Gratulálok a pogácsádhoz, Szilzi!

Sajnos, már te is elhagytál engem.... Te is profi háziasszony vagy, a múltkor is ablakot pucoltál.

Ne csináld már!
Tancsu, ehhez már hozzá se tudok szólni. Hívhatlak Istennőnek?
Semmit nem intéztem, mindenhol 2x voltam, mindig minimum fél óráig, és se jegyem nincs, se a postán nem adtam fel a levelet (2x is sorban álltam, de akkor megjelent előttem egy száz leveles postakönyv

), amit az önkormányzatnál elkavartak és most itt van nálunk, és még azt se vettem meg, ami fel volt írva, mert nem találtam a papírt....
A jegyvásárláshoz előbb le kell tölteni valami papírt az internetről, azt 2 példányban kitölteni, úgyhogy hazajöttem, kitöltöttem, 1 órámba telt kb., mert ugye, két tábor van, aztán visszamentem, mondta, hogy jó, hétfőre megcsinálja, addigra szerezzek pecsétet az egyik pld.-ra, amikor a suliban most felújítás van és minden dobozokban. És mi lenne, ha teljesen bekrepált volna itthon az internet és nyomtatónk se lenne?
Úgyhogy nagyon ki voltam akadva, de anyuék és egy ötlet meggyógyított: aug. 15-17-én estig nem vagyok hajlandó senkivel beszélni a Gy.-n kívül. Kikapcsolom a telefont, táborról hallani se akarok senkitől. És elmegyünk valahová arra az időre. Ezt most kitaláltam, és meg is nyugodtam tőle. Lesz 3 nap, amikor nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, még gondolatban sem. Addig viszont gőzerővel.
Úgyhogy most újra happy vagyok, és Gy. ebédeltetése után megyek újra a postára és boltba. És én is csinálok iyen pogit!

(Lehet, hogy nem ma.)