A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

lassan nekem is le kéne lépnem. ma még nem csináltam semmit :oops: :oops: , és még üzletbe is el kell mennem, mert már nincs otthon jégkrém.tegnap nem volt nekik semmi jó fajta, azt mondták ma kapnak.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Most már én is haragszom a Péter fiadra! Nem elég, hogy lepörköltözi a lepedőt, még nem is kicsinyíti le a képet??? :evil: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Na, most megvan az áhított laptetőd! :lol:

Kép
flóra 11

igen, köszönöm :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

mi 2-3hetente 1x rádiózunk. a drágám mindig fáradtan jár haza melóból, vagy iszonyat késön, engem meg valahogy nem is érdekel :!: nem hiányzik :!: :!: :!:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, mindent a jégkrémért! :D

Én tegnap ahhoz képest, hogy milyen szarul voltam, megpucoltam az ablakokat, kimostam a függönyöket, fel is tettem, bár az már kínszenvedés volt, gyümölcslevest főztem, ami nem lett igazán krémes, de azért fini. Hajat mostam, rorszívóztam, mostam. Húúú, még leírni is sok! :lol: Büszke vagyok magamra! :D

Kép
szilzi

Timi, és mikor a picúr fogannt, mennyit voltatok együtt?? Biztos a terhesség miatt nem kívánod!

Kép
szilzi

Hú, hogy mennyit dolgoztál tegnap Szilvi! Ez igen. Jöhetsz hozzám is. :lol:

Kép
flóra 11

hát, mikor hogy. de akkor meg általában én voltam fáradt, vagy ö volt úton. akkor még kamionozott!
minig azt mondom, hogy már öregszünk! :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Azért a terhesség után szakítsatok erre is több időt. Nehogy ellustuljon a párod. :wink:

Kép
flóra 11

Ugye Flóra, pedig tegnap sokat pihentem, mert a hányinger kicsinált! :D De küldöm magam fénypostán hozzád! Mihelyt a barack ideért, már ott is leszek! :lol: :lol: :lol: :lol: Annak még kinyitom a tiszta ablakaimat! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Atyavilág! Már megint mi van ezzel az oldallal?

Kép
flóra 11

Ez szörnyű milyen lassú! :evil:

Kép
szilzi

Épp most pusztítom a maradék barackot. Aztán megyek uborkát meg paprikát befőzni, mosogatni, stb.

Bizony a fényposta... :lol: Pedig már a 21-dik sz.-ban vagyunk. :?

Kép
flóra 11

Látom,mindenki elment. Megyek én is.

Majd később benézek.

Kép
flóra 11

én még itt vagyok! de ha ti leléptek, akkor én is. majd még késöbb benézek. sziasztok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Én itt vagyok, átcsináltam a vonalzóm és most gyönyörködök! :lol: :lol: Bár sajnos ezt is olyan sokáig fogom látni.... :( De most nagyon tetszik! :lol: :lol: Már külön pontossággal készítem el! :lol: Kezdek megbolondulni azt hiszem! :lol:

Jó munkát mindenkinek!

Kép
szilzi

Még vagyok,Szilvi, gyönyörűséges vonalzód. :D

Kép
flóra 11

Ugye? :D Most voltak nálam, már biztos nem vagy itt :(

Ovulációs vonalzók készítését vállalom! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Na, végre remélem küldök egy állóképet is.
Kép

Kép
flóra 11

De jó!!! :D :D :D :D

Dolgozom, dolgozom és egyszer csak itt a Flóra! :D :D :D :D

Kép
szilzi

Szép lehet a lakásod! Pedig még csak részleteket láttam belőle (wc, szoba) de eszerint szép és modern! :D
De én nem megyek hozzád takarítani, én utálom a sok kütyüt portalanítani! :oops:

Kép
szilzi

Fotózd körbe a lakást, kíváncsi vagyok rá :lol: :lol:

Kép
szilzi

Itt vagyok Szilvi.

Majd lefotózom. Jó?

Kép
flóra 11

A sok kütyüt én sem szeretem.Nem is portalanítom csak évente max.2x.

De nem is kell. A poharak használva vannak,tehát rendszeresen mosva, a vázák szintén. Sok az illyatos gyertya is ott,amik elfogynak. Az apróságok meg mind a gyerekektől vannak a suliból. Ezek emlékek.

Kép
flóra 11

Ok,ok :D

Mit tevékenykedsz?

Én is beleolvastam a szegény pilóta feleségének topikjába :cry: :cry: Olyan dög emberek vannak! :evil: Van aki megkritizálja, miért így éli meg a gyászát :evil: :evil: :evil:

Kép
szilzi

Hát igen, akinél szól a rádió este, éjjel, hajnalban sőőőt még néha nappal is! :D Hát ott kérem fogynak az illatosított gyertyák is! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma van három éve, hogy először beszéltünk telefonon a mai férjemmel! :D

Kép
szilzi

Amióta csináltattam ezt a vitrint, azóta minden apróságot oda rakok be. Üveg mögött van,így nem kell annyit takarítani. :lol: Ami nem fér el,azt elrakom,így is zsúfolt. :?

Kép
flóra 11

Hogy a mai férjemmel. Van tegnapi is? :lol:

Olyan jól hangzott!!! :lol:

Akkor évfordulós ünnep lesz?

Kép
flóra 11

Csak az kap ám mindig ajándékot aki megérdemli! :wink:

Ok, ha ezt a szekrényt kihagyjuk, akkor megyek takarítani! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Mindig ilyenkor van a tévében egy műsor, nagy házalakítás. Olyan jó nézni, ahogy egy hét alatt csodát művelnek egy házzal.

Kép
flóra 11

Nem lesz ünnep, mert én holnap is dolgozok egész nap, a dög piri kellemetlenkedik! :evil: Na jó, most nem is annyira kellemetlen, inkább megnyugtató! Szó szerint!

De azért biztos egyel több puszit adunk! :wink:

Kép
szilzi

Tegnap én is néztem az átalakítást! Fantasztikus mit meg nem lehet csinálni egy hét alatt! Pénz!Pénz!Pénz! :evil:

Évivel mi lehet?

Kép
szilzi

Akartam felrakni képeket,de mind túl nagy.

Kép
flóra 11

Írtam az Évinek iwiw-en! :D

Kép
szilzi

De jó! :wink: Remélem jelentkezik.
Nem tudom,mi van vele. Talán ennyire lekötik az ikrek és a munkája.
Emlékszel? a sógornője szült ikreket, ha jól emlékszem.

Kép
flóra 11

Szilvi, mennem kell.

Nagyon lemaradtam a munkával.

Majd később jövök.

Kép
flóra 11

Na tessék, kicsit nem vagyok itt és lelépsz! :lol: :lol:

Nem tudom, hogy ezért nem jön e az Évi, de jó lenne tudni róla. Örülnék, ha csak nagyon ritkán, de jelentkezne!

Én Bettinek is úgy örülök, főleg ilyen jó hírekkel! :D

Ne dolgozz túl sokat!

Kép
szilzi

Pussz csajok! :D :D :D :D
Nagy nehezen be bírtam kapcsolni a gépet.
Köszönöm az együttérzést a sikertelen vizsga miatt, nagyon-nagyon kedvesek vagytok.
Mennem kell, mert 6-ra a Halászcsárdában kellene lennünk.
Remélem, mindenkivel minden rendben, majd jövök holnap, ha tudok.
Vigyázzatok magatokra!
Szilzi, szép a vonalzód (ennyit láttam belőletek, bocsi).
Sok puszi mindenkinek :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Sziasztok!

Én délelőttős héten hasznavehetetlen vagyok! Hiába a 4 órai kelés fárasztó, kialvatlan vagyok egész nap!
Pirim még nincs, de a hasam szurkál !

Flóra olvastam a cikket, lehet hogy a hormonok miatt vagyok ideges és pörgős! Remélem a szuri elmulasztja!Nem vagy bálna , arányosan van mindenhol mindenből rajtad! Én így szeretlek!

Timo, aranyos vagy a képen! Tessék sűrűbben rádiózni!

Tancsu,gyönyörűek a képeid!!!!!!! Nekem is kell ilyen majd!!!!!

Szia Szilvi, őrülök hogy megjött és megkönnyebbültél! Legalább addig A. is csúcsformában lesz! :D

Kép
muzsuzska

Ma nem főztem! :oops: Ettünk paprikát, paradicsomot,császárszalonnát, sajtot, vajas kenyeret! Jó bezabáltunk és utána szundiztunk egyet! Kéne nagytakarítanom, de megvár minden szabadnap! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Írtatok rendesen! Visszaolvastam és jókat nevettem! Elképzeltem Szilvit amint forgatja a fejét és nézi a képet ! Én s így csináltam! :D

Kép
muzsuzska

Megyek tisztálkodni és pihizni!

Kép
muzsuzska

Zsuzska már biztos kimosakodott, Benó már a csárdában! :( :D

Mindenki pihenjen jól! :D

Én ma sodrófát vettem! :shock: :D

Nenézzetek meglepetten! :lol: :lol: Nekem Füreden van, de holnapután pogácsát akarok sütni! Mindjárt megosztom a díjnyertes pogi receptemet veletek! :D

Kép
szilzi

Fél kg liszt
2 tojás sárgája
2 dl tejföl
3 dkg élesztő
1 krémsajt
1 ráma

Értelem szerűen össze kell gyúrni! :D (A gyengébbek kedvéért, aki olyan mint én, az élesztőt először a tejfölbe kell tenni, picit állni hagyni. Ezt állítólag mindenki tudja :shock:)

Ha összegyúrtad, hajtogatni kell ez egy kicsit macerás, de megéri. :wink: Kinyújtod, összehajtod mint egy csomagot és állni hagyod 20percig. Utána mindezt megismétled még kétszer, de már csak 15 percet kell pihentetni!

Kiszaggatni, a tetejét a tojásfehérjével megkenni, sajtot szórni.

Szerintem nagyon finom, eddig nekem mindig sikerült, próbáljátok ki. :D

Bocsánat, hogy ilyen részletesen írtam, de én úgy írom, hogy az is értse, aki olyan béna mint én! :D :D :D :D

Kép
szilzi

Elmegyek haza! :D Holnap jövök!

Puszi Nektek! :D

Kép
szilzi

Sziasztok...

Látom nincs itt senki... :(

Holnap reggel 9.50-re nst-m van,utánna doki...
Indulás előtt megpróbálok jönni,ha nem tudok, akkor majd délután...

Szép álmokat mindenkinek!!!

Cuppp....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló! :D
Most jöttünk haza.
Gratula a lányoknak és a babáknak a hétfordulóhoz, és bocsánat, hogy nem írtam a tudnivalókról. Holnap próbálom pótolni.

Szilzi, mi az a krémsajt? Mennyi kell belőle? Egy tömlős sajt? Vagy mi? Nekem még részletesebben kell, látod? :lol:
Ha enged a gép, visszaolvasok.

KépKép
benó

Visszajöttem lányok. Elkészültem a befőzéssel. Elraktam az uborkát is és a kosszarvú paprikát is savanyúságnak. Ezt nagyon szeretem húsok mellé.

Kép
flóra 11

Holnap megy a drukk az nst-re, Tancsu! :D

Milyen képek, lányok? Miből hagytatok ki?

Szilzi, nagyon ügyes vagy, sokat takarítottál! :D (Nálunk az ágy mellett van egy pók.... f....k tőle....)
Flóra, nincs semmi baj az alakoddal! :D
Timi, ti már tényleg nagyon öregek vagytok a rádióhoz! :lol:
Zsuzsi, nem muszáj minden nap főzni, ha amúgy is van mit enni. :D Inkább pihenjetek. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: