Sziasztok!
Voltam íriszdiagnosztikán.Mondta,most nem lát peteérést,biztos a ciklus vége felé járok.Lusta a petefészkem,az egyik szinte nem is működik.A méhemben is van valami fura,egy receptor hibás,az amelyik a progeszteronért felelős.Csak ezután mondtam el,hogy lombikozunk,és a progit kívülről kapjuk.Azt mondta,hiába kapjuk,ha ez a receptor hibásan működik,és nem fogadja.Kérdezte,kapok-e a stimunál szteroidot(mellékvese hormon)?Erre nem tudtam mit mondani,szerintem nem.Mert ezzel lehetne ennek a receptornak a működését stimulálni.És az immunrendszerem túlreagál,ezt ma mégegyszer megkérdezem,de valami olyasmit mondott,hogy valószínű nem bírom a párom spermiumát,kérdezte,donoron nem gondolkodtunk-e.Mondtam,az semmiképp.Mondta a kettes és hármas csigolyám elcsúszik,ilyenkor az egyik befelé megy,és nyomja a csontvelőtés ez nagy fájdalommal jár.Mondtam is neki,nincs egy hónapja,hogy 3 napig alig bírtam menni is.Ez jó út a gerincsérvhez,gerincröntgent és csontkovácsot javasolt,de nem m ost,mert most nem akarnak sugarazni,kizárólag szülés után.Meg van homok a vesémben,tudni kel,volt kétoldalú vesemedence gyulladásom,és ha megfázom,még a mai napig jön egy iszonyat erős fájdalom pár percig.A belső térdszalagok gyengék,futást kerüljem,inkább úszás,lovaglás...El is kezdtük az akupunktúrát,szerinte tud segíteni a babásodásban.Naggyából ennyi,persze több mindenre kitért,de nincs gond.
Katica!
Köszi a táblát,örülök,hogy jó lett a véreredmény.Most hogyan tovább?
Zsu!
Kezem-lábam csuriban!!!
Dezsi!
Szóval te is ikrekre hajtasz
Zsófi!
Az endóhoz nem anyira értek,de a dokid biztos tudja mit csinál,úgyhogy sikerülnie kell!!!
Kisbuta!
Le is fényképezted a hullócsillagot?
Mindenkinek szép napot!!!