Sziasztok!
Néha azért vagyok, bár most nem egyszerű... Szegény leányzót a hülye idő is megviseli, ráadásul a hasa is fáj, így nem igazán hagy egyetlen szabad percet sem.. Most is kész csoda, hogy le tudtam tenni az ágyába és (még) csendben van...

Szegényt annyira sajnálom, amikor tekereg a kezemben, annyira fáj a hasa, és nem tudok neki segíteni.. Persze repülőpóz, meg masszírozgatás, stb, de nem feltétlenül segít

Most vettem Infacolt, csak még nem tudom, hogy fogom lenyomni a torkán...
Potyka, remélem nem igazak a híreid - mármint a pocakosok nevében... Nem egy nagy élmény végig dróton lenni... Én sajna azon voltam az oxitocin miatt... Az volt a legszebb, hogy a végén kaptam még egy adag oxitocint, hogy hamarabb összehúzódjon, és szépen benne felejtették a karomban (már este 7 körül járt), aztán ha lett volna kedvem körberöhögöm az ügyeletes szülésznőt, mikor bejött és megkérdezte, hogy voltam-e már pisilni a szülés óta... Én meg fekszem ott mint a hülye karomban az infúzióval... jó vicc.
Steffi, örülök, hogy látlak

Gratula a kislányhoz! A Mirtill gyönyörű név
Veronikusz: nem nyertem. Anyós most hívott. Mintha meg sem kapta volna az sms-em, hogy nem vállalom.

Persze az esedékes lecseszésem is megvolt... (ja, azért nem kaptam meg a számlákat, mert nem vettem fel a telefont pénteken mikor hívott...

) No mindegy, ez van, ezzel kell együtt élni...
Gyuzso, egyszer már értekeztünk hordozókendőről... Még mindig nem vettem, de a napokban elgondolkodtam (miután egy pohár vizet is macerás meginni, ha a leányzó folyton a kezemben van, ma pedig kénytelen voltam vasalni, mert már nem volt egy tiszta textilpelusunk se...) Csak annyira analfabéta vagyok az ilyesmihez... Mennyire macerás megkötni? Egy született kétbalkezes képes megtanulni?
Bébiőrünk: ma a védőnő is jót nevetett... Ültünk a nappaliban, Anna a kezemben, még éppen csak kezdett torzulni az arca, hogy most aztán hiszti jön de erősen, az eb már ott is volt

Úgyhogy nevetett a védőnő is, hogy dobjam ki az Angelcare-t bátran, van nekünk jobb típus