A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kicsit összevissza írtam, de ezt tán már megszoktátok. :lol:

KépKép
benó

Helló, Szilzi, mosogatnom kéne.... te meg dolgozol, mi?
Rossz volt, hogy kérdezték a babát, dehogynem, de már lassan ehhez is hozzászokom. :D No para. :D
A kislányoktól is úgy búcsúztam tavaly (az elsősöktől), hogy jövőre már nem talizunk, reméljük.... aztán most mégis. De ők jó fejek, nem kérdezték. Eddig. :?

KépKép
benó

Nagyon várom már a dokit, júl. 28-án voltam nála utoljára, meg utána még egyszer a másik dokinál. Az már több mint egy hónapja volt, és előtte meg hetente mentem, tudjátok. Miért is mentem én annyit? :roll: :lol:
Képzeljétek, lejárt a kocsi műszakija vagy zöld kártyája, vagy mije, én annyira profi vagyok ezekben (is) :oops: :oops: :oops: :oops: , Gy. jó mérges, hogy csak most veszem észre, és békésen kocsikázgatok. Ezt apu szokta intézni. Jó, tudom, nem mentség. De ma visszük a kocsit a szervizbe.
Ha kialakult, hogy mi a túrót is fogok végül tanítani, leírom nektek, legalább a modulok nevét.

KépKép
benó

Oké, csináld csak a dolgodat, megyek én is, mert mindjárt itt a Gy. és addig legalább a 3/4-ét elmosogatom, ahogy szoktam.... Ti nem utáltok, hogy ilyen rohadt trehány vagyok? :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: Puszi

KépKép
benó

Elvittük a kocsit, vissza is jöttünk.
Ja, tényleg, milyen volt a torna, Szilzi?

KépKép
benó

Itt vagyok lányok. A cipőszsekrényeket hazahoztuk. Azt hittem megfojtom a nőt! Állította, hogy már másfél hete ott a szekrények és ő telefonált is nekünk, hogy mehetünk érte. A majom. Mondtam,hogy nekünk senki nem telefonált,csak úgy jöttem,hogy mi van már. :evil: Na, de elhoztuk,itthon van mind a kettő.
Aztán mentünk a papírba,ott megrendeltem a füzetcsomagokat,olyan rendesek voltak,hogy elkészítik és kihozzák az iskolára, tehát nem kell cipekednem semmivel. :D Vannak még jó üzletemberek. És zárás után egy órával voltam az üzletben, de még bent voltak és felvették a rendelést. :D Szuper, nem? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.09.03 15:56-kor.

Kép
flóra 11

Most várom a szerelőt,egyet szusszanok és iszom egy kávét,aztán főzicsgélek.

A Tescoban szembetalálkoztam a nődokimmal. Szemügyre vette mellettem a komát,biztos azt gondolta, hogy ő a párom, tőle akarok gyereket. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Cupp...

Van net,élünk,egyben vagyunk,robogok a LIDL-be és este jövök majd...

Cupp mindenkinek!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

A szerelő elment, a mosógép jó. A nyomásmérője romlott el,ezért szívta a vízet állandóan és ezért folyt ,ki a víz. 6000,- Ft fizettem.

Az utazási utalvány értéke Ft-ban úgy 15 000,-Ft.

Kép
flóra 11

Tancsu! De örülök,hogy vagy! Jó, akkor este majd leszek én is kicsit. Max. sz....ok a munkára. :oops: De okvetlen jövök BK előtt,alatt éskicsit utána is. :wink:

Kép
flóra 11

Húúú Csajok, nekem annyi munkám volt ma! :evil: Úgy elfáradtam! :(

Benó, a torna nagyon jó volt, bár elég kemény! De ettől tuti lehet erősödni, meg nyögni nagyokat utána! :lol: :lol: Úgy fájt és remegett utána mindenem, hogy alig bírtam lejönni a lépcsőn! :oops: Sajnálom a dráma tanfolyamot, de így most több időd jut sámánkodni! :wink: Majd megnézem, hogy dolgozom 13-14-én, de ma nagyon elvagyok havazva! :(

Örülök a cipősszekrényeknek Flóra, végre!!!!!! :D Vannak még rendes emberek, látod? Ez nagyon kivételes eset, hogy kiviszik a füzeteket, nálunk ezt szerintem nem nagyon csinálnák meg!

Tancsu, látom minden halad a maga útján! :D

Kép
szilzi

Kialudtam ismét! :D
Jól is esett!
Közben mindenki bejelentkezett! :D

Kép
muzsuzska

Kismamánk, jellemző rád :robogsz a lidlbe! Szülni mikor lesz ídőd ennyi robogás mellett????? :D :D :D

Kép
muzsuzska

Flóra, akkor most lesz mosógéped! Nődokinak mindegy hogy ki a baba apja, csak rajtad segítsen! :D

Érlelem a petéimet! :még holnapra van closti, aztán csak szúri!
Hétvégén uh. Max kettő érjen, több nem kell! :D

Kép
muzsuzska

Sajnos nekem készülnöm kell dolgozni! Vártam rátok!
Szép álmokat mindenkinek!

Kép
muzsuzska

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!

Vagyok!!!!!!!!!

Bevásároltunk,hazajöttünk,kipakoltunk és letusoltam....:D

Valaki összefoglalná kivek mi történt????

Tudom.....tudom.....olvassak vissza.... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzinek óriási puszi!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindent szórol-szóra közvetitett nektek,pedig néha csak 2 perc alatt elhadartam a dolgaimat,Ő mégis ügyesen megjegyezte.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Látom Zsuzska dolizni ment,Flóra igérte hogy benéz.....

Na eddig jutottam,ez nem volt 2 oldal visszaolvasás sem.... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Vagyok lányok! :D

Kép
flóra 11

Ma csak kaporszószt főztem,van hozzá egészbensült fasírt és knédli.Imádom,nagyon fini!

Kép
flóra 11

Cupp Flóra

Visszolvastam!!!

Látom F. nem hazudtolta meg magát!!!
A Dunát meg el lehet felejteni oké????????

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Gy-nak gratula a vizsgához!!!!!!!!!!!!!!!!
Látom neked is elkezdődött suli.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

Látom Te is elég aktiv kismami vagy.... :wink:
Azért ne vidd túlzásba,elég ha Én azt teszem.... :oops: :P

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Ügyi vagy szuritéren!!!!!

Puncibigyó is szuperál,ez tök szuper!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu! Végre látlak! :D

Kép
flóra 11

Na akkor most sehol senki??????????????????
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

De jó!!!!

Végre itt vagy Flóra...!!!

Mizujs?

Kép

Kép[/
tancsu

Örülök, hogy majdnem mindannyian jöttetek du.! :D A Timi nem. :cry:
Örülök, hogy mindannyian jól vagytok.
Klassz, hogy megkaptad a szekrényeiteket, Flóra, végre! És tök jó fejek, hogy kiviszik a füzeteket is! A nőgyógyásznak szerintem is mindegy, ki, kinek az apja! :lol: Azt a kaporszószt majd megint leírnád, mert már elfelejtettem. Meg a knédlit is. Az valami tészta, de hogy hogy kell megcsinálni, azt már nem tudom.
Zsuzsi, sajnálom, hogy mindig elkerüljük egymást, és hogy menned kellett dolgozni. Closti, szuri...., kíváncsi vagyok, nekem mit mond holnap a dokim. :wink:
Tancsu, klassz, hogy tudtál jönni, de én már úgy várom azt a te gyerekedet! :lol: :lol: :lol: :lol: Mikor szülöd már meg végre? :lol: :lol: :lol: Viccűtem csak... De már olyan régóta várunk rá.... majdcsak megérkezik. Hát még te hogy várhatod....
Szilzi, nagyon ügyes vagy, hogy meg tudtál mindent jegyezni, amit a Tancsu elhadart neked, de most már egyre bénábbnak érzem így magam.... :cry: Nekünk hasonlítanunk kell egymásra, ne tedd ezt velem, én vagyok a párod! :lol: Nem a Tancsu meg a többiek, mert már kezdesz hozzájuk hasonlítani. :D Ez persze bók, de azért mégis, na. :x :D :D :D :D Örülök, hogy tetszett a torna, még egy frusztráló tényező, oda se mentem.... Ma nagyon fáj a hasam, marhára, és mellesleg nem is voltunk itthon, mert a Gy. megint varratott valamit az anyukájával, és ott voltunk nála. Gy. anyukája most már beszél a barátjáról (ugyanis elváltak a Gy. szülei tavaly ősszel), ez nagy siker.
Anyuék sikeresen el tudják adni a házat, már aláírtak mindenféle papírt.
Szilzi, remélem, egy kicsit tudunk, legalább egy negyedórára talizni 13-14-én. Majd meglátjuk. Ha akkor nem, akkor majd később, bár én már nagyon vártam.

KépKép
benó

Ja, tényleg, örülök, hogy jó lett a mosógép, Flóra.
A 15 ezer forintos utalvány se rossz. :D

KépKép
benó

Olyan szuper,hogy új lakásotok van! Kérünk majd néhány fotót.

És nagyon ügyesen beköltöztetek. Hogyan tudtatok egy nap alatt átköltözni és elrakodni? Én ezt fel nem foghatom, Tancsu.

Kép
flóra 11

Helló, én is itt vagyok! :D Régen taliztunk! :?
A puncibigyót teljesen el is felejtettem. Elég horror, ahogy így leírod, Zsuzsi, bennem valahol biztos elveszne, amilyen Mrs. Bean vagyok :lol:, aztán keresgélhetné bennem a szent doki. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kösz a gratulát a Gy.-nak mindenkitől! Reméljük, majd a többi is sikerül idővel (nyelvvizsga, szakdoga).

KépKép
benó

Lányok,én annyira fáradt vagyok! Zsibognak a lábaim, a derekam fáj,a hátam majd be szakad. Mint egy öregasszony. De én ma annyit dolgoztam, mint a szamár, izzadtam,mint a ló és elfáradtam,mint egy ló. :lol:

Kép
flóra 11

Én se, csak ámultam-bámultam, hogy a Szilzi írja, a Tancsuék már beköltöztek, már sertepertél a konyhában stb. :shock: :D Nem vagy semmi, de ezt mondjuk eddig is tudtuk! :lol:

KépKép
benó

Helló Benó! Régen jöttünk így össze! :D

Kép
flóra 11

Miket csináltál ma, Flóra? Voltál végül a temetőben is, meg mindent el tudtál intézni, ahogy eltervezted? Mert akkor az tényleg nem volt semmi.... (pontpontpont Tancsutól tanulva :lol: :lol: :lol: ).

KépKép
benó

Na bezzeg én jól vagyok....:D
Bár a lábam az leszakad,néha lépni is alig tudok,de semmi más nem fáj... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, és már hiányoztatok is nagyon. :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

Nagyon rossz lehet, hogy így fáj a lábad, Tancsu. :cry: De ez már a vége, nem igaz? :wink: Te meg fél lábon is kibírod! :lol:

KépKép
benó

Voltam tegnap a volt osztálytársamnál a szomszédban, aki szintén babát szeretne, de a pasijával sincs jóban, szóval gáz a helyzet, na, mindegy, és kérdi, hogy én hogy bírom. Én? Hát én fórumozom! :D :D :D :D :D - válaszoltam én büszkén. :D :D :D

KépKép
benó

Holnap sem pihizhetek délután, gyűlésünk lesz, fene se tudja,mikor érek haza. Szerintem a sok hülye dokumentációt holnap le kellene adnom,de képtelen vagyok most kitölteni őket. Hulla vagyok, esetleg csak elrontanék mindent. Szerintetek lenyelnek? MIt tehetnek velem? Szerintem semmit. Max azt mondom, hogy sorry, szerelő volt nálam, nem győztem,hétfőre kész lesz. :wink: Szerintetek?

Kép
flóra 11

Vasárnap kb 11-kor kezdtük el áthordani a cuccot,1 teherautó,2-3 személyautó és legalább 15 ember...
Igy gyorsan ment...
Aztán voltak akik a szekrényeket rakták össze,volt aki súrolt-sikált....
Anyós még hétfőn is itt volt és takaritottunk ezerrel...:D

Délután megvettük a mosógépet,meg a függönyt is...
A mosógép isteni!!!!!

Ma meg pl itt volt barátnőm,kb 10 doboz cuccot még elraktunk,most már csak 4-5 van dvd-vel,de annak még nincs polc,addid dobozban marad.

Amúgy az összes többi kész van!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Kellene mennem mosogatni, meg fürdeni stb., sőt, még holnapra készülnöm is kellene. :cry: :cry: Én is nagyon álmos vagyok, pedig én biztos a negyedét se csináltam annak, amit ti. :? És fáj a pocóm. Úgyhogy mosogatni tutira nem fogok, csak fürdeni és kicsit készülni.

KépKép
benó

Mért nyelnének le???
Te is ember vagy,nem robot,néha neked is lehet lazitani nem???? :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem is mosogatnom kéne,de ma már tuti nem fogok.
Majd holnap!!!

Meg csinálok nektek képeket is és megmutatom milyen lett a lakás...
Persze még nincs tapétázva sem.....

Meg hiányoznak a képek,stb....
De a lényeg már látszik.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon ügyesek vagytok, Tancsu, gratulálok nektek, hihetetlen hatékonyak voltatok és jó, hogy ennyi ember tudott és akart nektek segíteni! :D

Flóra, szerintem ne aggódj egy percig se, mire kellene az nekik egyáltalán, ugyanolyan jó lesz nekik az anyag hétfőn is, mint holnap. Hétfőre szép nyugodtan megírod és kész, ráfoghatod simán a szerelőre a dolgot. Ha nem mindennap csinálsz ilyet, hogy nincs kész valami, márpedig te nem vagy ilyen, csak hát ezek irreális elvárások, akkor nem kell félned, nem fognak kevésbé becsülni meg számítani rád emiatt. Én biztos vagyok benne.

KépKép
benó

Rendben, várjuk a képeket, aztán én is megyek fürdeni, mert már az előbb is neked akartam írni a kollégákról, Flórának a lakásberenderzésről, kicsit hülye vagyok, úgy érzem... :wink: :D
Mondtam, hogy tegnap kiosztottam a saját névjegykártyámmal az osztályomnak a nőgyógyász névjegykártyáját is? Jó vicces volt, gondolhatjátok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Flóra, a múltkori, Flórián általi iskolatörvény bemutatásán halálra röhögtem magam. Ugyanilyeneket szoktam én is produkálni, nagyon király! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Zseni vagy Benó!!!!!

És mit szóltak hozzá a gyerekek????? :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Szegény gólyám kimegy a vonalzómból lassan...... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó, mindent elintéztem a temetőt leszámítva. Maradt holnapra is. De így is rengeteg volt! A suliban a gyerekektől beszedtem egy rakás papírt,amit mára ki kellett a szülőknek tölteni. Aztán a füzetcsomagokra a pénzt, Egy órán át ismertettem az iskolai rendtartást, ülésrendet csináltam, mindenki abroszára ráírtam a nevét, ha befirkálja,összeszaggatja, tudjuk, hogy kié. Aztán a tavalyi könyveiket átvittem a másodikba, az ideiket meg becipeltük az osztályba. Átválogattam mindet, majd kiosztottam őket, ez két órát vett igénybe. Mikor a gyerekek hazamentek,órarendet csináltuk, mert persze a helyettes képtelen volt megcsinálni. :evil:

Kép
flóra 11

Röhögtek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De szerintem csak még jobban megszerettek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az új osztály! Jól bemutatkoztam! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: