A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kriszta!
gyomorégésre nem próbáltál vmit??? nekem a RENNI Antacidum jött be. De van Maloox szirup is. (meg persze biztos más is)
Ezek az éjszakai fájások ilyen erősek? :shock: biztos már szép CSENDBEN tágulsz. :D Katánál nekem is voltak fájásaim, de álmos voltam és azt mondtam, ha tudok aludni akkor ez még nem az. :D no de reggeltől már jöttek a lórugások. :D Jaj de várom már a 37-38. hetet. Én akkor már menni akarok szülni. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Én is akartam... Ja, a Rennie az megy. Minden nagyrabecsülésem annak, aki kitalálta. Tegnap éjjel óta vannak ezek az éhség rohamaim, amik jó kis gyomorfájássá válnak egy idő után. Az éjszakaiak nem is annyira fájások, mint inkább folyamatos fájás az alhasamban. Beszéltem Ferenci Erzsikével is, és megállapodtunk, hogy ez még biztos nem az, inkább a bébi elnyom valamit. Főleg, hogy bele tudok aludni, mert egy idő után elmúlik.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok, szintén zenész, és furcsa dolgokat hallottam tegnap a kórházban:

Új szabályok lépnek életbe, kötelező a szülés alatt a FOLYAMATOS CTG (ergo pl. nemigen lehet zuhanyozni), elsőszülőknél gátmetszés... Szóval akinek épp aktuális érdeklődjetek, mert új szelek fújnak, és nem éppen kedvesek.

potyka

Szia Potyka!
sajnos egy ismerőstől én is hallottam valamit fél füllel. Bár reméltem, hogy csak félrehallotta! :oops: Ő meg azt mondta, hogy nem lehet majd szülésznőt vállasztani!!!!! :shock: :evil: Bár azt is mondta, hogy ez csak tervben van, így remélhetőleg minket már nem érint!
Azért ha megtudnál valami pontosabbat (vagy bárki más!!!) akkor szólnál?!

köszi szépen!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Potyka, Veronikusz, ne hozzátok a frászt az emberre. :oops:
A szabad szülésznő választás egyenlőre ha jól tudom, csak a MÁV Kórházban szúrja egy-két ember szemét, a Kútvölgyiben nem hiszem, hogy bekavarnak.

A többiről nincs infóm, de olyan valószínűtlennek hangzik. Eddig is voltak dokik, akik így jártak el, de remélem nem vezetik be protokoll szerint.....legalábbis még nem. :wink: Fő a bizakodás.

Az idő pont arra alkalmas, hogy az ember egész nap aludjon, nem?
Legalábbis én most kezdem meg a 3. körömet ezügyben. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Nem gondoltam, hogy ilyen kiakasztó lesz a pocakfotó, remélem mindenki túl van a sokkon.

Kati,
Flórkának még csak kettő, úgyhogy nem kapkodja el. Elnézegetem Dóri Tündérjének mosolygós fotóit, hát elég viccesen mutat Flórka mosolya az övéhez képest....

Andi,
szinte hihetetlen, amit anyukádról írtál. Írd majd meg, hogy tényleg eltűnt e daganat.Nagyon drukkolok neki. Unokatesód :( :( ...nagyon szomorú, sajnálom.

Veronikusz,
én az új központi kórházzal kapcsolatban olvastam(régi Honvéd asszem), hogy megszűnik a szülésznő választás, a sok túlórával magyarázták-de az ottani főorvos vagy ki nem ért egyet a döntéssel.

Potykához akartam még: szülés közben nekem eszembe se jutott zuhanyozni(csak előtte,beöntés után),szoktak? :oops:, gátmetszés meg muszáj volt még másodiknál is, annyira nekem ezek nem gáz hírek... vagy igen? Majd monggyátok a véleménytet.

Most ennyi, alszanak, szaladok a dógomra.
Pusz

Kép
Kép
paklincs

Aprooka!
Én most keltem fel... :lol:

Potyka hírek:
Elég rossz lenne, bár zuhanyozással én is úgy álltam, mint Paklincs, de a folyamatos CTG nem hiányzik senkinek sem, szerintem, pláne, hogy én se ülni, se feküdni nem tudtam vajúdás alatt, inkább álldigáltam férjuramba kapaszkodva, és még meg is dícsértek, hogy ezzel segítek a tágulásnak, meg a babának. Most már látom, hogy tényleg meg kell győznöm a pockot, hogy kifelé. Azért pénteken majd izgatom ezzel Böbét.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Helló Mindenki!

MSE!
Köszi a képket! Hú a pocakod tényleg nem gyenge, de gyönyörűséges szó se róla! Flórka már picinek is cuki volt!

Vica!
Mizu?! Nekem is küldenéd a homeos bogyós e-mailt?

Eperke!
Te hogy vagy? Most nézem 34. hét? Kriszta, Vica és Aprooka után te jössz. Vagy simán beelőzöd őket, bár szerintem attól Kriszta picit kiakadna. :lol: CTG-re a kútvölgyibe mész? Szülésznőt választottál? Na egyenlőre ennyi kérdést.

Veronikusz!
Voltatok kajálni?

Dóri!
Mekkorát nőtt ez a kiscsaj! Ejha! Nagyon szép! Olaszországban hol voltatok? És mikor?

Aprooka!
Pocakfotó? És új haj fotó?

Kriszta!
Szép poci! És Panka! Gyönyörű! Nagyon jó ez a kép róla! És szerintem a haja is tök jó!

Cukipofa!
Mekkora lett Dani meg Orsi! Olyan nagyosok vagy mi és persze aranyosak.

Andi!
Örülök a jó híreknek a rosszaknak nem! Gyere bármikor!

Judy!
Annácska nagyon édes! És a kis bébiőr is aranyos!

Ancsa!
Szia elveszett bárányka! Jó nagyot nőtt Lara! Jól látom, hogy a haja is nő? Édi!

Zsu!
Hááát jól lebuktattál! :lol: Igen bevallom most már úgy néz ki kislány és Mirtill. Bár kedden megyünk 4d-re akkor meglátjuk, még a végén kiderül, hogy Benjámin. Vicces lenne tekintve, hogy már beszereztem egy adag lány rucit. Dunakeszire megyünk egyébként 4d-re a kenguruba. Jók a képek! Megnőtt a hajad! Amikor utoljára láttalak még rövidke volt!

Potyka!
Nem mondod? Én azt olvastam az indexen, hogy az AÉK-n vagy hol tiltották meg a szülésznő választást a sok túlórára hivatkozva… no comment. De ctg-ről szó sem volt. De majd Kriszta, Vica és Aprooka beszámol, hogy tényleg végig ment-e a ctg, de szerintem nem… ez kb. olyan pletyka lehet, mint, hogy bezárják ami már kb 2éve megy. Persze nem téged és a hírforrásod kritizálom, csak a kútvölgyihez nem igazán passzolna az ilyen hozzáállás!

Rólunk: mint már írtam kedden megyünk 4d-re és délelőtt meg terheléses cukorra, legalábbis én így gondolom, még Sipivel beszélnem kell ez ügyben. A hidegfront érzékenyeknek teljes megértésem, az én kicsim is jelzi odabent, ha érzi. Így vasárnaptól tegnap délig kb. igen erős görcseim voltak, nagy volt a riadalom – megint – már úgy voltam, hogy bemegyek a kórházba úgyan nézzenek már meg, erre hipp-hopp elmúlt. Örülök, hogy nem szakad le rólam a gatya, de azért kicsit durva, hogy ma az őszi mellényem kellett felvenni míg elmentem kajáért, martinton meg harisnya, téli cipő, dzseki. Na mindegy nem ártana egy kis napsütés végre.

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Gratula a kiscsajhoz!
Nem akadok én ki, ha a addig húzom, amíg Vida visszajön. Vagy legalább most már Halász dokit várjuk meg. Az jövő hét csütörtök?
Kezdek olyan lenni, mint Heni volt. Túlhordásnál mi van? Heni gyere!!!

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Potyka: Ezek szerint még egyben... :wink:

Szülésznőválasztás engem nem érintene olyan kellemetlenül, mert úgy döntöttünk ezúttal sem választunk. Zsófinál sem volt választott, de kifogtunk egy szuper ügyeletest, akit most másodszorra szívesen megfogadnék, de tekintve, hogy ez már egy másik kórház, ezért nem tudok. :(
Amúgy valóban a volt MÁV (most ÁEK-ban) meg akarják szüntetni a szülésznőválasztást. A huzavona már hónapok óta folyik, eddig azért lehetett választani, de hogy ezután megmarad-e ez a lehetőség még kérdéses. Persze a szülésznők, kismamik ezerrel tiltakoznak meg gyűjtik az aláírásokat a választás betiltása ellen. Reméljük eredményes lesz a tiltakozásuk. (Ezt csak onnan tudom, hogy én a MÁVban szültem Zsófit és mivel nagyon szívemhez nőtt a hely akkor, ezért követem a sorsát, hátha még egyszer megadatik ott szülni ismét)
A folyamatos CTG viszont eléggé bosszantana. Nekem sem volt sehogy sem jó csak mászkálva, állva. Nem lenne jó a géphez kötve végig... :evil:

Steffi: Köszi kérdésed jól vagyok. Vasárnap éjszakám pocsék volt, de azóta semmi gond. Krisztát nem célom beelőzni, azért az kicsit húzós lenne. De a többiekkel még akár össze is futhatunk a kórházban. :D Hétfőn megyek dokihoz, aztán majd meglátjuk mit mond CTG ügyben. Biztos lesz olyan, hogy a kórházba megyek majd, Zsófinál is a nagyrészét ott csinálta nem a magánrendelőben.

KépKép
KépKép
eperke21

Csak halkan mondom, hogy köszönöm, kedden okosabb leszek.
Martin a 41. héten született. Vagy azért vagy kiváncsi Henire, mert Vidás?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Te is túlhordtad? nem is emlékeztem... :oops: És mi volt a betöltött 40 után? Tényleg kétnaponta menni kellett?

Kép
Kép
kriszta36

Betöltött 40. hét. (A 40-et én fogom, jövőre... :oops: - ennyit az idősebb korban nagyobb a koraszülés veszélyéről...)

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Néha azért vagyok, bár most nem egyszerű... Szegény leányzót a hülye idő is megviseli, ráadásul a hasa is fáj, így nem igazán hagy egyetlen szabad percet sem.. Most is kész csoda, hogy le tudtam tenni az ágyába és (még) csendben van... :roll: Szegényt annyira sajnálom, amikor tekereg a kezemben, annyira fáj a hasa, és nem tudok neki segíteni.. Persze repülőpóz, meg masszírozgatás, stb, de nem feltétlenül segít :( Most vettem Infacolt, csak még nem tudom, hogy fogom lenyomni a torkán...

Potyka, remélem nem igazak a híreid - mármint a pocakosok nevében... Nem egy nagy élmény végig dróton lenni... Én sajna azon voltam az oxitocin miatt... Az volt a legszebb, hogy a végén kaptam még egy adag oxitocint, hogy hamarabb összehúzódjon, és szépen benne felejtették a karomban (már este 7 körül járt), aztán ha lett volna kedvem körberöhögöm az ügyeletes szülésznőt, mikor bejött és megkérdezte, hogy voltam-e már pisilni a szülés óta... Én meg fekszem ott mint a hülye karomban az infúzióval... jó vicc. :evil:

Steffi, örülök, hogy látlak :D Gratula a kislányhoz! A Mirtill gyönyörű név :D

Veronikusz: nem nyertem. Anyós most hívott. Mintha meg sem kapta volna az sms-em, hogy nem vállalom. :evil: Persze az esedékes lecseszésem is megvolt... (ja, azért nem kaptam meg a számlákat, mert nem vettem fel a telefont pénteken mikor hívott... :roll: ) No mindegy, ez van, ezzel kell együtt élni...

Gyuzso, egyszer már értekeztünk hordozókendőről... Még mindig nem vettem, de a napokban elgondolkodtam (miután egy pohár vizet is macerás meginni, ha a leányzó folyton a kezemben van, ma pedig kénytelen voltam vasalni, mert már nem volt egy tiszta textilpelusunk se...) Csak annyira analfabéta vagyok az ilyesmihez... Mennyire macerás megkötni? Egy született kétbalkezes képes megtanulni? :oops:

Bébiőrünk: ma a védőnő is jót nevetett... Ültünk a nappaliban, Anna a kezemben, még éppen csak kezdett torzulni az arca, hogy most aztán hiszti jön de erősen, az eb már ott is volt :) Úgyhogy nevetett a védőnő is, hogy dobjam ki az Angelcare-t bátran, van nekünk jobb típus :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kriszta!
Hát igen 2naponta tuti kell járni, most nem jut eszembe, hogy naponta vagy két naponta kellett-e nekünk... 1x meg is vizsgált erre elment a nyákdugó aznap este ill. egy része. vasárnap meg Martin.

Judy!
Neked is csak halkan köszi! De a neve szerintem is gyönyörű. Édes a kutyusos sztori! Nem akarlak elkeseríteni, de akkor fogsz igazán tehetetlenség érzést érezni mikor mondjuk tök magas láza lesz, szívni kell az orrát, közben sír, alig van ereje bármihez csak fekszik vagy üldögél... Na az még egy szar érzés! Én visszasírom mikor még 'csak' hasfájós volt.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Mármint vasárnap meg lett Martin.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

A hírek első kézből vannak, de remélem nem eszik olyan forrón a kását. Tegnap ott ücsörögtem CTG-n, és közben hallottam. És így mindenórásan kicist megriasztott, mert pont ezek elöl akartam meglépni... Ha túlvagyok, majd referálok. (remélem most már mihamarabb)

potyka

Potyka!
Ne mááár! Ki mondta ezt? Jöhet priviben is! Drukk neked és tényleg referálj!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Potyka!
Lehet, hogy találkozunk? Nézted a vonalzót? Bár, ahogy elnézem a fiamat...

Kép
Kép
kriszta36

Aprooka!
Ez nem KÚTVÖLGYIS VÁLTOZÁS, hanem általános. De eddig nem találtam róla semmit. :oops:

CTG-szülés/vajúdás alatt:
Ciki, nem ciki, de nekem egyik beindult szülésnél se csináltak egy CTG-t se. :shock:

Steffi!
Gratula Mirtillhez! :D:D Milyen ügyesek vagytok! Egy ilyen, egy olyan. Irigy! Irigy! :D
Nyugi! Szombatra már megint 31 fokot mondanak. :shock: :x azért ez is durva!
Sajnálom a görcsölgetést! :oops: pihenjél ha tudsz! Nekem is vannak 1-1 perces görcseim néha, de úgy tudom, hogy azok normálisak. Nem csodálom, hogy ilyen hülye időben még jobban előjönnek neked. :oops:
Vacsi: Pénteken mennénk ha mennénk, de én lebeszéltem a férjem. Piszok sokba kerül és még nem is görög kaja. :D

Eperke!

Mészárosos vagy?

Judit!
Én nem tudnék ekkorákat nyelni! :oops: minden elismerésem!!!!
Bébiőr: :lol: :lol: :lol: ez nagyon jóóóó! :lol:

Potyka!
Mi lesz a trónörökös neve??? :D

És végül, hogy ne csak panaszkodjak! :D férjem kárpótlásul délben velünk ebédelt, majd igaz hogy elment megint, de most hazajött. Alszik egy kicsit és elmegyünk talán a Decathlonba tornadresszért Katának. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta, ha a Te fiad is azt teszi, mint az enyém, azaz épp ott tartok, hogy nem is gyerek ez, cska vmi felfúvódás, drnő még semmi jelet nem látott, akkor tuti összefutunk... (Dani lesz, ha minden igaz)

És veronikusz, az a jobb, hidd el. Én négyet szültem rendben fekve, ctgvel. Utáltam. :roll: De azt hittem így kell. Gondoltam ha már jött ez a kis Potyautas, na majd most. És pl. a gátmetszés sem izgat, ha KELL, de ne azért nyiszatoljanak, mert szabvány. Merthogy ahhoz is pont négyszer volt szerencsém.

potyka

Veronikkusz!
Köszi, de tényleg nem biztos! Majd kedden! Hát igen ez a másik véglet egyik pillanatban ősz a másikban meg kánikula, ki bírja ezt épp ésszel?! Én is komolyan belegondoltam, hogy akkor ez most jósló vagy mi?! A férjem nyugtatott meg, ami azért furcsa mert fordítva szokott lenni... Hátha nem görög akkor tényleg ne is menjetek :lol: :lol: Na milyen rendi a férjed! Tudtam én! :D

Potyka!
Wow! ötödik? És a többiek milyen idősek, milyen neműek? És hol szültél előtte? drnő? Te is Koós Hutás Piroskás vagy? (remélem jól írtam a nevét...)

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz, a szülésznő választásról tudom hogy általános, de a folyamatos ctg, semmi zuhi.....ez totál kizárja az egyre jobban preferált összes alternatív szülési módot. Olyan furi lenne, ha ebben az irányban tolódna el a dolog, miközben egyre-másra készítik az alteros szülőszobákat mindenhol, nem?

Steffi, gratulálok Mirtillhez.
Új haj, már régi haj és eléggé boszorkányossá vált. :oops:
Úgy döntöttem, megvárom a szülést, csak nem bújik vissza ijedtében a kis tökös, aztán majd ha összekapartam magam egy kissé, talán elmegyek és levágatom rövidre, úgyis ki fog hullani a nagyrésze.
Pocakfotó: tudom, tudom, de ebben a depis időben? :oops:
Azért meglesz, csak még kell hozzá egy kis energiát gyűjteni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Potyka!
azta!!!!!! ő az 5. lesz???? :D :D :D WOW! minden elismerésem!!! fiúk-lányok???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka!
de, de ez tényleg elég furcsa! csak lesz ott egy épelméjű, hogy felrázza őket!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Potyka!
Ötödik? Azta!!! Úgy látszik ezek a fiúk márcsak ilyenek, nekem eddig van 4-5 tök lapos CTG-m. A pocakbaba meg tök jól elvan bent. Nyüzsizik, meg akkorákat rúg, hogy könnybelábad a szemem.

Veronikusz!
Psszt! Nekem sem volt CTG Pankával... Szerintem nem is bírtam volna ott nyugodtan lenni a fájások között.

Kép
Kép
kriszta36

Két lány (13,9) két fiú (5,3) és ugye a kis ráadás....

A szülésznőválasztással nem csak az ÁEKban van gond? Néztem a híreket, azt írják... Ma a Ténykeben 1/27kor lesz vmi róla. DE évekkel ezelőtt uez volt a szabad orvosválasztással is. Hogy nem lehet 24 óra után behívni. AMi fura, hogy most anygi okokra hivatkoznak a zsülésznőknél, holott ugye ha nem tévedek nem túlórában jönnek.

potyka

Potyka! Gratulálok az ötödikhez. Akkor ezek szerint nagyon jól bírod.
Mi is szeretnénk majd kistesókat. Remélem szülés után is így gondolom majd. :oops:
A szabad szülésznő választás sztem itt nálunk fel sem merült, hogy eltörölnék.
Már volt a tegnapi hírekben is, de javították az álláspontokat. Először túlórára hivatkoztak, aztán rájöttek, hogy ekkorát nem kamázhatnak, akkor meg hasonló indokokat hoztak, mint a dokinál, hogy túl fáradtak.....

Veronikusz, nem hiszem, hogy hosszú távon megállja a helyét ez az irányvonal.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Bejelentkezem. Sehol senki? Ma takaréküzemmódban vagyok, mert férj egész nap összevissza van, és nehogy baj legyen.
Tegnap beszéltem Vidával. Kicsit paráztam neki. Tök megnyugtató ez az ember. Jót tett a lelkemnek.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Jó reggelt!

Kriszta!
hogy aludtál? 8)

Férjem tegnap időben hazajött, így megkértem hogy menjünk el a Decathlonba tornaruhát és tornacipőt venni Katának az oviba. Mégis csak ketten jobban bírunk a két lánnyal! :wink: (mint kiderült még így is kevesen voltunk a feladathoz. :? :D ) amit ezek műveltek!!! az áruház közepén volt egy hatalmas felfújató medence, ami tele volt térdig labdákkal ... leírhatatlan amit csináltak. :D Alig tudtuk őket elvontatni. Nagy nehezen (persze próba nélkül, mert arra nem ért rá Kata) megvettük amiért mentünk, majd jutalom kép, hogy ilyen "ügyesek" voltak (de főleg hogy mi kipihenjük őket :lol: ) bementünk a budaörsi Mc-ibe. Na ott folytatódott a tombolás a játszóházban. :D Este 2 perc alatt szunya volt. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Köszi, jól.

Jó netek, hogy már tudjátok, mi kell az oviba. Nekünk csak augusztusban lesz szülői, majd akkor rohangálhatunk, már látom. Egyenlőre csak azt tudom, hogy takaró, meg párna fog kelleni.

Budaörsi dechatlonban mi is láttuk a "labdás kádat". Akkor is volt benne egy pár gyerek. :lol: Mi Panka nélkül voltunk. :wink:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
na ja! nekünk júniusban volt a szülői, mert azt mondták, hogy Aug.-ban alig jött szülő míg akkor tartották. És a lényeg! így már júniusban be tudták szedni a pénzt!!! :?

Különben mondanám, hogy szólj ha indulni kell a kórházba és messze a férjed, de félek én se érnék oda hozzád túl hamar! :oops: De azért szólj ha kell! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! nálunk takaró, párna nem kell csak a huzat. :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Potyka: Akkor a doktornőn kívül még egy közös: ha kisfiunk lesz, nálunk is a Dani név tűnik befutónak. De mi ugye előre nem szeretnénk tudni a Picur nemét, így még az is lehet, hogy Esztink lesz.

Veronikusz: Nem Mészáros a dokim, hanem dr Koós-Hutás Piroska.

KépKép
KépKép
eperke21

Snowwhite: Elküldtem priviben a címet. Remélem megkaptad. És előre is köszönöm a kupont!

KépKép
KépKép
eperke21

Sziasztok,

Eperke: cím átjött, holnap vagy jövő hét elején viszem is postára.

Steffi: halkan gratulálok Mirtillhez!!! Caorle-ben voltunk észak Olaszországban (750km) és júl 4-13-ig. Nagyon szuper volt!!!

Aprooka: hétvégén már napsütés, így várjuk a pocakfotót!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Veronikusz!
Ja, a pénzt már nálunk is beszedték! :shock:
Rendi vagy, bár szerintem sem érnél ide túl hamar, de azért köszi.

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok,
finishben lévőknek hajrá!!!!!!!!!!!!!!
(olyan furcsa, hogy már 4 hete, hogy én itt tartottam :), olyan régnek tűnik )
a beígért fotók, bár már ezek is régieknek számítanak, ha azt vesszük, hogy Dóra már kétszer olyan idős, mint akkor. :D
Ricsi itt szólt először a Római strandon, hogy kakilnia kell. itt jött rá, hogy mit is kell érezni. :) (bár azóta is csak 75%-os a szobatisztaság, de több mint a semmi. könnyen belefelejtkezik a játékba és akkor jön a hoppá)

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok,
csak egy gyors bekukkra vagyok képes, mert a biztosítót intézem (legutóbbi viharban elmozdultak a cserepek, tegnapi esőben beázott pár lakás, pampognak a lakók - én meg örülök, hogy nem lakunk a harmadikon..)

Várom az új babókat, ezért olvasgatni mindig jut idő..
kitartás, pocakosok!

Jön valaki szombaton a millenárisba?
Mi Bogival 2körül sztem benézünk (aztán 3-ra szülinapi buliba megyünk), ha valaki megismer szójjon má' :)
Ja, és most narancssárga lett a fejem, mert én festettem a hajam itthon.. :oops: :lol: :lol: Szóval kitűnök a tömegből..

üdv
Vendég

Sziasztok!

Most érkeztünk haza és kezdtem ebédet főzni. Viszont sikerült elintézni a kocsi átnézetését, ennek nagyon örülök.
Most már nincs is nagyobb kimozdulós feladat, csak itthoni dolgok, rendrakás, takarítás-mánia, stb.

Nálunk tegnap volt eddigi közös pályafutásunk legaktívabb napja, sztem max 1 órát aludt egész nap, azt is össze-vissza. Nagyo nédes volt manóka, hajnali kettőig bugizott. Persze majd a ctg-n durmol ezerrel. Párocskám nagyon élvezte, mert minden kis nyomásra, hangra azonnal odabújt. :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

na látom nem nagyon hiányzom Ancsán kivül senkinek :oops: :oops: :oops: biztos az én hibám :shock:

Potyka! gratulálok!!!!! szép szám az 5!!! :D :D :D

Borsa?????????téged szerettelek volna még látni!!!!merre vagy?hogy vagytok???????Emmus mekkora már????

Gyuzso!! Mica gyönyörűűűűűűűűűűűűűű, tök jók a képek!!!

Barbi???? Györgyi???? Gabbóka?? Lilluska? Linocs???Monácska???

Kép
gablaty

ez nem igaz :evil: most engedett vissza csak a bnet

STEFFI![/b] BOCSI ,téged sem akartalak kihagyni a sorból...mármint Ancsa mellől... :lol:
Martinról ill. rólad is rég láttunk képeket!!! ha van 4d-s a kis jövevényről az is jöhet!!! :lol:

Kép
gablaty

Sziasztok, mi is vagyunk ám bocsi a kimaradásért olvasgatok ám hébe-hóba de az írásig nem jutottam.....eddig :D
A képeknek örülök látom mindenki szépen nő és a pocisokra is sokat gondolok ám ( HAJRÁ KRISZTA!!!). És persze többiek is csak most tán te vagy a soros :D
Steffi! Tök jó hogy jó lett a teszt! Mirtill de jó :D

Szóval mi nyaraltunk meg lakás bizniszelünk bár sajna eddig nem sok sikerrel. (Ancsa nektek gratula!)
A kisasszony meg úgy rohan egy hónapja hogy ember legyen a talpán aki utóléri...:D

Bocsi hogy most csak ennyi...

Még igyekszem ám jönni most egy pár képet teszek fel mielőtt kikapok ....

Kép
Kép
Kép
Kép

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Oh az elmaradt szülinapi köszöntéseket most szeretném pótolni, mindenkinek nagyon boldog boldogot!!!!!

Orsi

borsa

Nem bírtam visszaolvasni, le vagyok maradva Veletek, csak Kriszta "segélykiáltását" hallottam!

NYUGIIIIII! ( és most nyugodtan vágj fejbe :lol: )

Vida csak a szokásosat mondta!bízzuk a természetre, tudja az a kiskölyök, mikor kell elindulni....." Már rémeket láttam én is, a betöltött 40. hét után.
És igen, kétnaponta majd naponta ctg és magzatvízvizsgálat ( ez egyszer volt aznap du. szültem - különben tuti, hogy attól a piszkálástól indult meg a szülés) Azt tudom, hogy Vida a 42 hétig vár........

Most muszály mennem, Szandi itt vár, hogy menjünk aludni,
igyekszem jönni majd
Pocakosok vigyázni magatokra,
többieknek is pusz!

Heni

Kép

Kép
cancan

Dóri!
Köszi! Jó, hogy érted a lényeget... Autóval voltatok? Hú minden elismerésem! Én azon agyalok, hogyan vigyük el Martint Sopronig, szerintem 10körül indulunk du 4körül csak megérkezünk. Nem az az egy helyben ülő típus na!

Manóka!
Jók a képek! Szépek vagytok mindannyian! Te is milyen kis fittke vagy!

Gabi!
Majd dobok képet, csak kicsinyíteni kell. 4d nem is bizti, hogy lesz, mindegy hosszú lehet hogy végül csak hétvégére rakjuk át majd kiderül attól függ mikor kell mennem a kútvölgyibe az meg hétfőn délelőtt tudom meg.

Orsi!
Na végre! Hát remélem bugyi felkötve :lol: :lol: MIlyen teszt lett nekem jó?! :shock: Tiszta apja ez a kiscsaj! :D

Vicáról tud valaki valamit? Lehet már babázik javában?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,

Kriszta, ne izgulj, a kismanó tudja mikor akar jönni!!

Manóka, nagyon jók a képek !!! :D :D :D

Veronikusz, nem semmi örökmozgók a leánykáid :D

Mi tegnap voltunk az első "hosszabb" autóutunkon - most kellett visszamennem a dokihoz kontrollra, mert jövő héten nincs bent. Elvittem párom keresztanyját "biztosításnak", szegény küzdött is becsülettel amíg én bent voltam :D (Hálistennek ő ráér ilyesmire és imádja a gyerekeket :D Mondogatja is a lányainak, hogy szeretne még néhány unokát :D ) Leányzó gyönyörűen beájult a kocsiban (csak néha a piros lámpánál vont kérdőre, hogy mi a fenééert állunk :D ), váróban előjött a pocakfájása, úgyhogy sírt erőből, hazafelé meg ismét ájulás :D Doki megkérdezte, hogy mikorra tervezzük a következőt, esetleg egy éven belül? Mondtam neki, hogy azért még emlékszem - jót röhögött :D

Asszem ez a mese kicsit szétesett... Jobb ha szunyálok egyet... Anna napok óta nem volt hajlandó aludni, most pótolja. Kihasználom az alkalmat :D
Kellemes hétvégét mindenkinek, ha nem kerülnék elő :D Remélem az idő jobb lesz mint egész héten!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!
Itt vagyok. Heni köszi!!! De nincs Vida, aki várjon a 42. hétig! :roll:
Hétfőn kell menni megint, akkor valakit le kell vadásznom, hogy csináljon nekem UH-t, meg esetleg nézzen meg. Aztán kétnaponta CTG. Azért a mai már nem volt nyílegyenes. Petykó úgy rúg, hogy csoda, hogy még nincs kint valamije. Este fél 12-ig ment a műsor, aztán beszéltema fejével, hogy most már elég volt, és akkor elnyugodott.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Steffi!
Hát a leleteid.... ja és kislánycuccokkal állok a rendelkezésedre :D

Gabi!
Itt vagyok azt hittem 2 vonalzóra jövök de látom még nem :( De drukk még mindíg ezerrel....

Kriszta!
Kitartás veled vagyunk! Ja és gyönyörű a pocis képed!

Emano!
Szomorúan olvastam soraidat rengeteg ++++++++++++++++ küldök neked! Ha segítség vagy lelki támasz kell szólj!!!!!!

Veronikusz!
Csak ámulok az energiáidon amikor a banditákról és rólad olvasok honnan meríted az éterből??????

Vica!
Te is lassan sorra kerülsz hogy van Lili?

Na most ennyi jutott eszembe.... még jövök...

Orsi

borsa

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról, a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: