A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bari! Ne szórakozz! :twisted: Azonnal csináld vissza! :twisted:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:43-kor.
hékás

Drága Névtelen BARI!
Paramamiból visszamentél gyerekbe??? :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!!

BARI!!!!Mért névtelenbe nyomod???? :shock:

Kata&Milán

oszman777

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:59-kor.
pironya

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:43-kor.
hékás

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:59-kor.
pironya

Valamiről lemaradtam??Bari miért lett névtelen és mit akar mindenki?

Rettenetesen meleg van!Majd 7 körül megyünk csak sétálni.
Pironya nekem is nagyon hiányzik a nyaralás vagy legalább egy kis strand!De majd jövőre...

Valamelyikőtök használt már vagy tervezi hogy vesz kengurut és/vagy bébi kompot?

Kép
melike

Melike!
A kengurú az nem rossz ha buszozol vagy vásárolni mész,de mostanában a kendőt is sokan ajánlják!Nekünk van kengurúnk,de nem hiszem,hogy fogjuk használni!
Bébikomp!Annak idején valamelyik lányomnak volt.Azt akkor tudod használni,ha nincs küszöb..nekem nem jött be,mert a bútoroknak nekiment,totál végigkarcolta a fallal együtt...Viszont kismotorunk az a lábbalteperős volt és imádtuk!Csak havonta kellett venni új cipőt,mert orra nem maradt 1nek sem! :wink:Persze azmajd csak 1 éves kora után lesz aktuális,míg a bébikomp márha tud stabilan ülni,kb 7 hós kora utántól használható.. Van olyan ismerősöm aki használja és neki bejött!!!
Vendég

xxx
hékás

A kengurut mi nem használjuk még, állítólag azt 4 hós kora után lehet használni. Nekünk Nandu kendőnk van, abban már vittem Bonit többször, mindig elalszik benne. :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

sziasztok

Bari mi lett veled, megsütött a nap? szerintem te tuti mindenkinek hiányoznál.. ha megnéznénk, hogy a topicban ki írta a legtöbb hozzászólást, tuti te lennél a győztes, úgyhogy NÉLKÜLED aztán tényleg halott lenne a topic. :)

nekünk kenguru nincs, kendő sincs, én nem szeretném cipelni Milánt... szerencsére naponta csak 1szer, este van egy kis nyaff, amikor arra vágyik hogy rázzuk a seggét, de az már csak negyedóra (koppkoppkopp) még kibirom.

bébikomp: na hát nálunk küszöb, bútor, teraszon lépcső, kertben hepehupa... szóval van minden ami akadály, de amúgy is azt hallottam hogy nem tul jo, mert a gyerek nehezebben tanul majd meg önállóan járni, mert megszokja a bébikomp biztonságát. nyilván van ellenvélemény is, akinél bevált... mindegy, mi nem költünk rá.

anyós témáról jut ma eszembe... mi úgy lakunk anyóssal, hogy 1 telken van 1 ház, de 2lakásos, övé van elöl, miénk hátul. múltkor HÉTKÖZNAP DÉLUTÁN itt volt a másik unokája (sogornöm fia, 1,5 éves múlt), a szomszéd füvet vágott, és átment szolni anyos hogy ne vágjon füvet, mert alszik a gyerek. na jol ki is voltam mert mennyire gáz már... meg ciki is, remélem nem hitte a szomszéd hgoy a mi gyerekünk miatt ment át az anyósom. na ez hagyján, most hétköznap vágta a füvet a zuram, de mivel este 6 után ért haza, fél7kor kezdte el, mivel rásötétedett, nem vágta le mindenhol, pl anyos elött sem. MA, HÉTVÉGÉN, REGGEL 7KOR! miután meggyőzödött arrol hogy a zuram már elment itthonrol, áthivta anyos a szomszédhoz, megkérte hogy vágja le nála elöl a füvet, mert a fia még erre sem képes! egyrészt milyen hülye már, másrészt meg a másik unoka miatt megkéri a szomszédot hogy ne vágjon, de az én fiamra ennyire nincs tekintettel? meg is mondtam neki a magamét, de jól megsértődött. nem baj, nem bánom, legalább most nem jön pár napig. :lol:

nem mintha Milánt zavarnák az efféle zajok,... igen jó alvó. 8)

nyaralás: mi 6 hét múlva ilyenkor már görögországban leszünk! 8)

mia_snow

Sziasztok!!!!

átköltöztünk! (persze nem most végeztünk, de tartott reggel 7- du. 4-ig. :? :? Most még minden kupis, de majdcsak kipakolok.
Drága kislányom csak egyszer volt nyűgös, amúgy aludt végig.....
IMÁDOM!!!!!!!

Ezt a Névtelen-séget én sem értem ám!!!!!

Jó éjt mindenkinek!
bszilvi25

Sziasztok!

Megvolt a tegnapi grillparty, Levi jól viselte, Viki meg mindenárom azt hajtogatta hogy süssünk a grillbe tortát! :lol: Jól belakott husival, aztán a tortából nem is evett, csak leharapta malacka fejét! :shock: :D

Stella nálunk detto ez a helyzet! Annyi kivétellel hogy az apja kezében is ordít!! Ha itthon vagyon jól elven nála is! Tuti érzi a kis piszok hogy elmegyek itthonról! A múltkor mentem fodrászhoz, végig üvöltött, ahogy hazaértem, átvettem csend! Egyik nap megetettem, elaludt, vártam negyed órát még mindig aludt, gondoltam akkor ez nagy alvás lesz, mondom elszaladok cipőt venni Nekem meg a lányomnak! Érden nem kaptunk cipőt,át akartam menni budaörsre, de előbb hazatelefonáltam. Persze fent volt, és üvöltött. Na mondanom sem kell irány haza! Hazaértem csend!
Délután elmentünk együtt, mondom Én nem hagyom itthon ha ennyire érzi ha nem vagyok. Az Outletbe mentünk, bementünk a Nike-be, nem kaptunk cipőt, Adidas, ott se, Levi csendben tűr. Apa elfárad beül vele a kocsiba, Levi végig üvölt míg Én is meg nem érkezem! Na? :roll: Így hogy megyek akárhova? :cry:
Sehogy, mert nem tudom elviselni ha állandóan az jár a fejembe hogy sír! Talán ha picit nagyobb lesz! :(

Brigi, szegény anyós! :lol: :lol:

Meli: a kengurut nem használtam Vikivel sem, mert mikor még pici olyan rossz hogy ingó bingó a fejecskéje, szerintem nem egészséges a gerincének sem, mikor meg már tartotta magát szépen akkor meg már nehéz volt! :oops: :lol: Pedig van kengurunk, kaptam, az más kérdés hogy egyedül fel sem tudom venni! Lehet hogy ha gyakorolnám menne, de nem használom!
Viszont kompunk van, Viki sokat használta, és Levi is fogja ha tetszik neki!! Viki jól elvolt benne, szerette, és egy éves korától stabilán jár! Én nem tapasztaltam hátrányát, csak előnyét! Igaz ne mis nagyon tepert benne, inkább csak elücsörgött benne! Azért is szerettem mert ha kint voltunk a telken és nem akartam hogy másszon a földön, de tartani nem tudtam, akkor kompba volt mellettem. Elvolt, és nézte mit csinálok. :lol:

Csiri örülök hogy itt vagy, remélem Kriszta is jön!

A nyaralás Nekem is baromira hiányzik, a strand mondjuk nem, Brigi által említett bálnatest effektus miatt sem, meg aztán mi inkább aktív pihenők vagyunk! Inkább hegymászós, várnézős, kirándulosos! :D Max egy hétvége unokatesóméknál, Vas megyébe, de ez sem biztos még! Na de majd jövőre bepótoljuk!

Mia: nem irigyellek anyóspajti miatt! :oops: Mi hál istennek már nem lakunk együtt, de laktunk, hát nem volt gyenge! Tipikusan ez a fajta mint a Tied! Sose volt jó semmi amit csináltunk, és ne ma jót látta a tetteikben, csak a rosszat! És mindene a lánya, aki szarba sem nézte, meglopta, a fia meg aki kifizette az Otp tartozását, meg a rezsijét,az volt a szemét! ÁÁÁ, hál istennek ritkán talizunk, mert a lányánál is van unoka! Ha el is jön nem hoz a gyerekeknek semmit! :cry:

Szilvi: örülök hogy sikerült! De most jön a nagyja! :lol:
Mi két hónapja költöztünk, de még mindig van pakolni való! Igaz Én 2 gyerkőccel vagyok, tuti ha az egyik alszik, a másiknak van kínja! Mint pl most, Levi evett 6-kor, most alszik. Alhatnék vele, de Viki felkeltett fél 8-kor hogy kakaót szeretne inni! :cry: Ennyit a lustizásról, már nem tudtam vissza aludni!

BARI: Neked hogy volt itt regisztrációd? Gigi csinálta Neked, és most hogy Ő törölte magát, törlődött a Tied is? Vagy törölte a Tied? Vagy TE törölted magad? Vagy mi van?
GYere már vissza, ha akarod segítek újra megcsinálni a vonalzóidat!!!

Gigit sem értem miért törölt szó nélkül. :roll: :roll: :roll: :roll:

Bocsi ha kicsit hosszúra sikeredtem! :wink:

Kép Bébikomp1

Kép Bébikomp2

Kép Gyertya fújás :)

Kép Természetesen Micimackós :)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bocsi ha kicsit sok vagyok, de még a pufi kisbékámat is felteszem:

Kép

Ha felébred lefotózom a BCG-jét, Nekünk még nem fakadt ki, és szerintem nagyon nagy a pukli! Szeretném megkérdezni hogy a Tietek is ilyen-e? Vikinek alig volt valami, és most nem tudom, ilyen nagy is jó-e? :shock: Kb borsószemnyi, vagy picit nagyobb is talán! :?: :?: :?:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szia Anna!

Várjuk a képet, (legalább majd meglátom ennek hogy kell kinéznie. (Nekünk még semmi szinte.)
bszilvi25

kérdés: nálatok a gyerekek hogy bírják ezt a hőséget??????
bszilvi25

Nektek is ekkora volt?

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szilvi, bent jól elvagyunk, mert hűvös van, de kint......

Viki is borzasztó izzadékony, szerintem Levi is az lesz! Tegnap elmentünk vásárolni, és akkora dugó volt hazafele, azt hittem sosem érünk. Szegény Levinek úgy izzadt a kis feje, a pofija meg tiszta vörös volt!

Amúgy az árnyékban kint az udvaron elvan!

Mercike hogy bírja?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:44-kor.
hékás

Brigi köszi! Akkor megnyugodtam! Vikinél nem volt ekkora, sőt arra sem emlékszem mikor fakadt ki neki! :cry:

De jó Nektek hogy már nevettek. Mi még csak a hangpróbálgatósnál tartunk, de Én azt is imádom már! :lol:

Na megyek mert ezer a dolgom!!! :cry:

Megy a mosógép, és Viki szobáját is ki akarom takarítani! Kész káosz van nála! :oops:

Azért néha sas!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Brigi: JÓ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudod, Ő éjszaka egy angyal. ALSZIK!!!!!!
11-kor volt kis repeta cici, és csak hajnali 5-kor evett, majd 9-kor kelt.
5-kor sem a sírására keltem, hanem megláttam hogy világosodik, és bementem a szobájába, hogy megnézzem mit csinál, és már fent volt, de még a csendes verzióban nyomult....... :wink: :wink:
(egy kis aggodalmam van, hogy nem fogom hallani ha nyöszizik, hiába vannak nyitva az ajtók :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:44-kor.
hékás

Sziasztok!

Szerencsére az éjszakai alvás nálunk is megy, csak 1-szer kelünk 3-4 körül aztán meg 7-8 tájékán. Ez már kb. 1,5 hete megy örülök is neki nagyon.
Nekem az altatással vannak gondjaim. Egyszerűen nem tudom hogyan szoktassam le a ringatva alvásról. Tegnap is már baromira fáradt volt, de a kiságyába ha leraktam, csak sírt hiába simogattam én a hátát meg ilyenek. Erre felvettem és 2 percen belül elaludt.
A másik meg, amiért irigyellek benneteket, hogy ha ébren van a gyerek akkor elvan egymaga is. Nekem anyukámék jól elrontották a kisfiam, mert ha én nem értem rá bemenni hozzá, akkor amint megszólalat futottak és beszéltek hozzá, meg játszottak vele, így most ott tartunk, hogy egy fél percre ha ott van hagyva magára, akkor elkezd sírni. De nem akárhogyan hanem torkaszakadtából, alig kap levegőt. Lehet így is sírva hagyni? Nem tudom mit tegyek hogy leszokjon róla! De nem lesz neki baja, attól ha sírva hagynám? Talán egyszer kétszer eljátszom vele ezt és utánna már nem fogja csinálni. Vagy ha van jobb ötletetek szívesen fogadom.

Szilvi Gratula a költözéshez és hogy ilyen hamar vagy már!

Anna: A kislányod tényleg nagyon aranyos! És a kisfiad bcg-je valóban irigylésre méltó (nekünk semmi sem látszik még mindig, pedig idősebbek vagyunk :cry: ).

Bari: a névtelenséged én sem értem? És hogy ki is akarja ezt, vagy mi van? Hisz te vagy a legaktivabb felhasználó, nehogy már te tünj el! :!:

Csiri: Örülök, hogy végül maradtál.

Jah és kengurunk nekünk is van úgy örököltük, de igazából csak kipróbáltam eddig, de nem vált be, mert még úgy hátranyeklik a kis buksija Marcikának benne. Mire meg már tartani fogja a fejét magától is addigra meg én nem fogom majd elbírni szerintem.
Bébikomp: hát még nem tudom mit szeretnénk én nem vagyok úgy ellene, de mellette sem. Majd még kitalálom mire arra kerül a sor hogy már használni tudnánk.

ancsika82

Ancsi! igyexem!!!!
A gyerekágy után a számítógép összerakása volt a legfontosabb (nekem). Meghát ugye azt is tudni akartam, hogy az áthelyezés után egyáltalán van-e telefonom és netem. De van!!!!! KIRÁLY!!!!
Nem is tudom mi lenne nélküle. OK! van dolgom, de akkor is. Csak ideülök 1-2 percre.
bszilvi25

Annyi kikapcsolódás kell is :!: :roll: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

ancsika82

elan: SZIA!!!!!
bszilvi25

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:52-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:52-kor.
Vendég

:idea:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:45-kor.
hékás

sarkokat még nem számoltam :oops: nem is tudtam, hogy kell :oops: :oops: :oops: :oops: (vagy babona)

dobok képet persze. ami eddig már kész van, és nincs tele zsákokkal az a fürdő! :roll: ÍME:
Kép

most mennünk kell, jövök még este.
bszilvi25

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi jókívánságokat!

Egy gyors kérdés: Dorci nem egyre többet eszik, hanem most megint rendszeresen csak 70-80-100-akatz, pedig egy időben már volt 140-150 is. Ez normális lehet?

dE nem eszik többaször, szóval egy nap alatt is kevesebbet eszi. Mondjuk szépen fejlődik így is, de engem zavar.

Nektek van ilyen?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:45-kor.
hékás

Sziasztok!
Bogi!
Nekünk is volt ilyen időszakunk,szerintem a meleg miatt...
Szilvi!
Nagyon szép a fürdőtök!És "rendes" Mercikétől,hogy ilyen jól "átvészelte"!
Kriszta!
Tök jó a "kendős" fotó!Rgyre jobban érdekel ez a "kendős" téma!Nem izzadtatok össze nagyon?
Ancsika!
Nekem a tesók állandóan "foglalkoztak" Zoéval,és mindig kézben volt..nagyon paráztam,hogy mi lesz most ha nem lesznek és láss csodát!Zoé elvan egyedül..igaz,hogy csak 20-20 perceket,utána enfgedetlenkedik,de az épp elég...eleint nekem is nyafizott,de amikor látta,hogy én nem úgy reagálok mint az "udvarhölgyei" letett róla...kitartás
Vikianyuja!
Nekünk nem volt ilyen az oltás helye,sajna nem tudok "segíteni" nekünk a vér anyajegy nőt megint 1 kicsit sajna... :cry:
És jók a képek is!
Bari!
?????????????????????????
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk!
Még nem sikerült végigolvasnom! Egy kicsit rumli van, de holnap megpróbálom bepótolni!

Jó éjszakát mindenkinek!

Puszi
Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri! Ez a fajta kendő van nekünk is, nem izzadós, mert lenvászon. Vannak helyzetek amikor jól jöhet, ahova nem bírod a babakocsiban tolni.
Szilvi, Mercike jobban van? Nem büfizik mostanában rosszízűt? Ja és nagyon szép a fürdő! A többi részről is kérünk majd fotót!
Bogi, Boni is szokott ilyet csinálni, ne aggódj majd visszaáll.

Brigi, nem lehet elég korán kezdeni :D
Kriszta! Az Aktivátor tényleg jó :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

ja és Anna: Vikinek boldog szülinapot!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Helló!

Hol van Bari???
De Bluebox is régen volt.És Gigi?

Nagyon jó tényleg a kendős kép!

Képzeljétek a kisfiam kb. egy hete már csak 4kor kér enni,de tegnap 8kor elaludt és fél 6kor kelt először!!!Imádom!
Remélem megtartja eme jó szokását!

Különben rengeteget vigyorog és ő is elvan már 20-25 perceket a játékaival.

Kép
melike

Stella: hát? nem nagyon, ma pont volt egy ilyen, (amúgy 3 napja nem.)
Csiri: tényleg rendes Tőle, de ezt el is vártam. 8) 8) 8) 8) 8)

ilyenkor már nincs itt senki, mi nemrég értünk haza. A kincsem nagyon nyűgi most este. remélem hamar elalszik és alhatok én is.

Bogi: sztem Mercike sem eszik sokat (de szerintem ez a nagy melegnek tudható be). Ma volt, hogy a 3 órát sem bírta ki!
bszilvi25

Jó reggelt!
Na és akkor 1 "intimebb" kérdés és téma...
Mindenki volt 6 hetes vizsgálaton és minden rendben van?Én arra lennék kíváncsi,hogy milyen fogamzásgátlókat ajánlott a doki nektek???
Ugye én a 3 havonta szurisat kaptam,viszont már nem ajánlja a doki!
A spiráltól kicsit tartok,mert hallottam már róla,hogy elmozdul,allergiás lehet rá az illető és begyullad...

Remélem mindenkinek jól aludt a csemetéje!
És még 1 kérdés!Most ugrott be...Ugye mostmár egyre többet vannak fent a gyerkőcök..Ti mivel kötitek le a figyelmüket?Milyen "játékok/progik" jönnek már be nekik?

Nekem van ,hogy Zoé egész nap csak 1-1 órát alszik és a köztes idő az éber...a babakocsiban elvan,nézelődik,ott soha nem nyűg,ezért sokat sétálunk...itthon kb 20 percekre köti le valami a figyelmét...pl a hálónkba berakom a franciaágy közepére és ott ahogy a szél mozgatja a függönyt azt elnézi...a körforgó a kiságyba is leköti,csak ahhoz hogy forogjon,fel kell húzni és az a dallam ami alatta megy,kicsit már sokkkkkkk.....
ha az ölembe fogom,hogy a kispofija szembe legyen velem és beszélek neki,olyan értelmesen figyel és arcmimikával "válaszolgat"...ja ésha bekapcsolom a porszívót,akármilyen nyűglődés is van,síri csendben lesz hirtelen!
Vendég

[quote="csiri-biri"]M írta:csiri-biriindenki volt 6 hetes vizsgálaton és minden rendben van?

Én még nem voltam! 8) :oops: 8) :roll: De szerdán megyek!
bszilvi25

xxx
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:46-kor.
hékás

Sziasztok!

Most keltem, Levi még alszik! :lol: Mondjuk Én sem aludtam, inkább csak feküdtem! :cry: Pedig annyira szeretnék már egy jót aludni! :cry: Levi este 9kor aludt el, 3-kor evett, aztán 6-kor nagy nyöszörgésre ébredtem, jól betojt! :roll: De ez a betojás tartott vagy 15 percet, mire sikerült! Aztán újra cici, de szerintem már nemsokára ébred megint!

Kriszta: Köszi a szülinapit, és a "bókot"! Igen Levi is pelust gyűr az orrához, csak úgy mint Viki a mai napig úgy alszik. Ezt a szokást apukától örökölték, és Viki is úgy hívja ahogy az apja régen: szagoló! :lol: :shock: :shock:
Zéti nagyon édi, és mekkora haja van!!

Ancsi: ha végighúzod a vállacskáján a kezet, picit benyomva, nem érzel kis puklit sem? Ha nem, akkor tuti újra kell szegényt oltani!:cry: Nekünk azt mondta a dokinéni hogy a 7. héten már tuti érezni kellene valamit! Levinek is nehezen érzetük, mert nagyon mélyre szúrték, de behozta a lemaradást 8)
Már kifakadhatna neki, mert mindig elfelejtkezek róla öltözésnél, fürdésnél, félek hogy majd belekapok!

Szilvi: nagyon szép a fürditek, Nekünk a kis fürdőben ugyanilyen csempe van! :lol: Csak van benne bordűrcsík, és bordó a fuga!
Igen kérünk képet a többi helységről is! Hátha lophatok ötleteket, mert a falaink még tök kopaszok, de képpel sem szeretném tele rakni! :lol:

Bogi: Levi is kevesebbet eszik mostanság, és ahogy látom nagyon sokunk babája! Lehet eddig azért ettek úgy mint a gép mert meg kellett indítani a fejlődést hirtelen, és most már ráérnem szépen, komótosan, növögetni! De lehet a meleg miatt is!

Csiri: az a vér anyajegy is elmúlik majd, legalábbis szépen elhalványul. Keresztlányom 16 éves, és még egy icipicit látszik neki!
Levinek meg tűzfoltjai vannak, hál istennek a homlokán már szép halvány, de a fején elég piros még, és a hajacskája is csak most kezdett nőni!

Még Én sem voltam 6 hetesen, szabin van a dokim, csak jövőhéten lesz újra! Én spirált rakatok. Eddig gyógyszert szedtem, de azt mindig elfelejtem bevenni, és csak nyűg, azzal meg semmi gond. Szerintem ne adj arra hogy kinek milyen, hogy vált be, ha nem félsz próbáld ki! Én is hallottam ilyeneket, de nem érdekel. Miért lenne nekem is rossz? Ha meg az, akkor levetetem, és belátom ez nem jó. Tesóm is félt, de rászánta magát, mikor terhes maradt gyógyszer mellett! Nagyon örül neki hogy belevágott, semmi gondja vele, el is felejti hogy ilyenje van, 3 év után most megy ellenőriztetni, ultrahanggal megnézik a helyén van-e, és kész! Én még a hormonos spirálon is gondolkodom, beszéltem egy csajjal akinek olyan van, Ő is meg volt vele elégedve! Nem is mensizik, és nem lett yeti!

Levi is a körforgót imádja, de nagyon igényli a társaságot, hordozóban kirakom a konyhába, ha lát, elvan sokáig, és a babakocsiban is szeret! A kiságyban egyedül max. fél óra!

Andóca: köszi Neked is a szülinapit! :lol:

Melike: Te mázlista vagy az alvással kapcsolatban! Ennyi idősen Viki is átaludta az éjszakát, hát Levi nem úgy néz ki mint aki erre készül! Bár nem lehet azért szavam, 9-3-ig alszik, hallottam olyat is akinek éjjel is 3 óránként kel a babája!

Brigi: csak nem OTP? Feláll a szőr a hátamon, mióta lakáshitel miatt járunk oda! Most a szoc.pol. sem egyszerű, 2 hete voltunk igényelni, még nem utalták! Vajon még mennyi idő???? Ki tudja!:evil:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vikianyuja:azért nem szeretném elkiabálni magam az alvással kapcsolatban,de ma is 1/4 6kor kelt 8tól!

Csiri:én nem szedek semmit,soha nem is szedtem!Óvszer,akármilyen furcsa is,de ha Apának megfelel,akkor nekem főleg.

Máté hasonlóan Zoéhoz a babkocsiban mindig elvan.Itthon pedig játékok,beszélgetés.Ő is nagyon szépen figyel és "válaszol" is.Olyan aranyos!

Kép
melike

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:53-kor.
Vendég

Melike: az nem semmi! több mint 9 óra??? nélunk is lesz ilyen valaha??
bszilvi25

Kriszta nem a banknak megy, mert még nincs meg a lakhatási, így lehet kérni zsebbe! :) Mi zsebbe kérjük, mert autót szeretnénk venni! :lol: Így tuti nem kapkodják el! :evil: :evil:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Kriszta: akkor ezt nem tudtam, pedig nagyon jót tudtam volna kívánni..... :cry: :cry: :cry: :cry:

Nagyon melegem van, mikor lesz már hidegebb???

És nem jönnek rám a régi nadrágaim, ami egy kicsit aggasztó!!!!!
(így marad a tréning gatya) :roll: :roll:
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: