Sziasztok, Jó reggelt!
Nálam szarabbul ma nincs senki az tuti!

A mosogatórongy hozzám képest kisestélyi. Vagy inkább nagy!
Levi 8-kor elaludt, Én szokásosan 10-kor kerültem ágyba! fél 12-kor jön a lányom hogy kakaót kér! Ne kérdezzétek mi ez az éjjeli kakómánia mostanában nála, eddig azt hittem azért ébred fel és kér, mert éhes, de tegnap is bőségesen bevacsizott és mégis! Na nem is itt kezdődik a lényeg, kakaó után visszaaludt, hanem fél 1-kor nagy síkításra ébredünk. Párom rohan át Vikihez, kiderült rosszat álmodott, azt mondta hogy a halacska mászott az arcán!

Na ezt sem tudom megfejteni milyen halacska lehetett, biztos valami hülye mese, mert egész nap a minimax megy nála! Apa megnyugtatja, ad neki vizet, lefekszik. 5 perc múlva megjelenik a szobánkba hogy nem bír aludni! És nem bírt 3/4 5-ig! Addig virrasztottam vele, és lefeküdtem Én is!
5-kor keltem mert apa ment vidékre, pakoltam neki kaját, fél 6-kor Levi ébredt szopizott! 6-7-ig aludtam mikor Levi megint ébredt, a szokásos nyögdécselős kakilós procedúra miatt! Ami még most is tart, most mondjuk csendben van a kiságyában, csak néha néha nyögéseket hallok!
Jó szar napom lesz, tuti nem tudok lefeküdni ha Levi alszik, mert Viki nem fog hagyni. Jaaa persze Ő húzza a lóbőrt, gondolkodom rajta hogy felébresztem, hátha akkor Levivel egy időben alszik Ő is és Én is tudok, de nincs szívem felkelteni.
És persze apa pont ma nem lesz itthon, szalma vagyok 2 napig, Miskolcra ment melózni, csak holnap jön haza!

Segítségem semmi!
Szóval kicsit most kivagyok, lehet picit később magamhoz térek! A tejci miatt aggódom, remélem nem csökken ez miatt, mert energiám az 0. Tegnap észrevettem hogy kevesebb volt, de aztán rájöttem hogy szinte semmit nem ittam, ami nagyon furi, mert eddig minden nap legalább 3 liter ásványvizet pusztítottam el, nem muszályból, hanem mert állandóan szomjas voltam. Ma jobban odafigyelek rá!
Brigi: köszi, akkor megnyugodtam, Én is reménykedtem benne hogy ha baj van az egyből látszik, azért nem nézegette sokáig!
Márti: Kristóf tuti ügyes baba lesz, és kitornázza. Nem hiszem hogy nagy a baj, akiknél gáz van azoknak valami terpeszpelenkát vagy mit kell hordani!
Mia: kopasz pasi tündéri!
Nekem az alvós képek jönnek be, akkor a legédibbek!