A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

HOLNAP OLTÁSRA MEGYÜNK,MAJD UTÁNNA ÍROK DE CSAK AKKOR HA NEM KAP EL A DPRESSZIÓ...MÁR KEZDŐDIK :oops:
Vendég

Én is kipróbálom majd szerintem a konzit is, de egyenlőre gyalog kicsit messze van a bolt tőlunk ahol ésszerű áron hozzájuthatok, a saját boltunkban meg persze elfogytak a bébikonzik. Nyáron sokan viszik. Így majd szerintem csak jövő hét lesz belőle :? :roll:

ancsika82

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:03-kor.
hékás

FEL A FEJJEL BARI!!! SOK SIKERT NEKTEK!!! DRUKKOLUNK!!!

ancsika82

Na megyek mert jött a tesóm és elhívott csavarogni. Csak a Marcusra várok mikor ébred fel, már du-tán 1 óta alszik. :shock: :shock:

ancsika82

hákás akkor én lusta vagyok? :lol: :lol: :lol: :lol:
külömben bevallom nagyon
Vendég

Helló csajok!

Úgy látom nem sokan voltatok ma.
Mi is most jöttünk haza.

Azért jó csapat vagyunk!Mindenkinek volt egy kis berúgás és egy-két kaland az életében,ami szerintem kell is.

Máté oldalt feküdt,mikor hasra fordult,de azért jó volt látni milyen erős(ködő). :lol:

Bari örülök,hogy bejött a konzerv Dávidnak.Az oltástól meg ne félj annyira,annál rosszabb!

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:03-kor.
hékás

én mindenkire kiváncsi lennék,hogy ki mennyire nyerte viszza a formáját!!
"pocakfotó"holnaptól???mehet??
Vendég

Oké!De szerintem képen nem adja vissza igazán.Én is képen már kinézek valahogy,pedig van olyan hasam... :oops:

Kép
melike

Két mai kép

Kép Erősködik a fiam:-) Kép Superman

Kép
melike

Mindenki eltűnt?Akkor jó éjszakát!

Kép
melike

szia Melike!

én vagyok, most jöttünk haza.................
bszilvi25

na? mostmeg sehol senki....
pedig visszaolvastam, vacsiztunk, kipakoltam, stb-stb...

Brigi: én még lennék pocakos szívesen 1-2 napig. Én NAGYON szerettem!!!!!

Melike
: jó képek Mátéról!!!!!

Bari
: pocakfotó???? ehhez van egy storym!! Találkoztam egy volt osztálytársnőmmel a camponában a kajáldáknál. Odamegyek, 1-2 mondat szóváltás után kérdezi: látom jön a baba???
:shock: :? 8) :? :shock: ???? erre én, ahh nem, köszi most született pár hete :lol: :lol: !
szerinted ?????? azóta apa is cukkol, hogy jön a baba??? -amire általában az a válaszom, hogy: ikrek!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
bszilvi25

jó reggelt!

Szerintetek hová tünt az éterben az a 15 fok minusz amit igértek? :shock: :shock: :shock:

Melike!
Nagyon édesek a fotók!
Az elsőn olyan mintha tényleg feszítene,hogy "nézd csak milyen erős vagyok?" :lol: Tuti gyúrós kispasi! :wink:
Vendég

jó reggelt!korai vagy csiri

apa elviszi a laptopot, s nem tudom lesz e kedvem a számítógéppel szarakodni, mindig kikapcsolgat, úgyhogy nemtom mikor jövök,megint elmegy egy hétre-kész vagyok
melike-nagyon cuki a kispasi
bari én még nem vagyok komfortos állapotomban-még képen is látszik szerintem

Kép
Kép
eyi

megjöttünk
6100gr és 62cm hosszú.41-es a feje és 42 a mellkasa

rotát simán bevettem,még izlett is neki,a két combjába kapott oltást,NAGYON SÍRT :(
Vendég

jó reggelt!
bszilvi25

szia bari, Mirabel hasonló, tudod egy napon születtek, csak azthiszem Dávid többel. Mira szerdán volt 5220, ma kb 5400 lehet, még nem mértem. hossza 60,5 cm, feje 39,5, mellkasa 38. Úgyhogy nemtudom mit görcsölsz, szerintem teljesen rendben van Dávid-jó szélles vállú lesz a mellkasából ítélve :lol: mennek rá a csajok

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Nem tudok minden nap jönni és amikor idekeveredek, órákig tart, míg visszaolvasok. Ez persze nem leszidás, hanem dícséret akar lenni. :lol: :lol: :lol: Szóval ne haragudjatok, ha nem név szerint reagálok mindenkinek, csak egyszerűen nem emlékszem már a végére, hogy melyik témát ki vetette fel, csak magára a témára, vagy kérdésre. :oops: Már ha egyáltalán képes vagyok visszaemlékezni rá. :oops: Lehet, hogy jegyzetfüzettel kellene leülnöm ide? :wink: De ahhoz meg lusta vagyok. :oops:

Első emlék: kb. két és fél éves vagyok, bölcsödés. Igazi szocreál kockás kőpadló, sorban fehér fém bilik. Én nem akarok ráülni, mert hideg a pereme. Mellettünk két- vagy három pelenkázó. A bilin ülnek a már szobatiszta gyerekek, a pelenkázón pelenkázzák a gondozónők a nem szobatisztákat. Igazából csak képek és érzések, de határozottan a legkorábbi.

Első szex: 17 évesen. Első nagy szerelem. Akkor már egy éve jártunk, mindkettőnknek ez volt az első. Ennek ellenére nagyon jól sikerült. :lol: Még egy évig együtt maradtunk. Utána kezdődött a nagybetűs élet, sok bulival, sok pasival, majd 25 évesen megismertem a férjemet.

Első berugás: már említettem, Jagermeister. 24 éves voltam. Nem mondhatjátok, hogy korán kezdtem. :lol: Előtte is voltak kisebb ivászatok, de azoknál a szalonspiccnél tovább nem jutottam. Ennél viszont annyira beállítottam magam, hogy az akkori barátom nem mert sem hozzánk, sem hozzájuk hazavinni, mert félt, hogy anyu leszedi a fejünket, az ő anyukája is, ráadásul beárul minket az én anyumnak. Így egy haverunknál aludtunk, ráadásul én másnap mentem dolgozni. :roll: El tudjátok képzelni. :roll: Nagyon másnapos voltam, nagyon fájt a fejem meg a gyomrom. A főnököm kérdezte, hogy mi van velem, olyan rosszul nézek ki. Mondom rosszul is vagyok, rossz a gyomrom. Erre ő: dobjál be egy Jagert, az rendbeteszi. :twisted: Már az említésére rosszul lettem, annyi időm szerencsére maradt, hogy elérjek a wc-ig és ne a lába elé dobjam a rókabőrt. 8) :lol: :oops:

Ancsika! Még nem is említettem neked, hogy én elég járatos vagyok Gyenesdiáson. A férjeméknek Györökön volt nyaralójuk, minden nyáron lent voltunk, sokat jártunk Vonyarcra is meg Gyenesdiásra is. Azóta már eladták.

Bari! Többször kérdezted már az oltást, de leírom most is, hogy mi beadatjuk őket. Az első rotán már mi is túlvagyunk, szept. 2-án kapja a másodikat. Utána jön majd a pneumococcus, akár ingyenes lesz, akár nem. Babaúszás előtt be akarom adatni. A mi doktornénink egyszerre mindig csak egyfélét ad. Így kéthetente járunk valamilyen oltásra mindig. Tudom, hogy nem ússzuk meg, de rosszul vagyok a gondolatától is, hogy Marcus beteg lehet. Így amit lehet, beadatok. Örülök, hogy túl van rajta Dávid. Marcus is sír mindig egy kicsit, amikor megszúrják.

Én már túl vagyok a szülés utáni pocakfotó felrakáson és mivel nem annyira épületes látvány, ezért nem rakok mégegyszer. :oops: Ti jöttök. :lol: Én mondjuk beleférek a terhesség előtti nadrágjaimba, de azért nem vagyok teljesen elégedett, mert a hasam elég lötyi maradt. Csinálgatok felüléseket, meg lábemeléseket, de igazából nekem még mindig fáj egy kicsit a műtét helye a hasizom gyakorlatoknál. :roll:

A babaképek nagyon édesek. Mi még mindig nem kaptuk vissza a fényképezőgépet, így nincsenek friss fotók. Marcus betöltötte a három hónapot, 6950 gr és 63 cm. Van, hogy ő is átalusza az éjszakát, de néha felkel 3 óra körül enni. Nem jöttem rá, hogy ez mitől függ nála.

Vettünk neki pihenőszéket. A játszószőnyeget nem nagyon szerette, de ezt a széket nagyon bírja. Kb. fél óra után rájött, hogy ha a kis lábával rúg egyet, akkor elkezd hintázni a szék és mozognak rajta a lelógó állatok. Annyira kis okos és tök jól elszórakoztatja magát ezzel. Viszont ő még egyáltalán nem forog. ha háton van, akkor nagyon próbálkozik hasrafordulni, de nem megy neki. Mondjuk akkora popsival, mint ami neki van! :roll: :roll: :lol: Hasról viszont egyáltalán nem próbál hátára fordulni. Ha elfárad, inkább óbégat nekem, hogy forítsam meg. :? Mondjuk még bőven ráér ezekkel.

Na, megyek, mert nyüglődik valamiért.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

[quote="lia0415"]m írta:lia0415egjöttünk
6100gr és 62cm hosszú.41-es a feje és 42 a mellkasa

rotát simán bevettem,még izlett is neki,a két combjába kapott oltást,NAGYON SÍRT :(

Kata&Milán

oszman777

Mi izlet Dávidnak Bari???

Kata&Milán

oszman777

Bari,stella,ancsika!!!! Milánt 3 napja nem szoptattam,és a cicim be van durranva egyre jobban,és folyik a tejcsi belöle. Ja!!!! És kemény. Félek be ne gyulladjon.
Szerintetek?

Kata&Milán

oszman777

Oszman: akkor próbáld inkább lefejni, vagy ha tudsz szoptatni belőle akkor azt, nehogy tényleg begyulladjon, mert állítótag az nagyon kellemetlen tud lenni. (Szerencsére nem volt benne részem.) De inkább fejd le mielőtt baj lenne.

ancsika82

Bari: Szóval akkor nem volt semmi gond az oltáson :wink: :?:

ancsika82

Sziasztok!

Megjöttünk dél körül a sétánkról.És még csak most aludt el Máté.

Kinéztem a zenélő forgót és egy kengurut is a játszószőnyeg helyett.4000 forintot kell ráfizetnem és lesz mind a kettő. :lol:
A kengurut fel is próbáltam és Mátét is beletettük.Meg volt lepődve egy kicsit. :o
Holnap lesz a csere.

Szombaton esküvőre megyünk (lagziba nem).Remélem jó idő lesz és el lesz Máté mamával a z udvaron.

Kép
melike

Bari!Olyan méretekkel rendelkezik Dávid,hogy egy szavad sem lehet!

Kép
melike

Mutatok pocit.Az első kép igaz kicsit sötét,de tűrhető.A másodikon van a rideg valóság. Kép Kép

Kép
melike

kata:dávidnak a rota vírus elleni "oltás" izlett...nem oltás mert szájon át adják :oops:

melike neked az alakodra szavad nem lehet!!!!
jó nem is panaszkodtál :lol:

ancsika én nem az oltástól félek mert azt egy másodperc alat beadta,mind a két kis combjába...hanem a mellékhatásoktól :oops:
Vendég

Kép

szülés elötti este

Kép
mai kép
Vendég

Bari:na,elmész a p..csába!Olyan vékony vagy a 3. gyerek után,mint én szülés előtt!

Kép
melike

Többilyen képet ne rakj fel,jó!? :cry: :shock:

Kép
melike

pedig most akartam felvenni a bikinimet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:04-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:04-kor.
hékás

az én semmi kis tejemet elapasztani sem kelett :oops:
egyik este nem fejtem,másnap reggelre tök üres volt!
de ha tényleg kezd fájni akkor én is azt mondom borogatni kell,egyébként gyógyszer is van rá
Vendég

ismerek olyat akinek 4 éves a gyereke és még szopik... :shock:
másnak meg 4 hónap sem jön össze....beleértve magamat is
Vendég

[quote]A írta:zzal a különbséggel, hogy nekem még jó nagy seggem is maradt mellette Meg a mellem is már csak pushup-ban mutat, különben a térdemet verdesi
--------------------------------------------------------------------------------

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Oszmann:bocs,de azt nem értem,miért nem szoptattál 3 napig?

Hékás:ugye,hogy ez még nagy has?A mellekről ne is beszéljünk... :x

Kép
melike

xxx
hékás

De mikor???
Nem is volt kockás,de elégedett lennék olyannal is. :cry:

Kép
melike

Ilyen volt és még szeretnék is ilyet! Kép

Kép
melike

Máté elaludt,apa meg elszaladt még tankolni.Van egy ANYÓSos sztorim!
Após kicserélte a 4 éves Ignisét egy új SX-re.Hogy miért nem volt jó neki idős korára ami volt azt nem tudjuk (talán irigykedett,hogy mi is vettünk?!).
Nos szombaton mikor megjött Zoli a munkából após nagy dicsekedve mutatja az új kocsiját,Zoli meg körbejárta és belülről nem mézte meg.
Már akkor érezhető volt a sértődés,de senki nem szólt semmit.
Erre tegnap mondja NEKEM anyós,hogy mondjam a páromnak nézze meg az autót,mert rosszul esett az apjának,hogy nem nézte meg. :shock:
Erre én.dehogy mondom,engem nem érdekel.
Anyós:jól van,nem tudja mi baja van Zolinak,de lesz ennek még böjtje!!! :evil:
Azt modja:mindent a seggetek alá rakunk,amit tudunk,erre ő meg ilyen.

Csajok,se köpni-se nyelni nem tudtam.
Bassza meg,azért,mert nem lett "eléggé" megnézve a kocsi,azért a szemünkre (szememre) vetette,amit segített.

Kép
melike

szerintem melike a képek alapján jó eséllyel indul a kocka hasra,szerintem nincs is semmi hasa csak nem tanult meg még behúzott hassal élni :lol:

hékás,neked push up melltartó nélkül a térdedet verdesi?nekem meg anélkül nincs semmi!! :lol:

a terhes hasmutogatáshoz több kedvetek volt :?
na jó nem eröltetem a dolgot akkor rakjatok babafotot de sokat!!

melike te meg nézd már meg azt a kurva kocsit :lol:
Vendég

[quote]m írta:elike te meg nézd már meg azt a kurva kocsit

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

De jokat nevettem megint.
melike!!! Te meg nézd meg a kocsit.
Mert még itt nem nézed meg és nem lesz kaja. :lol: :lol:
hékás!! Kiprobálom a borogatást. köszike!!

Valaki kérdezte mért nem szoptatok,mert fáj napok ota a fogam és esténként algopirint kell bevennem.
És a napokba megyek fogorvoshoz és meg kell rötgenezni.
Gyökere miatt.

Kata&Milán

oszman777

:lol: :lol: :lol: laptetőőőőőőőőő :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:05-kor.
hékás

azt hittem mire visszajövök az auchanból,majd nem győzök olvasni!!

felkészültem, mert a holnapi nagy nap lessz!!!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:05-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: