Helló, csajok!
Látom, ma mindenkinek jó sok dolga lesz.
Flóra, ez szerintem szemétség, hogy már most le kell adni a tanmenetet, mi a fenének? Nekünk szept. végére kell leadni mindig.

A komáék klotyóját én biztos nem vállaltam volna el a helyetekben, szegény Flóriánnak van elég dolga. Egyébként mostanában a kedve milyen? Nagy gratula, amiért megbirkóztál a gépeléssel és ennyi pénzt szereztél is vele!
Tancsu, remélem, kicsit túltetted már magad ezen a szörnyűségen. Ma látom, zsákolsz, pakolsz, csak lassan, én is azt mondom! Örülök, hogy megvettétek a lakást, hála Istennek! Pedig milyen távolinak tűnt még ez a lakásvásárlás néhány hónappal ezelőtt, nem igaz? Örülök, hogy jó lett az nst is, erre nem reagáltam a múltkor!
Zsuzsi, örülök, hogy végeztél a bogyóval és jöhet már végre a piri! Szörnyű lehetett, hogy egy hónapot kellett pluszban várnod rá!

Királyfi hogy van?
Szilzi, velem hamarosan talizol, lehet, hogy már a jövő héten, majd felhívom a dokit és kiderül, mikor, mi legyen. Csüt., pénteken dolgozol jövő héten? Most pedig vas. reggel egy kicsit tudok jönni, asszem, dumcsizni.
Timi, neked is nagyon örülök, hogy jó lett az ultrahangod! Ugye, te voltál ultrahangon?