikor, addig fel kell hívnom) átjárhatósági. 10000 Ft-ot költöttem el erre az egész akcióra (7000 a doki, a többi a kettőnk utazása, Gy. rendes volt és eljött velem, elég nehezen találtunk oda még így is), de becsületére legyen mondva, hogy spórolni akar nekem, látom rajta. Ezért is nem hív vissza, pedig tudja, hogy a pörgést szeretem, a gyógyszert, a nem tudom, mit, akármit, csak történjen valami.....
Mindegy. Jó éjt! Puszi nektek, szép álmokat!

KépKép
benó

Helló lányok!

Benó, sajnálom,hogy ilyen lelkiállapotban vagy,de nem kell,komolyan. Szerintem semmilyn ciszta nincs ott, csak egy tüsző,ami megrepedés előtt van. Most kell rádiózni és lesz belőle baba. Ne izgasd magad. :wink:

Kép
flóra 11

Azn igazgatónő elkezdte a gyűlésen, hogy valami lepedőket nem készítettünk el. Azt sem tudtuk, miről van szó. Kiderült, hogy azt akarta, hogy csináljunk neki mindegyik osztályról egy névsort ellátva a gyerek adataival, a szülők adataival, lakcím, telefon. Pedig ilyenről szó sem volt. Arról volt szó, hogy írjunk egy névsort telefonszámmal,arra az esetre,ha sürgősen telefonálniuk kell valamelyik gyerek miatt, ne kelljen keresgélni. De jó,ha ez kell,én megcsinálom neki holnapra a magamét. Legyen vele boldog. Ma minden baja volt,de szerencsére nem kérte azt, amit még nem írtam meg. Ma kijelentette, hogy délelőtt sose zavarjuk őt, ha valami kell nekünk, egy igazolás, egy aláírás, egy pecsét,..... 1-3 között intézhetünk nála dolgokat, neki délelőtt nincs ideje. :evil: Marha hisztis volt ma. :evil:

Kép
flóra 11

Megyek, megírom neki a táblázatot az adatokkal. :evil:

Nektek szép álmokat.

Sietek dolgozni,mert mondtam a F-nak, hogy ma még babát akarok csinálni. :lol:

Kép
flóra 11

A padlizsán, avokádó, körte a méhet és méhnyakot erősíti. Ma már tudjuk, hogy hetente 1 avokádó kiegyensúlyozza a hormonszinteket, megakadályozza a súlyfelvételt terhesség alatt és a méhnyakrákot. Miért? Egy avokádót a virágzástól pontosan 9 hónap érlel érett gyümölccsé. 14 000 növényi hatóanyag mindegyik gyümöcsben.

A füge telis-tele van magokkal, mint a herék. Spermaszámot növelő hatásáról ismert.

Kép
flóra 11

Jó reggelt lányok...

Marha szar éjszakám volt...:(
Óránként keltem,zsibbad mindenem,feszit a hasam,szédülök,stb és fáj a fejem...:(
Délután menek dokihoz,szólok neki,hogy ez igy nem jó,csináljunk valamit...
Ráadásul egyre jobban vizesedek is,reggel alig tudok megállni a lábamon,fájnak az izületeim,mert elnyomja a viz...:(:(:(

Hiába eszem a dinnyét,nyomom a sok fehérjét,ahogy mondták,nem hajtja el a vizet...:(:(:(

Délelőtt még kivasalok,meg beszedem a tegnap mosott ruhát,aztán 11-kor indulok nst-re,3-tól pedig a dokim magánrendelője vár rám....

Na most menek,majd még bekukk..

Szép napot azért nektek,ha esetleg hamarabb befekteten mint hétfő,akkor üzenek...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt! :D

Tancsu, sajnálom, hogy ilyen szarul vagy, szegény. :cry: :cry: :cry: Reméljük, valamit kitalál a doki neked, hogy ne kelljen tovább szenvedned. Már 3 napja meg kellett volna születnie. A Vivike is szeptemberi, tök jó lesz, majd együtt ünneplik a szülinapjukat (távolról) :lol: . Persze, azért ne akarja a Vivikét utolérni, ő 16-án született.

Flóra, elég érdekes ez a te igazgatónőd, bár a legtöbb elég érdekesen viselkedik, nekik pasink van, és marha laza, de azért ő is tud alkotni.... Sikerült még gyereket is gyártani este? :lol: :lol: Nekem ezzel is minden bajom van, a gyártással. Egyszerűen képtelen vagyok már minden nap gyártani, nincs kedvem hozzá, rettenetesen feszül a hasam, most már mondta a Doki is, hogy a stimulálástól van ez, és közben ugye, a Gy. azt ütögeti, hogy úgy mondjam, és rohadtul fájdalmas mindig az egész. Gáz, hogy ezt így leírtam? Muszáj valakinek elmondanom.

Köszönöm a vigasztaló szavakat, majd összeszedem magam. Nem szeretném beleélni magam semmibe, a várakozást meg egyszerűen már meguntam, bocsánat, hogy ilyen béna vagyok, komolyan hamarosan össze fogom szedni magam.

Az még egy negatív tényező, hogy az iskolánk egy elátkozott hely, ott szinte mindenkivel van valaki, ritka, akinél nincs semmi (meghalt a gyereke, nem lehetett gyereke, nincs pasija sem, ezért nincs gyereke, ismeretlen helyről származik gyereke /rejtélyes a származása/, lombikgyerekei vannak, kicsit sérült a gyereke, örökbe fogadott gyerekei vannak), ilyenekkel vagyok körülvéve, és attól félek, hogy engem is utolér a végzet.
Oké, befejeztem a nyavalygást, az önsajnálást, lesz dolgom decemberig, nem kell parázni.

Az avokádó annyira szar, a múltkor vettünk egyet, de nem bírtuk megenni, úgyhogy kidobtam. Rájöttem, hogy amit eddig avokádóként vettem, az mangó volt.
:wink:

Ma nincs órám, mert ide-oda pakoltuk őket, ugye a drámaped. miatt, ma elmegyek az Adri igh.-vel a Régészeti parkba, ide, Battára az egyik osztállyal, amelyikben törit tanít, aztán el kell menni a kocsiért, ami műszakizott, tudjátok, aztán Gy.-nak ebéd, utána anyuék, és 15.30-ra van nekem is egy nógyógynál dőpontom (akinél a múltkor is voltam), meg kell tőle kérdeznem, hogy milyen lett a múltkori vizsgálat eredménye, mert azt csak a gépből tudják megmondani, az én Dokim nem tudja onnan Pestről.

KépKép
benó

Sziasztok...

húúúú,de pangás van ma lányok...:(

Megjöttem nst-ről,Gergő alig mozog,25 perc alatt 3 mozdulat,de ez is csak mert piszkáltuk...
Vasárnap a kórházban újra nst,de a doki aki ma ügyeletes volt azt mondta,hogy ha holnap is ilyen lusta lesz a fiam,akkor soronkivül menjek szülőszobára,és ott is csinálnak egy nst-t...
Most megyek a saját dokimhoz,ezt vele is megbeszélem,hogy mi a véleménye....

Irok újra ha megjöttem..

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

SZIA TANCSU!

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Szegény Tancsu, ez már csak szenvedés neked! Gergő is biztos kibújna már, csak lusti! :D

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: