A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » ! A szekszárdi Balassa kórházról, orvosairól !

Hát ez szörnyű történet..... :cry: :cry: Nem is tudom,hogy tudja egy anya agya ezt felfogni és feldolgozni!

Timesz!
Drukkok mennek a kemóhoz!++++++

Én búcsúzom Tőletek egy kicsit,mert holnap reggel be kell feküdnöm szülésig.Minden rendben a bébikkel,de azt mondta a doki,hogy most már jobb lenne,ha felügyelet alatt lennénk...És mi is úgy gondoltuk,hogy jobb lenne,úgyhogy nem ellenkeztünk.

Mindenkinek jó babázást,betegeknek jobbulást!

binyek

hát binyek,vigyázz magatokra,és kitartás!!!
Lesz,aki tudósít felőletek? Jó lenne azért tudni rólatok :wink:

josi Csilla babának jobbulást. Szegényke!!!
Azt mondják,ha alszik a gyerek,gyorsabban gyógyul. Vagy a láz nyomja el inkább?
Vendég

Binyek, akkor már holnap? Remélem azért nem húzzátok a 40. hétig, mert akkor nehéz napjaid lesznek még...

Megvan a számom? Lécci dobjál majd egy sms-t, ha van valami fejlemény! Addig is minden jót, sok erőt, türelmet, és vigyázz Magatokra nagyon!! Ha megszülök, akkor majd remélem összefutunk, ha még bent lesztek... Amúgy mit mondtak, ha nem indul be, akkor mikor indítanak? Vagy kivárják hogy a gyerkők mikor szeretnének előjönni? ;-)

yuyu79

Emma, két sógornőm van, az egyiké a két szöszi, ő a bátyám felesége, a másiknál az első baba lesz, ő a férjem húga ;-)

yuyu79

Est!
Timesz, ez a történet rettenetes... :cry: Hallottam a hírekben egyébként tegnap. Borasztó, nincsenek rá szavak.
Drukk a kemódhoz, hogy legalább olyan jól viseld, mint az előzőt! Nagyon sokat gondolunk rád. Utána, ha lesz kedved, gyere ám! Oli remélem, gyorsan túllesz ezen a szem-dolgon.
Csilla, drága, jobbulást neki! Szegényke, olyan rossz, amikor betegek, ilyenkor mindig azt kívánom, lennék inkább én ezerszer betegebb, csak ők ne... :?
Binyeeeek! Hú, remélem, nem kell sokáig bent lenned és jönnek azok az ikrek mihamarabb! Rád is sokat gondolunk, és mennek a drukkok, és Yuyu, értesíts minket is lécci! Hehhe, hacsak nem szülsz te is... Elküldhetem neked a telszámomat, arra az eshetőségre, ha esetleg mindketten bent lesztek? :wink: Vééégre, újra vannak kismamijaink, ne maradjunk hírek nélkül itten... :lol: Látod, erre az eshetőségre nem gondoltam, hogy esetleg a férjednek is lehet tesója... :D Na, akkor szaporodik a család rendesen! Jó volt Bölcskén?
Dadomi, holl vaaagy?

been

Emma, persze, lécci küldd el a számod, akkor tudlak értesíteni, ha van valami...

Jó volt Bölcskén, unokahugiztam, meg barackbefőttet tettünk el, délután aludtam, máskor nem szoktam, de most nagyon jól esett...

Egyébként lehetne/lesz több sógornőm is, mert van egy öcsém is... Van barátnője, lehet hogy jövőre össze is házasodnak ;-) Ja és van még egy húgom is, 4-en vagyunk tesók...

Holnap Nst meg UH! Remélem minden rendben lesz...

Jóccakát mindenkinek!

yuyu79

Gyors beköszönés mielőtt indulok a kórházba!

Binyeknek én is szorítok, hogy minnél előbb meglegyenek a lurkók, ne kelljen sokáig ott maradni! :lol:

Csilláéknak is jobbulást, mihamarábbit!!!!!

Na megyek még össze kell rakjam a pakkom aztán irány darány!!!! Holnap este remélem már jövök!!!!

Kép
timesz

Timesz, tarts ki, remélem jól fogod viselni a kezelést!

yuyu79

Timesz, szorítuuunk!
Gondolj arra, hogy ez az infúzió soksok millió kis katona (jájdeértelmesvagyok), akik elpusztítják az összes ronda, undorító alattomos daganatsejtet a szervezetedben...
Na, már annyira akarlak bíztatni, hogy hülyeségeket írok itt neked, vagyis nem hülyeség, mer ez a vizualizálás egyébként működik és nagyon jó hatása van, csak én nem tom normálisan megfogalmazni... :oops:
Yuyu, neked is szorítunk, majd mesélj, mi volt nst-n meg UH-n! Befordult már Enikő?
Josi, hogy van Csilla?
Cseriani, Eliza szeme teljesen meggyógyult akkor?
Többiek? :D

been

tegnap szinte csak aludt,most ébredt és nagyon jó kedve van.Csillát mintha kicserélték volna :D
Timesz Oli szemével mi a helyzet?
Cseriani, és Elizáé?
Emma és a te mellgyulladásod?

Kép
Kép
josi

Timesz minden rendben lesz. Szurkolok, hogy ne legyen rosszabb a kezelés után. Ez a gázolás pedig nagyon szörnyű.

Banoed nagyon édesek a gyerkőcök. Milyen nagy már Zsófi is. Nagyon ügyes baba.

Josi végre jobban van Csilla. Remélhetőleg egy nap alatt átment rajta.

Cseriani Eliza jobban van?

Binyek kitartás már csak hármasban jöttök ki a kórházból.
Vendég

Emmmmaaaa!!! Vagyooook!!! :lol: Olvasok, de mire írnék tuti összekapnak a fiúk :? Tegnap reggel annyi időt nem bírtak ki veszekedés nélkül, míg bementem a fürdőbe, hogy berakjam a kontaktlencsémet. Dani lelökte Dominikot az ágyról :evil: Krumpliméretűcsomód hogy van? Ezen tényleg a más irányból való szopi segít csak egy kis langyos vizesruhás borogatással. Úgy kell tartani a manót, hogy a csomó felől szívja a tejet. Elzáródott a tejcsatornád, ezért van ez.
Timesz! Nagyon szorítok neked, nagyon erős csajszi vagy, biztos jól fogod bírni ezt a kezelést is!!!! Egyszer láttam egy filmet, egy rákos betegről szólt, kapta a kemót, hát iszonyatos volt, még nézni is. Nem emlékszem, hogy valós esetet dolgoztak fel benne, vagy kitalált film volt, de szörnyű volt, amit az a beteg átélt. Szóval megy neked a drukk ezerrel!!! Kitartás drága Timi!!!!
Megyek mert fura szagot húz maga után a kisebbik gyermekem :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi én egy Danielle S.könyvet olvastam,ott a csajról derült ki,hogy beteg. Nagyon-nagyon jó könyv volt. Leírták,hogyan küzdött meg a betegséggel. Megküzdött vele,mint ahogy Timesz is meg fog!!!Ha jól emlékszem,az a címe,hogy Derült égből...
Vacsit csinálunk-ma van a húgom szülinapja. (11-én volt Zolié,16-án anyósomé,és még 29-én lesz a sógornőmé :D )

A kiskirálylányom szeme nagyon szép,de azért ma meg holnap kapja még a cseppeket. De ilyen besózott csajt még nem igazán láttam. Egy csepp nyugta nincsen. Kristóf is eleven volt,de Eliza :twisted:
Ráadásul alig alszik,napi max.másfél órát. És reggel 7 körül kel,és este 9-nél elöbb nem alszik el sose.
Josi Csilla??????
rékababa olyan ritkán jössz!!! :cry:
Vendég

Cseriani vagyok ám, csak olvasó üzemmódban inkább. A két lányom le tud rendesen fárasztani. Sajnálom, hogy Eliza csak ennyit eszik. Réka még mindig alszik délelőtt és délután is 1,5 órát. Este pedig 9 órára már alszik. Remélem bölcsibe sikerül átszoknia az egyszerire, mert itthon nem sikerül, nem bír fenn maradni délig féleggyig. A hétvégén csináljuk a tetőnk másik oldalát. Amikor bővítettünk arra már nem volt keret, most meg már illő megcsinálni. Párom mindig attól fél, hogy ha jön egy nagyobb vihar elviszi a fejünk felöl.
Vendég

Sziasztok!

Az Nst meg az ultrahangon is végig ficánkolt a kislányom, majd lerúgta magáról a tappancsokat ;-)

A Nst még 1-2 méhösszehúzódást is mutatott, ami eléggé meglepett, mert azt hittem azt érezném is. Igaz hogy vannak keményedéseim, de semmi, fájás, vagy görcs...

Az uh-n minden rendben volt, csak mérni nem nagyon sikerült, csak fejátmérőt (91 mm) meg mellkasátmérőt (90 mm), a többi nem jött össze, nem hagyta magát a drágám :-) Súlyt se becsültek, de ez alapján a két méret alapján olyan 2,7 vagy 2,8 kg lehet most. A lepényem G 0-ás még mindig. Befordulni is befordult már rég, remélem most már így is marad.

yuyu79

Mi van csajok, hol van ma mindenki? Jól vagytok?

yuyu79

hali. Én vagyok,csak de.Szekszárdon voltunk,du.meg vasaltam,volt egy halom :twisted:
Képzeljétek,délelött a férjem a Kristóffal bement a 160-as alá a virágoshoz,Eliza meg én leültünk a Promiba,hogy addig adok neki gyümit. Erre odajön egy srác,hogy le szeretne minket fényképezni,mert a Tolnai Népújságnak készít képeket,lesz egy cikk,hogy milyen kevés a pad a promiban,stb...Először nem örültem neki,de aztán úgy voltam vele,hogy miért ne? Úgyhogy Elizával benne leszünk az újságban :D
Eliza még pózolt is,nagyon édes volt :lol:
Eliza tegnap kapott először joghurtot,ma már megevett egy felet :D Nagyon ízlik neki. Barackosat kapott,könnyű és finomat. Azt mondta a védőnő,hogy aprómagvasokat ne adjak neki,meg kaphat már krémtúrót,meg túróhabot is.
Vendég

yuyu a G0-ás lepénnyel akkor mostanában nem szülsz meg még :wink:
Akkor Enikő előreláthatólag 3 kiló felett lesz kicsivel..bár az ilyen becsüléseket én sem szeretem. A Wallner nekem Kristófot nem is becsülte. yuyu bánhatod,hogy nem vállal már szülést :(
Vendég

Szerintem tudom ki volt , aki leszólított a Népújságtól. Fiatal 27 év körül nem olyan magas, rövid barna hajú srác, ált. lezser cuccban.
Emma műszakirajzokat tisztázok
Vendég

Cseriani, oké ,hogy G 0-ás, de a méhösszehúzódások, azok nem jelentenek semmit? Lehet hogy be fog igazolódni az a sejtésem, hogy túlhordás lesz ebből ... Akkor a végére biztos kissé nyűgös leszek ;-)

yuyu79

Melyik nap lesztek benne az újságban?

yuyu79

Yuyu! Mikor Danival voltam terhes a 34 hetes NST (terhességi cukorbetegség miatt kellett már a 33. héttől járnom) olyan fájást mutatott, hogy az éppen betoppanó Juan úgy megörült (nem ő volt az orvosom), hogy milyen szép fájást produkáltam, aztán mikor mondtam neki, hogy még csak 34 hetes vagyok, azt mondta, hogy ajjaj! Varga doki az orvosom, ő meg rögtön adott tüdőérlelőt, és mivel elég nagy volt már a baba, azt mondta, hogy nem tartaná vissza, ha megindulna, úgy köszöntünk el, hogy ha bármi van, akkor menjek :lol: Hát az én drága kisfiam meggondolta magát, és ráhúzott még pár napot pluszban, még be is fektetett a doki, 4 nappal a kiírás után született :lol:

dadomi

nem tudom,melyik nap,elfelejtettem megkérdezni :oops:
devcsa ismered?
Ugye nem egy szélhámos? :wink:
Férjem nagybátyja is ott dolgozik,le tudnám informálni...de eléggé megbízhatónak tűnt :D
Vendég

Dadomi, szóval akkor bármi lehet, igaz? ;-) Kicsit tartok tőle, nehogy előbb jöjjön, úgy érzem, még nem vagyok felkészülve.... De nagyon túlhordani se szeretném azért ;-)

yuyu79

Ha egyre gondolunk, akkor nem szélhámos. Iwiw-en megtalálod az ismerőseim között Dénes néven fut.
Vendég

Yuyu! Bármi! :wink: Egy biztos: egyben nem fogsz maradni :P Dominik jött nekem 3 héttel előbb, én sem voltam még felkészülve, de muszáj volt kivenni, mert nagyon rossz volt a szívhangja, és mindez szilveszter éjszakáján történt :lol: Készültünk a családi bulira. Aztán jó kis buli lett :lol: :lol: :lol: Túlhordani sem jó, de tényleg érheti az embert felkészültlenül ha előbb jön egy kicsit. Ráadásul Dani pont akkor kezdte az ovit, én akartam beszoktatni, hát nem jött össze. Dominik dec. 31-én született, Dani meg január 2-án kezdte az ovit, nélkülem.

dadomi

Halihóóó!
Én is vagyok, csak sűrű napom volt ma... :D
Yuyu, örülök a jó hírnek, végülis a G0 nagyon klassz, nem meszesedik a lepényed eszerint, Enikő szempontjából ez szuper azért. Szerintem. A keményedések meg a te szempontodból jók, mer abból meg majd fájások lesznek, és az is jó, hogy az nst már mutatta ezeket. De azé bármi lehet, ahogy mondjátok... :lol: Én azon drukkolok, hogy akkor jöjjön Enikő, amikor szeretnétek.
Binyek szegény, hogy bírhatja a kórházat? Hú, küldöm ám a számom priviben Yuyu... (HJátha Enikő előbb jön mint az ikrek... Vagy ne is mondjak ilyent, mi? :-) )
Cseriani, Ármin is eszik tejes cuccokat már kb 10 hós kora óta... :roll: :oops: Neki mondjuk nem kellene, mert mi (apja és én, de inkább én) allergiásak vagyunk. De soha semmi baja nem volt tőle eddig, remélem, később se látja kárát. Imádja a tejtermékeket, most micsináljak... :oops: Na, majd figyelem anyuéknáél az újságot! :lol: "Dénes" :) nekem is ismerős, Devcsa, mikor Hanna 1 éves szülinapján baleseteztünk, odajött, megkérdezte, csinálhat-e képeket, nagyon normális volt, nem kezdte el ott ész nélkül kattogtatni a gépét. Úgyhogy mi is benne voltunk az újságban... :? Ki a férjed nagybátyja, lehet tudni? :wink:
Dadomi, tök jó, hogy hazamehettél a 34. héten! :lol: Ha Varga bent lett volna, mikor én bekerültem a 35.-ken, sztem én is hazamehettem volna, de nem ő volt, hanem Cseriani dokija :lol: , aztán ő úgy látta jónak, ha 1 hétig élvezem a kórház vendégszeretetét... (Rögtön rá is kapcsolt infúzióra a tüdőérlelő után... :shock: )
Na, asszem most bepótoltam az elmaradásomat, boccs... :P Jóéjt!
Jah: volt már valamelyőtök Kiskunmajsán? vasárnap oda megyünk valszínű, nem a Balcsira... Tapasztalatokl érdekelnének... :D

been

Én sokszor voltam Kiskunmajsán. Nagyon jó kis hely. Nagy a gyerekmedence 8) Pl. parkoló jegyet beleszámítják a belépőbe. A csúszda is benne van az árban. Szóval nekem nagyon tetszik.
Én ma a Balcsira megyek.
Vendég

Devcsa, köszi szépen az infókat, és jó Balcsizást! 8) :lol:

been

a mai újságban vagyunk benne :D :oops: A 2.oldalon.
Kiskunmajsát nagyon-nagyon szeretem én is :D :D
Vendég

Kép Binyek és Sziszka a kórházban ;-)

Ezt a képet rakta fel Sziszka férje tegnap az augusztusi topicba... Úgy tűnik azért jól elvannak...

Ja és közben egy másik csajszi is megszült az augusztusiaktól a 36. héten, egészséges, 2,8kg-s kisfiút :-)

yuyu79

Mármint ő is Szekszárdon szült, de bonyhádi a csaj... 4 óra alatt megvolt a baba, pedig első volt neki. A mázlista ;-)

yuyu79

Cseriani, a neten nincs fent a cikk? Biztos nincs, mert nem találom :-(

yuyu79

yuyu bár nem nagyon értem rá keresni,de a neten én sem találtam.
Azért nem irigylem binyeket meg sziszkát. Honnan lehet nekem sziszka ismerős? Nem tudod,hol dolgozott?
Vendég

Úgy hívják, hogy Ványi-Tegzes Szilvia, és Szekszárdon dolgozott az EOn-nál... Amúgy Tolnán laknak..

Ha megnézed iwiw-en az ismerőseim között, ott vannak még róla képek.

yuyu79

Jaj, de aranyos ez a 2 pocakos! :lol: Hehh, nekem pont olyan pocakom volt, mint Sziszkának! :D Az arca egyébként nekem is ismerős. :)
Hogy vagy, Yuyu?
Timesz, már biztos otthon van... remélem, jól van.

been

Cseriani! Játszottatok itt a babaneten a micimackós játékban? Csak mert most olvastam a nyertesek névsorát, és van köztük egy Szabó Eliza! Csak nem lánykád nyert? :lol: :lol: :lol:

dadomi

dadomi hol olvastad???
Játszottunk,igen!!!
Vendég

Cseriani! Ahogy megnyitottam a babaneten valamit akkor jött elő egy külön kis oldalkában. Talán a főoldalról meg lehet nyitni. Mi nem vagyunk a listán :(

dadomi

de nem úgy volt,hogy micimackós kerek hátizsákot lehet nyerni?
Most meg majd szerezhetek Kristófnak is egyet :?
Édes kis konyhatündérem. Úgy szeret segíteni nekem...
Vendég

Én már nem emlékszem mit lehetett nyerni :oops: Megtaláltad egyébként?

dadomi

Elizának gratula a hátizsákhoz, vagy mit is nyertetek :-)

Köszi, jól vagyok, minden rendben!

Halászléebéden voltunk a férjem nagymamájánál, aztán pihiztünk délután ;-)

Kellene mosnom, meg takarítgatnom... Olyan lusta vagyok ... de mi lesz, ha véletlenül megszülök, aztán itt marad a kupi ;-)

yuyu79

Yuyu majd ha meg lesz a baba akkor már nem fogsz tudni mindent úgy csinálni mint előtt. Akkor be kell látni, hogy első a baba, a többi meg majd csak meg lesz valahogy. Nálunk mostanság sokszor fut a ház, de a két gyerek az első.

Cseriani láttalak az újságban! Nagyon édesen pózolt Eliza. Igazi fotó modell.

Emma mennék én is veletek holnap. Nálunk holnap szedik le a tető másik felét, léc és cserép csere.
Vendég

Rékababa, tudom, de az a baj, hogy eddig se nagyon szerettem takarítani ;-)

Cseriani, még nem láttam a képet, de majd megnézem anyuéknál, nekik jár a Népújság ...

Egy újabb kép rólam, bocs ha sok vagyok ;-)

Kép

yuyu79

Dehogy vagy sok, Yuyu! Csinos vagy még mindig, bár azé látszik rajtad, hogy egy pöppet már unod... :lol: Takarítást meg csak lájtosan. Én amúgy emlékszem, Hannánál még a kiságyából gyorsan kipakoltam a cuccokat, mondtam apjának muszáj, hátha nem jön 13.-án, ahogy kiszámoltam, mer tele az ágya... Kipakoltam tehát, és másnap, dec. 13.-án meg is érkezett.
Árminnál meg gondoltam, kivasalok még gyorsan, ki tudja... és reggel mentünk szülni.
Úgyhogy vigyázz... :wink: :lol:
Cseriani, most mit is nyert a gyönyörűséged akkor? :lol: Rennndkíívül összeszedett vótál máma... :lol: Mindenesetre gratulálunk neki! :D
Rékababa, vinnélek én szívesen... Elugorjunk érted? :wink:

been

hát,Emma,ezt én sem értem,én úgy emlékeztem,hogy micimackós kerek hátizsákot lehetett nyerni,de azt írták,hogy micimackós kötényt nyert. Mindegy végülis,a lényeg,hogy nyert :D
yuyu csini vagy :wink:
Nemsokára már te is úgy leszel,hogy hiányozni fog a pocak :lol:
Vendég

Emma én nagyon szívesen mennék, csak akkor nincs aki főzzön az embereknek. Pedig holnap sokan leszünk. Jó kis marha pörit főzök nekik.
Ma a Bricostore-ban rendesen kiakadtam. Másfél órát vártunk arra, hogy végre megkapjuk a garázsra azt a kaput amit kinéztünk. Mikor végre fizethettünk volna, akkor meg a pénztáros ment el, mert nem volt aprója. A végére csöppen elszállt a türelmem.

Cseriani gratula a kötényhez. Majd legalább lesz a konyhában egy kis kukta segítséged.
Vendég

hali..sehol senki? Én nagy pakolásban vagyok,reggel indulunk-már alig várom. Viszont nagyon mérges vagyok,mert nagyon-nagyon sz.r időt mondanak :evil: :cry:
Lehet ki is szedem a nyári ruhákat,teszek be inkább sapkát,sálat,szánkót,stb... :cry:
Vendég

hát,látom senki nincs itt,hogy elköszönjön tőlünk :cry:
Mindegy,én elköszönök,majd kb.egy hét múlva jelentkezem. Vigyázzon addig mindenki magára,és légyszi szorítsatok,hogy azért legyen egy kicsi jó időnk :roll:
Vendég

Cseriani jó utat. És nagggggggggggggggyon szorítok, hogy jó időtök legyen. Jó pihenést!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: