A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jóreggelt !

Viranka, köszi :oops: :lol: ! Küldtem privit!
Boti ébred :arrow:
kispocc

Niki! Nem lehet kábelen fogni, műholdról vesszük. Illetve a BBC Prime (azt lehet kábelTV-ről) reggel fél6-9-ig adja a CBeebies műsorát

Én nem vagyok TV ellenes, szelektálni kell csupán a műsorok között :wink: RTL-t TV2-t egyáltalán nem nézünk 8)

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Itt meg tudjátok nézni miről beszéltünk Nikivel:
http://www.bbc.co.uk/cbeebies/
ilyen gyerekműsorokat hiányolok a magyar adókról...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok !

Mostanság csak olvasó üzemmód megy nálam.
Ádinak egyszerre 6 fogacskája jön ezt a doki néni mondta aki a héten volt nálunk.
Jönnek a kettesek alul-felül és alul a hátsók. Doki néni ajánlásával estére lehet Nurofen szirupot adni vagy Panadol Baby-t .
SZóval meg van a nyügi oka.
Ja és persze ezért nem kell neki a tápszer. Viszon doki néni mondta tegyek a tápiba neki kakaót és akkor tutti elfogadja és megeszi. Hát kipróbáltam. Szívott kettőt belőle aztán elkezdett tőle fuldokolni és üvölteni.
Na mentem és kevertem neki egy rendeset azt meg szépen behúzta.
Így most esténként kb 160-at eszik. Igaz tegnap behúzott 220-at.

És képzeljétek ma este nem leszek itthon. Megyek leánybúcsúba.
Párom fogja egyedül fürdetni és etetni a gyereket és persze lefektetni aludni. Kiváncsi leszek, hogy mi lesz. Bár megbeszéltük, hogy nem fogok telcsizni majd ő hív, hogy mi ujság.

Na lépnem is kell mert hív a hercegem.

Mindenkinek jó hétvégét. Pocakosoknak sok pihit . Ünneplőknek sok boldogságot.
20200310173350

TV, írtam a múltkor, hogy Bencénél kódoltam a Cartoon Networkot és a Jetixet :evil: . Szerencsére UPC-nk van, és a Minimax, a Boomerang és a legújabb, a Jimjam szuper, minden műsora nézhető és gyerekeknek való, és Pankának is ott van a Bebe Tv, Panka a nevető geometriai alakzatoktól van elájulva :lol: .
dettyk

Lemaradt:
http://www.google.hu/url?sa=t&ct=res&cd ... wWI9UZYIZw

Nekem kicsit nosztalgia, mert olyan rajzfilmek is vannak rajta, amikben dolgoztam, pl. az Angelina balerinát akkor csináltuk, amikor Bencével Gyesen voltam otthon :cry: :roll: :D . (Illetve a Kipper és a Percy a parkőr...)
dettyk

http://www.google.hu/url?sa=t&ct=res&cd ... DEBynu1Pxg

Ezekről beszélek :D . Egyébként én is inkább tv ellenes vagyok, főleg ilyen piciknél tartom tök feleslegesnek, de vannak fejlesztő műsorok. És egy Bence korú gyerek elképesztő ismeretanyagot szívhat magába, ha megfelelően szelektálsz, én sokszor csak lesek, mert ő nagyon szereti a NG-t, és hihetetlen, miket tud az élővilágról :shock: .
dettyk

Bebe tv-nél a programok címszó alatt kaphattok ízelítőt a műsorból :wink: :D .

SÜT A NAP!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
dettyk

Helló, drága lányok!

Isten éltesse (utólag és mostan): Mátét, Zsófikát, Lillát, Ildikét!

Szépségesek a babaképek és a pocisképek!

Silka: őszintén sajnálom a tragédiátokat, csak sejteni tudom, min mehettek keresztül. Őszintén remélem, hogy mielőbb begyógyulnak a lelki sebeitek!

Gremese: gyönyörű poci (holnap élőben megvizitálom ám!)! :-)

Panndi: édes kis pocakod volt! Én akkora voltam, mintha lenyeltem volna 2 görögdinnyét, és a 6. hónaptól kezdve mindenhol azzal fogadtak, hogy "jövőhéten szülsz?". Aztán mindig el kellett magyarázni, hogy még jóval odébb van. Ráadásul Ádi a kiírt időpont előtt 1 nappal érkezett meg ;-)

Niki: annyira kár, hogy nem láthatlak Téged és Raniát (de talán majd legközelebb!). Párod: mi tagadás, irigyellek. Semmi furát nem látok benne, hogy ilyen házias. Bár a legtöbb férfi ilyen lenne, boldogabb világban élnénk. Balázs Pali-haj? Szerintem gyönyörűségesek a Rania-fürtök. BP viszont úgy néz ki, mint egy ázott spániel.

Móni: házvudu!!!!!!! De jó lenne, ha tudnátok holnap jönni!

Viranka: csinibini csajszi vagy, de nem a kiló a lényeg, hanem az egyéni báj, ugye... ;-) Míra állatkertes szövegei :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Fleur: Dunaharasztiban van valami új, kiépített strand, a család már látta és nagyon tetszett nekik (mi még nem voltunk). Medencék ugyan nincsenek, de talán érdemes megnéznetek (ha még nem voltatok).

b]Timi26:[/b] Ti hogy vagytok?! Meg tudtatok nyugodni picit?

Kiskolbi: én is gyakran elszomorodom, az én kismanóm itt az egyetlen, aki ugye gyógytornizni jár, még nem kúszik, meg még sok mindent nem csinál. De fog, remélem.

Vindolanda: vízparti nyaraláshoz talán segít ez az oldal (a blogrészében sok jó írás van): bababaratnyaralas.hu
Rugó csodás!

Marica: éljen a szívhang, nagyon örülök! Milyen komoly kishölgy lett Linike (és az ő hajszíne is kivilágosodott!)

Heni: remélem, semmi komoly gondja Péterkének! Mit mondott a doki? Ő is kiszőkült (itt minden topikbaba...)

AKKOR HOLNAP HOL LESZ A TALI? (FŐLEG: MAGGIE, VIDÉKIEK, HOGY OTT LEGYÜNK ADDIGRA!) SZERINTEM MEGISMERJÜK EGYMÁST, ÚGYHOGY AKÁR OTT A HELYSZÍNEN IS TÁBORT VERHET AZ ELSŐ ODAÉRKEZŐ MAMA-BABA PÁROS. Mit gondoltok?

Sajna nálunk épp a nekem fontos adó nem fogható, az Animal Planet. BebeTV sincs, pedig jó lenne. No, rontok dolgozni.
Puszi, este még visszanézek, hogy döntöttetek taliügyben.

Kép
Kép
irina

még nem kúszik = még nem mászik :oops:

Kép
Kép
irina

Irina, az Animal Planet is Bence kedvencei közé tartozik :D .

Tali, úúúúúúgy irigyellek benneteket a holnapért :cry: :roll: :D , nagyon sok fotót csináljatok ám!!!!
dettyk

Sziasztok!

Tévé: mi a tévézést eléggé visszafogjuk, de ennek a legfőbb oka az, hogy mi csak egy szobában élünk. És még:

1. inkább a gép előtt ülünk, és letöltögetett dolgokat nézünk meg rajta (ez leginkább Gáborra igaz, én csak ritkán tudok filmeket nézni)

2. nagyon várt filmeket a gépről nézünk, de a tévén, és egy kis, Gábor által készített doboz segítségével, amibe két fülhallgatót is lehet csatlakoztatni. És leginkább éjszaka.

3. amivel kivételt teszünk, az a Forma 1 (azt mind a ketten nagyon szeretjük), valamint az Inuyasha (ezt Gábor szereti, és Rugóval is mindig megnézeti) :? :D

Az Inuyashaáért amúgy annyira odavan, hogy a magyarul még le nem adott évadokat képes volt japánul megnézni (igaz, magyar felirattal), és mindig megosztotta velem a történéseket. Azt hiszem, még régebben Viranka írta, hogy a leányzó Inuyashának akart öltözni farsangkor, de nem volt piros ruha :roll: Ja, és komoly küzdelem volt, hogy a kutyánkat ne az egyik szereplőről nevezzük el.

Nekünk amúgy nincs kábeltévénk, csak ez a 4-5 csatorna, de mivel csak alig tévézünk, így nincs értelme behúzatni egyelőre. Talán majd a lakásbővítés után.

És akkor Heni kedvéért következzen egy fotó a gitározó Rugóról. Az előszobában van egy gitár-állvány, oda szokott kiosonni gitározni, csak sajnos észrevette, hogy fényképezem.
Kép

Dettyk, megkérdezhetem, Neked mi a foglalkozásod? (Ha már a rajzfilmek témaként feljöttek?)

Ja, és Mesi, apa nálunk is így forgatja-dobálja a gyereket, engem meg a szívbaj kerülget.

Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vagyok én is,csak elromlott a gépünk,de már OK! :)

Visszaolvasni még nem nagyon tudtam.

Talira mi nem megyünk,szerintem ehez túl új vagyok.Majd legközelebb!

Vindolanda: Rugó nagyon édes,az én fiam is szereti apa gitárját! :D

Megyek ebédet csinálni,később jövök!

Kata

Kép
kékvirág

Raniának és Marcinak boldog hófordulót! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindolanda, foglalkozásomat tekintve szakmában soha nem dolgozott tanítónéni vagyok, de hét évig voltam kulcs-fázis rajzoló egy kecskeméti rajzfilmstúdióban :D. Engem Inuval ki lehet kergetni a világból, mint a többi hasonló nagy csillogós szemű japán rajzfilmmel együtt, és ezt az 5 éves unokahugom meg is szokta tenni :roll: .
Most egy japán elektronikai cégtől jöttem Gyed-re, ahol a hugom tanította a japán főnököket angolra és magyarra. Az egyik kis japánnal úgy összehaverkodtak, hogy rendszeresen megíratta nekik Inut. Itt még nem is hallottam róla, mikor nekik már volt.
Egyébként Timi26 Rebekája volt farsangkor Inu :wink: . Tényleg olyanok lehetünk, mint a Barátok Közt :D , milyen sokan követhetik nyomon ismeretlenül a napjainkat :lol: :lol: .
dettyk

Isten éltesse Ildikét és Nyerkit Marciját! :)

Mmarica: Nagyon szép Linikéd és örülök, hogy a kis pocaklakó is jól van! :D

Pocakos képek nagyon jók!:D Mesi, képzeld a barátnőm is januárban fog szülni, ilyen helyes kis pocakja van, mint neked, ja és Mesinek hívják :wink: Húú miket csinál Apátok Zsófival :shock: , de láthatóan élvezi :lol:

Dettyk: Eszméletlen sokat fogytál, nagyon csini vagy, de most már aztán állj meg :wink:

L.Móni: Eldőlt már valami ház ügyben? Azért még ++++++, hogy jó hír legyen! Ugye jöttök holnap?

K.Timi: Kitartás a fogacskákhoz ++++++! Jó szórakozást a lánybúcsúhoz! :)

Kolbi: ++++ a torkodra!

Vindolanda: Csuda helyes a kis Rugód!

Kékvirág: Ne máááár, szerintem nyugodtan gyertek, ha van időd és kedved! :D

10 hónapos méretek: 10 kg, 73 cm

Megyek lepihenek, mert iszonyú migrénes fejfájásom van :( , de holnapra összeszedem magam :)

KépKépKépKép
meryke

Drága Rania, téged is Isten éltessen! :)

KépKépKépKép
meryke

Detty, hú, bocs az Inuyasha-tévedésért :oops:
Szegény Mírát meggyanúsítottam azzal, hogy Inuyasha-fun.

És mit csinál egy kulcs-fázis rajzoló pontosan? Ha a többieket nem untatjuk vele?

Kép
vindolanda

Ildikének, Marcinak és Raniának boldog hófordulót!!!

Vindolanda, nekem úgy rémlik, Míra is fun :oops: , Viranka, mi az igazság :wink: :D ??

Egy kulcs-fázis "rendbeteszi" a tervezőtől kapott, vázlatos, a mozgást elnagyoltan ábrázoló anyagot, a kulcsrajzokat letisztázza, egy vonalas, karakterhelyes rajzot csinál belőle, majd egy fázislétra (vagy mi :oops: ) alapján megrajzolja a kulcsrajzok közé a fázisrajzokat, melyek már a finommozgásokat is tartalmazzák. Csinálni könnyebb, mint elmondani, esküszöm :oops: :lol: , és sajna már vagy 5 éve nem is csinálom :cry: . Tehát a néző kifestés után ezeket a rajzokat látja :D .
Bocs azoktól, akiket nem érdekel, az offért :oops: 8) .
dettyk

Dettyk, lecsaptunk a fórum életében a legfontosabb témákra :D
Viranka majd felvilágosít bennünket ebben a nagyon fontos kérdésben. :D

Biztos jó kis kézügyességed van... Bár a leírás tényleg elég bonyolultnak tűnik elsőre :) De jó és érdekes munka lehet, az biztos.
Mennem kell, mert kaja-idő van.
Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Irina, Ádi úgy tökéletes ahogy van, az biztos. :wink: Majd bepótol mindent, és pár évesen már teljesen mindegy, hogy hány hónaposan kezdett kúszni.

A négykézlábazás nekünk sem megy.
Kösz a linket, megnézem majd. De most már aztán tényleg mennem kell.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

Most vagyok csak bajban: lefelé nyíló cipősszekrényt hogy a p...csába tudok Pankabiztossá tenni :shock: :shock: ??? Mert minden áron abban akar felállni :evil: . Aztán két dolog történik: 1. lenyílik, és piszkosul fejbevágja, 2. kicsit nyílik csal le, belekapaszkodik a peremébe, és felállván porrá zúzza az ujjait :x . Ötlet?!
dettyk

Csal le=csak le...

Ja, és pici lányom az előbb boldogan rázott a kezében egy ezüstláncon egy ezüstgyűrűt :shock: , csak az a gond, hogy számomra tök ismeretlen, fogalmam sincs, hol találta :shock: :shock: :lol: :lol: ...
dettyk

Boldog hófordulót a kis Kapucínernek, és Marcinak!

Milyen jól felpörgött pár napja a topik. :D

Ma voltam fodrásznál. Jó rövid lett, és jó világos.... :? Majd csak megszokom.

Holnap megyünk - tényleg, a Millennárison belül hol találkozzunk? - nem tudom, Ti hogy vagytok, de Zsófinál ez pont alvásidő. Remélem nem lesz nyűgös. :roll:

És akkor egy kép 8 hónapos korából:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk! A CBeebies-en főleg GYEREKMŰSOROK, nem rajzfilmek mennek. Festenek, gyurmáznak, ragasztgatnak, szó van színekről, ételekről, az óráról, a formákról, számokról, betűkről, megkérdezik "mi a neved?" "milyen szín lesz ebből vajon?" "melyik szó kezdődik B betűvel?"... Sok ének és tánc, illetve bizonyos mozgás megtanítása van, például így siklik a kígyó, így nyújtózik a cica... szóval nem a rajzfilmekről beszéltem. Az agymosás szerintem is, hiszen a gyermek passzívan befogadja azt amit vetítenek neki, itt viszont egy aktív cselekvésről van szó.
Ez hiányzik nekem a magyar gyerekcsatornákról. Régen volt ilyen próbálkozás: talán a zsebtévé (20-25 éve) :roll: .
Annyi szép magyar mondóka, ének van, miért nem hallani sehol?
Na dugultam elfele...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mesi, Isteniek ezek a repkedős képek Zsozsóról :lol: :lol: !! Hogy élvezi :lol: :lol: !

Bence is rákapott a fotózásra, sokszor tök jó képeket csinál:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És mivel Panka imádja, ha fotózzák, asszem' megvan a modellje :lol: :lol: .
dettyk

Repülő Zsozsómozsó fantasztikus :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Dettyk! Beagle-kislány maradt?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja, értelek :lol: :lol: . Én sem feltétlenül rajzfilmekről beszélek, bár jómagam funja vagyok az igényes rajzfilmeknek, de a JimJemen szintén vannak beszélgetős, tanítgatós műsorok, pl. a Hubbák, a Barney és barátai mind ilyenek, de ezek már inkább óvodáskorú gyerekeknek szólnak (ettől függetlenül az én 7 éves Bencém is imádja őket, amit nem bánok, hiszen sokat tanul belőlük :lol: ). Szóval óvodás és kisiskolás gyerekeknek...Én is dugulok :wink: :lol: .
dettyk

Halihó!

Na, de Emese! Ti a plafonhoz vágjátok Zsófit, ha nem akar elaludni?! :shock: :shock: :shock: :evil: :lol:

Na, szóval szép napsütést Mindenkinek! :D Képzeljétek, napok óta ma volt az első reggel, hogy nem torokfájással ébredtem! Nem tudom, h a Nurofen, vagy az Általatok küldött pozitív sugarak segítettek, de most jól érzem magam. :D

Máté éjszakája nem volt ilyen jó. :( Kétszer is át kellett menjek hozzá. Először jól összepipilte magát, másodszor meg nem tudom, mi volt. Itattam, kivettem, de csak sírt. Végül dentinox után aludt vissza. Jönne a foga? Nem látom jelét, dehát ki tudja Ő mit érez.

Sense: örülök, hogy Kistesóval Mindketten jól vagytok! Botó pedig nagyon ügyes, már nagyon kíváncsi vagyok rá holnap! Addig borogasd a bokádat! :!:

Maggie: meccsoda különítmény!!!! 8)

TV: Normális mesecsatornán egyáltalán nincs. Szerencsére Mátét nem is köti le a tv (max a reklámszignál). Apjával mi a Beatrix Potter-féle Nyúl Péterre vagyunk rákattanva. Anno ment a Duna Tv-n magyarul, de letölteni eddig csak angolul tudtuk a 9 részt. Mi nagyon élvezzük így is, Máténak meg asszem tökmindegy. Így is kurjongat, mikor ugrálnak a nyuszik vagy a cincogik. Nem mintha 4-5 percnél tovább érdekelné. Nagyon bájos, szépen rajzolt klasszikus mese B. Potter könyvei alapján.

KTimi: NEM JÖTTÖK HOLNAP? NEMÁÁÁÁ!!!! :shock:

Kékvirág: Ti pedig GYERTEK MINDENKÉPP! Majd megtaláljuk egymást, ne félj! :wink:

Meryke: gyógyuljál!!! +++++++++++++++++++++++++++

Dettyk: örülök, hogy Bencéékkel minden rendben volt tegnap. Cipősszekrénnyel kapcs nem tudok mit monadni sajnos :( (egyre jó, hogy írtad: akkor mi mégse ilyet fogunk venni. Peidg helytakarékosság szempontjából remek lett volna. :( )

Mesi: majd lecsekkolom a séród holnap. :twisted: Az enyém meg túl sötét lett... :? na bumm. Keverjük össze!!! :idea:

Pusza, majd még jövök!

Detti
KépKép
kiskolbi

Anitja, sajnos (szerencsére :roll: ) meglett a gazdija, jött érte, hááát, nem gyerek, egy nőcijé volt, de szerette, az látszott rajta :roll: ...mostmár biztosan jobban fog rá vigyázni :? . Rendes volt, és megköszönte, hogy vigyáztunk rá 8) .
Mi viszont annyira belészerelmesedtünk, mind a négyen, hogy most ingyen elhozható vagy occsó beagle-ket vadászok a neten...szoktak lenni, hátha kifogok egyet a közelben :roll: .

Kiskolbi, igen, helytakarékos a cipősszekrény, de most bajban vagyok vele, pár hónapig őríznem kell :roll: . Nyúl Pétert mi is imádjuk Bencével, szép, igényes rajzfilm, aranyos történetekkel :D .
dettyk

Vinadolanda: elfelejtettem írni, mennyire tetszika gitározós Rugó!!! És ne bánd, hogy észrevette a fényképezést, nagyon édes kép lett! :D

Dettyk: Bence nagyon szépen fényképez! Jó szeme van, és ha még meg is tanulja a csínját-bínját, lehet még belőle cserebogár! :wink:

Anitja: ilyen műsorok valóban nagyon kellenének. :cry: Nem értem, miért kell száműzni az ÉRTÉKET a képernyőről (minden téren). Butítsuk el a népet, akkor vagyunk nyeregben, mi?! :evil: Borzalom. Amúgy szintén a Dunán láttam ilyen kis 5-perces sorozatot, minden részben elénekelnek egy gyerekdalt, a rajzfilm ahhoz készült. Mondjuk az elég gáz, hogy úgy nyávognak az éneklő csemeték, hogy a szöveget egyáltalán nem lehet érteni. De legalább próbálkozás van. És még egy jó hír: a Kaláka együttes még mindig létezik és aktívan működik! :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Ismeritek a Maszkabált? Mi DVD-n kaptuk, és a Minimaxon is leadták részletekben. Gryllus Vilmos és a gyerekek éneklik, szintén rajzfilm készült hozzá, nagyon jó zene, farsangi jelmezeket mutat be, ötletes szövegekkel :D .
dettyk

Halihóóóóóó :)
Míra nem Inuakármicsoda fan,az Timi Rebekája :) Nálunk a minimaxon este 8-tól már buta mesék mennek :) kedven és sok részt felvettünk az a HUnyor Major :) Babit és Danát kérte szülinapjára mert Rafi és Nándi megvan :) amúgy szerencsére nem igazán néz tv-t,de mi sem max este :)

hula vok,elfáradtam,vissza is alig olvastam :oops: ,a doki szerint az h. liszt 3* az nem lisztérzékenység, adjak neki nyugodtam mindenféle gabonát :) viszont tej és tojásmentes diétán van a gyerek,mint eddig is :)

Holnap mondjuk Mamut előtt kb 10-1/4 11közt ha talizunk jó? vagy vki szájbarágós útleírást adjon nekem mert eltévedek :oops: vagy megyek a sok gyerekes pocakos anya után :) vagy ők jönnek utánam és eltévedünk 8)
KTimi,sajnálom ,h. nem jöttök Kékvirág Ti meg gyertek :)

KépKép
viranka

Megint itt vagyok :oops:

Kutya: nekünk is úgy lett Neo, hogy előtte befogadtunk egy elkóborolt ebet, akiért végül nem jelentkezett senki. Nagyon megszerettük, és kb. egy-két hónap múlva betették egy kocsiba és elvitték, még láttuk is messziről. Azóta sincs meg. Aztán kb. három hét múlva volt nőnap, és ennek alkalmából kértem Gábortól egy kiskutyát, akit aztán a menhelyen keresztül szereztünk be. Úgy adták, hogy tacskó keverék, de már a combunk közepét verdesi :D

Bababiztonság: nálunk is van egy kritikus pontja a lakásnak, ahol a kezét be szokta csípni Rugó. Az én nem túl kreatív megoldásom az, hogy odatolom a babkocsit és lefékezem. Igaz, mint írtam, nálunk minden helyiség jó nagy, így elférünk. Mondjuk ez nem túl esztétikus megoldás.

Kép
vindolanda

babkocsi :oops: :D áááá babakocsi. Nekünk nincs is babkocsink.

Kép
vindolanda

Kiskolbi! A plafonhoz csapdosás csak játék! Ha nem alszik el, a falhoz vágjuk! :wink:

És éljen a torokfájásmentes ébredés!!!!!!! :D :D :D
JA! Talán tényleg össze kellene gyúrnunk a hajszíneinket.

Bár szegény Zsuzsika (fodrászom) nem volt épp a toppon. A lánya ikerfiúkkal várandós, ma lépett a 37. hétbe. Az a baj, hogy az egyik baba beteg - valószínűleg vízfejű. Azt mondták, talán nem is marad életben. :(
Erre meg jön a telefon Edinától, hogy ma megcsászározzák, mert az egészséges babánál kevés a magzatvíz.
Szegény! Nagyon drukkolok Nekik!

Egyébként baromira élvezi Zsozsi a hintapalintát. Sőt, olyat is csinál az Apja, hogy fejjel lefelé lógatja, majd akkorát himbál rajta, hogy hirtelen fejjel felfelé érkezik meg. Valahogy átdobja. A nagyszülők frászt kapnak, nem bírják nézni, a gyerek meg majd' kiugrik a bőréből! :lol:

Levágtam Zsozsó haját. Azóta az Apja Fiamnak szólítja... :?

A cipősszekrény terén nincs tapasztalatom, nekünk nincs is. 8)

Dettyk! Nem tudom, mennyire ismered a Beagle-ket, de eléggé szökős és önfejű fajta. Hiába szólsz rá, az van, amit ő akar, és póráz nélkül életveszély sétáltatni, mert meglóg. Valószínűleg ez a kutty is ezért keveredett Hozzátok.
Egy időben én is ilyet szerettem volna, de miután ezeket megtudtam, inkább lemondtam róla.

KTimi! De kár, hogy nem jöttök! Kékvirág, Benneteket várunk szeretettel! :D

Zsozsi tegnap megint alkotott, beverte a szájacskáját, az ajkát két fogával felsértette, megint ömlött a vére. Hiába, akinek 8 foga van...

Már töltöm az aksit a fényképezőbe!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Igen, Rebeka az Inu fan! Már egy csomó DVD-t is megvetetett...

Irina: köszi az érdeklődést, azon a fronton már kicsit megnyugodtam. Azóta tegnap aludtam először úgy éjszaka, hogy nem ébredtem fel zajokra! :D
Egyébként most, hogy nincs itthon apa apósom jö esténként itt aludni, meg a barátnőmék is itt voltak pár napot, sőt a rendőrfőnöknek is szóltam, hogy mi a szitu, így minden éjszaka ide írja ki a rendőröket, hogy körözzenek erre.
Szerdán meg a drága barátnőm, aki ismeri az egyik járőrt, még kávézni is beinvitálta őket! Itt voltak vagy éjfélig... :lol: Úgyhogy most hiperszuper védelemben vagyunk!!!!!!!!!

Most azon mérgelődök, hogy a DÉMÁSZ egy eszméletlen nagy számlát küldött ki nekünk, amit nem hajlandók megadni részletfizetésre...csak azt nem tudom, hogy gondolják akkor hogyan fizetjük ki... :shock: Ötletem sincs hogy mi van ilyenkor...
Úgyhogy ha eltűnnék, akkor kikapcsolták az áramot... :roll:

BOLDOG HÓFORDULÓT Máténak és Raniának is!!!

Holnapra meg irigy-irigy vagyok!!!!!!!!! Sok-sok képet akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap nálunk is baleset volt, Rebeka nem bírta bekötni magát a biztonsági övvel, mérgében hirtelen elengedte, aminek a fém része a mellette ülő öccse arcába vágódott...hát épphogy kikerülte a szemét! Most egy szép kék foltocska van a szeme alatt...Szegény Rebeka meg azóta lelkibeteg, pedig nem direkt csinálta...

Kép
Kép
timi26

Igen, a többi kis ünneplőst is Isten éltesse sokáig!

Dettyk: emlékszem, hogy rajzolóként dolgoztál, tök jó lehetett (már így kívülről nézve...). Nem akartál a pályán maradni?
Az albérletben kaptunk rá anno a férjemmel az Animal P-re, lényegében ezt meg a Nickelodeont néztük, utóbbin végzetesen belezúgtunk Spongyabob Kockanadrágba. ;-)

Bencus szuperül fényképez, üzenem neki, hogy gratula!

Gremese: Ti valami babakiképző központot működtettek, kis alvó ügynököket képeztek ki, és Zsozsót épp egy bevetésre készítitek fel, fogadjunk! ;-)

Fiókok, cipősszekrények: az Ikeában lehet fiókzárat kapni, de tkp. mindenhová jó, ahol kinyíló izéket kell fixálni (miközben mi kinyithatjuk a trükkös zárral).

Holnap: akkor a Mamut előtt 10-kor!
Sajnálom, hogy többen nem jönnek és nem látom őket és a babákat, annál csak azt sajnálom jobban, hogy a 2. talin nem lehetek ott. :cry:

Holnapig csók, addig is pár Ádi-kép:
KISKUTYA
Kép

HINTAKIRÁLY
Kép

NEM ALSZIK, CSAK PIHEN KICSIT
Kép

CIRKUSZI MUTATVÁNYOS
Kép

Kép
Kép
irina

LÁNYOK, AKI TUD, LÉCCI HOZZON HOLNAP MŰANYAG- VAGY PAPÍRPOHARAT, MERT NEKEM NINCS (INNI VISZONT VISZEK). KÖSZI!

Kép
Kép
irina

Mármint: pár darab ilyen poharat, ha van otthon, én kifogytam belőlük ;-)

Kép
Kép
irina

Szép estét!

Most csak egy gyors hozzászólás erejéig jövök:

Mi sajnos f11-11 előtt biztos nem érünk oda holnap, lévén Máté reggel még visszaalszik, utána tízórai, és csak aztán tudunk indulni. Azért remélem, megtalálunk Titeket. Ha más nem, telefonos segítséget kérünk, jó?

Találka helyszíne azoknak, akik időre mennek: ha szabad javasolnom, akkor a Mammut II. előtt találkozzatok (ha szemben álltok a bev.központtal, akkor az a jobboldali épület), mert a Mammut I. előtt lépcső van, és amúgy is rengeteg ember meg autó kolbászol arra, míg a II. előt sík a placc és több a hely.

Nem tudom, jövök-e még ma. Ha nem jönnék, akkor kellemes estét és éjszakát Mindenkinek, holnap találkozunk (akikkel pedig nem, azoknak jönnek a képek! :wink: )

Apropó: úgy tűnik, valamelyik nagyszülőnél hagytuk az elemtöltőnket. :? Úgyhogy a lemerült fényképezőgéppel most nem tudok mit kezdeni. Azt hiszem, holnap anélkül kell mennünk... :cry: :evil:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Viranka, Irina igyekszem ott lenni 10-re a Mammut előtt.
Irina a te számod tudom, lehet majd megcsörgetlek ha nem talállak :wink: :lol:
Poharam sajnos nincs, legfeljebb beszaladunk venni a Mammutba.

Kolbi jó, hogy írod a gépet.
Máris töltöm fel az aksit meg le a rajta lévő képeket.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Én sem tudom, hogy mikor érünk oda, legfeljebb majd bent találkozunk. Én tudok vinni 10 darab műanyag poharat és 10 darab papírtányért. És sütöttem finom muffint is :wink: :D
Jó éjszakát! :)

KépKépKépKép
meryke

Jó talit mára lányok :)

bebetévét megmutattam Zsófinak a neten, nagyon tetszett neki :lol:

Zsozsó repülős képei is nagyon jók! Nálunk is Apa dobálós, nagyszülők meg nem bírják nézni :lol:

Na most ennyi, majd otthonról írok.

Ja, és felvettek, már tuti, hogy ősztől egyetemista is leszek :D
Vendég

Jó reggelt!

Mai talira nem tudunk menni (képeket majd szívesen látnék),póttalira még nem biztos.

Repülő Zsozsó nagyszerű! :D

Panndi Gratulálok!

Kata

Kép
kékvirág

dettyk: Én is épp a cipősszekény ügyön töröm a fejem, még nem találtam megoldást.

Kép
kékvirág

Jó talizást Csajszik! és sok-sok képet, videót kérünk !!!!

Panndi! Gratulálok! Nagyon ügyes vagy!
Melyik egyetem? Lemaradtam egy picit :oops:
Én abbahagytam Nolka miatt a Főiskolát, még 2 évem lett volna...
Végülis ami miatt mentem az meg van :wink: (Apuci, Ő ott tanít)

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mi f9-kor keltünk 8) , még a konyhaasztalnál dekkolunk, reggelizünk... Nem tudom, mikorra érünk oda, talán f11-re.
Még sehol sem tartunk. :o

Boldog hófordulót VikDannak!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: