Helló, drága lányok!
Isten éltesse (utólag és mostan):
Mátét, Zsófikát, Lillát, Ildikét!
Szépségesek a babaképek és a pocisképek!
Silka: őszintén sajnálom a tragédiátokat, csak sejteni tudom, min mehettek keresztül. Őszintén remélem, hogy mielőbb begyógyulnak a lelki sebeitek!
Gremese: gyönyörű poci (holnap élőben megvizitálom ám!)!
Panndi: édes kis pocakod volt! Én akkora voltam, mintha lenyeltem volna 2 görögdinnyét, és a 6. hónaptól kezdve mindenhol azzal fogadtak, hogy "jövőhéten szülsz?". Aztán mindig el kellett magyarázni, hogy még jóval odébb van. Ráadásul Ádi a kiírt időpont előtt 1 nappal érkezett meg
Niki: annyira kár, hogy nem láthatlak Téged és Raniát (de talán majd legközelebb!). Párod: mi tagadás, irigyellek. Semmi furát nem látok benne, hogy ilyen házias. Bár a legtöbb férfi ilyen lenne, boldogabb világban élnénk. Balázs Pali-haj? Szerintem gyönyörűségesek a Rania-fürtök. BP viszont úgy néz ki, mint egy ázott spániel.
Móni: házvudu!!!!!!! De jó lenne, ha tudnátok holnap jönni!
Viranka: csinibini csajszi vagy, de nem a kiló a lényeg, hanem az egyéni báj, ugye...

Míra állatkertes szövegei

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Fleur: Dunaharasztiban van valami új, kiépített strand, a család már látta és nagyon tetszett nekik (mi még nem voltunk). Medencék ugyan nincsenek, de talán érdemes megnéznetek (ha még nem voltatok).
b]Timi26:[/b] Ti hogy vagytok?! Meg tudtatok nyugodni picit?
Kiskolbi: én is gyakran elszomorodom, az én kismanóm itt az egyetlen, aki ugye gyógytornizni jár, még nem kúszik, meg még sok mindent nem csinál. De fog, remélem.
Vindolanda: vízparti nyaraláshoz talán segít ez az oldal (a blogrészében sok jó írás van): bababaratnyaralas.hu
Rugó csodás!
Marica: éljen a szívhang, nagyon örülök! Milyen komoly kishölgy lett Linike (és az ő hajszíne is kivilágosodott!)
Heni: remélem, semmi komoly gondja Péterkének! Mit mondott a doki? Ő is kiszőkült (itt minden topikbaba...)
AKKOR HOLNAP
HOL LESZ A TALI? (FŐLEG: MAGGIE, VIDÉKIEK, HOGY OTT LEGYÜNK ADDIGRA!) SZERINTEM MEGISMERJÜK EGYMÁST, ÚGYHOGY AKÁR OTT A HELYSZÍNEN IS TÁBORT VERHET AZ ELSŐ ODAÉRKEZŐ MAMA-BABA PÁROS. Mit gondoltok?
Sajna nálunk épp a nekem fontos adó nem fogható, az Animal Planet. BebeTV sincs, pedig jó lenne. No, rontok dolgozni.
Puszi, este még visszanézek, hogy döntöttetek taliügyben.