Sziasztok lányok!
Bekukkantok én is kicsit, olvasni azért szoktam.
Nálunk sajna nem értük el 1 hónapos korra a születési súlyát, sőt, teljesen megtorpant a hízás, pedig már olyan szépen beindult. Szegénykém, lehet még éhezett is, még jó, hogy elkezdtem mérni.
Nem tudom, van-e olyan, hogy lusta baba, mert ha van, akkor Tami az, látom a tejet a bimbóvédőben, ő mégis elalszik úgy, hogy alig evett és felébreszteni legtöbbször lehetetlen. Viszont felébred 5-10-20 perc múlva, tömi összes kezét szájába és kezdhetünk megint szopizni. Szóval utóbbi egy-két napban semmire se volt időm.
Tehát hiába van tejem, tápszert kell adni neki és most már nem is keveset, mert cumisüvegből gyorsan meg tudja inni, mondjuk az 50 milit, cicinél meg azért mennyit kell dolgozni. Fejni meg sajna nem tok annyit, eddigi rekordom 50, de az is csak azért, mert előtte alig evett. Amúgy 10-20akat tudok alkotni.
Csak nem értem, ha éhes,akkor miért alszik el? Az oké, hoigy így volt, mikor sárga volt, de már nem az.
Nekem meg fáj a császár sebem meg meg van dagadva.
Ja, ziziség témakörbe:
Be akartam venni a vasat dobozos baracklével, és tartottam a tenyerem, hogy belepattintsam a tablettát, aztán már csak azt vettem észre, hogy a baracklevet öntöm a tenyerembe.
Mikor tér vissza a régi Teó?

Őt férjem is szokta hiányolni.
Édes kis pasik és csajszik vannak itt!
Anyjuk, de jóóó neked! Jó pihit!
Na tépek epilálni, mert szörnyen nézek ki, remélem manóka azt még kivárja az alvással.