A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hú, Pesten vették?
És a te előadásod?

KépKép
benó

Laptető! :D

KépKép
benó

Oké, természetesen menj csak. Én addig olvasgatok ezt-azt.

KépKép
benó

sziasztok. csak beköszönni jöttem.
a kisebbik kutyám nagyon beteg. reggeltöl nem eszik, nem találja a helyét, hány, alig vánszorog, szenved. szerintem megmérgezték.
most nem tudok veletek irogatni, mert nincs hozzá kedvem és a könyeimtöl nem látok semmit.
bocsi.
majd holnap jövök. sziasztok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nagyon sajnálom, Timi!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Orvoshoz nem tudjátok elvinni?

KépKép
benó

Tudom, hogy most nem fogsz visszaírni. Ez borzasztó! Nem hiszem el, hogy mindig rossz dolgok történnek.

KépKép
benó

Itt vagyok. :D

Kép
flóra 11

Timi, sajnálom. Biztos a szomszéd mérgezte meg. Itassatok vele tejet,vagy kanállal add a szájába. De a legjobb lenne az orvos. Nagyszombatban van állatkórház és van ügyelet is. Telefonáljatok,hogy mit ajánlanak.

Kép
flóra 11

Oké, oké, most majd lehet, hogy nagy szünetekkel jövök, mert a Gy. is nézni szeretne valamit, nekem meg kellene fürdenem is, de itt leszek ám.
Még nem olvastam vissza.

KépKép
benó

Azt olvastam csak el, hogy:

- megszületett Tancsu barátnőjének a babája! Gratulálunk hozzá! :D :D :D :D És egyúttal természetesen irigykedünk is.
- Szilzi nem akar velem babásan sétálni a Duna-parton. :evil: Mit jelentsen ez? :shock: Én akarok! :evil:

Ennyi.
Mi volt a fellépésen, mondd már meg! :D

KépKép
benó

A gyerekek hibátlanul előadták a darabot de a technikusok bénák voltak. Csak a színpad legelejét hangosították ki. Elöl volt négy álló mikrofon és lógott két térmikrofon is. Középen és hátul már semmi. Senkit nem lehetett hallani, csak azokat, akik közvetlenül belebeszéltek a mikrofonba. Amit közösen mondtak a színpad közepén állva, azt csak azok hallották,akik közel voltak a színpadhoz. Szerencsére a nézők többsége mind elöl ült. Hiába, ezek a falusi "szakemberek". :evil:

Kép
flóra 11

De ez nem a ti hibátok volt, rá se ránts! Akkor ti ügyesek voltatok! Gratula nektek! :D Izgultál? :roll:

KépKép
benó

Nagyon izgultam,de csak közvetlen előtte. De a gyerekek szerencsére nem izgultak. Aranyosak voltak. Ők már tudták a dolgukat. Persze sokat magyaráztam nekik. Az volt a baj,hogy ott a színpadon nem volt alkalmunk próbálni. Ha csak egy percre is felengedtek volna minket,akkor megmutatom nekik,hol álljanak,hogy lehessen őket hallani.

De nemcsak minket nem lehetett hallani,senkit az ég világon.

Kép
flóra 11

Végre levették ezt az idióta zenét az oldalról. Mondjuk eddig sem hallgattam,mindig lecsendesítettem,de ha elfelejtettem,akkor néha megszólalt.Idegesítő volt,nem babanyugtató.

Kép
flóra 11

Bénaság. :evil:

KépKép
benó

Én onnantól kezdve, hogy először meghallottam, lenémítottam a gépet. De ez meg idegesítő, mert így semmi mást sem lehetett hallgatni a gépen az idióta babazenéjüktől. :evil:

KépKép
benó

M1-ről megy a Három férfi meg egy bébi. Láttam már sokszor,de olyan aranyos... :D

Kép
flóra 11

Benó,nem meséltél még semmit.Mikor kezded el?

Kép
flóra 11

Elmentem fürdeni.

KépKép
benó

Jó éjt! :D Most megyek a Gy.-hoz. :D

KépKép
benó

Jó reggelt! :D
Kép

Timi, a kutya, remélem, jobban van.

Ezt a rohadt babamuzsikát még mindig nem vették le, úgyhogy írtam a szerkesztőnek egy e-mailt.

Minden vérvételesnek jó vérvételt, és a Zsuzsiéknak ezek mellett jó nyaraláskezdetet is!
Minden orvososnak jó híreket az orvostól. Te is mész, Flóra?

KépKép
benó

Szilzi, ki vagy akadva, nagyon, nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: Én is sokszor belegondolok, hogy meddig tart ez még, mikor lesz a vége, de már a Gy. (és az egész család) unja a rinyálásomat, és inkább nem szólok semmit. Pl. anyunak mondtam el csak, hogy megjött, ő nem reagált rá egyáltalán, csodálkoztam is, de aztán rájöttem, hogy már meguntak..... Nincs kedvük hallgatni. Meg valamelyik nap elmentünk a Camponába, és megnéztem egy kisbabát, anyu elkezdett nevetni, és azt mondta, na, mi van, a babát nézed? Néha már úgy érzem magam, mint egy nem nélküli ember vagy egy férfi, akinek az a rögeszméje, hogy terhes legyen, pedig nem lehet. Nem értik meg, de nem baj. Amikor most voltunk Ópusztaszeren, akkor is olyan aranyosan gurgulázott, kacagott a kisbaba, és egy csomószor (az elején) könnyes lett tőle a szemem (jó, titokban sírtam is), de aztán erőt vettem magamon, mondtam magamnak, hogy nem lehet folyamatosan erre gondolni, mert akkor a végén, idő előtt beleőrülünk, és nem lesz erőnk végigcsinálni.

Úgyhogy én részemről távolságtartóan szemlélem a dolgokat. Kismamákat látok? Jó, az majdnem olyan, mintha visszeres lenne valakinek a lába, az is gyakori, és velem nem fordul elő. Vagy mint ha kopasz embereket látnék. Nem igaz? Gyereke van? És? Az meg olyan, mint ha valakinek kutyája lenne, van egy csomó ember, akinek van kutyája, és van egy csomó, akinek nincs. Csak távolságtartóan, és nem gondolni közben magunkra. Ez a legfontosabb szerintem.

A másik: igazuk van a többieknek: tűzd ki az időpontokat. Én minden héten megyek orvoshoz, biztos észrevetted. Hadd pörögjenek azok a rohadt események! :D

És még egy elmélkedés: én is irtózom attól, hogy magyart kelljen tanítanom (mert így, tanítva, iszonyú baromság, ami távol áll a gyerekektől, ez a lényeg), és dogát kelljen javítanom, minden idegszálam irtózik tőle, frászt és hányingert kapok, és ez olyan, mint amikor érettségi előtt én meg voltam győződve, hogy nekem meglesz a nyelvvizsgám, és nem kell érettségiznem angolból. Aztán mégis érettségiznem kellett. Ez van. Ne számoljuk az időt.
Csak csináljuk, amit kell.
Ez jó hosszú lett, bocsi.

KépKép
benó

Mesélek.
Pénteken itt voltak a tesómék, Vivikével elvoltunk erre-arra, aztán meg átmentünk a Tündiékhez Érdre, a fiúk íjászkodtak, mi meg a gyereket pesztráltuk.
Másnap elmentünk Ópusztaszerre. Nagyon hosszú volt az út, és be is volt dugulva az autópálya, de ott már annyira jóóóóóóóó volt, komolyan mondom, teljesen felvillanyozott az egész!!! Rengeteg ember be volt öltözve régies (hagyományos) ruhába, és amikor felvonultak (1207 íjász, de ez csak du. volt), hogy egyszerre lőjenek, és közben ordítottak, mint akik csatába készülnek, hát, az nekem is megdobogtatta a szívemet, pedig én nem vagyok íjász, csak magyar! :D :D :D :D :D :D :D De jó erősek lehetnek bennünk ezek az ösztönök, mert mindenki szinte extázisban volt! Ez komoly!

Na és a dobbbbbbbb......
Nem is gondoltam volna, hogy lesz dob, tehát, hogy lehet venni, aztán észrevettem egy helyen, megkérdeztem a fickót, aki árulta, és mondja, hogy 14 a nagyobb, 4 a nagyon kicsi. Hát, olyan nagyon kicsit nem szerettem volna, minek? A nagy meg túl drága volt. Aztán mentünk tovább, és egy helyen egy nő azt mondta, hogy 6500 Ft. Aztán, mikor már nyújtottuk a pénzt, akkor jött a kollégája és mondta, hogy hát, ezek 2-3 ezerrel többek, de most már mindegy, vigyük ennyiért. Úgyhogy jól jártunk! :D :D :D :D :D :D :D Eszméletlenül jó hangja van, nagyon durva, mély! Ősi!!!!!
Úgyhogy most meg vagyok őrülve, érdekel minden, ami eddig is, csak most elő is jöttek: maszkok, álarcok; dobolás története, eredete stb., ősi szimbólumok. Ezek. :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Szilzinek:
tudom, hogy most rengeteg dolgod van, és semmire nincs időd, mégis, valamilyen kikapcsolódást, hobbit, elfoglaltságot kell keresni, addig is.... Szerintem. Úgyhogy szépen keresünk majd egy olyan időpontot, amikor el tudunk menni arra az Aviva tornára, oké? Aztán utána megint más programokat, jó? Aminek látod a végét, és amiért tudsz lelkesedni. Ez szerintem nagyon sokat segít.

KépKép
benó

Sziasztok..

Jó reggelt!!!!!

Cupp Benó, látom itt vagy...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Bocsika hogy este már nem jöttem.
Haza értünk 8 előtt és a párom annyit vacakolt a gép előtt, hogy mire jöttem volna elkezdett villámlani és inkább kikapcsoltam a gépet...
Helyette rendeztünk egy nagy póker-csatát...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Látom Zsuzska a szabadság első napját élvezi már...:)
Nagyon rád fér, használd is ki minden percét, mert túl hamar elillan!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, Tancsu! :D :D :D Örülök, hogy jó volt a tegnapi napotok! És a parti hogy sikerült?

KépKép
benó

Benó,Szilzi,Flóra

Sokszor nem tudom, hogy nekem lenne e erőm ennyire kitartani mint nektek....
Persze amikor az ember egy-egy szorult helyzetbe kerül az élete folyamán,akkor teljesen másképpen látja a dolgokat, mint kivülállóként....

Mindenesetre minden tiszteletem a Tiétek!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, én is örülök, hogy nem kell a munkahelyen szívniuk a Zsuzsiéknak. :D

KépKép
benó

Te mondod? :shock: :shock: És a Zsuzsi? Ő már nem is számolja, nem is a hónapokat, hanem az éveket.

De szerintem ezt hagyjuk! Inkább dobjuk fel egymást, és az éppen padlón lévő embert! És úgy mindenki ki fog tartani!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Timi

Remélem a kutyusod jobban van azóta...
A Flórának igaza van, tejet kell itatni, hánytatni és vigyázni arra hogy ne száradjon ki...
Sajna a doki sem tud sokkal többet tenni....

Az ilyen aljas emberek, akik kutyát mérgeznek, meg kivánom ugyanigy pusztuljanak!!!
Fúúúúújjj....de utálom az ilyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szió Benó...

Igazad van, egymás feldobásával kell törődni, ezért vagyunk....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Én egyébként legszívesebben minden nap mennék orvoshoz, hogy haladjunk.
De ezt hagyjuk. Örülök, hogy ma megint mehetek! :D :D :D :D :D

Mindjárt ideszúrok egy videót, az a Sólyom énekli, akihez megyek majd tanfolyamra (még nem ismerem, pedig Ópusztaszeren is ott volt és Bándon is), és ez tavalyi felvétel az országos íjásztalálkozóról, de az idei is ilyen volt, csak hogy érezzétek a hangulatát:

http://www.youtube.com/watch?v=RYL4N32G ... keptar.htm

KépKép
benó

A tegnapi nagy jól sikerült...
Kb 20-22 ember volt, mind rokonok...:)
Volt hatalmas nagy üstben főtt pörkölt, hozzá két féle köret, temérdek süti és 3 torta!!!!

Mivel a nagybácsi kint él Kanadában már több mint 30 éve,igy ritka az ilyen összejövetel....
Kapott ajándékba jó magyar pálinkát, hozzá olyan kis felespoharat amin a magyar zászló van....:)
Mivel van kint 3 cége is, igy lett neki ilyen kis tábla véve, amire poénos szövegek vannak irva a munkával kapcsolatban...
Szegénynek volt amit kétszer el kellett olvasni hogy teljesen megértse, mert beszélni nagyon szépen beszéli a magyart, de az olvasás és szövegértés már nehezen megy....
A felesége és a két lánya pl már nem beszélik a magyart....
A kisebbik lánya ma érkizik Szintén Kanadából és majd együtt mennek haza jövőhéten...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor az nagyon jó buli lehetett! :D :D :D :D Örülök, hogy volt alkalmatok kikapcsolódni, ha már a vár kimaradt!

KépKép
benó

Ez nagyon szép!!!!!!!!!!!!

Belenéztem a Fehér Táltos Dob csoport előadásába is...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Én is pont azt hallgatom. :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Táltos Pad-Bükkszentkereszt-Nagyboldogasszony köve

Ez itt van pár km-re tőlünk, a gyógyitó kövek...
Rengetegen járnak oda fel...:)

Azt nézted már???

Kép

Kép[/
tancsu

Arról is van kisfilm, azt mondod? Nem néztem. De ti elmehetnétek.... Ha közel van. :D :D :D :D :D :D Aztán sámánkodsz az egész banda ügyében is. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

A Detti barátnőm (tudod, aki jött egyszer ide is) jár ilyen helyekre. Ő már biztos volt. :D

Megtaláltam a kisfilmet, nézem.

KépKép
benó

Csak nem nagyon érteni.

De ha majd megyünk hozzátok, akkor majd oda is elmegyünk. Már hány helyre is kell mennem? :roll: :roll: :roll: :D :D :D :D

KépKép
benó

Nagyon sokra...:)

Sztem irj lassan kislistát róla!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Félig tudok maradni. Fél 9-ig. :D

KépKép
benó

Nekem is mennem kell...
Menek a városba, szétment a hintaszékem, menek vissza a jótálással, meg babanézőbe a kórházba, meg a szombati lagzira akarok venni fehér táskát a ruhámhoz....
Napközben majd jövök...

Cupp....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Várom, hogy a Gy. majd odaadja nekem a képeket, hogy fel tudjam tenni nektek a dobról meg ilyenekről.

Tetszett a hangulata az íjásztalálkozónak, ugye? :D

KépKép
benó

Hú, jó babanézést, meg táskanézést! :D :D :D :D A baba érdekesebb lesz, az tuti. :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Köszike....

Még most licitáltam a tesz-veszen egy könyvre...

35 perc van a zárásig, addig itthon leszek...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Oké, azt akkor te megvárod, ugye? Én megyek, készülődöm, de ha közben írsz, időnként válaszolok. Jó? Jó licitálást, pussz. :D

KépKép
benó

Jó készülődést...:)

A könyv a "Suttogó titkai 1.-A csecsemő gondozása és nevelése"

Most alig lehet boltban kapni, csak a második és harmadik rész van a polcokon....

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: