A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

sajnálom, Nyulasz, elvettem a laptetődet... nem volt szándékos

Petne!
ez ilyen, én egyáltalán nem vagyok olyan haragtartó fajta, csak nevelési céllal akartam megleckéztetni, de magától is jobb belátásra tért. Azóta is többször felhívott, állítólag azért, hogy megnyugtasson, igazából azért, hogy megnyugtassa magát, hogy nem haragszom... Néha ő is olyan, mint egy gyerek. Addig is, amíg nem leszek én is mami, van kivel gyakorolni.

Kép
kisbuta

Kisbutus,
néha két gyerekem van :D nem egy férjem és egy gyerekem. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca! Tudod, mindig sok gyereket szerettem volna. Ezek szerint az első már meg is van? :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
kisbuta

Lmami azért igazán adhatott volna magáról és a csöppekről infót. Mindenki szorított értük és vártuk, hogy mire jutnak.
A november meg lassan itt van és semmi hírt nem adott magukról. :(
Azért örülök, hogy jól vannak és nem lett senkinek 'baja" illetve csak amennyire muszály volt.

hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta, csak semmi pesszimizmus! Ki fog az sütni, én mindenhol azt hallottam, hogy hétvégén szép idő lesz. Ha nem lesz hőség, az nem baj, sőt, viszont sütni fog a napocska, és klassz lesz a kerti party, és millió képet fogtok csinálni.

Hajnóca, igazad van, jöhetett volna néha hírt adni magáról, de a lényeg, hogy minden rendben van velük.

Kép
petne

Sziasztok!

Köszönöm a kedves üdvözléseket! :lol:

Kisbuta!
Nekem is van egy gyerekem már. A férjem. :wink: :lol: :lol: :lol:

Lmami szokott írni a ma megint megjöttbe, a múlt héten tett fel pocakképet is, ha jól emlékszem. :lol:

Nem tudom nálatok ki a táblás, de nagyon örülnék, ha felrakná, mert nem nagyon vagyok képben, hogy ki hol tart, stb. Előre is köszi. :D

KépKép
zsófikukac

Üdv köztünk, Zsófi!
A legutóbbi táblát, néhány napja rakta fel Katica, úgy a 330. oldal körül lehet, ha visszalapozol. Aztán, ha gondolod, Katica majd felrak téged is, gondolom :roll:

Katica!
Semmi különösre nem gondoltam, csak mivel én egy kis buta vagyok, és tőlem nem kértek semmiféle külön vizsgálatot (a zárójelentés elég egyértelmű volt...), csodálkoztam, hogy van olyan, mikor egy hónapot kell várni eredményre, meg Kecskemétig kell elmenni a vérvételért. De ez csak az én tudatlanságom.

Kép
kisbuta

Köszi Kisbuta, megtaláltam a táblát!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Napsütéses jó reggelt kívánok a kertipartizós fényképezős Kisbutának :D ...és nem baj a laptető,csak viccelődünk vele,sajnos még szerencsét nekem nem hozott.
Petne!
Köszi neked is a megértést :D ...így ahogy olvaslak titeket,asszem egy gyerekkel már én is megvagyok áldva :lol: :lol: :lol: ...szerencsére már szobatiszta :lol:
Zsófi!
Mesélhetnél kicsit magadról :D

Én úgy emlékszem,Lmami akkor volt itt utoljára,amikor a redukcióról kérte ki a véleményünket,és asszem többen is őszintén azt írtuk neki,hogy nem vállalnánk...és lehet,hogy ezért hagyott itt minket így minden szó nélkül,mert már akkor érezte,ő mit akar.Persze nehéz megmondani,ki mit tenne abban a helyzetben,amíg nincs benne.Lehet,hogy megbántottuk... :roll:
Vendég

Nyulasz!
A laptető nem hoz szerencsét? Hát most jól ki vagyok a vízből! :lol:

... megnéztük az esőradart, délutánra jön a hepaj, de már szóltunk a vendégeknek, hogy van B terv eső esetére, tehát a lényeg nem marad el ...

Jajj, a redukció nehéz kérdés. Azt hiszem, én sem vállalnám, de persze ez csak hipotézis, élesben még nem volt ilyen helyzetem. Mindig arra gondolnék, hogy mind a három külön kis egyéniség, és én mind a háromat látni szeretném. Bár ilyen problémáim lennének, lányok!!!!!

Szép napot nektek, innen a napfény - jelenleg borús - városából :)

Ja! És megadrukk Zsunak, és augusztusra Katicának és Bruminak, és mindenki másnak is, a maga idejére időzítve! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Szép jó reggelt! :lol:

Kisbuta! :lol:
Remélem jól sikerült a ketiparty!!! Nálunk szép idő volt délután is! Éjjel esett csak. 8) :lol:

Nyulasz! :lol:
Mire vagy kiváncsi! Mesélek, de kérdezz nyugodtan, ha valamit kihagytam. Szóval 24 vagyok, úgy két éve próbálkozunk babykével. Februárban derült ki, hogy endóm van. Súlyos 3. fokú. :roll: :? :cry: Fél évig kapom a ciklusleállító szurit, kedden kaptam meg a 6. -at. ennek a kezelésnek a végét mutatja a vonalzóm. Most kedden volt kontrol műtétem, ahol sajnos megállapították, hogy az endó nem múlt el, lett új csokicisztám, a petefészkem összenőtt a belemmel. :evil: :? :shock: Úgy, hogy húsvét óta nem volt piri. Doki szerint nincs értelme tovább kezelgetni, rögtön lombikot javasolt. Mivel szar a helyzet nem kell kivárnunk a várólistát, azt mondta, amint lehet kezdünk. Kihasználja a kezelés hatását és erre építi a stimut, most nem működik a petefészkem, tehát kb olyan, mint a long protokolnál az első rész. A pontos menetről holnap talán már okosabb leszek, akkor megyek varratszedésre. :wink: Doki szerint az endó nem kavar be a lombikba!
Amúgy Tapolcára járunk, a Balaton legnyugatibb városában lakunk. Ja és egyetemre is járok, illetve családi vállalkozásban dolgozom.
Bocsi, hogy hosszú lettem. :oops:

KépKép
zsófikukac

Zsófikukac, érdekes, amit írsz. Nekem mindkét oldalon találtak endot (5 és 7 centiseket), de a lombik előtt megműtöttek, és mindkettőt szépen kivették. A műtét után pedig azonnal kezdtük a lombikot.
De mindegy is, a lényeg, hogy sikerüljön! Drukkolok holnapra!

Zsu, mennek ám a drukkok neked is!!! +++++++++++++++++++
Mikor is tesztelsz?

Kép
petne

Sziasztok!

Zsófi! Üdv itt!

Zsu! Drukk ezerrel!++++++++++++++

Mindenki lustizik?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Petne!
Nem egészen értelek. :roll: Mi az érdekes? Engem is műtöttek, de utána volt ciklusleáééítás. Ha a mostani kontrolműtétnek az lett volna az eredménye, hogy elmúlt az endó, akkor doki szerint spontán is sikerülhetett volna.

Hanna!
Köszi! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok lányok!
Puszi mindenkinek. :lol:

Zsófi, remélem minden rendben lesz veled, és nemsoká örülhetsz egy gyönyörűszép embrikének, akinek dobog a szívecskéje. :lol:

Zsu, megadrukk!!!!!!!!!!!!!

Kisbuta, milyen volt a buli?

skrisz72

Zsófi, csak azért írtam, hogy érdekes, mert nálam fel sem merült, hogy megcsinálják a lombikot, amíg ott volt az endo. Műtét után viszont gyógyszeres kezelés nélkül azonnal lobikoztunk, november végén volt a műtét, és január 2-án már szúrtam magam.
Ebből is látszik, hogy ahány hely, annyi protokoll. Drukkolok Neked!

Kép
petne

Petne!
Ja, már értem. Szóval a baj az, hogy nálam nem csak a csokiciszta volt az endó, hanem csomó apró szigtecske, többek között a hashártyámon is. Onnan nehéz leégetni, mert könnyen átszakad. Már a februári műtét után is mondta a doki, hogy tuti maradt bent, mert nagyon kiterjedt, ezeket próbálta a ciklusleállítással visszaszorítani. Mostani műtétnél uez a helyzet. Amit tudott kiszedett, de vszínű maradt is bent. Ezért is kezdjük mihamarabb a lombikot, hogy ne terjedjen el újra. Dokim szerint a megtapadásban nem zavar be az endó. :roll: :wink: :lol: Én nagyon optimista vagyok!!!! :lol:

Skrisz!
Köszönöm szépen. :lol: Én is ugyanezt kívánom Neked! :lol:

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt, jó drukkolást!

Izé... szóval: drukkhegyek mindenkinek.

Zsu! 1-én mész vérvételre, vagy valamit megint elnéztem?

Zsófi! Biztos sikerülni fog, úgy láttam, 25 alatt a legjobbak az esélyek.

A buli pedig jó lett, néha elborult, de nem esett, és hajnali 2-kor ment el az utolsó vendég (szerencsére pulcsikat mindenki hozott). És láttam hullócsillagot! Egy csomót, úgyhogy nektek is kívántam :D

Kép
kisbuta

Jó reggelt!

Zsu! Drukk!+++++++++++++++++++++++++

Kisbuta! Örülök, hogy jó volt a buli. Teljesüljön a kívánságod. Mi jót ettetek? :roll: :)

Kép
hanna30

Sziasztok!
bocs az eltünésért... nem tudtam jönni! De monhatjuk azt is, hogy a laptetűre hajtottam :lol: és lemaradtam róla! Úgye Kisbuta :?: :!: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Zsófi!
Üdv! s a drukkok már mennek is!

Zsu!
A mai adag:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

most vissszaolvasok... 8)
dezsina

Sziasztok!
bocs az eltünésért... nem tudtam jönni! De monhatjuk azt is, hogy a laptetűre hajtottam :lol: és lemaradtam róla! Úgye Kisbuta :?: :!: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Zsófi!
Üdv! s a drukkok már mennek is!

Zsu!
A mai adag:

most vissszaolvasok... 8)
dezsina

Látjátok? mindjárt duplázok! Csak gyerekem is ennyi legyen :lol:
dezsina

Dezsi! Dupla baba lesz itt. :) Medence miatt nem jöttél?

Kép
hanna30

Hanna!
hááát, igen... de melózni kellett. Hulla vagyok! Festés, téglarakás, fűnyírás.... :)
De jó lenne a dupla baba!!!! :wink: :D
Figyu... ugy nézegetem a UH-s képed, de nem látom, hogy mit kell látnom. Adj egy kis leírást, hogy hogyan kell nézni! :oops: :roll:
dezsina

Dezsi! De szuper lesz nektek a medence. :wink:

A blogomban nézted az uh képeket?

Kép
hanna30

Zsu, mennek a drukkok!

Kisbuta, remélem szerencsét hoz nekünk a hullócsillagod! :wink:

Dezsi, nálunk is kéne füvet nyírni... :wink: ráérsz? :lol: :lol:

Katica, mi újság? Ma már lesznek eredmények, ugye?

skrisz72

Hanna!
még nem néztem... De majd most. Igazából ne is tudom mi az a blog :roll: :shock: :?:

Skrisz!
ezzel a mondattal ki lehet kergetni a világból!!!! :lol:
dezsina

Dezsi! :lol: Klikk a linkre a hozzászólásomban és jó olvasgatást. :)

Kép
hanna30

Sziasztok!

Csak bekukk, de mindenkinek mennek a drukkok!

Kép
petne

Dezsi, azért ne szaladj messzire, mert ősszel "dolgunk" van. :lol:

skrisz72

Hanna, szép a pocid! Mert ez már pocak!!! :lol:

skrisz72

Nyuszi,
lehet, hogy igazad van Lmamival kapcsolatban, de ez a topik és a többi is pont arról szól, hogy ismeretlenül is legyünk őszinték a másikkal. 8)
Sajnálom, ha megbántottam. ... de ne csak az örömben legyünk együtt / a másik mellett, hanem a bajban is.
Ez a topik nem csak az örömökről szól és azért vagyunk itt, hogy a másiknak segítsünk valahogy átvészelni a mindennapokat.
:wink:

Ha mindenki itt hagyott volna minket amikor 'bajban" volt akkor már senki nem lenne itt. :(

Mind1. A lényeg, hogy jól vannak. :)

Zsófi,
a barátnőmnek is endoja volt. Igaz neki csak gyógyszert kellett szednie ... és spontán babás lett. Egyidőben velem. :D
Remélem, hogy a lombikkal sikerrel jártok és nem kavar be megint az endo. :?

Petne,
te is dobhatnál fel pocakképet. :wink:
Olyan jó látni, hogy másnak is gömbölyödik a pocakja és valóra vált az álma. :D

hajnoca
Dunakeszi

Krisz! :oops: Köszönjük szépen.

Hajnoca! Bogi baba hogy van?

Az eltüntekhez. Ha megnézitek Katica tábláját, jó sok eltünt van. :(

Kép
hanna30

Hannácska,
jól van szerencsére. ... de ez egy ilyen hét volt sajna. Volt még egy pár kopp. :(
Begyógyult már a sebe és holnap megyünk varratszedésre.
Sajna a lepedőbecsavarás kárt okozott nekünk az lefektetéseknél.
Mivel kicsi még és kapálózna, betekerték egy lepedőbe a kezét lábát lefogva. Kíváncsi leszek mi lesz holnap. Majd valamivel kiengeszteljük őt. :wink: Veszek neki jégkrémet. Egyedül nem lehet megenni a jégkrémet. :wink:
Nincs semmi jele, hogy egyéb bajt okozott volna a baleset.
75 centi, 10kg és eleven. :lol:
Már egyedül lapozza az újságot és dumál a képeknek. A nagypárnát simán elrángatja magával félig felemelve. :D Ajtókat ki -be csukja-nyitja. :D Egyszóval : ÉL! ... és eleven.

Már várom, hogy hogy fog viselkedni ha megyünk nyaralni. Elszeretnék vele menni fürdeni is.
De addig még kelle venni anyának fürdőrucit és Bogyikának is valami bugyika félét.

A kismamarucis vásárláshoz hozzászólva. Én sem találtam magamnak semmit amikor keresgéltem. Még szerencse, hogy a nővérem pocakosabb, mint én. Így kaptam tőle rucit.
Szerintem azokból csinálna kismamarucikat amik nem kellenek a tervezőknek. Jó lesz majd a kismamiknak, nekik úgyis kell valamit magukravenni. Én is néha úgy voltam vele, hogy inkább egy zsákot húzok magamra. :D
Ami jól néz ki az meg irgalmatlan drága és csak ebben az időszakban fogod hordani. Mi a Coraban vettünk egykét ruhadarabot utcára. Mégse mackóba menjek már orvoshoz uhunézőbe. :D
Pedig a te 50 kgdal igazán tudnál vásárolni normális boltban is. :wink:

Bogyika tegnap: (a sebe is alig látszik)
Kép ... már motorozom. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, nem értek hozzá, és nem akarlak megbántani, de Bogyikát elvittétek már szemorvoshoz? Nekem úgy tűnik a képen, mintha kicsit bandzsítana. Vagy ez csak optikai csalódás? :oops:

skrisz72

Bogi! Igazi vagány csajszika! A ruhákról nem mondok semmit. :( Azaz csak nacit akarok majd.

Kép
hanna30

Skrisz,
'folyamatosan" járunk szemészetre. Illetve voltunk és szepteber környékén kell majd időpontot kérnem kontrollra.
Optikai csalódás csak, szerencsére. :D Mivel széles még az orrnyerge - vagyis láthatod hogy a szemzugnál még rálóg a bőr a szemecskéjére - ez okozza azt, hogy olyan, mintha ....

A doktornéni szerint minden 'euróapi" ember Ázsiából származik és ezért van ez a bőrös dolog. :D
A szeme amúgy rendben van. Ha teljesen szemből van fényképezve egyáltalán nem látszik a 'mintha ...". :)

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, :lol:
akkor minden oké. Csak azért kérdeztem, mert a pótapám két unokája szerintem tök bandzsa, de őket még nem látta szemorvos. Nemtom miért nem viszik el őket. A főnököm lányainak sem jó a szeme, a nagyobbik gyerek már félig leragasztott szemüveget kell hordjon. Sajnos örökletes, sem anyai, sem apai oldalról nem örököltek jó látást. Szegény kicsik.
Amikor óvódás voltam, én is szemüveges voltam. Nagyon utáltam. :lol:

skrisz72

Gyors kukk. Csak azt akartam mondani, hogy tök jó, hogy akiknek már sikerült, lombikkal vagy spontán, azok maradtak. Ha nem lennétek itt, és nem látnánk, hogy nem reménytelen a helyzet, (én legalábbis) már rég kardomba dőltem volna (a többiek nevében nem merek nyilatkozni.)

Ezer drukk mindenkinek, különösen Zsunak, meg az augusztusiaknak! És aztán késleltetve az őszikéknek!

És Dezsi! Szerintem a picik csak arra vártak, tökéletes legyen a kert és a medence, most már kész a kifutópálya, jönni fognak.

Kép
kisbuta

sziasztok!

lányok: köszönöm.

zsófi: táblába szeretnél bekerülni?

hajnoca: édes bogyika :wink:

mindenkinek mennek a drukkok!

rólam: ma voltam kecskeméten, jó lett az eredmény.

rakok táblát mindjárt.

katica
katica30

Kép

Kép

Kép
katica30

Sziasztok!
Voltam íriszdiagnosztikán.Mondta,most nem lát peteérést,biztos a ciklus vége felé járok.Lusta a petefészkem,az egyik szinte nem is működik.A méhemben is van valami fura,egy receptor hibás,az amelyik a progeszteronért felelős.Csak ezután mondtam el,hogy lombikozunk,és a progit kívülről kapjuk.Azt mondta,hiába kapjuk,ha ez a receptor hibásan működik,és nem fogadja.Kérdezte,kapok-e a stimunál szteroidot(mellékvese hormon)?Erre nem tudtam mit mondani,szerintem nem.Mert ezzel lehetne ennek a receptornak a működését stimulálni.És az immunrendszerem túlreagál,ezt ma mégegyszer megkérdezem,de valami olyasmit mondott,hogy valószínű nem bírom a párom spermiumát,kérdezte,donoron nem gondolkodtunk-e.Mondtam,az semmiképp.Mondta a kettes és hármas csigolyám elcsúszik,ilyenkor az egyik befelé megy,és nyomja a csontvelőtés ez nagy fájdalommal jár.Mondtam is neki,nincs egy hónapja,hogy 3 napig alig bírtam menni is.Ez jó út a gerincsérvhez,gerincröntgent és csontkovácsot javasolt,de nem m ost,mert most nem akarnak sugarazni,kizárólag szülés után.Meg van homok a vesémben,tudni kel,volt kétoldalú vesemedence gyulladásom,és ha megfázom,még a mai napig jön egy iszonyat erős fájdalom pár percig.A belső térdszalagok gyengék,futást kerüljem,inkább úszás,lovaglás...El is kezdtük az akupunktúrát,szerinte tud segíteni a babásodásban.Naggyából ennyi,persze több mindenre kitért,de nincs gond.
Katica!
Köszi a táblát,örülök,hogy jó lett a véreredmény.Most hogyan tovább?
Zsu!
Kezem-lábam csuriban!!! :wink:
Dezsi!
Szóval te is ikrekre hajtasz :lol:
Zsófi!
Az endóhoz nem anyira értek,de a dokid biztos tudja mit csinál,úgyhogy sikerülnie kell!!!
Kisbuta!
Le is fényképezted a hullócsillagot? :D
Mindenkinek szép napot!!!
Vendég

Sziasztok,

Zsófi
üdv itt.

Hajnoca,
Látom Bogyikának szépen gyógyul a sebe.:)

Nyulasz,
Akkupunktúrával nem lehetne ezt a receptort működésre bírni?
Vendég

Bella!
De igen,ezért is kezdtük el. :D
Meg aztán szedem a gyogyót az Ir-re,tehát sikerülnie kell.
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz! Remélem, sikerrel jársz. :wink:

Bella! Már minden ok?

Zsu! Nagyon drukkolok! Sutyiban egy teszt?

Katica! Köszi a táblát!

Kép
hanna30

Sziasztok!

Nyulasz!
Én nem nagyon hiszek az iriszdiagnosztikában, de nagyon érdekes, amit írsz. És a lényeg, hogy most sikerülni fog!!!! :lol:

Bella!

Hajnoca! :lol:
Bogyika nagyon szép baba! :lol:

Katica! :lol:
Igen, szeretnék!

Dezsi!
Medencéért irígy! :wink:

Lmami hozzánk is ritkán jön az őstopikjába. :roll: Szerintem mindenki maga tudja, hogy babásan megy vagy marad. :wink:

Tegnap megvolt a varratszedés. Aug. 26-án kell mennünk, megcsinálnak minden vizsgálatot újra és szept.-okt- ben kezdünk. Megmondom őszintén, én kicsit korábbra számítottam, de így is jó. :lol: Doki szerint addig nem fog megjönni. Hát remélem. :lol: 8)

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Nyulasz!
Én nem nagyon hiszek az iriszdiagnosztikában, de nagyon érdekes, amit írsz. És a lényeg, hogy most sikerülni fog!!!! :lol:

Bella!

Hajnoca! :lol:
Bogyika nagyon szép baba! :lol:

Katica! :lol:
Igen, szeretnék!

Dezsi!
Medencéért irígy! :wink:

Lmami hozzánk is ritkán jön az őstopikjába. :roll: Szerintem mindenki maga tudja, hogy babásan megy vagy marad. :wink:

Tegnap megvolt a varratszedés. Aug. 26-án kell mennünk, megcsinálnak minden vizsgálatot újra és szept.-okt- ben kezdünk. Megmondom őszintén, én kicsit korábbra számítottam, de így is jó. :lol: Doki szerint addig nem fog megjönni. Hát remélem. :lol: 8)

KépKép
zsófikukac

Hülye gépem elküldte 2x, bocsi! :oops:

KépKép
zsófikukac

Hanna!
Köszi :D
Zsófi!
Én sem hittem,de érdekes.
Akkor csatlakozhatsz hozzánk,megyünk egy páran szept-okt-ben.

Közben rákerestem az immunrendszer túlreagálására,és eszembe is jutott,hogy ez azt jelenti,hogy allergiás vagyok.A doki szerint nem parlagfű,vagy étel,hanem lehet,hogy a páromra.Meg is kérdezte,volt-e
összeférhetetlenségi vizsgálat,és ennek kapcsán hozta szóba a donoros megoldást is.
Vendég

Zsófikám, akkor te is az őszi csapatot gyarapítod! :lol:

Nyulasz, örülök, hogy neked tudtak valami értelmeset is mondani. Egész komolyan hangzott a diagnózis. Hiába, sokat számít, kihez kerül az ember. Drukkolok, hogy segítsen az akupunktúra.

Katica, ez aztán a jó hír! Mi a következő lépés?

HAJRÁ Zsu!+++++++++++++++++++++++++++++++

Többieknek is szép napot kívánok!

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: