A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Padri
hatalmas gratula! :lol:

Ági
nagyon szépek a babák, és tudom, hogy nem egypetéjűek, de hihetetlen egyformák. Ha ráérsz és van kedved leírhatnád 1 napotokat hogyan telik, én borzasztóan kíváncsi vagyok. Biztosan nem unatkozol.

Mi jól vagyunk, a babák nagyon szépen nőnek már érzem egy ideje, hogy mozognak, ma rendesen nagyot rúgott valamelyik.
A lepény ami a méhszájon volt nagyon szépen kúszik fölfelé, de a legszéle még a m.szájon van. Most tele lettem visszerekkel kívül belül, Apánk szerint hajlam.
18-án megyünk amniora eléggé tartok tőle.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Igen örülnénk két babának! :lol: :lol: Hétfőn kiderül van-e rá esély.... :wink:

Hát Moncsi igazából csak a cicim feszül, meg néha mintha szurkálnának a petefészkeim. Ennyit érzek...... :roll: :roll:
Nagyon szorítok Neked!!!!! Igen eléggé hasonlít a kálváriánk.. :lol: :lol:

Köszönöm lányok a gratulációkat!

Puszi,
Adri

Kép
padri75

Akkor Padri, drukkolok, hogy kettő legyen!

Én kezdem feladni, mert ma reggel már megint elkezdődött az az ismerős nyomás a hasamban,ami a közelgő Mikit jelzi. Nem is tudom, mit csináljak....lehet, pihennem kellene 1-2 hónapot....kezd sok lenni a kudarcból.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Angyal írt sms-t, így örömmel tudathatom, megszülettek a tündéri kisfiúk!!! :-) Mindenki jól van!:D

Padri, Moncsi! Privi-mail ment! Drukkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!:D

Mi is nagyon jól vagyunk. :-)
Betivel 1 hét eltérés van csak, ahogy látom, mi a 17.héten járunk. :-)

Albika! Köszi a mailt!:D
Babóm! Cupákollak itt is!:D

Puszi Nektek Csajok!

Bodzi
bodza2005

Köszi Bodzám, hogy örömhírt hoztál!

Angyaléknak szívből gratulálok! Remélem, mihamarabb láthatunk képeket is a kisbabókról.

Bodzám, nagyon vigyázz magadra!
Sokszor puszillak!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Anygalkától várom a képeket!

Padri! Gratulálok! Most életed legszebb hetei/hónapjai/évei következnek...

Ági! Édes a bevásárlókocsitok! :D A babáid gyönyörűek és milyen nagyok már :o

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Moncsiga, drukkolok!

Bbeti! Pihenj sokat ebben a nagy melegben. Jó, hogy már érzed a piciket.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
Van valaki akinek Apánk a hosszú programot csinálta?
Ha igen mi a véleményetek,tapasztalatotok rólla?

Szép napot mindenkinek.

Kati76
kovacsne.kati

Albi! Köszi a drukkot! Ma minden esetre készülve vásároltam egy csomag betétet és egy tesztet is.:) A pénztárosnak átfutott egy mosoly az arcán... :lol:

Kati sajnálom, de nem tudok segíteni, viszont puszillak!

Meg mindenki mást is!

Hétvégén nem leszek, úgyhogy előre is nagyon szép napokat Nektek! Vigyázzatok magatokra!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

kovacsne kati,
nekem az ötödik lombikom volt ilyen, s abból lettek a hármasikrek :) szóval jó program!
roxal

Sziasztok csajszik!

1 petezsákocska látható a mai ultrahangon benne egy picike magzattal :lol: :lol: Kaptunk fotót is róla :lol: :lol: 10 nap múlva újra ultrahang mert a másikat nem találták és a biztonság kedvéért körülnéznek :lol: Amúgy további itthoni pihenés javasolt... hát gyorsan ennyi

Mindannyiótoknak kívánom, hogy minél előbb ilyen élményekkel gazdagodjatok!!!

Puszi,
Adri

Kép
padri75

Sziasztok lánykák! Régen jártem erre...
Pandri! Gratula! Vigyázz nagyon magatokra!
Kati szorítok Értetek! Látod Roxálnal bejött...
Bodzikám! A titok melyik szerzőtől van? ezret dobott ki ilyen címen az Alexandra nem tok dönteni, jó lenne beszélni képzeld van egy olyan hely tőlünk 15 km-re amilyet én csinálni szerettem volna...
Ági! le a kalappal előttetek! Sok sok energiát küldök, néha azért tudsz aludni is?
Moncsiga ! Szorítok Érted is! szegény! magam elé képzeltem a helyzetet a tesztekkel és a betéttel... (nekem akkor jött össze a lányunk, amikor csakazértsem csináltam tesztet, persze nem ez számított, csak leírtam...)
Albi! Már 3 hónapos elmúlt ez a nagyfiú, hogy megy az evés?
Betti! mindjárt félidő! hajrá, kitartás, hogy viselted a meleget?
baboca03

Moncsiga?

Baboca! Az evéssel vannak gondok, ez az egyetlen, de a szükséges gyarapodás megvan. Te hogy állsz?

Kép
albi2000

Sziasztok Lánykák!
Köszi az érdeklődést, nagyon aranyosak vagytok.
Nincsenek jó híreim. Nem sikerült. :(
Tegnap voltam Apánknál (ő is nagyon csalódott volt, jobban hitte, hogy most megvan, mint én) és még két cisztát is talált... és ha ez még nem volna elég, a biztató előjelek miatt nem zárja ki egy méhen kívüli terhesség lehetőségét a mensi ellenére sem. Pár nap múlva tesztelek. Remélem negatív lesz. Tiszta dili! Ezt a tesztet én zebrásnak szántam. Lehet veszek egy másikat...

Úgyhogy most futok...és várom a jó sorsomat.

Padrikám!!! Neked óriási gratulációk!

Mindenkit puszilok!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Drága Moncsiga nagyon-nagyon sajnálom. :( Fel a fejjel drága, biztos nem lesz semmi baj. A futás nekem is elmulasztotta a cisztámat múltkor, úgyhogy hajrá! Nagyon puszillak és vigyázz magadra!!

Albi - esetleg tennél fel képet a kisfiadról :?: :lol: :lol:

Babóca - a Titok című könyv nekem Rhonda Byrne kiadása alapján van meg. Szerintem ez az eredeti, vagy legalábbis a legleterjettebb. Remélem nem tévedek... :roll: :roll: Nekem is segített nehezebb napokon :roll: :roll:

Angyal - gratulálok a kisfiúkhoz :lol: :lol: Ha egy percre fel tudsz ocsúdni a gyönyörből akkor Te is rakj fel légyszi képeket :lol: :lol:

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat!!

Puszi,
Adri

Kép
padri75

Sziasztok!

Moncsiga
Nagyon sajnálom. De jó, hogy ennyire összeszedted magad, hogy van erőd futni, én biztosan bőgnék egész nap, ahogy tettem is mikor nem sikerült. A ciszta biztosan elmúlik és a következő sikerülni fog.

Padri
Óriási gartula neked, továbbra is jó egészséget nektek. Maradsz Apánknál?

Még nem csinálták meg az amniot a Baross utcában előbb genetikai tanácsadásra kellett menni és uh-ra. Az uh-n minden oké volt, fej-fej melett haladnak még a súlyuk is egyforma 300-300 g. Borzasztó elevenek, néha kívülről is lehet érezni a mozgásukat.
Az amnio jövő hét szerdán lesz. Hétfőn meg megyek Apánkhoz.

Babóca
A meleget borzasztó nehezen viselem, a padlástérben ráadásul még melegebb van. HA nem lenne légkondink már végem lenne. Niki is elég nehezen viselte.

Kép
Kép
bbeti

Padri! Márcsak 1 hét az újabb UH-ig. Írj majd! Mellékeltem egy mai fotót, Peti ma kirándult először. Én meg tavaly júl.23-óta először. Nagyon jó volt végre kimozdulni.

Moncsiga! Mikor tesztelsz? Remélem nem lesz méhenkívüli...

Kép

Kép
albi2000

Teszteltem. Életemben először örülök a negatív eredménynek! (azért a jövő héten megismétlem a biztonság kedvéért)
Most már csak a cisztáimtól kell megszabadulnom.

Albi! Nagyon cukifiú Petike! Nekem is Petikém lesz:)) (a férjem is Péter)

Bbeti, sírtam én is Pesttől hazáig. De mikor láttam,mennyire meg van ijedve a férjem, rájöttem, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy összezuhanjak. Szegényem, jobban félt, mint én magamat.

Legyetek jók! vigyázzatok magatokra, meg a Babókákra!
Puszi Nektek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Roxal:

Írtam privit egyszer majd azt hittem nem kaptad meg így próbáltam másodjára is ugyan azt leírni és most nem tudom,hogy kétszer kaptad meg vagy egyszer sem,ha megkaptad megtennéd,hogy válaszolsz rá,ha meg nem akkor megírnád az email címed,mert mindenképp szeretnék beszélni veled. :wink:

Kati76
kovacsne.kati

Érdekes. Tegnap írtam, hogy örülök, hogy nem lett méhenkívüli,de ma nem látszik :(

Kép
albi2000

Köszönöm! Látod, milyen kis cuki vagy?
A technika meg, akárcsak a természet, produkál megmagyarázhatatlan dolgokat...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Akkor produkáljon egy babát vagy kettőt Neked végre, és nem baj ha nem tudjuk megmagyarázni.

Kép
albi2000

Roxal!
Írtam privit,kicsit szakaszosra sikerűlt :lol: :oops:

Kati76
kovacsne.kati

Padri! Nagyon gratula! :)

Moncsi - a cisztásodás rám is jellemző - próbálj mozogni, futni, sportolni kicsit, azt utálják a kis szemétkék
grillázs

Szia Grilli!

De jó, hogy jöttél! Reggel próbáltam visszakeresni, mikor szóltál hozzánk utoljára, hát majdnem el is késtem melóból... :lol:
Hogy vagy? Mesélj, mi történt veled?

Nekem ez az első alkalom, hogy cisztáim lettek. Gondolod, eztán számíthatok rá gyakrabban?
Próbálok önmagamat meghazudtolva nyüzsögni,amennyit csak bírok. A héten csak helyben futok, mert a Zuram nem tud elkísérni, egyedül meg félek. :shock: Csak kidöglenek így is a nyavalyások!

Jó volna,ha a Többiek is előbújnának a rejtekükből, mert kezdünk nagyon megfogyatkozni.... Csiga-biga gyere ki....

Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok lányok!

Kérlek segitsetek! Tegnap du kellett beadnom az első szurit magamnak, ami meg is történt. Este kellett volna a fél tabletta Clostilbegyt tablettát, de egész éjjel dolgoztam és kiment a fejemből. Reggel vettem be. Szerintetek lesz ebből valami gond? Annyira szégyenlem magam, tök hülye vagyok!
Azért nagyon drukkolok mindenkinek! A Vassnak meg sem merem mondani!

Puszi mindenkinek!
csandi75

Nyugi Csandi!

Szerintem nagy baj nem lehet, főleg, ha ez az első adag volt. Hihetetlen, hogy neked egy fél is elég.... én kettesével kell, hogy egyem. Egyszer én is délben vettem be a reggelit, mert vendégeink voltak és teljesen elfelejtettem. Megesik ez mással is,emiatt ne szégyelld magad!

Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jaj de jó, hogy ezt mondod! Már volt egy túlstimulációm, ezért most csak az 5. napon kezdtem el adni a Puregont napi 75-el, és fél Clostyval. Hétfőn reggel megyek a vérvételre, 2-re a dokihoz. Utána mi an azt nem tudom, mert a múltkor itt vége is volt!
Remélem, most minden rendben lesz!

Mindenkinek drukkolok!
csandi75

Ja és Moncsi!

Nagyon sajnálom ami történt! Okosan csináltad hogy nem borultál ki jobban. Az én férjem majd bele betegszik, hogy ennyit vívodom magammal, ezért én is próbélom őt kimélni mindentől. Amikor túlstimuláltak, azt hittem itt a világ vége, de hát senki nem tehetett arról, hogy ennyire jól reagálok majd! Most bizakodóbb vagyok, de majd meglátjuk. Azt halottam elsőre nem túl nagy a siker esélye!

Padrinak gratulálok ez tényleg SUPER!!!!!!!!!
Legközelebb majd te gartulálsz nekünk! :?
csandi75

Sziasztok lányok!

Tegnap voltunk uh-on. :lol: 14mm-es a picikénk és ver a kicsi szíve. Hát nagyon nagy élmény ezt látni hallani, nagyon szorítok Nektek, h minél előbb Ti is átélhessétek!!!

Grilli - De jó, hogy visszatértél!!! :lol: :lol: Hogy vagy? Belevágsz a folytatásba?

Albi - köszi a fotót. Édes kis drágaságod van Neked is!!!!

Moncsi - remélem jól vagy Drága, és a helyben futás is biztos hasznos. :lol: Semmilyen mozgást nem tudnak azok a "kis mocskok" elviselni, úgyhogy hajrá. És igyál sok vizet!!!

Csandi - kitartás neked is. Jó kezekben vagy a Vas dokinál, biztos sikerül neki beállítani a megfelelő adagot.

Nagyon szorítok Nektek, hogy legközelebb én gratulálhassak! :lol: :lol:

Puszi,
Adri

Kép
padri75

Sziasztok lányok!

Jo régen nem jártam felétek és most nagyon meglepődtem hogy milyen sokan eltüntek,Hanyatka meg a többiek.

Ági,Albi gyönyörüek a babák!!!

Angyal gratulálok a babákhoz,sok boldogságot erőt egészséget kivánok nektek!!

És gratulálok az uj kismamáknak is!

Bocsi hogy nem névszerint irok nektek csak gyorsan gyorsan benéztem mert már nagyon kiváncsi voltam rátok hogy kivel mi történik,mert itt csendben azért drukkolok ám mindenkinek hogy minél előbb átélhessétek mindenki a világ legnagyszerübb csodáját.

Mi jol vagyunk elmultunk már egy évesek nagyon nagyfiusak vagyunk már és egy csomo mindent csinálunk.
Közben épitkezünk is amit Robi nagyon élvez mert nagyon sok uj dolog történik és nagyon tetszik neki.Alig gyözök utánna rohangálni,imád kint lenni,imádja a vizet,és egy nagyon boldog baba mindig mosolyog nevet produkálja magát.
Bocsánat hogy igy elragadtattam magam!

Sok sikert továbra is mindenkinek !

Puszi

Kép
póci

Sziasztok!

Tegnap voltap a Vassnál a vérvétel után. Megint magas az eredményem, de most legalább határon belűl van. Azt mondta, hogy most minden rendben lesz. Holnap reggel megyek és akkor remélem már a punkcioról fogunk beszélgetni. A végére túlstimus leszek, de majd eszem jó sok husit!
csandi75

Helló Lányok! Végre néhány hozzászólás!

Padri, nagyon örülök, hogy minden rendben van. Már épp hiányolni akartalak írásban is!
A cisztapusztítási szándékom odáig fajult, hogy még talpmasszázsra is megyek a következő mikiig legalább 3x. Remélem, ennyi elég lesz.

Szia Póci! Természetes, hogy el vagy ragadtatva! Képet is kaphatunk a fiatalúrról?

Csandi, reggel gondolok majd rád, hátha segít egy kicsit az is. :wink:

Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Padri
milyen szépen nő a baba, jó nagy már.

csandi
szorítok!

Holnap lesz egy hete, hogy voltunk amnion. Hát ez egy élmény volt, gondolhatjátok....2* szúrtak meg és most eléggé fájt is. Eddig még szerencsére nem hívtak, hogy baj lenne, de ha néha megszólala a telefonom az agyvérzés kerülget.
Niki hihetetlen akaratos lett, nagyon határozottan el tudja dönteni, hogy mit akar.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok csajszik!

Tegnap kicsit meghaltam aztán újraszülettem. :shock: Este fél 10-kor barnás váladékot vettem észre. Asszem megállt a szívem a rémülettől. Rohantunk a párommal az ügyeletre. A baba jól van és igazából nem tudni mi az oka a barnás szivárgásnak. Ma reggel beszéltem Vass dokival és ő is megnyugtatott,h amíg nem görcsölök addig a baba biztos jól van és ez előfordul...

Hát én teljesen kész vagyok, próbálom magam nyugtatni mert az idegeskedéssel nem sokra megyek... annyira nehéz nekünk ez az egész és amikor végre eljutunk idáig akkor is az idegbaj kerülget hetente, h mi jöhet még :roll: :roll:

Néha nem értem miért kell ezt nekünk így végigcsinálni.... bocsi lányok a filozófikus gondolatokért, de tegnap azt hittem vége mindennek és egyszerűen kiborultam...

Kitartás mindenkinek és én is próbálok nagyon pozitív lenni!

Puszi,
Adri

Kép
padri75

Padrika!
Ne ijedj meg, semmi baj nem lesz!!!!!!!
Lehet, hogy egy ici-pici hematóma és az szépen felszívódik.
Bár nekünk végül spontán érkezett a baba, velem is megtörtént, amit leírsz, az első trimeszterben, nagyon megijedtem, rengeteget olvastam a neten és láttam, hogy ezer oka lehet, olyan, ami nem gond. Elmentem Déviszünkhöz és kiderült, hogy megemelhettem magam vagy túl sokat rohangáltam és lett egy hematóma, nem közvetlenül a baba mellett, kicsit arrébb, ami végül szépen, nyomtalanul felszívódott. Most pedig itt csücsül a 20.hetes Eszti a pocimban és gyönyörű, egészséges kisbaba.
A stressz nagyon nem jó, ne is gondolj rá, hogy ez bajt jenethet, csakis azt, hogy alakulnak odabent a dolgok és ezért történik mindez.

Moncsi!
Ügyes vagy, kisöpröd a fránya cisztákat!!!
Mielőtt megfogant a baba, mi is elmentünk (mindketten) 3-4 alkalommal reflexológushoz. ;-)
Nagyon szorítok! Tudod. :-)

Annyi minden számít, számíthat és olyan kiszámíthatatlan a sors.
A szomorú januári események után nekünk a hit (szentül hittük, hogy nekünk igenis ad a Jóisten kisbabát), a vitaminok, a 2hét pihenés (ezer éve nem voltunk előtte ennyit pihenni), testi/lelki feltöltődés jött be + ki tudja, a reflexológus is benne lehetett a sikerszériában... :wink: :D
bodza2005

Kismamik és leendő kismamik!
Egy barátnőm javaslatára olyan helyre mentünk 4D-re, amelyet mindenkinek szívből ajánlok.
Tüneményesek, türelmesek, ezer fotót készítenek, dvd-t adnak, színes fényképet + korrekt leletet. (Még az áraik is jók.)
Azóta volt ott 2 barátnőm, ők is áradoztak.
4D-GENESIS Kft.
www.4dgenesis.hu
Lengyel Györgyné Márti egy tünemény! :-)
Az Istenhegyin pedig Dr.Bátorfi Józsefet tudom ajánlani, biztosan meg lesztek Vele elégedve szakmailag és emberileg is. :-)
bodza2005

Kismamik és leendő kismamik!
Egy barátnőm javaslatára olyan helyre mentünk 4D-re, amelyet mindenkinek szívből ajánlok.
Tüneményesek, türelmesek, ezer fotót készítenek, dvd-t adnak, színes fényképet + korrekt leletet. (Még az áraik is jók.)
Azóta volt ott 2 barátnőm, ők is áradoztak.
4D-GENESIS Kft.
www.4dgenesis.hu
Lengyel Györgyné Márti egy tünemény! :-)
Az Istenhegyin pedig Dr.Bátorfi Józsefet tudom ajánlani, biztosan meg lesztek Vele elégedve szakmailag és emberileg is. :-)
bodza2005

Szia Póci!
Fotót nem kapunk? :oops:
A lányok jól vannak, többen kismamik és páran hamarosan kismamik.
Köszönjük a kedves szavakat!:)

Beti!
Örülök, hogy minden rendben Veletek!!! :)
Nem fognak hívni!!! Nem lesz miért, ezer százalék!!!

Lányok!
Továbbra is drukk-hegyek részemről!!!!!!!!! :D
bodza2005

Köszi az örömöt, tök jól esik. Én nem csigaházban voltam, szimplán nem jártam erre ezer éve.
Folytatás lesz, még nem tudom mikor, de a terveim szerint még az idén.
Azért néha bekukk és drukk az akciózóknak.

Padri - no para :) Ha mindent rendben találtak, akkor ez csak a tested hüjje vicce volt és ne filózz rajta többet.
grillázs

Sziasztok lányok!

Ma voltam reggel Iron apámnál, és már van 4db szép nagy érett tüszőm, és 3 másik is növésben van. Azt mondta, hogy ez nagyon jónak számít, csak vigyáznom kell rájuk nagyon. Emeltük kicsit a puregont, valószínű túlstimu lesz, de most már ezzel nem lesz gond. Péntek reggel megyek kontrollra és szombat reggel a Nyirőbe vérvételre. Szerintem hétfőn lesz a leszívás, de majd pénteken megmondja pontosan! El sem merem hinni, annyira örülök most ennek. remélem minden rendben lesz és végre eljuthatok a beültetésig!
Padri: A lényeg, hogy minden rendben van veletek!! Ne izgulj ez így is marad. Az nem véletlen hidd el, ogy terhes lettél! Ez így volt megírva.

Mindenkinek kitartást és sok sikert!
Millió puszi!!!!!!!!!!!
csandi75

Sziasztok!
Padri:egy kérdés,hány hetes vagy?
Ugyanis én is voltam spontán terhes és akkor mikor kiderűlt,hogy van pocaklakó akkor még barnás folyás sem volt,rá 4 hétre tehát mikor 8 -9 hetes terhes voltam nekem akkor volt ilyen,én is rohantam a dokihoz és minden rendben volt és azt mondta , ő lehetségesnek tartja,hogy mivel ez a következő menstruáció időpontjára esett így valószínű azért volt és kb 3-4 napig tartott.
Tehát ne izgulj,pihenj sokat és minden rendben lesz.

Kati76
kovacsne.kati

Kedves Padri!
Remélem minden rendben van Veletek mostmár. Sokunknak volt barnázás, nekem vérzés is, ezek ellenére szép babáink születtek. Azt hiszem Február írta, hogy minden 5. terhességnél van valami vérzés féle. A lényeg, hogy a baba jól van, és így is maradjon!

Köszönöm Petikémről a kedves szavakat, nagyon jól esik ám:), de majd Ti is mindannyian megtudjátok, milyen ez az érzés!!!!

Kép
albi2000

Kedves Csandi! Feltétlenül vörös húsokat egyél (napi 3x lenne jó) és sok vizet igyál (2-3l)! Most nem elég a túró, tej, egyebek, sem a szárnyas. Hal mehet, lazac és pisztráng (nagyon szép, fehér húsa van és finom is, a Machben lehet kapni fagyasztva), de többségében marha, vad és disznó, amit nyomass ezerrel. Néhány nap, addig valahogy túléled.:oops:
Jó kis tökös petikéid lesznek, meglátod!:wink:
Szorítok!

Albika! Petikéd már nagyfiú! Tündéri pofija van, huncut nagyon! :-)
Köszi a sok "tanácsadós" mailt, drága vagy!!!!

Moncsi! Hogy bírtad a talpmasszázst? Brutál, nem? :oops:

Padri! Ugye, már minden rendben? Most pihenj, amennyit tudsz!!!!
bodza2005

Sziasztok!

Padri probált megnyugtatni magad nem jo a pabocának se ha idegeskedsz,de remélem azóta már meg is szünt ez a kis barnázgatás amig nem görcsölsz semmi pánik pihenj sokat,szóval nyugi nekem a 20-ik hét után mult el a vérzés és nem csak barnázgadtam,és ime a kis nagyfiam:-)
Kép huncutkodom a fényképezőgépnek:) Kép reggeli ébredés Kép fincsi ez a torta,1éves lettem Kép ugy is elfujjom,még mindig egy éves vagyok:-) Kép nem lehet elég korán kezdeni,az első csókom Kép na hogy áll apa nadrágja?Már majdnem jó rám! Kép locsolok Kép
pusziszkodok

Bocs ha most meg tul sok képet raktam fel!

puszi

Kép
póci

Helló Csajok! Olvasok ám, csak nem sűrűn vagyunk itthon meg forgalom is alig, de a múltkor már majdnem bejelentkeztem, hogy megírjam, hogy a brutál csiga nagyon "brutál" :lol: Fúj, jöhettek hozzánk a telekre, ott a csupasz verzió van, de olyan mennyiségben, hogy lépni nem lehet szűz talajra és igen bájos amikor kinyújtózik, van köztük olyan mint két ujjam együtt :lol: Na de nem ezért jöttem, hanem, hogy Petikére nincs is szó, gratula még1x hozzá, másrészt pedig Adri:
nem akarom ismételni magam, már leírtam 100x, csak tudom, hogy megnyugtat ez, hogy én 3 hétig feküdtem kh-ban az 5 hétből amit véreztem, a 12-16ig hétig, de nem kis barnás trutyit, hanem durva menstruálóst, ömlött mint állat, jobban mikor menstruálok, bőgtem mint a szamár, mikor bent feküdtem minden éjjel mentem az ügyeleteshez, hogy most tuti elvetéltem mert egyre jobban vérzik, de mint tudjuk nem. nekem 7 centis hematomám volt ami ultranagy, de egy lánynak aki ikres volt 12 centis volt, nekem a méhszájnál , neki pedig a babák felett, azóta mindketten megszültünk (tudod Betti, az Edit). Szóval, nem baj az, ha kifele ürül. nekem ugye akkor indult be mikor a lepény kialakult és a széle a méhszájon tapadt és ott egy erecske vérezgetett, emiatt lett a vérömleny, ami heteken át ürült, hol kevésbé, hol jobban. Nem viccelek, 1 nap alatt majdnem egy csomag betét ment el mikor nagyon folyt. "Nyugodj meg", hogy a terhességed végig izgalomban fog telni, irigylem mikor hallok boldog-nyugodt terhességről, tök jó lehet élvezni, nekem nem sikerült, alig vártam, hogy vége legyen, hogy már lássam Pke-t, mert pl. mikor véreztem egyszerűen nem is hittem el, hogy ott lehet basszus, hiába láttam minden másnap UH-n :lol: Na, durva volt, és persze mindenki mondja, hogy élvezd a terhességet, így visszagondolva tényleg fasza lett volna élvezni mert nagyon jó dolog, de kihagynám a 9 hónap rettegést. Mikor elhagyod a 32-33. hetet onnan már lehet jó lesz :lol: Na, bocs a kisregényért, csak mielőtt megáll a szíved az izgalom miatt gondolom leírom, bocs aki 100x olvasta már a sztorimat :oops:
Ja, nekem akkor kezdődött egyébként miután ablakot pucoltam és hetyegtünk az urammal :oops: De valszínűleg ezek nélkül is lett volna. terhesen mindenfélék folynak az emberből, majd megszokod :lol:
Nem tudja vki Cyprus-szal mi van?
felébredt az ördögfiók, megyek!
Póci, tegyél már képet ha van időd, meg te is Betti!
Puszi, olvasóban figyelek ám :)
beber77

Póci, minden kívánságom így teljesüljön, elment a levelem és látom a képeket! :) Zabálnivaló!!! A tortás nagyon komoly :lol: pke az istennek nem akarta belevetni magát, pedig direkt volt egy erre a célra készített torta! Mondjuk lehet nem kellett volna ebédeltetni előtte, mert ha nem éhes semmi kaja nem érdekli :)
Na, látod Adri, Póci is! Még a végén megmagyarázzuk, hogy a vérzés a normális :) Hu, tényleg megyek mert arénázik.
beber77

Beber köszi.Direkt két tortát csináltam én is az volt az első amit szét pancsikolhatott és utánna hoztuk ki a szépet.A Robit nem kellett biztatni ahogy meglátta már egyből le is támadta a tortát.
A barátaink mondták is hogy kb 2 hét leforgása alatt a Robi a 4 -ik szülinapos és ő vitte a pálmát mert minden gyereket noszogatni kellett hogy belenyujon a tortában.Pedig a kajával nem csinálja ezt mert nagyon szépen eszik.

Ja és szivesen néznék a Pistikéről is képet!

Padri látod,nyugi!

Kép
póci

Sziasztok lányok!

Elképesztően aranyosak vagytok! Fekszem két napja, hogy biztosra menjek és csak most ültem ide a géphez. Nagyon-nagyon köszönöm! Drágák és aranyosak vagytok! Ezért imádok közétek tartozni!!

Úgy tűnik mindenben igazatok van és kezdőként jól beijedtem :lol: Nincsenek görcseim és a barnázásom is múlik, és meg sem közelíti azokat a vérzéses dolgokat amit Ti írtatok. Még szégyellem is magam, h így kiborultam ahoz képest amin itt páran átmentetek :oops:

K.Kati - 9. hetet kezdtem ma és a héten menstruálnék, tehát valószínű, hogy ez lehetett az oka az egésznek. Ebbe bele sem gondoltam. A fene figyelte ezt a naptárban miután megláttam a terhestesztem :lol: :lol:

Csandi - drukkolok Neked és vigyázz nagyon a petikékre. És tényleg egyél sok husit és igyál vizet az tényleg segíteni fog!!

Póci - Gyönyörű a kisfiad és tudod a képekből sosem lehet sok :lol: :lol:

Lányok mégegyszer köszönöm a biztató szavakat! Puszilok mindenkit, vigyázzatok magatokra!!

Adri

Kép
padri75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: