Örülök, hogy majdnem mindannyian jöttetek du.!

A Timi nem.
Örülök, hogy mindannyian jól vagytok.
Klassz, hogy megkaptad a szekrényeiteket, Flóra, végre! És tök jó fejek, hogy kiviszik a füzeteket is! A nőgyógyásznak szerintem is mindegy, ki, kinek az apja!

Azt a kaporszószt majd megint leírnád, mert már elfelejtettem. Meg a knédlit is. Az valami tészta, de hogy hogy kell megcsinálni, azt már nem tudom.
Zsuzsi, sajnálom, hogy mindig elkerüljük egymást, és hogy menned kellett dolgozni. Closti, szuri...., kíváncsi vagyok, nekem mit mond holnap a dokim.
Tancsu, klassz, hogy tudtál jönni, de én már úgy várom azt a te gyerekedet!

Mikor szülöd már meg végre?

Viccűtem csak... De már olyan régóta várunk rá.... majdcsak megérkezik. Hát még te hogy várhatod....
Szilzi, nagyon ügyes vagy, hogy meg tudtál mindent jegyezni, amit a Tancsu elhadart neked, de most már egyre bénábbnak érzem így magam....

Nekünk hasonlítanunk kell egymásra, ne tedd ezt velem, én vagyok a párod!

Nem a Tancsu meg a többiek, mert már kezdesz hozzájuk hasonlítani.

Ez persze bók, de azért mégis, na.

Örülök, hogy tetszett a torna, még egy frusztráló tényező, oda se mentem.... Ma nagyon fáj a hasam, marhára, és mellesleg nem is voltunk itthon, mert a Gy. megint varratott valamit az anyukájával, és ott voltunk nála. Gy. anyukája most már beszél a barátjáról (ugyanis elváltak a Gy. szülei tavaly ősszel), ez nagy siker.
Anyuék sikeresen el tudják adni a házat, már aláírtak mindenféle papírt.
Szilzi, remélem, egy kicsit tudunk, legalább egy negyedórára talizni 13-14-én. Majd meglátjuk. Ha akkor nem, akkor majd később, bár én már nagyon vártam.