Újra itt.
SILKA: azt hiszem, van telepátia. Kimentem Máténak ebédet főzni, és azon filóztam, mi lehet Veletek, nem szoktál Te ok nélkül eltűnni. Erre visszajövök, és itt a hsz-od.

Rémisztő, ami a Szüleiddel történt, de csak a Többieket tudom ismételni, adjatok hálát az égnek, hogy midenki sértetlenül maradt.
VINDOLANDA: szerintem rengeteg popsitörlőt is vigyél, remekül jön, mikor a Gyerek mindenhova keni, törli, dörgöli a homokot (szó szerint
mindenhova!)
NIKI: A Párod tényleg nem semmi háziasság szempontjából. Nekem Apukám ilyen, nehéz is megszoknom, h Gergő olyan kampányszerűen rendrakós és takarítós fajta. Ha rájön éppen, akkor makulátlanra, katonásra mindent, amúgy meg borzalom, mit hagy maga után vagy nézne el maga körül.
Rania nagyon husimusi, Apájával főleg.
FORGOLÓDÁS: mi külön szobában alszunk, de vasárnap éjjel, mikor nem volt valami jól, Nála aludtam. Fél 2 körül magamhoz vettem, mert már nagyon nem akartam felpattogni. Reggel mire ébredek? Máté rám merőlegesen mellettem, popsija mered felém, és akkor egy jóóóó nagy hangos puki bele Anya arcába... jó reggelt, Anya!
VIRANKA: gratulálok a barátnődnek!!!! És tiszta jó, hogy ennyi Lurkót terveztek! Főleg, ha mindnek olyan dumája lesz, mint Mirának! Asszem, akkor kéne csinálnotok egy valóságsót (amolyan győzike-félét

), szétröhögné az agyát az ország!

Mellesleg igenis sokat fogytál. Punktum.
MÓNI: köszi, amit leírtál, van benne jópár hasznos tipp!
HENI: ha tejpépbe rakod a gyümit, úgyse eszi meg?
PARÁZÁS: oké, pofozom magam rendszeresen.

Pont ez az, hogy tudom, hogy az ember akarva-akaratlanul is hasonlítgatja a Csemetéit, pedig nem kéne. Ezért mielőtt frusztrált leszek, és Máté felé is elvárásokat támasztanék, "büntibe megyek", és csak akkor babanetezek ismét, mikor észheztértem.
Különben rengeteg mindenben segít, hogy van ez a tpoic, nem is tudom, néha mi lenne velem Nélkületek, de sajnos árnyoldalai is vannak (már persze annak, aki hajlamos oylan dinka lenni, mint én).
Arra gondoltam, ha megyünk a talira (egyre valószínűbb), akkor viszek gyümölcsöt, elvégre nyár van, együnk valami vitamint is. Amúgy se vagyok most sütkérezős kedvemben...