A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Jó reggelt!

Szép babó!!! Valóban nagyon édesek, amikor mosolyognak és tényleg őszinte a mosoly... Én is oda vagyok Bence vigyoráért :lol:

Bari: De jó, hogy visszatértél ;) Gigit nem hoztad magaddal? :) Elvileg a HCH és az LH hormon tudja a tesztet pozitívvá tenni. Egyik ugye a terhességi hormon, a másik pedig a ciklus felétől lesz magas, tehát az ovuláció miatt is lehet + a teszt... ;) Én így tudom... Az biztos, hogy egy ovuteszt képes kimutatni a hcg-t, ezért jóstesztnek is hívják, mert hamarabb kimutatja az esetleges terhességet, mint egy hcg teszt. Gondolom visszafelé is igaz, tehát egy hcg teszt képes kimutatni az lh-t, ha elég magas a szintje.
Remélem sikerült érthetően leírni ;) Visszatérve a kérdésedre, nem a szülés után elég hamar kiürül a szervezetből a hcg, ezért ilyenkor már amiatt biztos nem lesz + a teszt...

Blue: Merénylet :) Én is kérek abból a fincsi bigából :D

Hékás: 9kor teszed le a gyereket? Lehet nálunk itt a bibi???? Mi 7-kor fürdünk fél 8-kor kajcsi és fekvés (lenne, de üvöltés van). Talán később kéne letennem a fiam és akkor nem lenne üvöltés? Az a baj, hogy addigra már általában annyira fáradt a szentem, hogy már amiatt nyűgős... :roll:

Elan: Hajhullás nálunk is van... e már nő az új hajacska.... :) Érdekesen néz ki a gyerek, mert a fejtetőn és alatta körben kopaszodik, tehát a fején van egy csíkban körben és lent is van :lol:

Most kelt a drágám, megyek kajcsiztatom :) Ja és mi is fél 5-kor ettünk az esti kajcsi után, úgy hogy jók vagyunk! :)

Kép

Kép
bettica

Szép jó reggelt!!!!

Kriszta!!!
Zéti teliszájas mosolya nagyon édi!És a haját irigylem,ha Zoénak ekkora lenne,én már úgy csattolgatnám,kicsi rózsaszínű csattocskákkal a habosbabos ruháihoz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (de kisvirágos hajpántunk már van.. :lol: )

Blue!
Azok a csigák...téged ezért irigyellek!!!Nem tudok sütni!!!!!!!!!!gyenge próbálkozásaim már voltak,de kóstolás után a családom megkért,hogy ne erölködjek,inkább sétáljak el a cukiig.... :roll:

Bari!
Eddig Dávid mindig kézben volt,hogy sikerült az ágyba szoktatni???Zoé csak este hajlandó a kiságyban aludni,napközben vagy babakocsiban vagy a nagyágyon alszik körbepárnázva... :?

Elan!
Gábor milyen nagyfiunak tünik a képen és édesen mosolyog! :wink:

Nálunk nem csettingetés,hanem cuppogás van... :wink:
Vendég

Bettica Neked is küldök bigát :P
bluebox

Ne nézzetek most nagyon hülyének, de én vagyok a legboldogabb ember most!!!!! Képzeljétek, végre 1 hónap után egyedűl tudott kakálni Kristóf :P :P :P :P :P :P Nagyon sokat szenvedtünk együtt :cry: :cry: Már mindent kipróbáltunk, de eredmény semmi :cry: Mindíg valahogy segítenem kellett Neki. Aztán két napja elkezdtem adni neki barackot. Persze ezt nem tudja sem védőnéni, sem dokinéni. Ők azt mondták, hogy várjam meg míg 3 hónapos lesz. Nem vártam :oops: :oops:
Most biztos nagyon hülyének néztek :P
bluebox

Csiri: Csakhogy tudd, teljesen analfabéta vagyok a sütéshez, de vannak annyira egyszerű receptjeim, hogy a végén még önbizalmam is lesz :P Ha gondolod és rászánod magad, szívesen elküldök 1,2 receptet :P
bluebox

Kriszta: Zéti tündéri, mosolygós, hajasbaba. Tiszta gyépé vagyok. Tegnap sokáig néztem a fotóitokat de úgy leragadtam a játszószőnyegnél ami nagyon tetszik. hogy Zétiről közben totál megfeledkeztem. Bocsi :oops: :oops: :oops:
bluebox

Úgy látom én vagyok az egyedüli, akinek a gyereke nincs el a hordozóban. Az ágyikóban elvan kb. 10-15 percig is, de aztán nyafi, ha nem veszem fel pár percen belül, akkor pedig üvöltés... Naponta kb. 5-6 órát van Bence a kezünkben :( Mit csinálok rosszul? Nem ugrottunk sosem egyből, ha sírt, most már igényli a nézelődést, de persze csak kézben hajlandó...

Kép

Kép
bettica

Blue!
Minden túlzás nélkül veled örülök! :wink:
és elküldheted a receptet,hátha... :wink:
Vendég

Hello!

Tudom, hogy a kaki miatt csinálja a feszengést, de eddig nem volt vele ilyen gondja. A nemevés is aggaszt, bár talán lassan javul. Azt olvastam, 8-10 hetesen van egy ritmusváltása a gyerekeknek, talán ez az oka.

Kép Mosolyunk nekünk is van :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

jó reggelt!
(megint befűtöttek) :? :? :? :? :? :?
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:56-kor.
hékás

Sziasztok!

Elan, Bogi: nagyon aranyosak a lurkók.

Márti: gratula a kakihoz. küldtem neked e-mailt.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi, Kriszta: oltás téren milyen volt az estétek?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="bettica"] írta:betticagy látom én vagyok az egyedüli, akinek a gyereke nincs el a hordozóban. Az ágyikóban elvan kb. 10-15 percig is, de aztán nyafi, ha nem veszem fel pár percen belül, akkor pedig üvöltés... Naponta kb. 5-6 órát van Bence a kezünkben :( Mit csinálok rosszul? Nem ugrottunk sosem egyből, ha sírt, most már igényli a nézelődést, de persze csak kézben hajlandó...

Betti: ne aggódj, mi is igy vagyunk. Hordozóban csak utazáskor van el, ágyban meg csak a délutáni ill. az éjszakai alváskor. Sőt nálunk egy csomószor nem jó neki az sem, ha ülve van a kézben sétálni vagy állni kell vele!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi: 10:23, REGGEL?????????? De jó Nektek, csak nem most keltetek fel????? :roll:

Csiri: Írom a receptet priviben. Szólok, ha kész :wink:
bluebox

Lányok: elbúcsúzom, mert holnap reggel megyünk nyaralni Komáromba 4 napra, és ma délután jönnek babalátogatóba ismerősök. Nem tudom, hogy tudok-e jönni még ma. Lehet, hogy igen, de lehet, hogy csak olvasni jövök. Aztán hétfőn vagyok, csak akkor meg megyünk az oltásra. :cry: :cry: Majd meglátjuk mi lesz! Egyszer csak megjelenek! :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:56-kor.
hékás

sziasztok

nálunk is épül a ház, most tervezzük a konyhabútort, jönnek a villanyosok, mindjárt megyünk ki bejelölni a kapcsolók helyét, már voltunk 1 órát. hát nem is olyan egyszerű mint gondoltam.

kis cicánk fejlődik szépen, 10-fél 7ig alszik, aztán megint 10ig napközben egyre többet van fenn, 8kor fürcsi, 10 ig nagyrészt fenn van, alvás előtt eszik egy picit, és reggelig szundizik.,
vasárnap lesz a keresztelő és képzeljétek anyósom is vett neki fülbevalót, s most vagy 2 lesz neki, vagy kicseréltetjük valami másra.

szilvi szép a fürdő-bárcsak már ott tartanánk...

csiri nekem a vanish jött be kakis ruhák ellen.közvetlenül az akció után áztatni szoktam, úgy kimosni

Kép
Kép
eyi

Hékás: Van az ágyban egy pár dolog: zsiráf, maci 1-1 sarokban a fejénél. Zenélő forgó plüssjátékos izé az ágy fölé belógatva + egy rózsaszín felismerhetetlen izé (ez tetszik neki), Micimackós-malackás-kukacos lógatós játék a rácsokra rögzítve és 1 kicsike tehén (amolyan kulcstartós). Szóval van mit nézegetni, de neki így nem jó max 15 percig, ha anya felhúzza a zenélő forgó kütyüt :)

Andóca: Most szeretném beszoktatni Bencét a hordozóba, mert állandóan a nyakamban van és őszintén szólva ez nekem kicsit sok. Már azzal is ki lennék békülve, ha alkalmanként le tudnám tenni és ellenne magában csak 15 percre, mert ezalatt fel tudom készíteni a vacsit, el tudnám indítani a mosógépet, rendet tudnék tenni vagy ki tudnék teregetni (esetleg a vasalásnak is neki tudnék kezdeni). Most ezeket csak akkor tudom megcsinálni, ha mázlimra Bence elalszik és egyfolytában alszik mondjuk 15 percet (ami igen ritka) vagy hagyom sírni, míg befejezem az éppen elkezdett dolgot... Ha sétálni megyünk, akkor is sír amíg pl. felöltözöm... Ennyi ideig sincs el magában :( Nem várom el tőle, hogy szórakoztassa magát, de azért egy pisi erejéig csak el tudna lenni...

Kép

Kép
bettica

xxx
hékás

Csiri: Elküldtem :P
bluebox

sziasztok!
gyorsan jöttem mert jön a védőnő

Bettica köszi a hiányolást és a választ, én is szeretném,hogy visszajöjjön gigi :wink:

Dorina szépséges :lol:

csiri:rájöttem,hogy ha dávid sír akkor kézben is sír...de ha elvan akkor kiságyban jobban elvan mint kézben(na ez elég értelmetlen volt :oops: )

andóca jó nyatalást pusz :lol:
Vendég

sziasztok,

ejjha, mennyit írtatok. nálunk csettintés és cuppogás nincs, "pruttyogás" van vagy mi... olyan hang mint amikor "pukizást" utánzunk. :D

andóca: jó pihit!

csiri: milyen kedves a családod... menj inkább a cukiig... hidd el a másik fele sem jobb, hogy jaj ne menjünk már cukrászdába, inkább süss valamit gyorsan. kössz... :roll:

Márti, gratula a kakihoz, megértem az örömödet. nekem 26 éves koromig hetente 2szer sikerült csak... tudom hogy milyen jó érzés gyakrabban menni. 8)

jó sokat írtatok, mindjárt átolvasom az előző oldalt is.

ja, nálunk Milán nem tartózkodik a hordozóban, csak ha megyünk valahová. kiságyban csak éjszaka alszik, nem is akarom hogy nappal is ott aludjon. szeretném ha megszokná, hogy BÁRHOL tudjon aludni. ha hordozóba tesszük, akkor keze-lába jár, azt gondolja megyünk valahová - mert azt szokta meg ugye, ha abba teszem, akkor csavargás van. játszószőnyegén van még el, vagy nálunk a nagyágyban, meg a babakocsi mózesében szinte egész nap, a kertben. ma ki akarom próbálni az utazóágyat, hogy abban is alszik-e, nehogy a nyaraláskor derüljön majd ki, hogy abban nem hajlandó, vagy esetleg szokatlan lesz neki vagy iesmi.

mia_snow

Mia: az utazóágyba nálunk elvolt Kitti, mondjuk mi tettünk bele egy vastag szivacsot, mert amúgy elég kényelmetlen. Kint a telken nagyon jókat aludt benne!

Márti: elfelejtettem: gratu a kakihoz, reméljük most már rendszeres lesz!

Köszi a jókívánságokat a nyaraláshoz. Mondjuk most többet fogok pihenni, mint múlt héten, mert most az egész családom lent lesz, már alig várják, hogy dajkálják Kittit. (én is!!!) Múlt héten meg csak hármasban telkeztünk, de az is nagyon imádtam. Sőt horgásztunk is! Kitti élvezte, sokat aludt.

Ja, és Mia integettünk nektek, mert a telkünk Pilisszántón van. :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ja és egy mosolygós kép:
Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok

van 2 doboz beba ha start aktiv tápszerem nincs lejárva
nekünk nem vált be
nem tudom itt ki milyet eszik de nem szeretném kidobni
mert elég drága és esetleg jol itt valakinek

bocsi a bepofátlankodásért

Képimg][/url]
Kép
ronix

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:33-kor.
Vendég

Kitti baba gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :P Mégegyszer jó pihenést Andóca :P

Most én megyek pihizni a Kis hercegem mellé :wink: Csendes pihenő van :wink: Majd jövünk :wink:
bluebox

Sziasztok

Ma járt nálunk a védőnő.
Azt találta ki, hogy vegyek egy járókát.
Nem korai még ? szerintetek?

Mi is mosolygunk. :) Kép

Kép
Kép
schopin

kriszta sajna nem jött be viszont lapossabb lett a pénztárcám

kaptam szoptanit készüléket is az se jött be

ááááá
mindegy csak ne lenne hasfájos

Képimg][/url]
Kép
ronix

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:57-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:57-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:34-kor.
Vendég

Márti: 3/4 9-kor keltünk! (akkor jöttek a konyhabútort szerelni :? )

Eyi: tényleg nem egyszerű! sokszor úgy érzem sosem végzünk!
(pedig már itt lakunk) - de még nincs kész közel sem! :twisted:

Babák és mosolyaik gyönyörűek!!!!
bszilvi25

Szerintem még korai, sehol sincs el 15 percnél tovább.
A macis körforgóját is csak most kezdi nézegetni, meg dumál neki. De eddig a max 15 perc volt. Még a mi ágyunkon elvan, ha játszok vele.

Kép
Kép
schopin

Szerintem még korai, sehol sincs el 15 percnél tovább.
A macis körforgóját is csak most kezdi nézegetni, meg dumál neki. De eddig a max 15 perc volt. Még a mi ágyunkon elvan, ha játszok vele.

Kép
Kép
schopin

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:34-kor.
Vendég

xxx
hékás

szia ronix örülök ,hogy itt is talizunk,én neked mindenhol örülök,amúgy mi még azt a rohadt bebát esszük :? puszi

István nagyon jó pasi

Kitti meg olyan édes,hogy beleharapnék az arcába,néha alig tudom visszafogni magam,hogy dávidot is össze vissza harapjam :lol:
Vendég

sziasztok!

Blue ,mindjáert nézem a receptet,még most értünk haza a városból!
KÖSZI!

Nálunk a baracknál jobban bejött az alma!

MA MEGKAPTAM AZ ELSŐ CSALÁDIT ÉS GYEST ZOÉ UTÁN!!!(az elmaradiottak után,amit külön utaltak)

Ti hogy álltok?mindenkinek rendben van már az anyasági?
Vendég

hékás: a cumival elvan kb. 1 percre, aztán kiköpi, majd ordít, hogy hol a cumi :twisted:
Nálunk a gyerek itthon mindig a kiságyban alszik. A mi ágyunkban max szopi volt párszor :( Nem akarom odaszoktatni...
Lassan egy órája evett és láttam rajta, hogy álmos nagyon, letettem, cumi, hát-, buksisimi, popsipaskolás... semmi sem használ. Ha 5 percig ott állok és mindig tunkolom vissza a cumit a szájába meg simizem, akkor elvan, csak nyöszörög néha, meg jókat nézelődik. Amint kijövök, hogy végre alszik, egyből rákezd :( Tanácstalan vagyok, hogy mit rontottam el... A kezemben frankón alszik, de hát nem foghatom egésznap :roll:

Kakihoz mindenkinek gratula. Bátrak azok, akik már most próbálkoznak a barackkal, én gyáva nyúl vagyok :)

Kriszta: Köszi, de Bernadett vagyok ;) Neked viszont boldogat!

Andóca: Jó pihit nektek! Mi szombattól nem leszünk itthon 2 hétig, úgyhogy akkor mostanában nem sétálunk, max ma :(

5 perce hagyom sírni a gyereket, de nem nyugszik :(
Már tényleg mindent kipróbáltam :( Feladom, inkább nem eszek, mosok, vasalok, főzök...

Kép

Kép
bettica

Blue!
Elolvastam,nagyon köszi a részletes leírást :lol:
Viszont a téma nálam ott elakadt,hogy kinyújtjuk a tésztát! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sodrófám nuku,nyújtódeszka nuku... :shock: :shock: :shock:
Mondjuk van 1 nagyobb hengeralakú gyertyám,amitbefóliáznék és a gyerekem íróasztalát ha belisztezném,ott akár ki is nyújthatnám :roll: ...biztos örülne :lol:
Vagy a pelenkázón...és akkor legalább Zoé is látna,miközben játszik :roll: :lol:
Vendég

Blue!
Elolvastam,nagyon köszi a részletes leírást :lol:
Viszont a téma nálam ott elakadt,hogy kinyújtjuk a tésztát! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sodrófám nuku,nyújtódeszka nuku... :shock: :shock: :shock:
Mondjuk van 1 nagyobb hengeralakú gyertyám,amitbefóliáznék és a gyerekem íróasztalát ha belisztezném,ott akár ki is nyújthatnám :roll: ...biztos örülne :lol:
Vagy a pelenkázón...és akkor legalább Zoé is látna,miközben játszik :roll: :lol:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:35-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:35-kor.
Vendég

járóka: sztem nem korai
abbol kiindulva hogy a fiam csak a kiságyban milyen helyzeetváltoztatásokra képes... hadd legyen tere annak a gyereknek. ;)

mia_snow

Andóca: Majd elfelejtettem. Kitti nagyon édes! Ez a mosoly :roll: :lol: Aranyos nagyon ;)

Csiri: anyasági az az, amit egyszer kapunk, ugye? Na, azt én már megkaptam múlt hó elején... A TGYÁS-t pedig elvileg most fogja hozni a postás jövő hét elején. Asszem azt 10-e körül adják fel / utalják. Múlt hónapban péntek volt 10-e, aztán kedden már itt is volt a pénz...

Na, asszem gyorsan benyomok vmi szénhidrátdús kaját, max 1 percem van még... :roll: :twisted:

Kép

Kép
bettica

köszi mindenkinek a dicséretet.

Betti: valószínű nem jön össze a mai nap, mert vendégek jönnek babanézőbe. Majd jelentkezz, ha hazajöttetek!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Húú már rég jártam nálatok (tegnap, csak kevés időm volt), jó sokat írtatok.

A babák egytől egyig nagyon gyönyörűek, nem sorolom fel őket, mert félek hátha kihagynék valakit. Márcsak azon bosszankodom, hogy nekünk miért nem sikerül ilyen édes mosolygós képet készíteni Marcusról :(

Csiri: az anyaságit már énis megkaptam előző hóban a családi pótlékkal együtt, a TGYás-t pedig már kétszer megkaptam, most várom a harmadik kört. Egyvalamit nem értek, hogy a határozatot a TGyás-ról még mindig nem küldték, pedig már a könyvelőnk állandóan azzal nyúz mikor viszem be neki. :?

Szilvi: ha kész a konyhád muti róla majd fényképet! Jah és érdekelne az is te honnan szerzel be függönyöket. Most én épp azzal bajlódom, honnan lehetne olcsón hozzájutni, mert rengeteg ablak van a házunkon :? :lol:

Jah és ha gondoljátok rakok fel majd képet én is a konyhámról, meg a fürdőről ami zöld színű és pipacsos csempe. (most biztos azt hiszitek csúnya, pedig szerintem tuti :shock:

Bari: Örülök hogy visszajöttél. Amúgy tegnap én is majdnem levágtam a Marci kisujját. Én is a csipesszel próbáltam levágni a körmét, de asszem többet nem próbálkozom vele, inkább az olló.

Blue: Gratula a kakihoz! Talán a barack tényleg megtette a kellő hatást. Mi még kinlódunk kaki ügyben, de talán majd megoldódik, én is a barckkal próbálkozom :)

ancsika82

szénhidrát: jajj csajok nagy bajom van, rákattantam a csokis édességekre. pont most, amikor ez a rohadt 4 kiló már 3. hete nem megy lejjebb. :twisted:

az aldiban vettünk csokidarabos csokis kekszet. ma felbontottam, gondoltam hogy 1 nap 1et engedélyezek magamnak. hát nem megettem a fél dobozzal????? baaaaaaahhhh :roll:

haj-téma: én a kopaszodo, rövid haju pasikra bukom. a férjem ien. a fiam is. :lol:

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: