A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szedem természetesen a Clostilbegytet, már 3. napja, asszem, :roll: . Szerencsére a gyerektéma nem került elő a kollégák körében a táborban, vagy kerülték, nem tudom, de nem kérdeztek semmit nagy örömömre.

KépKép
benó

Na, visszaolvastam még egy oldalt.

Flóra, ne fogyózz szerintem, hanem kezdje el a stimulációt. Miért ne esnél teherbe, nem értem? :?:

Zsuzsi, biztosan megtaláljátok a megfelelő lakást. Mennyi hitelt "szeretnétek" felvenni (nem muszáj válaszolni)? :lol: Csak hogy lakás vagy ház.

Szilzi, elhiszem, hogy tetszett a dvd Gergőről. Nem sírtál rajta? :roll:

Timi, tényleg ne pörögj annyit! A baba viszont dicséretet érdemel, szép nagy.

Többet nem olvasok vissza, megyek csajok fürdeni, mert tetű büdi vagyok.

KépKép
benó

Aztán mamácskáékhoz megyek, úgyhogy pussz mindenkinek. :D

KépKép
benó

Sziasztok...

Megvettük a kisruhát,csak kimosom,vasalom és kész....

Viszont nagyon rossz élményem volt...:(

Sétáltunk a belvárosban és egy bácsira rászakadt az egyik ház homlokzata...!!!
Szegény nem élte túl....:(:(:(

Onnantól csak 2-3 méterről mertem a kirakatokat is nézegetni,ha meg bementünk valahova,,akkor először felnéztem,hogy nem esik e le valami...:(:(:(

Nagyon brutál volt látni a helyszint.... :? :? :?

Azt hiszem én most kicsit lepihenek...

Majd jövök később...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Úristen, Tancsu!
Pihenj. Remélem, hamarosan otthon lesz a párocskád is.

KépKép
benó

Bocsánat, mennem kell.
Ha viszont nem vagy jól, beszélned kell valakivel, nyugodtan hívj.

KépKép
benó

Cupp..

Hazajött a párom,közben megvacsiztunk...:)
Nagyon fini lett az édes-savanyú...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Többiek merre vagytok???????????????

Kép

Kép[/
tancsu

7-től megyek filmet nézni....
8-tól mosogatok,aztán fürcsi és 20.40-től BK!!!!

Közben majd még benézek ide is.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!
Végre van időm benézni!

Kép
flóra 11

Újra itt...

Szia Flóra :D

Tancsu sajnálom a rossz "élményt", gondolom, hogy megviselte a lelkedet! :(

Benó, ez már a harmadik Closti-s hónap, ugye? A szent jelzőt szépen el is hagytuk előle! :( :(

Kép
szilzi

Közben megjött a párom, megyünk vacsizni.

Kép
flóra 11

Úgy látom, ma mindenki csak be-bekukkant!

holnap nem dolgozom, majd csütörtökön jövök legközelebb! Olyan jó lenne megint valamikor beszélgetni veletek! :( Én vasárnap dolgozom és szerintem lesz időm :wink:

Mindenkinek szép napot holnapra!

Tancsu, aztán üzenj ám... :wink:

Puszi Nektek!

Kép
szilzi

Megint nem érek rá. Megyünk megint a komáékhoz. Valami még nem jó a vécén. Este már leszek.

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Benó, örülök hogy balhé mentessen zajlott a nyaralás!

Tancsú, tényleg egy csoda vagy!
Most néztük a híradót, mutatta az utcát. Szörnyű!

Szilvi otthon nincs netetek? Vagy A, elfoglalja?

Flóra kezdek féltékeny lenni a komád klótyójára! Elvesz tőlünk! :D

Kép
muzsuzska

Velem nem történt semmi különös ma. De ! Bevettem az utolsó bogyót és várom a pirit! :D

Aztán hajrá!

Ma is néztünk egy házat, pici volt az udvar, nem volt fürdőszoba! :lol:
Pedig kívülről jó nézett ki.
Anélkül a bank nem ad kölcsönt! Jót röhögtünk!
Tapasztalat szerzésnek is nagyon jó elfoglaltság a háznéző!

Kép
muzsuzska

Voltam anyukámnál, elég feketére sült a Balcsin! :D

Délután aludtam is egyet! :oops:

Megyek hajat mosni, fürödni és szundi! :D

Kép
muzsuzska

Lányok, a szemeim leragadnak,de még gyorsan írok. Tegnap még a komáékhoz is vittem a gépelést, be akartam már fejezni. Aztán itthon folytattam,éjjel egyig írtam. Segítettek a fiúk is. Egy kevéske maradt, azt ma munkában befejeztem.Vittem magammal a gépet.

Kép
flóra 11

Aztán a pasi hozott haza engem munkából, akinek írtam a könyvét,mivel ő abból a faluból való, ahol tanítok. tehát munkából megérkezve azonnal leültem a géphez,átnéztük vele, elrendeztük, ahogy kívánta. Dolgoztunk egész délután.Este negyed hétkor ment haza. Hulla fáradt voltam,de lányok! Készen vagyok! Leadtam,megszabadultam. Hurrá!!! :lol: És a lényeg, kifizette a munkát. Sőt! Sokkal többet adott,mint amit kértem. Végül kb. 30 000,- Ft adott. 80 gépelt oldal lett . Rendezés után 110. Ezt ki is kellett neki nyomtatnom. Rendes volt, nem? Hogy többet adott, mint amit kértem. :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu, jesszusom,ilyet látni! Szegény csaj. Holnap maradj otthon,pihenj, relaxálj.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, lassan célba érsz. :wink:

Kép
flóra 11

Jolnap rengeteg munkám lesz.Kitalálták, hogy csütörtökre adjuk le a tanterveket. Nekem pedig tegnapés ma egyáltalán nem volt időm hozzáfogni. Tehát marad egy napom, hogy a rengeteg tantervet kidolgozam, megírjam és kinyomtassam.

Kép
flóra 11

Ma a tegnapi maradékokat ettük,de holnapra nincs főzve. Reggel korán kelek, hogy a fiúknak elkészítsem az ebédet.

Kép
flóra 11

Benó, örülök, hogy mindenki épségben megószta a tábort. :lol:

Kép
flóra 11

Szilvi, vasárnap én is leszek, dumálunk, ne félj. :wink:

Kép
flóra 11

Timi, téged is jó látni. Tényleg lassíts.

Lányok, zuhanyés bedőlök az ágyba. Nem bírom már. Kivagyok.

Pá....
Jó éjt.

Kép
flóra 11

Jó reggelt!!!

Jelentem még mindig egyben!!!!! :wink:

Viszont hajnali 4-től nem alszom,totál hulla vagyok már most...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Üdv újra itthon!!!.Jó hogy mindenki sikeresen túlélte a tábort..... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Tessék egy kicsit még pihenni,mert mire elkezdődik az új tanév,kibuksz a fáradtságtól!!!!!!!! :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Mi is annyi házat meg lakást láttunk már,tapasztalatszerzésnek tényleg nagyon jó..... :lol: :lol: :lol:

Lesz összehasonlitási alapod és baromi jókat lehet egy idő után röhögni,ha csillagászati összeget kér a putriért is..... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Sajna ma nem tok pihizni....

Menek tanácsadásra,onnan meg be anyumhoz a munkahelyre...
Hoz nekem fini paradicsomoskáposztát!!!!!!

Nyami...nyami....nyami...nyami.... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

szia Tancsu!

Kép
flóra 11

Tancsu,de ne rohanj. Csak sétikálj. Anyudtól pedig haza és pihi. :wink:

Kép
flóra 11

Szilzi

Látom ma nem dolizol!!!

Tessen pihenni kicsit...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Nem tehetek mást Tncsu.Dolgoznom kell. Nem én találtam ki, hogy ilyen hajtás legyen év elején. A főnökség megbolondult. Hétfőn én jártam jól, hogy elmentem dokihoz. A többieknek háromig bent kellett maradniuk. Buszunk csak fél négykor jön, ezzel csak negyed ötre vagyok itt. És még hazagyalagolni....

Kép
flóra 11

Cupp Flóra... :lol:

Anyumtól haza és elkezdem bezsákolni a ruhákat...:)
3 napja erre készülök.... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Jó,zsákolj csak. De mindent csak piánóban. :wink:

Kép
flóra 11

Menek főzök kávét!!!

Jövök mingyá.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Én csak kifele pakolom,be a zsákba,aztán ha hazajött a párom,majd zsákostól visszarakodja,hogy ne legyen útban....

Na mingyá jövök!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Én megyek most megfőzöm a rizst. Egészben sült fasírt van. Ez lesz a fiúknak bekészítve ebédre, mert ugye ma sem tudom,mikor kerülök haza. Tegnap megszöktünk iskolából, mint a rossz gyerekek. Fél kettőkor. És autóval jöttünk, így hamarabb itt voltam,kettő körül itthon voltam,de dolgoztam a pasival a könyvén.

Kép
flóra 11

Csinálok én is káévét meg reggelit.Már letelt a bigyóm bevétele óta az egy óra, már ehetek.

Kép
flóra 11

Itt vagyok. Felraktam a rizst is.

Kép
flóra 11

Most mutatták a balesetete a tévében Tancsu. Borzasztó, hogy ilyenek megtörténhetnek. Komolyan,miért nem adnak a régi házak felújítására pénzt? Érthetetlen.Minden hülyeségre előteremti az állam,de középületek vagy akár társasházak felújítására nem. Ma reggel mondták, hogy néhány sulit felújítottakés még milyen sok vár felújításra.
Gyurcsány bevallotta, hogy eddig nem törődött az iskolák felújításával. Persze ahová a gyerekei járnak,az biztos rendben van. :evil:

Kép
flóra 11

Tancsu, jó eltűntél,pedig én csak most vagyok itt. Lassan megyek munkába. Már megreggeliztem, megkávéztam, a rizs elkészült. Megyek fogat mosni.

Kép
flóra 11

Amig kivonultam kávét főzni, a párom bitorolta a gépet...:D
De már elvonult dolgozni...:)

Bár én sem maradok sokáig,megyek a dokihoz....

Kép

Kép[/
tancsu

Kávéfőzés közben elpakoltam a tegnap elmosott edényeket,meg leszedtem, a tegnap kimosott babaholmit...
Összepakoltam a vasalnivalót is...:)
Nem tétlenkedem.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Közben én is kezdek készülődni...
3/4 8 körül indulnom kéne,mert szeretnék első lenni...:)
Akkor hamarabb letudom legalább...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Lehet Te már el is mentél közben dolizni?????? :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Fiúknak felszeleteltem a fasírtot,beraktam a hűtőbe,a hűtőre kiírtam,mi az ebéd. :lol:

Megmosakodtam,felöltöztem,összepakoltam a cuccaimat munkába.

Kép
flóra 11

Helló, csajok!
Látom, ma mindenkinek jó sok dolga lesz. :cry:

Flóra, ez szerintem szemétség, hogy már most le kell adni a tanmenetet, mi a fenének? Nekünk szept. végére kell leadni mindig. :roll: A komáék klotyóját én biztos nem vállaltam volna el a helyetekben, szegény Flóriánnak van elég dolga. Egyébként mostanában a kedve milyen? Nagy gratula, amiért megbirkóztál a gépeléssel és ennyi pénzt szereztél is vele! :D :D :D :D

Tancsu, remélem, kicsit túltetted már magad ezen a szörnyűségen. Ma látom, zsákolsz, pakolsz, csak lassan, én is azt mondom! Örülök, hogy megvettétek a lakást, hála Istennek! Pedig milyen távolinak tűnt még ez a lakásvásárlás néhány hónappal ezelőtt, nem igaz? Örülök, hogy jó lett az nst is, erre nem reagáltam a múltkor! :D :D :D

Zsuzsi, örülök, hogy végeztél a bogyóval és jöhet már végre a piri! Szörnyű lehetett, hogy egy hónapot kellett pluszban várnod rá! :twisted: Királyfi hogy van? :D

Szilzi, velem hamarosan talizol, lehet, hogy már a jövő héten, majd felhívom a dokit és kiderül, mikor, mi legyen. Csüt., pénteken dolgozol jövő héten? Most pedig vas. reggel egy kicsit tudok jönni, asszem, dumcsizni. :D

Timi, neked is nagyon örülök, hogy jó lett az ultrahangod! Ugye, te voltál ultrahangon? :oops:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: