Sziasztok!
Écike!
Egyrészt sajnálom,hogy tovább nem tudott bent maradni Zolika, de másrészt pedig gratulálok a
megérkezéséhez, mert érezni az írásodból, hogy mennyire optimista vagy és milyen jól van a
kisfiad!

Szuper a hozzáállásod és tényleg nagyon jó, hogy ilyen jó helyen szültél, hogy a
saját tejcsidet kaphatja és maradhat a kötődés ilyenformán is. Mielőbbi nagyranövést
Zolikának és sok tejcsit Neked!
Katinka!
Boldog szabadnapokat!
Tuti, hogy az emésztéssel is minden rendben lesz Natinak! Az jó, hogy felfigyeltek rá és
kontrollra is hívnak!
EDA: én most sem fogom kérni. Elég magas a fájdalomküszöböm és egyébként is így utólag már
meg sem tudom mondani,hogy mennyire fáj a szülés! Tényleg igaz az, hogy amint megszületik a
baba, a fájdalom is megszűnik agyban és elfelejti a szülő nő. Egyedül egy fájdalomra
emlékszek, ami a legrosszabb volt: az a beöntés után volt! Ott ültem a wc-n és ott tényleg
azt hittem, hogy meg fogok szülni. A fájások egymást érték a hascsikarással... Ezt az egyet
nem fogom most sem szívesen átélni, de a többi teljesen elviselhető, pláne hogy ott
lesz(volt) a férjem. Én télen szültem Sebit és ha jött egy fájás, akkor nekidőltem a forró
radiátornak. Az nagyon jó volt!

Nekem déli fél 1-kor folyt el a magzatvizem és másnap
reggel 9.37-kor lett meg a fiam. Hosszú volt, a végén 2x is kaptam oxitocint.
Nati! Így tényleg magadnak kell választanod, mert mindkét változatot megírtuk. Ez tényleg
attól függ, hogy Te mennyire szeretnéd érezni a "fájdalmat".
Ma már úgyis megmondja a dokid is, de a keton jelenlétét tényleg a cukor okozza. Nem kell
megijedni tőle, még néha az egészséges embernél is megjelenhet, ha annyi és olyan
szénhidrátot viszel be a szervezetedbe, amit nem tud feldolgozni. Az a lényeg, hogy
folyamatosan ne legyen jelen a vizeletben!
Eszter!
Nagyon szuper, hogy ezeknek a gyerekeknek ilyen hamar regenerálódik a bőrük. Már holnap kedd
is van!
Nagyon aranyosak vagytok a képeken! Szerintem ez igen jó Beninek, hogy ilyen jutalmat
kaphatott!
Vera!
Nagyon aranyos a kislányod! Tényleg jó husi a pofija is már! Olyan jó,hogy összejött nektek,
biztos nagyon furcsa lesz neked is!
Sensi!
Az ottani várandóssági kezelésnek azért tényleg vannak érdekes dolgai! Mint pl. ez is
tényleg, hogy meg sem vizsgálnak egyáltalán. Azért megértem, hogy felvetődnek a
kérdéseid,hogy azért mi a helyzet odalent, bacik, méhszáj stb. De tuti nem lesz gond! Azért
se!
Nevek: majdcsak meglesz a jó választás!

Az Africa semmiképp sem lehet 2.név?
Reni!
Jóóó költözködést!
Almi!
Neked is boldog szabadnapokat!
Pipal!
Mi sem vettünk még igazán semmit sem. A férjem folyton nyugtat, hogy ráérünk még, én meg
minden 2.nap hisztizek, hogy azért annyira nem érünk rá, mert az a 2 hónap hamar elrepül ám!
Gabika!
Igen, ez a csuklás!
Ditta!
Nagyon csini vagy! Az tuti, hogy csak a pocakodon van az a 10 kiló és amint megszülsz már
rajtad sem lesz! Irigyellek is érte!

Gyula pedig kellemes hely, anyukám odavalósi és
sokat nyaraltam arra!
A rucik is nagyon jók! Oldalt tépőzárasak a bocik?
Eagleszem!
Megy a drukk, hogy jól viselje a bölcsit Bendi!
Nem semmi, hogy az apaságiért milyen procedúrát kell végigvinni. Nem is lenne nagy dolog, ha
nem ilyen ügyintézőkkel találkozna néha az ember! Mi ezért is házasodtunk össze a férjemmel
(6 hónapos terhes voltam), hogy ezt a bürokráciát kivédjük, mert folyton ilyenekbe botlik az
ember az élet folyamán.
Katica!
Látod mennyit ér egy kis kézelcsúszás UH-n!!! Tényleg itt pici milliméterekről van szó, úgyhogy no para! Jó lesz az a kobak!
Judit!
Nem semmi lehet, hogy lebeg a haja!

Az én fiam majdnem 1 éves koráig kopasz volt!
Látom sokan mentek vasárnap majd a Genesisbe, meg a héten is! Nagyon várom a fotókat!