Jó reggelt!
Felícia!
Jó hallani rólad, gyógyulj meg mihamarabb! Remélem bírod a kezeléseket mind testben, mind lélekben!
Magam részéröl egész jól vagyok. A kórház lakói szerint jól nézek ki, mondjuk a bekerülésemkori állapothoz képest mindenképpen, akik viszont régebbröl ismernek, úgy néznek rám, mint egy zombira, ami leginkább megfelel a valóságnak, mert a kialvatlanságtól csak egy alvajárónak tünhetek. Kicsit azért aggaszt, hogy mi riasztó lehet a megjelenésemben. Régebbi ismeröseim szerint vérszegény lehetek, mert sápadt vagyok. Lassan ideje lenne varratszedésre is elmennem és kerítek akkor vasat is...
Csak tudnám, hogy mikor érem utol magam. Tegnap is úton volt a párom, a gyerekekhez nem találtam megörzö személyt, így mind a hármat vinnem kellett magammal, pedig kettö taknyos és nagyon kihagytam volna. Busszal és metroval egy óra az odaút, a busz csak óránként jár a kórház felé... De legalább látták Döncit élöben, kötöttem mindegyiknek maszkot, biztos ami tutifix.
Hazafelé még éppen odaértünk az ovis nyári ünnepre kezdésre. Phu! Összesen 4 órát buszoztunk és metróztunk tegnap! Autóval az egész tortúra meglett volna 1 órából.
Ma is megyek a kórházba, közben elhozom az Avent sterilizálót a barátnömtöl. Holnapra megkértem a barátnömet, aki a kórházi idö alatt is sokat vigyázott a bandára, hogy Regöt vigye el délelött, mert holnap is autó nélkül kell túráznom, mert mennie kell a páromnak éjjel indulva Salzburgba...
Ma du.-ra meg kinéztem a kikötöünnepet, ott még sose voltunk.
Döncikének nincs már gyomorszondája, megeszi a részét így is, csak adni kell neki a gyógyszert tovább, hogy stabilizálja a szívritmusát, mert üvegböl ha iszik, elfelejt levegöt venni és lemegy a szívritmusa is.

Annyi baj legyen, max. muszály lesz neki mindig cicizni, nem!? Tegnapelött volt 2320 gr, ma kb. szük 2400 gr lehet.
Ja még valami: tegnap lekerültek a könyvesdobozok a pincébe, végre van egy kis hely a gyerekeknek játszani. Most még ki kell mosnom a babakocsi huzatát és Döni mini ruháit (a lányaim babaruhásszekrényében is találtam neki való ruhát...).
Van dolgom böven, hegyekben áll a vasalnivaló is.
Megyek lefejem a másik oldalt is, talán onnan is sikerül 110 ml kifejni.
Puszi: Barbi