A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Flóra, elhiszem, hogy nem egy leányálom ennyi férfira "háztartást vezetni". Gy. anyukát láttam, ő ugyanennyi pasival volt. :wink: Egyébként meg biztos finom a krumplistésztátok. :D Tetszett a granatírmars ( jól írtam? :roll: ) kifejezés. Szerintetek nudlival is lehetne csinálni? Amit lehet venni fagyasztva és kiolvasztani és úgy?

Klassz lehet a kiságy. :D

KépKép
benó

Ja, és tudom, még azt akartam írni, hogy nagyon ügyesek vagytok, hogy nem szúrtátok el a hétfői vizsgálatot, Flóra, és remélem, hogy rendel a doki hétfőn.

KépKép
benó

Na, mennem kell, még egy frissítés és megyek.

KépKép
benó

Puszi

KépKép
benó

Szilvi! Örülök, hogy negatív a cukros vizsgálatod! :D :D :D 20-án pedig nézegeted a Balatoni tűzijátékokat!

Kép
muzsuzska

Megyek főzők egy zöldséglevest és csinálok egy új és egyszerű sütifélét! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hát azt jelenti, hogy jól bontja le a szervezetem a cukrot! :D :D
És mivel az inzulin akármicsoda is pcos része lehet, ezért nézték! :wink:

Kép
szilzi

Szia annak aki még itt van! :D

Zsuzska, Te is jókedvűnek tűnsz ma, csak nem megjött? :wink:

Kép
szilzi

Képzeld Zsuzsi, én szerdán, mikor szabad voltam, főztem krumplilevest és életemben először csináltam rántást! :oops: :oops: :D (na jó lehet, hogy másodszor :oops: ) Na de a lényeg, hogy nagyon finom lett! :D És míg megfőtt a leves, megcsináltam a Benó illatos-omlós kuglófát! Az is finom, omlós lett! :D És! Nem is volt kedvem főzni! A profiknak már kedv sem kell! :lol: :lol: :lol: Megy minden magától! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szilvi,látod milyen ügyes vagy! Mondtam én, hogy belejössz. :wink: :D

Zsuzsi,akkor Te is szépen összehangoltad a színeket. És Te is Szilvi. Egysuer már beszéltünk erről, hogy neked és nekem is kék-sárga a konyha. Nekem nagyon tetszenek ezek az erős színek is a falon,de nem merem kipróbálni.

Kép
flóra 11

Jaj, lányok! A szomszéd kiskrapek oltári aranyos, tök nagy haja van és nézeget,hatalmasak a szemei. Olyan irigy lettemés bánatos,hogy bánatomban három stampedli pálinkát bevedeltem Most kóvályog a fejem és irtóra melegem van. De akkor is szomorú vagyok, nekem miért nincs a pocakomban ilyen babó? Mi a baj, hol rontottam el,hogy nem lehet? Túl kövér vagyok? Vagy mitől lettem hormonzavaros? Vagy a sors nem akarja, hogy legyen?Ugye nem így van? Ez a sz. lány meg csak úgy összeismerkedett egy fiúval, és egy hónap múlva már terhes is volt. Ez nem ér!!!! :evil:

Kép
flóra 11

Nyugi Flóra! Nem tett jót ez a pálinka! :D Vagy tudod mit, igyál még egy pohárral! :lol: :lol:

Itt mindenki kérdezhetné, hogy miért nincs? Miért vannak hormonnal, ezzel-azzal problémái? Ha tudnánk a választ már rég változtattunk volna rajta! Inkább igyunk, az legalább meglátszik! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Igazad van! Tényleg megártott. Karácsony óta nem ittam alkoholt, csak a vásárban kis sört. És karácsonykor sem tudom,hogy ittam-e, de biztos.

Kép
flóra 11

Pálinkázunk, pálinkázunk! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szilvi, fog menni ez a főzés nálad is!! :D

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!

Hát csak hű vagyok a nevemhez. :lol:

Kép
flóra 11

Íme a recept: Gyümölcskocka -sütés nélküli

Hozzávalók: 20dkg cukor
kb.1kg gyümölcs( málna, eper,alma-reszelve, barack,szeder
stb....) 1l víz
kevés fahéj
20dkg búzadara
2cs. vaniliapuding
8dl tej
cukor
Tejszín díszíteni

Elkészítése: 1l vízet 20dkg cukorral és 1kg gyümölccsel felteszünk főni. Ízesítjük fahéjjal. 5-8 perc főzés után beleöntjük a 20 dkg buzadarát és sűrűsődésig főzzük. Kissebb tepsit kiöblitünk hideg vízzel és beleöntjük a masszát.

A 8dl tejből és a két cs. pudingból, tetszés szerinti cukorral elkészítjük a pudingot és ráöntjük.

Ha kihűlt tejszínnel díszitjük!
Melegben kítűnő hideg édesség!

:D :D :D

Kép
muzsuzska

Szerintem jó ez a süti lekvárral és befőttel is ha nincs friss gyümölcs. Most lettem kész , a fagyasztóból kivett málnával csináltam! :D

Kép
muzsuzska

Letettem a tepsit a kőre és melléállítottam a ventilátort, csak ebben a dög melegben nehezen hűl ,pedig már ehetnékem van.

Kép
muzsuzska

Hmmmm,nagyon jól hangzik. Zsuzsi, nekem is ehetnékem van. És nem főztem ma,mert bepálinkáztam,tehát hideg kaját majszolok. A F-nak van vacsorája, nem fog megenni. :lol:

Kép
flóra 11

Ejnye Pálinkás! hamar ki fogod izzadni! Nekem van ficsi mézes! de most nem kívánom!

Kép
muzsuzska

Én körtét ittam. De most már legalább jó a kedvem. :lol:

Kép
flóra 11

Hát a mai nap nem sok minden érdemlegeset csináltam. :oops:

Kép
flóra 11

ne izgulj, én se!
Átaludtam az egész délelőttőt, most hűtöm a zöldséglevest . Süti a hűtőbe!

Kép
muzsuzska

Reggel el akartunk menni öltönyt venni, de csak 9kor nyitnak a boltok. Lezuhanyoztam és az ágyban kötötünk ki. Királyfi éjszakás volt. :D
Végül is úgy döntöttünk elhalasztjuk hétfő-keddre, addigra talán nem lesz ilyen meleg. Mert ugye kinek van kedve öltönyt próbálni 38 fokban!

Kép
muzsuzska

Szivi! Igazad van jókedvem van! nem rontottam el semmit, senkivel nem beszéltem, senkivel nem találkoztam, tévét be sem kapcsoltam! Teljes hírzárlat és magány, kivéve királyfi de ő most játszik , terheli az új videókártyáját!

PIRI NINCS, Előjele sincs! :evil: :evil: :evil:

Kedden doki? Kéne! :D

Kép
muzsuzska

Örülök, hogy jó kedved van Zsuzska! :D

Flóra, minket néha úgy megrohannak, hogy túlteljesítem a mai tervet! :evil: Pedig ma nekem sem volt kedvem semmihez! :wink:

Kép
szilzi

Hazajött a párom korábban. Megyünk a Lidlbe bevásárolni,meg kicsit csavizni.

Este jövök.

Pá... :D

Kép
flóra 11

Szilvi! Hőségben jut mindenki eszébe, hogy nyaralna?? Vigyázz nehogy jutalmat kapj! :D

Kép
muzsuzska

Ja, de közben magamhoz tértem a mámorbólés csináltam paprikás kruplit. :D
Legalább valamit. :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, megint akkor jössz,mikor mennem kell. :cry:

Nekem most még nem kell pirinek lenni, de nekem meg néha görcsölget a pocim. De fel is puffadtam,nagyobb a pocóm. :(

Kép
flóra 11

isteni finom a gyors gyümikockám! Királyfi is istenitette, meg engem is! :D

Kép
muzsuzska

Lányok,nem volt itt tegnap este nagy forgalom,amint látom. :D

Szép reggelt mindenkinek.

Kép
flóra 11

Remélem valaki csatlakozik hozzám ebben a kora reggeli időben,hogy ne magammal beszélgessek.

Tancsu, hogy aludtál ezen a viharos éjszakán?

Kép
flóra 11

A tegnapi este kegyetlen volt. :lol:

Bevásárlás után kijöttünk a Lidlből és tök hideg lett. Ott laknak a komáék,így náluk kötöttünk ki. Azokmeg megetettek minket bablevessel meg krumplis laskával hozzá forralt bort csinált a Kati. Kilenc után jöttünk haza.

Kép
flóra 11

Hallottuk, hogy a szomszédéknál még nagy a vigalom, előző nap a család,a rokonok ünnepeltek, tegnap a barátaik,ismerőseik voltakott. így mi is átmentünk, hogy hivatalosan is gatuláljunk. Vittunk az örömapának egy üveg fehér rumot. Éjfélkor jöttünk haza, néhány pohár pezsgő után. Én pezsgőztem a F. sörözött. Na,ez a tegnapi nap!!!!! :roll:

Kép
flóra 11

Itthon a F. elkezdett incselkedni velem. Már az előszobában lekapott. :oops: :lol: Nagyon elemében volt, de én is. De lányok, tudjátok,nálunk most böjt van, de ez csak a katonásdira vonatkozik, mást szabad, nem? Hát nagyszerűen tartotta magát a F. megint, akárcsak tegnapelőtt. :lol: tényleg volt minden, katonásdin kívül, tehát még mindig nem puskáztuk el! :D Ügyik vagyunk? Egyelőre. Még két nap!!! Remélem kibírja a F. :wink:

Kép
flóra 11

A sörtől meg minden,a F.elaludtén pedig kezdtem a futkáozástalakásban,mert hirtelen akkora vihar lett!!!!! Csukogattam az ablakokat, meztelenül szaladgáltam. :lol: Olyan hirtelen jött, hogy időm sem volt magamra kapni semmit. Aztán hirtelen egy pólót kaptam fel,így hordtam be az erkélyről a kerti bútort. :lol: Remélem nem látott senki. Szerintem más is a viharral volt elfoglalva. :D

Kép
flóra 11

Aztán lefeküdtemés elaludtam nagy nehezen a vihartól. Később megint felkeltem,akkor már nem volt vihar, megint kinyitottam az ablakot,mert melegem volt. Aztán megint vihar lett,újból becsuktam az ablakot. Négykor kelt a F., háromnegyed ötkor elment, gondoltam, most már alszom. Hát nem! Öt perc málva megint vihar, megint ablakcsukogatás stb. Fél hatra elállt, ablaknyitás. Az előbb megint volt egy hullám,deez nem volt annyira erős,márnem álltam fel.

Szóval egész éjjel ablakokat csukogattam, nyitogattam... :twisted:

Kép
flóra 11

Végül jöttem ide,nincs értelme aludni. Most megint elég erős szél kerekedett.

Egész éjjel az járt az eszemben, hogy remélem a fiúk ma még rendes szálláson vannak és nem sátorban. Meg azt is remélem, hogy ma éjjel nem lesz ilyen vihar, vagy ha rossz idő lesz,akkor az apjuknak lesz annyi esze, hogy nem engedi őket ott holnapra is.

Kép
flóra 11

Még mindenki alszik?

Zsuzsi,fantasztikus lehetett ez a gyümikockád. Elrakom a receptet.

Kép
flóra 11

Megtörtént, elraktam. Azt hiszem,megint becsukom az ablakot. :P

Kép
flóra 11

Jó reggelt! :D

Kép
muzsuzska

Hát Flóra nagy lehetett a kisértés, de örülök ,hogy nem puskáztátok el!
ha tudom, hogy ilyen korai vagy Te is jöttem volna! 5kor felébredtem, nagy szél, dörgés, aztán semmi. A levegő se hűlt le!

Fél 7kor elmentem a piacra, bevásároltam.
Ma valamilyen egyszerű levest dobok össze, tojásos nokedlit csinálok fejes salátával. Holnap fasírt lesz, krumplipürével és paradicsom salátával, hétfőre meg főzők egy pörköltöt.

Kép
muzsuzska

Pár csepp eső volt, de elállt a szél és a felhők is elmentek már süt a nap!

Kép
muzsuzska

Ma takarítás, mosás, főzés lesz!

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi! :D

Kép
flóra 11

Szia! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Na, végre talizunk. :D

Hát képzelheted mekkora a kísértés, hogy nincsenek itthon a fiúk! Marha rosszkorra lett ez időzítve,de ez van! Valahogy megoldjuk. :lol:

Kép
flóra 11

Meg ha nem szabad akkor kívánjuk legjobban! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: