No most aztán olvashattok
Irina
Igen teljesen rendben van.
Viranka
Én nem tudom az milyen, de remélem, hogy nem így most majdnem 9 hónap után fogod ki.
wow 10 kg az tök jó, nem dobsz egy képet magadról??? biztos tök jól nézel ki
Én sem szeretem az erőltetett dolgokat, a szoptatással kapcsolatosat sem. És én is olvastam a kismama cikkét, hogy meddig szopik a baba vagy mi volt a címe. Hát engem is meglepett, hogy arra ment ki az egész, hogy tuti a mama
hibája, hogy abbahagyta....

én pedig tényleg kíváncsi lettem volna rá, hogy meddig is és mik a vélemények arról, hogy mi az egézséges. Szerintem egy járni majdnem beszélni is tudó 2 éves kisgyermek ne lógjon az anyja mellén, mert neki már nem az a dolga. Ugyanúgy ahogy születés után itthon sem arra kellene törekedni, hogy anyaméh beli állapotokat teremtsünk, hanem
hogy segítsünk a picúrnak a kinti világot megszokni, mert ez az élet természetes rendje.
Persze, ha valaki mégis másképpen gondolja azt sem szabad lehurrogni. Mindenki úgy csinálja, ahogyan jól esik neki.
Nektarin
Hurrá, hogy végre nincs láz.
Hörcsög
Jók lettek a bográcsozós képek
Nagyon szuperek a képek és minden gyerkőc olyan szép nagy lett már
Minden drága ünnepeltnek nagyon sok boldogságot, most megint így egyben, mert félek kihagyok valakit.
Regi
Nagyon klassz a fürdő ruhád és nem vagy ronda kövér!!!! Ilyeneket nem szabad mondani sem!
Kaqk
Hajlongást én is marha nehezen bírom és most nem csak 3-4 x hanem 5x-6x kel fel. Amúgy hogy néha tudjak pihenni apa felvált és ő kel hozzá én meg a nappaliban alszom. Szerintem sajnos ez mindenképpen megterhelő nekünk.
Irina
Tényleg gyönyörűek a hölgy fotói és a gyerkőcök is.
Maggie 15 kg meggy

igaz nem most volt, de nem lehetett semmi.
Hát Gergő jó esős volt

ennyi varrást...
Móni
drága házikóval van valami? Van másik jelölt? Már úgy beleéltem magam, hogy költöztök szeptemberben
NAgyon jól hangzik a beszámolód

alvás viszont

de Tazi is zenész
Juba
a vírusos fertőzés utóhatása volt a pötyi
Kaqk
jajj már régen elmúltak, csak azért raktam fel, hogy ne ilyedjetek meg ha ilyen van.
Aki volt már strandon, mikor mentetek strandra? Mármint órára vagyok kiváncsi és melyik medencébe mentetek bele? Csak gyerekes? Vagy közös? És utána minen rendben volt?
Bébitaxi: Ki hol vette? Mi is szeretnénk mert Lilla minig magára rántja a járássegítőjét amit kapot. Az is tök jó, csak nem annyira stabil.
Ildi
Vírusos torokgyuszi, de volt már aki azt mondta ez a 3 napos láz volt.
Mesi
Jó hogy feltetted a balesetes fotókat. Jajj de annyira bizarul néz ki....még ezek után sem tudom, hogy jobban fogadom e ha Lillával ilyen történik.
Meleg lakás:tetőtérben nekem esélyem sincs, ha igazán meleg van akár 37 fok is van légkondi nélkül.
Nekem is szükségem lenne egy iwiw meghívóra. Anyukámnak szeretném. Ha esetleg valakinek van, vagy tud olyat akinek van felesleges.
Alvás: Lilla már csak 2x alszik kb 1.5 órát (per alvás) egyszer még reggelben és egyszer délután. Este 9 körül alvás van. Persze néha nem jön össze, de azért az ritka.
Este 11ig nyugodtan alszik aztán felsírás van 2-3 óránként. Nagyon fárasztó nekem. De hát jön a felső 4 foga. Ebből a középső metszők már majdnem kint vannak. Ahhoz képest legalább nem visít.
Sense tudom, hogy nem nyugtat meg, de Lilla dettó ezt csinálja én is hulla vagyok, pedig még második babót sem várok..hát még te...próbáld meg a chamomillát vagy más alvási zavarra való homeopátiás készítményt hátha.
Én most megint a ch-t adom neki elsőre. Aztán meglátjuk majd.
Citromfű bejött Botónál??
Kaqk
De akkór mégis csak jól alakult a végén a párod Írországi munkája, mivel ti is mentek

nagyon izgalmas
Marica
Még csak 7

nekünk CSAK kettő

a 7 fog az őrülten sok ehhez képest
Hogy sikerült a műtét?
Gratulálok a 2 csíkhoz

remélem hamarosan doki is kimondja az igent és teszel fel csodaszép képet
Mesi
ÁÁÁÁ ez a kakis story

nem semmi lehetett.
Nagyon kis tündérbogár Gergőke! Gratulálok!
Dettyk
Bocs de kicsit megnyugodtam, hogy nem csak az én lányom hisztizik

le vagyok döbbenve, hogy ilyen hamar kezdjük a harcot. Rendesen veszekszik velem, ha valami nem tetszik
Hajni
Írtó szuper lehetett a nyaralás
Nektarin
Na végre! Robesz gyógyult! Akkor talán valamikor tali is nálatok?
Meryke
Tök jók a Balcsis képek!
Anikó
Én egy LBS nevű programot csinálok, szerintem tök jó. Nem gyors, de látványos. Ez inkább életmódváltoztatásra megy.
Ha érdekel írj privit megbeszéljük.
Heni
Remélem már jobban van Péterke.
És mennyi járó baba aztaaaa
Silka
mi is most vettünk baby taxit Lillának és egyenlőre ő sincs különösebben oda érte. Bár félni azért nem fél tőle, de nem igazán akarja tologatni. Bezzeg a szárítót
Írtó gusztin néztek ki a sütijeid
Timi
Nyugi, mi is túrórudizunk (semmi baja nem lesz tőle) azért a többes szám mert enyém a csoki övé a túró

bár már csoki undorom van

látom más is írta
Regi
Azért valószínűleg ez a tápszer nyűg csak átmeneti. Lillának is volt 2-3 ilyen hete mikor nem evett szinte semmit. Evési sztrájkolt. De most már minden ok.
Szerintem várj ki még egy kicsit türelemmel, éhen tuti nem hal.
Addig mindig próbáld meg, de ne eőltesd.
Lilla is cumizik és csak nagyon rövid időre esik ki a szájából, ha már mélyen alszik, de amint ébred vagy visszateszi vagy kéri vissza és úgy tud tovább aludni.
Kolbi
Máté már nagyon ügyes, veletek is jó lenne összefutni

kitartás már csak egy hónap és megszabadulsz morci főnöktől.
És amúgy nekem hiányzol, de én nem is olvastam mostanában, így nem is írtam, de legközelebb küldök sms-t, hogy ne lógasd itt az orrod
Ágica
Ügyi Petra
KTimi
Tudod írtó huncut pofija van a fiadnak
Babanetes tali
Ha jól tudom nincs más programunk, ha csak anyóshoz nem kell utazni azon a 7végén, akkor sztem mi is megyünk. Mesi nálatok mikor lesz tali? Vagy az már lefújva?
Mesi
Milyen a rizspehely és hol veszed neki? Én is kipróbálnám Lillának.
D-vitamin, nohát én sem tudtam, hogy egyben is lehet. Legalább nem felejtem el állandóan.
Mocsokság, de az is megnyugtató számomra, hogy mások is a nagyonanyásvagyok korszakot élik. Legalább tudom nem extrán egyedi a mi esetünk.
Fúú ezek szerint gmailre is mennem kellene már
Éljen gmailen is voltam

Máté és a citrom

és ZSófi besz@rááás

levagyok nyűgözve
Móni
Előkeresem neked azt amit egy másik topikba az egyik csajszi írt. Különböző homepátiás szerekkel lehet próbálkozni attól függően, hogy mik a tünetek.
Meg is van
Kamillás tea
Chamomilla vulgaris 15 CH 1-2*5 golyó 17órakkor és lefekvés előtt-ez csak gyulladásra, fogfájásra, fájdalomra jó
Ezeket adhatod alváskor:
Cofea tosta 15CH
napi 1-2*5 golyó
A gyermek nyugtalanul alszik, felriad hirtelen, apróbb zajokra érzékeny. Oka a napközbe átélt túl sok jó élmény.
Borax 15 CH
napi 1-2*5 golyó 17kor és lefekvés előtt
Ideges, nyugtalan labilis gyermek, az álmosága a lefekvést követően elmúlik. Ezért felkell az ágyból. Éjjel hirtelen ébredéskor kapaszkodik az ágyába anyuci ruhájába, fél..
Stramonium 15 CH
Adagolás ua.
A csecsemő és a gyermek fél sötétben és csak lámpafénynél tud aludni, nem akar egyedül lenni.
Homeopátia: 3-5nap után már azért kellene a változást érezned.
3hétig szeded 1 hét szünet tökéletes, de ezekel a szerekkel ártani nem tudsz, így, ha beválik és 2hónapig szedi az ember sem lesz következménye.
Lehet kúra szerüen is: kúra szerűen is (3 nap 3*5 golyó, 2 nap 2*5golyó, és 1 nap 1*5 golyó, aztán szünet)
Szia Leda
Irina
Nagyon édes Ádó. Kitartás nektek is a nemalváshoz.
Sense
Szorítottam.
Hát ez az esés tényleg horrorba illő..de tudod a gyerkőcük valahogy mindig szerencsésen esnek.
Szia Vindolanda én is gondolkoztam a Bendegúz néven

persze ha fiam lett volna
Móni
Nagyon szép, megható ez a videó
Igazán jól esik, ha még nem írtam volna továbbra is, hogy hiányoltok!
Tali: valószínű nem tudunk menni

anyósomhoz akkor megyünk úgy néz ki, de jövő héten még tisztázom.
Köszönjük a köszöntéseket!
Timi26 Remélem rendeződtek a soraitok azóta
Szia Kékvirág!
KTimi

mi van itt???
Sense
Ne aggasszon Boton nemjárása Lilla is detto, kapaszkodva már régóta, de máshogy nem. Még úgysem, ha a kezét fogom.
Nem sietős neki eljut mindenhova 4kézláb is.
Nagyon tök jók az összehasonlítós képek
Kaq
Hát ez nagyon izgi lesz.

De azért onnan is írsz nekünk néha napján ugye?
Regi
Nálunk is elég nehézkes a kaja, de én játékkal foglalom le. Műanyag doboz, vagy a bébis üveg teteje és van egy műanyag szétnyitós könyv. És még azzal el van gőzerővel lapátolom a kaját a szájába.
KOLBIKÁM MILLIÓ CSÓK NEKED!!!!
Móni megy a házvásárlós vudu. Képzeld téged ís hívtalak, de nem te vetted fel a telefont. Lehet nem jó számom van

Legalábbis remélem nem te voltál

Mert akkor nagyon nem tőled megszoktott módon viselkedtél
Azért ezt nem bírom szó nélkül hagyni

sok puszi az ELSŐ SZÜLINAPOS TOPIKBABÁNAK igaz még csak holnap.
Niki, de jó, hogy te is előkerültél Rania csuda pofi

és azok a csigák
Rólunk:
A múlt hét előtti héten Egerben voltuk szüleimnél. A múlt 7vége sem volt kevésbé unalmasabb

vezetőképző konferencián voltunk és még esküvőre is mentünk közben
Ami a legjobb barátnőm esküvője volt.
Az egri hét jól sikerült pancsoltunk, hintáztunk, sétáltunk-bár azt nem olyan sokat mint itthon, homokoztunk, öcsémmel vitatkoztunk (direkt a többes szám, mert ezeket én is műveltem)
Öcsémet egyszerűen imádta, még valamennyire a nevét is megtanulta-Bá a Bálintból. Amúgy anya, aba, oda, ide, bá van terítéken szókincsileg némi mutogatás, tenyér nyitogatás-csukogatás (az a szeretném) és pá-pázás.
Rendületlenül pakol, én is

Járás még csak asztal és egyéb tárgyak mentén.
Van járássegítő (az kicsit borulós) meg baby taxi is, de egyelőre nem nagyon mászkál velük. A taxi is tetszik neki, de nem használja igazán. Kicsit toligássza és annyi.
Alvás nem túl jó: 5-6x biztos kelünk cumit visszaadni vagy itatni.
A felső két fog kint van-most már csikorgatja, ha már van neki 4

a hideg futkos tőle a hátamon. Jön a felső kettő melletti másik kettő is. Ezúttal nem volt olyan oltári nagy sírás mint a múltkor, csak még vagy 2-3 hete mikor megindult a fog.
Rengeteget sétálunk, játszunk, amikor jó passzban van írtó cuki ám

annyira igényli, hogy vele foglalkozzak, de azért néha mégis muszáj a dolgom végezni. Ilyenkor igyekszem őt is bevonni (teregetés közben kicsit rámolhat..stb) vagy akkor csinálom ha alszik.
Ja és azt még nem is írtam, hogy megtanult Bálint után visszafelé felmenni a csúszdán (csak a végén tartottam ott a kezem a fenekénél) és aztán fordulás és csúszás
Szóval fizikálisan maximálisan képes lenne járni
Még valami VALAKINEK HISZTIZIK A GYEREKE? Mert Lilla az elmúlt héten gőzerőre kapcsolt. Ha valami nem úgy jön össze, vagy nem sikerül kitalálni mit akar..csapkod, harapja a saját kezét, meg ami a keze ügyébe akad, de olyan ideges dühösen. Sőt már engem is megharapott
és közben persze bőg, de egyértelműen hisztisen. Nem tudom ilyenkor mi a jó taktika....ne vegyek róla tudomást vagy rászóljak...mert ma pl egy fém csőbe harapott bele mérgében én meg azt hittem a foga is ott marad
TANÁCSOKAT, ÖTLETEKET várok.