Íme a recept: Gyümölcskocka -sütés nélküli
Hozzávalók: 20dkg cukor
kb.1kg gyümölcs( málna, eper,alma-reszelve, barack,szeder
stb....) 1l víz
kevés fahéj
20dkg búzadara
2cs. vaniliapuding
8dl tej
cukor
Tejszín díszíteni
Elkészítése: 1l vízet 20dkg cukorral és 1kg gyümölccsel felteszünk főni. Ízesítjük fahéjjal. 5-8 perc főzés után beleöntjük a 20 dkg buzadarát és sűrűsődésig főzzük. Kissebb tepsit kiöblitünk hideg vízzel és beleöntjük a masszát.
A 8dl tejből és a két cs. pudingból, tetszés szerinti cukorral elkészítjük a pudingot és ráöntjük.
Ha kihűlt tejszínnel díszitjük!
Melegben kítűnő hideg édesség!
