Húúú.... alig győzlek visszaolvasni titeket, pedig csak egy napja vagyok távol.
Sziasztok
lányok!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Nekem egyszer sem néztek még méhszájat, de a méhkeményedést említettem, mert gyanús volt, hogy túl korán jött (19. héten). Arra javasolta a doktornő a Magne-B6-ot, ami úgy nagyjából mérsékelte a panaszaimat, de nem múlasztotta el, néha meg nem is nagyon használ. Én nem kértem külön méhszájellenőrzést, eszembe sem jutott, hogy nekem kéne kérni....

De megbízom az orvosomban. Szerintem legutóbb is azért kérdezte, hogy milyen gyakran keményedik, mert akkor megvizsgált volna...

De nem szívesen zaklat feleslegesen. Képzeljétek! A terhességem során (most vagyok 25 hetes pont ma) még egyszer sem kellett levennem a bugyit!
Minden esetre mára bejelentkeztem egy maszek UH-ra, mert már 6 hete nem láttam a kis fickót.

Hátha megnyugszom tőle. Viszem apát is, ő is alig várja.
Pipal!
A vizeletben lévő cukor még nem biztos, hogy bármi rosszat jelent, mert egyszer nekem is volt benne és akkor megkérdezte a doktornő, hogy mit ettem előtte? Mondtam, hogy almamártást. Erre ő: Akkor abban volt cukor...!

Úgyhogy onnantól ha pisire mentem, nem ettem előtte cukrosat, és nem is volt probléma. Sőt, a vércukrom tök ideális lett!
Reni!
Részvétem a hátad miatt. Te is ülő munkát végzel és sokat dolgozol? Én tíz percre sem álltam fel anno, túlóráztam, mint a hü..e és ültem egész nap, lefele vagy balra nézve. Semmi torna, sport...

Most szidom magam. Ráadásul hajlamom van a hátfájásra állítólag, mert túl egyenes a gerincem.

Hát igen, ez jellemző rám...

Megpróbálok gyakrabban jönni, szerintem a jövő héten már több időm lesz rá. Most még apa itthon van velem egy pár napig és együtt dolgozgatunk a kis házikón és babaszobán

, meg persze ő a kertben is...

Reni! Ha ismered az FLP-s termékeket, abból a hátfájásra a piros krémet tudom ajánlani, mert nekem pl. a Fastum egyáltalán nem használ, a piros krémnek pici hatását rövid távon érzem, de az én esetem nem mérvadó, mert nekem a Panadol sem múlasztja el a hasogató fájdalmat...

Úgyhogy lehet, hogy neked még hatásosabb lenne... Meg egy jó masszőr! Én csak benne bízom. Már mindent kipróbáltam.
Kata!
Megpróbálok többet pihizni, de most hajtás volt nálunk a festés és a festők által tönkretett parketta

helyrehozatala miatt.... minden tiszta por volt. Guggolgatás, hajlongás, meg a fájós hátammal való törölgetés stb... de úgy veszem észre, hogy nem a terhelésre jelentkezik a keményedés. Pl. most itt ülök 20 perce és most is keményedik, pedig bevettem egy 40 perce a 2 db MagneB6-ot...

Na mindegy, szerintem ennyi belefér. Majd vigyázok.
Csajok!
Még eszembe jutott, hogy a múltkor írtatok a fogínyvérzésről. Nekem terhesség előtt is vérzett, meg most újra elkezdte. Mivel volt itthon a First nevű csodaszerből

, ami erre is használható, kipróbáltam, és nekem bevállt. Töményen, fogmosás után öblögetni vagy 5 percig (jó sokáig) és másnap reggelre volt, hogy el is múlt. De ha reggel is használtam, a következő este már nem vérzett. Persze folyamatosan használni kell, mert visszajön. Viszont ez természetes anyagokból van, nem ártalmas a babóra sem. Esetleg próbáljátok ki ti is.
A lábgörcsről olvastam, hogy az normális terhestünet. Nekem még nem jelentkezett. A lábfejemben, kézfejemben viszont érzek feszítést és a csípőm is fájt korábban... de az elmúlt. Szerintem a többi is el fog. Görcsre gyógymódot nem tudok. De ettől még biztos van.
Később benézek, addig is puszi mindenkinek! Sziasztok!