Jó reggelt!
Szép babó!!! Valóban nagyon édesek, amikor mosolyognak és tényleg őszinte a mosoly... Én is oda vagyok Bence vigyoráért
Bari: De jó, hogy visszatértél

Gigit nem hoztad magaddal?

Elvileg a HCH és az LH hormon tudja a tesztet pozitívvá tenni. Egyik ugye a terhességi hormon, a másik pedig a ciklus felétől lesz magas, tehát az ovuláció miatt is lehet + a teszt...

Én így tudom... Az biztos, hogy egy ovuteszt képes kimutatni a hcg-t, ezért jóstesztnek is hívják, mert hamarabb kimutatja az esetleges terhességet, mint egy hcg teszt. Gondolom visszafelé is igaz, tehát egy hcg teszt képes kimutatni az lh-t, ha elég magas a szintje.
Remélem sikerült érthetően leírni

Visszatérve a kérdésedre, nem a szülés után elég hamar kiürül a szervezetből a hcg, ezért ilyenkor már amiatt biztos nem lesz + a teszt...
Blue: Merénylet

Én is kérek abból a fincsi bigából
Hékás: 9kor teszed le a gyereket? Lehet nálunk itt a bibi???? Mi 7-kor fürdünk fél 8-kor kajcsi és fekvés (lenne, de üvöltés van). Talán később kéne letennem a fiam és akkor nem lenne üvöltés? Az a baj, hogy addigra már általában annyira fáradt a szentem, hogy már amiatt nyűgős...
Elan: Hajhullás nálunk is van... e már nő az új hajacska....

Érdekesen néz ki a gyerek, mert a fejtetőn és alatta körben kopaszodik, tehát a fején van egy csíkban körben és lent is van
Most kelt a drágám, megyek kajcsiztatom

Ja és mi is fél 5-kor ettünk az esti kajcsi után, úgy hogy jók vagyunk!