A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tegnap sokat olvasgattam még erről a duphastonról. Nem tudom,mennyiben segítette a babáodást. Volt, akinek segített. A szedéstől számítva 3 hónap múlva babás lett. Rövidebb időt nem olvastam. Mondjukén nem kaptam semmilyen stimulálót hozzá. Általában ezzelelőhívják a menzit és az első naptól kezdve szoktak clostit is adni.

Kép
flóra 11

Én már szintén csakolyanban tudok reménykedni,mint Zsuzsi, hogy most meghozza a pirit ez a bigyóés csak remélem,hogy a köv. hónapban aztán már beindul magától is. Az azt jelentené,hogy valamennyire rendeződött a hormonszintünk. Ugye Zsuzsi?

És akkor kellene a stimuláció,hogy jobb legyen a peteérés. Mint ahogy ezt Zsuzsinál csinálják is.

Zsuzsi, remélem én nem hasbaszúrósat kapok majd!!!! :shock:

Kép
flóra 11

Hát lányok, megyek kávézni. Egyedül vagy rácsörgök erre a libára,hogy most mi van. :evil:

Kép
flóra 11

Elment a sz.asszony, egy órát itt volt. 10-kor jött. Elaludt,én ébresztettem őt a telefonnal. Éjjeles után van. De akkor minek mondta,hogy 9-kor jön? Nem értem, de mindegy.

Megmostam a hajam. Ha megszárad,kimegyek a vásárba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.08.07 10:20-kor.

Kép
flóra 11

Sehol senki? Kár. :(

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Bekukk...

A kiszsoba még sehol sem tart,viszont eszembe jutott,hogy koszos a táskám ki kéne mosnim...
Na ezen felbuzdulva előszedtem a sporttáskákat,stb is és mindet kimostam....:)
Páromnak van egy nagyon régi katonai tereprövidgatyója...
Imádja,jó állapotban van,csak az összes zseben lévő összes tépőzár megadta magát...
Na most azokat is mindet leszedtem és varrtam fel újjakat....
Kemény 100 ft.-ból újjitóttam fel!!!!!!!
Persze azért vettünk neki egy újjat is 4500.-ért.... :wink:
Ez meg jó lez kirándulni,túrázni,stb.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Rendbetettem a fürdőt,kisúroltam a kádat,csapot,wc-t...:)

Úgy érzem pörgök ezerrel...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szép napot Mindenkinek! :D

Jelentem az első tepsi pogácsa kész és olyan fini lett!! :D :D Omlós, szép és nagyon finom! :D Öndícséret, de most megérdemlem, mert az A. már elment a profhoz, így Ő nem tud megdícsérni! :lol: :lol:

Csajok, Ti annyit főztök! :shock: Én nem is értem, hogy ezt hogy tudjátok mindennap csinálni! De ilyenek a jó anyukák! :wink: Én próbálok felfejlődni hozzátok! :D Ok?

Kép
szilzi

Tancsu remélem, hogy segít neked az a bigyó a szülésnél! :D Majd tényleg írd le milyen tapasztalatod van, jó? :wink:
Tegnap már kérdeztem, de lehet, hogy nem olvastad, nem félsz?

Pihengess azért!

Kép
szilzi

Flóra én felírtam annak az oldalnak a számát ahol a sok lapot küldted! :wink: Remélem neked és a Zsuzsinak is segít az a bigyó, mert legalább ha a ciklusunk rendben lenne, biztos könnyebben kezelnének tovább! :wink: Örülök, hogy a F. -nak megjött az esze és úgy kezel téged ahogy kell! Puszilgat, ölelget... :D :D :D Nagyon jó! :D Anyuddal kapcsolatban nem tudok okos lenni, de biztos vagyok benn, hogy már ennyi év után tudod kezelni!

Kép
szilzi

Benó, én sem tudom mi lehet az a baci, de miért nem hívod már most fel a dokidat? :shock: Ne várj hétfőig! Nagyon pörögsz ma Te is, látom! Remélem mindent sikerül elintézned! :wink:

Kép
szilzi

Gratulálok a pogácsádhoz, Szilzi! :D :D :D :D :D :D :D :D :D Sajnos, már te is elhagytál engem.... Te is profi háziasszony vagy, a múltkor is ablakot pucoltál. :cry: :cry: :cry: :cry: Ne csináld már! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tancsu, ehhez már hozzá se tudok szólni. Hívhatlak Istennőnek? :D :D :D :D :D :D :D :D

Semmit nem intéztem, mindenhol 2x voltam, mindig minimum fél óráig, és se jegyem nincs, se a postán nem adtam fel a levelet (2x is sorban álltam, de akkor megjelent előttem egy száz leveles postakönyv :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ), amit az önkormányzatnál elkavartak és most itt van nálunk, és még azt se vettem meg, ami fel volt írva, mert nem találtam a papírt....
A jegyvásárláshoz előbb le kell tölteni valami papírt az internetről, azt 2 példányban kitölteni, úgyhogy hazajöttem, kitöltöttem, 1 órámba telt kb., mert ugye, két tábor van, aztán visszamentem, mondta, hogy jó, hétfőre megcsinálja, addigra szerezzek pecsétet az egyik pld.-ra, amikor a suliban most felújítás van és minden dobozokban. És mi lenne, ha teljesen bekrepált volna itthon az internet és nyomtatónk se lenne? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Úgyhogy nagyon ki voltam akadva, de anyuék és egy ötlet meggyógyított: aug. 15-17-én estig nem vagyok hajlandó senkivel beszélni a Gy.-n kívül. Kikapcsolom a telefont, táborról hallani se akarok senkitől. És elmegyünk valahová arra az időre. Ezt most kitaláltam, és meg is nyugodtam tőle. Lesz 3 nap, amikor nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, még gondolatban sem. Addig viszont gőzerővel.

Úgyhogy most újra happy vagyok, és Gy. ebédeltetése után megyek újra a postára és boltba. És én is csinálok iyen pogit! :D :D :D :D :D :D :D :D (Lehet, hogy nem ma.)

KépKép
benó

Az a laphámsejt vagy mi szerintem nem baci. Szerinted az? :shock: :shock: Szerintem valami bizbasz, nem érdekes. A dokit nem hívom fel, nehogy azt higgye, hogy szerelmes vagyok belé...... :lol: :lol: :lol: :lol: Nem, most komolyan, azt mondták, hogy az 5500 Ft-os vizsgálat eredménye 2 hét, és az hétfőn lesz, azért akkor telefonálok és egyúttal ezt is megkérdem, és még addig kitalálom, hogy mit is kellene megkérdezni. :roll:

KépKép
benó

És a nyáron a kocsit is ki fogom takarítani, egyszer legalább....
Most majd a Gy. jó mérges lesz rám, hogy nem adtam fel a levelet, de hát akkor még ennyit se intéztem volna. Majd ebéd után feladom.

Flóra, remélem, te a programokon szórakozol és nem otthon vagy! Nem mintha nem szeretnék veled beszélgetni, hanem hogy jól érezd magad! :D :D :D :D :D :D

Milyen ízesítésű tömlős sajtot tettél bele, Szilzi háziasszony?

KépKép
benó

Szilzi, azt írja a kis könyv, amit adtál ajándékba, hogy:
"A jó barát el tudja mondani az összes problémáját neked, de mégsem teszi." Hát, akkor én senkinek se vagyok jó barátja. Nem marad bennem semmi gondolat. :roll: :roll: :roll:

KépKép
benó

Kép
flóra 11

Helló Benó! :D

Sima maci tömlős sajtot tettem bele! :D Nekem kell sütnöm még egy adagot!

És most képzeld vasalni fogok! Most már én is jó háziasszony vagyok? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Jajj benó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Bocs a kisbetűért! :!: Véletlen volt! :( :(

Kép
szilzi

Jelentem kedden 9 órakor a bankban vár a közjegyző!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mehetek aláirni a szerződést és lehet azon a héten fizet is a bank végre....
Ha jól számolom,akkor már tényleg csak 2 hét és az új lakásban vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak addig ne szüljek meg...... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Azt hiszem komolyan el kell beszélgetnem a kisfiammal!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó...

Ha istennő lennék,akkor Te most éppen nst-ről jönnél ki a hármasikreiddel...:P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Gratulálok Tancsu! :D :D :D Ez a hét a jóhírek hete! :D :D

Kép
szilzi

Benó, ne filozofálj már megint! Már megint csak körbejárod a témát és eszed magad. Holapozitív gondolkodás? :D

Kép
flóra 11

Helló mindenkinek. Látom,most jókor néztem be. :D

Kép
flóra 11

Halihó!
Voltunk a spárba, bevásároltunk, kicsit!
Aztán nekiálltam szétdúltam az egész lakást, függöny mosógépbe, terasztakarítás, ablakpucolás redőnymosás , konyha takarítás...........Ebéd est ebéd lesz és csinálom majd a holnapi menüt is. Egy fazék zöldséges húsleves, csirkemájas- tarhonyás egytálétel, holnapra: tökfőzelék sült húsival!
Na megyek mert még nagy a lendületem, aztán egy hónapig takarításról hallani sem akarok!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Most én is mehetek takarítani,csak aztán ki a vásárba. Telefonált az unokatesóm,hogy jönnek a vásárba,ha úgy alakul, bejönnek hozzám is.

Kép
flóra 11

Szia Zsuzsi!

Mi van ma,takarító világnap? :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Én már vasalok! :evil:

Sziasztok!

Kép
szilzi

Jah és a közjegyzői dij 54 ezer ft... :wink:
Ismét méllyen a zsebembe kell nyúlni....!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Hogy pörög mindenki!!!!!!!!!

Timi merre van ma??????????????
Remélem semmi baj nincs!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, de csak egyszer kell kifizetni. És szép lakásotok lesz.

Kép
flóra 11

Helló mindenkinek! :D
Tancsu, nagyon örülök, hogy mehettek aláírni! :D :D :D :D :D :D :D :D
Nem rajtad múlik, hogy nem megyek nst-re a hármasikreimmel. :wink:

Flóra, köszi, meg kell nekem mondani! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi, jó főzőcskézést és takarítást! :D

Szilzi, hány darab jött ki kb. egy adagból? És igen, jó háziasszony vagy, jó vasalást! Mi a fenét vasalsz? Remélem, nem zsebkendőket vagy bugyit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

54 a közjegyzői díj.... az nem semmi, de tényleg, most kell kifizetni és utána már tök jó lesz! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Nem tudjátok, mi az a tapióka? Az van egy levesben.

KépKép
benó

Na, tessék. Az én terveim. Most nemcsak,hogy takarítanom kell,hanem főznöm is.Sokat. A Peti egyik haverjának a szülai egy hete Horváthországban nyaralnak és a gyerek egy hete nem evett rendesen. Most mennek fürdőbe és este hét körül jönnek ide, hulla éhesen.

Kép
flóra 11

Ma megérkezett az egészségpénztártól a bankkártyám is!!!
Ennyi jó nem lehet egy nap alatt...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ne tűnjetek el, plíz, mindjárt mennem kell, csak gyorsan eszem egy kis tapiókát, ha az nem hús vagy zsír vagy valami más undormány. :roll:

KépKép
benó

Őszibarack-joghurtos-tejes müzlit eszek... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

tápióka, amelyet a maniókagyökér keményítőjéből készítenek

KépKép
benó

Ötleteket kérek háziasszonyok. Mit főzzek,ami kiadós,sokés gyorsan készül?

Kép
flóra 11

Benó..

Nekem lila gőzöm sincs mi az a tapióka...

Kép

Kép[/
tancsu

Pl a nokedli laktatós,hamar megvan...
Lehet tojással és salival,vagy pörkölttel...

Kép

Kép[/
tancsu

Mit szólnátok egy nagy fazék gulyáshoz?

Kép
flóra 11

Vagy ha van otthon hozzávaló,akkor a bolognai spagetti is hamar megvan és a fiatalok általában imádják...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj, Flóra! :wink: Valami gyorsat tessék készíteni! Ne tökölj vele sokat, hogy tudjál menni a vásárba!

Tancsu, örülök, hogy jó napod van! :D :D :D

KépKép
benó

Az is jó ötlet....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Most ettünk ebédre túrós nokedlit, tejföllel és pirított szalonnával...

:lol:

Kép
flóra 11

A spagetti és a gulyás is jó. :D Esetleg mindkettő? Én most éhes vagyok. :D

KépKép
benó

Spagetti! Na, ez is jó. Sajt van hozzá... :lol: De vehetek az üzletben.

Kép
flóra 11

És azt mivel, darált hússal csináljátok?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: