Sziasztok!
Megvolt a tegnapi grillparty, Levi jól viselte, Viki meg mindenárom azt hajtogatta hogy süssünk a grillbe tortát!

Jól belakott husival, aztán a tortából nem is evett, csak leharapta malacka fejét!
Stella nálunk detto ez a helyzet! Annyi kivétellel hogy az apja kezében is ordít!! Ha itthon vagyon jól elven nála is! Tuti érzi a kis piszok hogy elmegyek itthonról! A múltkor mentem fodrászhoz, végig üvöltött, ahogy hazaértem, átvettem csend! Egyik nap megetettem, elaludt, vártam negyed órát még mindig aludt, gondoltam akkor ez nagy alvás lesz, mondom elszaladok cipőt venni Nekem meg a lányomnak! Érden nem kaptunk cipőt,át akartam menni budaörsre, de előbb hazatelefonáltam. Persze fent volt, és üvöltött. Na mondanom sem kell irány haza! Hazaértem csend!
Délután elmentünk együtt, mondom Én nem hagyom itthon ha ennyire érzi ha nem vagyok. Az Outletbe mentünk, bementünk a Nike-be, nem kaptunk cipőt, Adidas, ott se, Levi csendben tűr. Apa elfárad beül vele a kocsiba, Levi végig üvölt míg Én is meg nem érkezem! Na?

Így hogy megyek akárhova?
Sehogy, mert nem tudom elviselni ha állandóan az jár a fejembe hogy sír! Talán ha picit nagyobb lesz!
Brigi, szegény anyós!
Meli: a kengurut nem használtam Vikivel sem, mert mikor még pici olyan rossz hogy ingó bingó a fejecskéje, szerintem nem egészséges a gerincének sem, mikor meg már tartotta magát szépen akkor meg már nehéz volt!

Pedig van kengurunk, kaptam, az más kérdés hogy egyedül fel sem tudom venni! Lehet hogy ha gyakorolnám menne, de nem használom!
Viszont kompunk van, Viki sokat használta, és Levi is fogja ha tetszik neki!! Viki jól elvolt benne, szerette, és egy éves korától stabilán jár! Én nem tapasztaltam hátrányát, csak előnyét! Igaz ne mis nagyon tepert benne, inkább csak elücsörgött benne! Azért is szerettem mert ha kint voltunk a telken és nem akartam hogy másszon a földön, de tartani nem tudtam, akkor kompba volt mellettem. Elvolt, és nézte mit csinálok.
Csiri örülök hogy itt vagy, remélem Kriszta is jön!
A nyaralás Nekem is baromira hiányzik, a strand mondjuk nem, Brigi által említett bálnatest effektus miatt sem, meg aztán mi inkább aktív pihenők vagyunk! Inkább hegymászós, várnézős, kirándulosos!

Max egy hétvége unokatesóméknál, Vas megyébe, de ez sem biztos még! Na de majd jövőre bepótoljuk!
Mia: nem irigyellek anyóspajti miatt!

Mi hál istennek már nem lakunk együtt, de laktunk, hát nem volt gyenge! Tipikusan ez a fajta mint a Tied! Sose volt jó semmi amit csináltunk, és ne ma jót látta a tetteikben, csak a rosszat! És mindene a lánya, aki szarba sem nézte, meglopta, a fia meg aki kifizette az Otp tartozását, meg a rezsijét,az volt a szemét! ÁÁÁ, hál istennek ritkán talizunk, mert a lányánál is van unoka! Ha el is jön nem hoz a gyerekeknek semmit!
Szilvi: örülök hogy sikerült! De most jön a nagyja!
Mi két hónapja költöztünk, de még mindig van pakolni való! Igaz Én 2 gyerkőccel vagyok, tuti ha az egyik alszik, a másiknak van kínja! Mint pl most, Levi evett 6-kor, most alszik. Alhatnék vele, de Viki felkeltett fél 8-kor hogy kakaót szeretne inni!

Ennyit a lustizásról, már nem tudtam vissza aludni!
BARI: Neked hogy volt itt regisztrációd? Gigi csinálta Neked, és most hogy Ő törölte magát, törlődött a Tied is? Vagy törölte a Tied? Vagy TE törölted magad? Vagy mi van?
GYere már vissza, ha akarod segítek újra megcsinálni a vonalzóidat!!!
Gigit sem értem miért törölt szó nélkül.
Bocsi ha kicsit hosszúra sikeredtem!

Bébikomp1

Bébikomp2

Gyertya fújás

Természetesen Micimackós