Fél kg liszt
2 tojás sárgája
2 dl tejföl
3 dkg élesztő
1 krémsajt
1 ráma
só
Értelem szerűen össze kell gyúrni!

(A gyengébbek kedvéért, aki olyan mint én, az élesztőt először a tejfölbe kell tenni, picit állni hagyni. Ezt állítólag mindenki tudja

)
Ha összegyúrtad, hajtogatni kell ez egy kicsit macerás, de megéri.

Kinyújtod, összehajtod mint egy csomagot és állni hagyod 20percig. Utána mindezt megismétled még kétszer, de már csak 15 percet kell pihentetni!
Kiszaggatni, a tetejét a tojásfehérjével megkenni, sajtot szórni.
Szerintem nagyon finom, eddig nekem mindig sikerült, próbáljátok ki.
Bocsánat, hogy ilyen részletesen írtam, de én úgy írom, hogy az is értse, aki olyan béna mint én!
