Halihóóó!
Én is vagyok, csak sűrű napom volt ma...
Yuyu, örülök a jó hírnek, végülis a G0 nagyon klassz, nem meszesedik a lepényed eszerint, Enikő szempontjából ez szuper azért. Szerintem. A keményedések meg a te szempontodból jók, mer abból meg majd fájások lesznek, és az is jó, hogy az nst már mutatta ezeket. De azé bármi lehet, ahogy mondjátok...

Én azon drukkolok, hogy akkor jöjjön Enikő, amikor szeretnétek.
Binyek szegény, hogy bírhatja a kórházat? Hú, küldöm ám a számom priviben Yuyu... (HJátha Enikő előbb jön mint az ikrek... Vagy ne is mondjak ilyent, mi?

)
Cseriani, Ármin is eszik tejes cuccokat már kb 10 hós kora óta...

Neki mondjuk nem kellene, mert mi (apja és én, de inkább én) allergiásak vagyunk. De soha semmi baja nem volt tőle eddig, remélem, később se látja kárát. Imádja a tejtermékeket, most micsináljak...

Na, majd figyelem anyuéknáél az újságot!

"Dénes"

nekem is ismerős,
Devcsa, mikor Hanna 1 éves szülinapján baleseteztünk, odajött, megkérdezte, csinálhat-e képeket, nagyon normális volt, nem kezdte el ott ész nélkül kattogtatni a gépét. Úgyhogy mi is benne voltunk az újságban...

Ki a férjed nagybátyja, lehet tudni?
Dadomi, tök jó, hogy hazamehettél a 34. héten!

Ha Varga bent lett volna, mikor én bekerültem a 35.-ken, sztem én is hazamehettem volna, de nem ő volt, hanem
Cseriani dokija

, aztán ő úgy látta jónak, ha 1 hétig élvezem a kórház vendégszeretetét... (Rögtön rá is kapcsolt infúzióra a tüdőérlelő után...

)
Na, asszem most bepótoltam az elmaradásomat, boccs...

Jóéjt!
Jah: volt már valamelyőtök Kiskunmajsán? vasárnap oda megyünk valszínű, nem a Balcsira... Tapasztalatokl érdekelnének...