Helló Csajok! Olvasok ám, csak nem sűrűn vagyunk itthon meg forgalom is alig, de a múltkor már majdnem bejelentkeztem, hogy megírjam, hogy a brutál csiga nagyon "brutál"

Fúj, jöhettek hozzánk a telekre, ott a csupasz verzió van, de olyan mennyiségben, hogy lépni nem lehet szűz talajra és igen bájos amikor kinyújtózik, van köztük olyan mint két ujjam együtt

Na de nem ezért jöttem, hanem, hogy Petikére nincs is szó, gratula még1x hozzá, másrészt pedig Adri:
nem akarom ismételni magam, már leírtam 100x, csak tudom, hogy megnyugtat ez, hogy én 3 hétig feküdtem kh-ban az 5 hétből amit véreztem, a 12-16ig hétig, de nem kis barnás trutyit, hanem durva menstruálóst, ömlött mint állat, jobban mikor menstruálok, bőgtem mint a szamár, mikor bent feküdtem minden éjjel mentem az ügyeleteshez, hogy most tuti elvetéltem mert egyre jobban vérzik, de mint tudjuk nem. nekem 7 centis hematomám volt ami ultranagy, de egy lánynak aki ikres volt 12 centis volt, nekem a méhszájnál , neki pedig a babák felett, azóta mindketten megszültünk (tudod Betti, az Edit). Szóval, nem baj az, ha kifele ürül. nekem ugye akkor indult be mikor a lepény kialakult és a széle a méhszájon tapadt és ott egy erecske vérezgetett, emiatt lett a vérömleny, ami heteken át ürült, hol kevésbé, hol jobban. Nem viccelek, 1 nap alatt majdnem egy csomag betét ment el mikor nagyon folyt. "Nyugodj meg", hogy a terhességed végig izgalomban fog telni, irigylem mikor hallok boldog-nyugodt terhességről, tök jó lehet élvezni, nekem nem sikerült, alig vártam, hogy vége legyen, hogy már lássam Pke-t, mert pl. mikor véreztem egyszerűen nem is hittem el, hogy ott lehet basszus, hiába láttam minden másnap UH-n

Na, durva volt, és persze mindenki mondja, hogy élvezd a terhességet, így visszagondolva tényleg fasza lett volna élvezni mert nagyon jó dolog, de kihagynám a 9 hónap rettegést. Mikor elhagyod a 32-33. hetet onnan már lehet jó lesz

Na, bocs a kisregényért, csak mielőtt megáll a szíved az izgalom miatt gondolom leírom, bocs aki 100x olvasta már a sztorimat
Ja, nekem akkor kezdődött egyébként miután ablakot pucoltam és hetyegtünk az urammal

De valszínűleg ezek nélkül is lett volna. terhesen mindenfélék folynak az emberből, majd megszokod
Nem tudja vki Cyprus-szal mi van?
felébredt az ördögfiók, megyek!
Póci, tegyél már képet ha van időd, meg te is Betti!
Puszi, olvasóban figyelek ám