A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Kékvirág: az októberieket én is olvasgattam egy darabig, de aztán, ha jól emlékszem, a társaság zöme egy zárt fórumra távozott, aztán meg lassan elhalt az egész. Megkérdezhetem, hogy a Beni minek a rövidítése? (Hátha még egy Bendegúz? :roll:)

Móni: a lakásvásárlás komoly procedúra, így hát gondolok rád, hogy minden rendben menjen.

Dettyk: Nálatok még van baldachin... Nekünk le kellett szedni, mert elkezdett rajta pár hónapja tornázgatni és húzódzkodni. Pedig szerettem, mert olyan szép volt. :?

Furcsák ezek a nosztalgia-képek :D De mind gyönyörű, az biztos. Mikor megszületett Rugó, akkor én nem tudtam megmondani senkinek, hogy kire is hasonlít. Egyszerűen nem láttam meg benne - csak a fülét figyeltem, hogy az nem az enyém (az enyém extra kicsi, fülcimpák nélkül). Az övé meg elég lapát :shock: mai eszemmel meg, ha ránézek a pár napos képeire, már látom benne az örökölt vonásokat.

A mi éjszakáink változóak, bár egy közös vonás mindben van, az tuti, hogy kelünk :D
Az, hogy hányszor, meg hogy miért, és meddig is vagyunk fenn, az viszont változik. Ha fogzunk, akkor több kicsi sírós-gyorsan visszaalvós kelés van (a dentinoxig), máskor járkálni támad kedve, aztán hajnalban ugye enni is szeret, de a nincs kedvem aludni másfél órán keresztül-verzió az csak nagyon ritkán van. A mai az kimondottan jó volt :roll:

Most mennem kell, azt hiszem, telepakolta a pelenkáját a székembe kapaszkodva, és olyan könyörögve néz rám.
Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok Nőcik!

Remélem azért páran még emlékeztek ránk, sajnos otthonról végleg kidöglött a net, plusz más magán problémáink is voltak, ezért sajnos nem volt időm még olvasni sem titeket :-(

Jól vagyunk, bár egy kis fejlesztő tornára szorul a nőcim.
Adataink: 72 cm, 8600 gr.

Holnap után lesz 1 éves!!!!!! Nosztalgia képet, nem csak mait dobok!

Puszi mindenkinek!

Kismamiknak külön gratula, és erős irigykedés!!!
Vendég

Kép 2008.07 hó Kép Kép Apával Kép
Vendég

Sziasztok!

A képek nagyon jók én most sajna nemtudok rakni mert frissitettük a
gépet és egy sincs a most gépben.
De pótolni fogom.

Timi26!
Hát elszomorító,hogy ez történt veletek.
De viszont én is csatlakozom azokhoz akik írták,hogy
olyan lehetett aki tudta,hogy nem lesztek otthon.
Esetleg olyan aki Viktor alá akar tenni.
Remélem azért kicsit jobban vagytok.

Mesi!
Írtad a gyest:
Ha a kicsire is gyest fogsz kapni akkor Zsozsótól elfogják vonni
és csak egy gyerekre fogod kapni.

Ágica!
Gratulálok Petrának a menéshez nagyon fel gyorsult. :D

KTimi!
Még szerencse,hogy pont előtte volt fenn Ádi
lehet észre se vettétek volna.

Panndi!
Nagyon jó a videó! :D :D

Kékvirág !
Helló itt!
Nagyon kis helyes Beni :D

U.era!
Jaaajj de jó,hogy újra itt vagy.
Hát jól megnőlt a kis csajszid :D
:D

Regi!
Ildike is pont olyan hangot ad a buborékhoz mint Szeli.

És minden babónak szép súlya és hossza van!

Rólunk:
Ildikének kibújt a 4.foga is tegnap.
Ha mondom neki hinta-palinta dölöngél előre-hátra és
közben mondja,hogy hila.
Tudunk úgy csinálni mint az indiánok én kezemmel és ő meg adja a hangot.
Most kicsit folyik az orra.

Most hirtelen ennyi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

bár engem senki nem hiányolt 8) kaptok kisregényt,ha kicsipasim alszik továbra is :)

U.Era!
de jó h. írtál :) pont ma gondoltam Rátok és írtam volna h. nemsokára 1 éves az első topikbabánk :) de édes a kiscsajszi :)

Timi!
megdöbbenve olvastam soraidat és enyhén szólva cifra gondolatok jutotak eszembe :evil: miért nem lehet úgy büóntetni a tolvajokat,mint a középkorban ? nyisz egy kéz... nekem is eszembe jutott h. talán vki olyannál kellene keresgélni aki ismer titeket...mert milyen betörő az aki esküvői albumot néz s közben csokit majszol :evil: eszem megáll :shock:

Kékvirág!
szia köztünk és írj bátran :) Látod van nálunk júliustól szeptemberig mindenkorú baba :)

Vindolanda!
felzengett füleimben dallas zenéje mikor írtad,h. olyanok vagyunk mint egy sorozat :)
Bendegúz ismerőseimnél Bece :) de ha márgesek rá csak akkor hívják Bendegúznak :)

Hajni!
Bálint kaja:
kb. 6-f7kor kicsi szopi(gőzőm sincs a mennyiségről)
2 óra múlva gyümölcs+zab v. kölespehely max.100 gr
alvás(1-3 óráig terjedő intervallumban)
kb. 12kor ebéd ami ált. max. 150 gr,de inkább 100 gr.
alvás kb. 3-4ig
maradékok megevése kb. 5-6 között :) (kb.200gr)
Súlya 8,84 gr volt 9 hósan,születési súlyát sem duplázta még meg(4,55kg val született)
többet ha akarnék sem tudnék beletömni.Van h. 2 kaja közt eszik kicsi görögdinnyét vagy sárgabarackot :) Viszont jobban eszik mint Míra,de súlyban el van maradva :) Mivel allergiás ezért búzaliszt,tejtermék tojásfehérje abszolút kilőve,mindent krumplival sűrítek :) Sinlacot ha a kajában megérzi köpi kifele :roll:
Tényleg Marci után Te emelt csp-t kapsz?Mert ha visszamegyünk gasztróshoz meg eklle kérdeznem h. ennyi idősen adnak-e(úgy olvastam mintha 2 éves kor felett jár csak :shock: :evil: )

Regi!
majd meghaltama röhögéstől Szelin :) az a kép :) haláli :) imádom :) s tejpép csúszik még,v marad a párizsis kenyér vacsira?

Lmóni!
mennek a ++++++++++++ ismét uott, csak más építő?

Marica!
tesótapaszok mennek innen is +++++++++ :)
S most h. fogod Minkát ölbenaltatásról leszoktatni?mert Bálint csak úgy alszik el,ringatni nem kell,csak a felkaromba fúrja be a fejét :)

kajaötletek:
végy egy tököt vágd félbe :) csirke/pulykahúst pörköltnek készítsd el(ha gyereknek akkor sót kihagyva,pl.pirospaprika,bazsalikom,oregánó kicsit olaszos beütés) tököt ezzel az elkészült összeaprított(ha nem daráltnak veszed)töltelékkel megtöltöd kicsi sajttal,tejföllel tetejét meghinted sütőbe bedobod,míg meg nem pirul/barnul a teteje sütöd :) diétás,finom,idényződség :)
most hirtelen ennyi :)

Rólunk :)
Szombat du. felfedeztem h. fiam fogainak száma másfélszer annyi mint füleinek száma 8) :lol: s nem tankönyv szerint jött a foga :9 a felső bal 2-es ezért nem vettem én észre neki :oops: most már 3 foggal ad érdekes harapós nyálas csókot :) imádom :) vasárnap édes lányom csupán 2* keltette fel alvásból enyhén voltam csak kiakadva,ordítós kedvemben :oops:
Aztán letekertem vagy 10 km-t(odavissza összesen) hogy pénzt vehessek fel automatából s meg kellett állapítanom naon fitt vagyok,h. letekertem a távot nem álltam meg,s izomlázam sem lett :) s szembeszéllel tekertem :)
Kedden tündérbogyóhercegnőm alkotott nem is tudtam sírjak vagy nevessek :?
mesét nézett tesóm szobájában,majd hirtelen felindulásból kidekorálta egy bordó rúzzsal(tesóm banője ott felejthette)a zöld falat,vmi hihetelen szél a körmére körömlakkot fújt,s a szempillájára pedig érdekesen csillogó csipa került 8) s én a körömlakkszagra azt hittem h. a szél befújta a lakásba,mert Robi épp a homokozó alaktrészét kente vmivel ami mint kiderült nem lakk volt 8)
Tegnapunk viszonylag nyugisan telt :) persze Bálintom nem enged géphez ülni,ha leteszem fertályomat akkor villámgyorsan ideteper kapaszkodik fel és közben kajabál,fel kell vennem akkor meg a klaviatúrát ütögeti :) ha meg alszik yarisnézőben vagyoko vagy épp Mírával boldogítjuk egymást,egy nap legalább 2*összeveszünk 8) mert tesót felvenni és cipelni bazi jó dolog,hiába kérem szépen,kedvesen,kiabálva,kézre ráütve,popóra csattintva nem érdekli :roll: Bálint meg csak tűri ,nem visong h. tegye le inkább élvezi engem meg a frász kerülget ilyenkor :? persze a kölcsönös imádat az megvan :)

közben felkelt a klaviaturacspkodásaim zajára :)

pusz :) de képet azért kerítek :) nem ússzátok meg 8) :oops:

KépKép
viranka

pár percesen :) Kép
kereken 9 hónaposan :)
Kép

KépKép
viranka

jahhhhh meg eszembe jutott :oops:
mensi:ha olyan szerencsém lesz ,mint anno Mírával,akkor Bálint első szülinapja után 2 nappal fog meglátogatni :) eddig 1* volt ami a cerazett szedésekor jött elő de az is csak egy icipici piri volt :)

Ágica!
most olvastam :( család,autó :( de Petrus nagyon ügyi :) s még emlékszem mini Petrára óriás nagy hajjal a kórházból :)

Olyan jó minibaba képeket nézni :) olyan nagyok már :)

most már ténylreg lépek,mert NBálint kiflit talált és azt nyammogja :)
pusszantás :)

KépKép
viranka

megint :oops:

Sense!
ne aggódj a napi több kakis pelus miatt :) nekem spec. viszonylag gyors az agcserém és naponta többször is nagywc-zek,így azon sem lepődök meg ha Bálintnak is 2-4 kakis pelusa van néha/nap :)

S nem írtam :) vettünk 2 láda sárgabarackot kb. 20-24kg :) felét befőztük,másik fele szinte teljesen bennem landolt :) s terhes sem vagyok :) annyira finom édes,magvaváló 8) 8) :lol: Bálint is ette s őt is meghajtotta mint engem :) fogyókúrának sem rossz :)

most már tényleg lelövöm magam :) s nem fogok azon agyalni,mi mindenről maradtam le és mi jut még eszembe :) csók

KépKép
viranka

Sziasztok!

Vinolanda szuper a villámlós kép, megérte apámak várni rá :lol:
Neo kutyus nagyon édi :lol:
Szépek vagytok az esküvői fotón de kérünk szépen olyat amin te is rendesen látszol :lol:

Sense tudod már az esküvő időpontját?
Mikor tudnánk sétálni?
Mondjuk. lehet nem is tudnánk menni mert apa valami strandolást emlegetett :roll:
Grétinek is 2-3 kaki van naponta.
Szerintem oké így, mindenkinek más az anyagcseréje

evés
7-8 között szopi
11 körül főzelék 200-300 között
2 körül szopi
5 körül gyümölcs, joghurt, gyümis rizs
8 körül szopi
a 2 órási szopit nem hajlandó kiváltani :roll: próbáltam és reklamált
sőt inkább többször kérné a cicit

Marica én már többször autóztam Grétivel kettesben
Semmi gond nem volt :lol:
A keze ügyébe raktam játékot illetve énekelgettem neki a megszokott dalainkat :lol: :lol:
Több mint 200 km volt a leghosszabb utunk 8) :lol:
nem semmi mennyit alszik Linike :shock: :shock:

Dotildi végre életjel :lol:
Unokatesó megszületett?

Anitja sajnálom, hogy abba kellett hagyni a szopit.
Noel nagyon ügyesen mondja a szavakat :lol:

Kékvirág üdv közöttünk :lol:
mesélj sokat magatokról

K. Timi sajnálom ami történt.
Még jó, hogy időben észrevettétek

Puszi Gréti is ad. Olyan kis nyálas meg néha harapós de puszi :lol: :lol:
Mi meg olvadozunk :lol:

Mesi édes lehet Zsófi ahogy labdát rúg :lol:

Irina de jó, hogy Ádó kiegyensúlyozottabb :lol: :lol:

elküldöm
majd folyt köv

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Viranka, nekem eszembe jutottál, de még csak pár napja vagyok itt, úgy hogy nem hiányollak nyilvánosan :D
Azt meg akartam már kérdezni a múltkor is, hogy Bálintnak milyen most a bőre? Én jóformán szteroidos krémeken nőttem fel, annyira borzasztó volt, de mióta terhes lettem meg szültem, alig kellett használnom ilyeneket.

U.era: Jó volt látni benneteket (régen csak olvasó üzemmódban éldegéltem).

Na, mentem is, V.

Kép
vindolanda

Megint én....
És akkor itt egy olyan kép, amin látható is vagyok (Regi, Móni...).

Annyi időm van, szkennelgetek, photoshoppolgatok :D

Kép

Sziasztok, ma már nem fárasztalak benneteket. V.

Kép
vindolanda

folyt.köv.

Mesi MÁK nem semmi :twisted:
nem volna jó elmenned táppénzre?
Akkor több pénzt kapnál :roll:
Jobbulást nektek.
Remélem Zsófi nem lesz beteg,
Mennek a gyógypuszik neki

Kaqk szépek vagytok

Regi gratula a 4. fogacskához :lol: :lol:
Gréti bezárja a száját és elfordítja a fejét ha befejezte az evést.
Mond meg anyukádnak, hogy siessen a klipp elkészítésével.
Kiváncsiak vagyunk :lol: :lol:
tészta mellé én csináltam paradicsomos öntetet:
pradicsom, pici vöröshagyma, fokhagyma, sárgarépa, zóldségzöldje.
párolni, turmixolni, sajotot bele és mehet a tésztára.
Grétacica imádta :lol:

Ágica de jó, hogy Petrus ennyire beindult :lol: :lol:
kocsi :( család :(
tudod, minden rossz után jön valami jó is

Nektarin remélem azóta már a tengerparton ültök egy finom koktéllal a kezetekben.
Majd kérünk sok fotót :lol:

Kolbi köszönjük a Fleur híreket

Fleur drága nem baj ha nem írsz mindenkinek részletesen de legalább néha pár sort magatokról.
Hidd el mindenkit érdekel mi van veletek

Meryke te is régen jelentkeztél már!!!!!!

Panndi nagyon jó a kilpp :lol: :lol:
Legalább így látjuk milyen volt Zsófika kicsinek :lol:

Juba jó súlyban van Bertus :lol:

Máté nagyi nagyon szépen köszönjük a képeket :lol: :lol:
Még tegyen egy párat, olyan ritkán látjuk Mátét :wink: :lol:

Kékvirág egy születéskori képet is légyszíves
Beni nagyon aranyos :lol:

Csajok recepteket a gmailre is. Plíííííííííz

U. Era de jó, hogy jelentkeztél.
Tegnap néztem a táblát, hogy hamarosan 1 éves Beatrice.
Nagyon jók a képek. Sokat nőtt a kicsi lány :lol: :lol:
Gyere sűrűbben ha tudsz.

Hörcsög gratulálok a 4. fogacskához

Viranka igen, ugyanott csak másik építő.
Remélem minden klappolni fog.
Aztán majd mesélek róla!
Éljen a 3 fogú Bálint :lol:
Mira művét megnéztem volna :lol: :lol: . Nem fotóztál véletlenül?
Fittmami, az jó.
Mostanában próbálok tornázni.
Súlyzom van 8) cica kapaszkodik a lábamba vagy épp ráül a hasamra :lol:
Közbe meg hangosan kacarászik :lol: :lol:
Nyami-nyami sárgabarack

Irina az első nekem is nagyon sok volt és sokáig is tartott.
A 3-4 alkalommal állt vissza a normális megszokott mennyiségre és időre.

Vinolanda nagyon szép vagy a képen

Minden akkor és most fotó csodás :lol: :lol:
olyan jó látni, hogy mennyit nőttek, változtak a csemetéink.
Már nem babák, gyönyörű gyerekek :lol: :lol:

Köszönöm szépen a vudukat.
Remélem hatnak.

Na én lépek.
Vasalnom is kellene meg még előtte teregetni.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bocsi a sok helyesírási hibáért :oops: :oops: :oops:
Fáradt vagyok egy kicsit.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Lanyok!

Hat itt vagyok megint, ugy latszik az en jelenletem mar csak ilyen itt.. :?
Remelem, nem haragszotok..Nagyon intenziv napjaim vannak, a gephez szinte nem jutok el, szo szerint. Aprilis ota dolgozom, 5-9-ig minden este, igy rovidebb idobe kell belezsufolnom az itthoni teendoket, suliba is jarok, es hat Rania....Tunemenyes angyal tovabbra is, csakhat amiota felfedezte, hogy mozogni tud.....szo szerint meg sem all. :D Olyan edes, hogy meg kell zabalni! Kis kivancsi, minden erdekli, egesz nap foglalatoskodik, mindent meg kell vizsgalnia. :D :lol:
Ejszakaink tovabbra is szuperek, atalussza az ejszakat (2 honapos kora ota :) ), csak eleg koran kel, mivel este van, hogy mar 6-kor le kell tennem, hulla faradt.

Par szot mondogat, az apanak mondja, hogy Dedd (Daddy) Ezerrel integet, mikozben mondja Bá (bye) Edipofa.. :)

Kicsit visszaolvasgattam, tegnap nem tudtam aludni :shock:

Nagy gratula a kismamiknak!!!!

Olyan irigy vagyok!!! :) Mi is marciusban neki akartunk allni tesogyartasnak, de muszaj megvarnom a regisztraciot, hogy gyerekekre vigyazhassak, addig nem tudok itthon maradni. Gyest mar marcius ota nem kapok. Ugyhogy ugy dontottunk, elhalasztjuk par honappal, de sokaig nem varunk!! :D

Lanyok!! 28-an megyunk haza!!! Ez olyan igazsagtalan, hogy a tali pont elotte par nappal lesz!!! :cry: :cry:

Jo lett volna vegre talalkozni veletek! Amugy alig varom, itt az idojaras valami szornyu, sosem sut a nap, allandoan esik, 18 foknal csak akkor van egy kicsit melegebb, ha csodak csodajara kisut a nap, de ez nagyon rovid ideig tart, szerintem 0.5 a napsuteses orak szama, ez is atlagban.. :?

Meg dobok par kepet a kis pufi angyalkankrol, aztan megprobalok parszor irni kicsit, de ugy nez ki, hogy oszlopos tagja nem igen tudok lenni ennek a csucs kis csapatnak... :cry: :(

Sok puszi Nektek!!

Niki es Rania
Vendég

Kép Kép Kép Kép

Jo ejszakat! :)
Vendég

Es egy ilyen volt, ilyen lett.... :lol:

Kép Par naposan :) Kép 10 honapos :)
Vendég

Jó reggelt!

Niki: Rania nagyon édes, ez a nagy haj... tündéri :D

vindolanda: esküvői fotó is tök jó, én nagyon szeretem az esküvői képeket :lol:

Móni: recepeteket nem lehetne ide is? Csak mert én nem látom a gmailt, de a receptek érdekelnének :oops:

Zsófi későn aludt el, korán kelt :roll: Vasárnap hétfőn meg kettesben leszünk, Apa elutazik.
Vendég

Panndi küldtem privit

KépKép
Kép Kép
l.móni

Milénának boldog szülinapot! :)

Dominak boldog hófordulót! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

vindolanda: Beni-Bence ,nem bendegúz,bár nekem nagyon tetszik az a név is!

Timi26: Sajnálom a történtaket!

Mesi:Én sem kaptam még GYED-et,a "hivatalok" ülnek a pénzemen.

KTimi:Jó hogy észrevettétek "időben" !

Panndi:Nagyon jó a videó!!( a mienk is készül egy ideje)

Viranka:szia ! Fittmama :-) Elismerésem!(Én 3 napja tornázok,olyan izomlázam van.......)
Míra: :-) (Ha lányunk lenne volna Ő is Míra lenne! Majd a tesó)
Bálint tündéri!

niki72:szia!Rania gyönyörű baba!

Rólunk:Beni most 10 kg,(3650g született),mostanában nem nagyon megy az evés.Legalábbis pár napja az uzsit kihagyja.Most jön a második foga(fönt).

Jaaaaj,mennem kell......fölkelt.
Azért gyorsan 1 születési kép: Kép

Kép
kékvirág

Dominak hófordulója van? Akkor egyidős Zsófival :lol:
Vendég

U.Era, nagyon jó, hogy jelentkeztél :D !! Nagyon hiányoltunk ám!!! Beatrice gyönyörű kis hölgy lett :D !!!

Niki72, akkor jössz, amikor ráérsz, de jó hallani felőletek :D ! Rania valami gyönyörű a bongyor fürtjeivel :D , nekünk is van ilyen virágos kis felsőnk gatyóval :D . Az időjárás miatt kitartás, nem irigyellek, remélem, ha hazajössz, itt feltöltődhetsz majd napsütésből :roll: .
dettyk

Móni, köszi, megkaptam :)
Vendég

MMóni, boldog szülinapot!!!

Dominak és Panndi Zsófijának boldog hófordulót!!
Kép
dettyk

Képek nagyon jók! :D
Milyen nagy már Beatrice! Era! Én meg azt hittem, hogy játszol azzal a játékkal... :roll: Probléma megoldódott?

Viranka!

Akkor mi sorozatfüggők vagyunk! ;)

Tejpép általában sikerül napi 2x, de ha nem, akkor sem esek kétségbe. A másodikat inkább uzsira adom, mert vacsira nem mindig kéri, vagy nem elég éhes, és van, hogy ki is marad a vacsi neki. Tegnap nagyon ügyes volt: reggeli tejpép, tízórai gyümölcs, ebéd borsóleves, uzsonna tejpép, vacsora kenyér csirkemellsonka és még benyomott utána egy adag bébijoghurtot! :) Szóval megvolt az előírt tejtermék mennyisége! :)
Ja! És a friss őszibarackot ebéd után zabálta!!! :)

Azért számolnom kellett, hogy akkor most hány foga van?! :lol: Találós kérdés... :lol:

Hörcsög! Tényleg?! :lol: (buborék)

Vindolanda! Na, végre! ;) Csini vagy!!! :)

ezt most elküldöm...

Kép

Kép
regcsiken14

Rania zabálnivaló, kis combilédi!!! :) És azok a fürtök!!!
Nem irigyellek a sok munka miatt... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj! Zsófinak is boldog hófordulót!!! (Beírom a táblába!)

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi a köszöntéseket, köszi a beírást, Regi :)
Vendég

sziasztok,

köszönöm mindenkinek a kaja leírást.
a tápi nem kell , semmilyen, így megy a 2 tejpép, 1 gyümi, 1 főzi.
adagra 250-270 g.
nem tok mást csinálni. :roll:

Viranka:
nem kapok emeltet, de én is megakarom kérdezni majd a dokinőt, mert szerintem is járna.
anyagilag elég megterhelő ez a diéta. pl. 4 db virsli 670 ft. :shock:
10 dkg felvágott 400-600 ft.
Bálint ezekre allergiás??? mindre? de hogy?
hogy derült ki? lisztallergiája is van?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Niki:
nagyon aranyos Rania.

Kép
Kép
h@jni

Hajni! Szerintem jó így a kaja Lillának!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Nőcik!

Köszi, hogy nem utáltatok ki, sajna csak hébe-hóbva fogok tudni jelentkezni, mert innen anyuéktól van csak netem. Mai napom is lótás futás, holnap szülinap!! vasárnap keresztelő, az a jó az egészben, hogy mindenki rámbizza, hogy vegyek a gyereknek ajándékot. Hálás.

Hajni: az emelt csp-hez a MÁK-tól kell kérni, nyomtatványt amit a dokinak kell kitöltenie. Kérdezd meg, nem tudom, hogy jár-e.

f.köv..
Vendég

Regcsiken: áááá meguntam azt a játékot 1 hét alatt asszem.

Niki: gyünyőrű lett a kis "kapucsinód" :-)

Emese: jobbulást az egész családnak

Üdv az új, és általam még nem ismert anyukáknak!
Vendég

Era! De jó, hogy jelentkeztél :lol: :lol: :lol: Nagyon sokat gondoltam Rátok, aggódtam is néha...! Csóközön a szülinaposnak :lol:

Niki! Édesbabád a fürtjeivel. Magyarul beszélsz hozzá egyébként?
Hát szerintem érdemes lenne azért egy minitalit szervezni az érkezésedre :wink:
Én egy hétvégi délelőttre el tudom intézni megint az Anahita jógaközpontot, ha gondoljátok

Mi a babanetesre nem megyünk egyébként...

Hófordulós Babócáknak pedig nagy-nagy gratula!
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ezt pedig csak úgy cicásoknak ajánlom (tényleg ilyen lököttek a macskák :lol: )
http://www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg&feature=user

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!!!

Gondoltam, most hogy nem tudok jönni lesz itt forgalom! :evil:
De nem baj, legalább lesz mit olvasnom!!! :D

Van egy jó és egy rossz hírem!

jó hír: a biztosító fizet, addig meg kölcsön pénzből vettünk új gépet! :D

rossz hír: egyenlőre nem bírjuk rajta beállítani a netet... :(

Ami azért érdekes, mert a kölcsöngépen meg jó...most is arról írok...este jön apa, majd megpróbál valamit letölteni, de ha van valami ötletetek szívesen veszem!

Átfutottam amit írtatok felületesen, nagyon köszönöm a biztató szavaitokat!!! Igazán jólesett!!!!
Írtátok, hogy ismerős lehetett. Nem hiszem, mert senki nem tudta, hogy nem leszünk itthon, szombat délben döntöttem el, hogy menjünk, úgy volt hogy csak vasárnap reggel indulunk. Anyuékon kívül senki nem tudta. Még nektek sem volt időm megírni.

Viszont sok a gyanús dolog. Pl.: a szomszéd szólt, hogy a betörés előtti napokban az ő kutyájukat az utca felől sokszor ingerelték. A betörés éjszakáján is elöl ugatott. (Valószínűleg elterelték a figyelmét). Ez arra enged következtetni, hogy már egy ideje figyeltek minket...és valószínűleg, azt is tudhatták, hogy Viktor hétvégenként nincs itthon. Gondolom azt gondolták, hogy egy nővel meg simán elbánnak...de ugye szerencséjükre (vagy az enyémre...)én sem voltam itthon.

A rendőrök nem sok jóval biztatnak. Várható, hogy vissza fognak még jönni...ha sikerülne is elkapni őket, nagy büntetést nem kapnak...azt tanácsolták, hogy ne nagyon hagyjuk egyedül a házat (kösz szépen, ennyit az esetleges nyaralásokról...stb)
Ami jó, hogy hétvégenként jobban fognak ránk figyelni, és nyugodtan szólhatok nekik, ha valami gyanús, rögtön jönnek.

Üdvözlet az újaknak!

Era: nagyon örülök, hogy végre jelentkeztél! Nagyon aggódtam értetek!!!

Gyönyörűek a képek!!!!!!

Ha sikerül beállítani az új gépen a netet, akkor megpróbálok reagálni, meg visszakapcsolódni közétek!!!

Millió puszi!!!

U.I.: sajna a talira nem tudunk menni... :( :( :(

Kép
Kép
timi26

Viranka:

Felhívtam a Budai allergiakp-ot ( mi oda járunk), azt mondta a recepciós, h menjek be, vagy küldjem el postán és a főorvosasszony aláírja és visszaküldik.
A MÁK-tól kell papírt kérni hozzá.

viszont ezt találtam:
Idézem:
"6. Egyéb súlyos gasztroenterológiai betegségek (pl. terheléssel igazolt táplálékfehérje-allergia, mely 2 éves kor felett is fennáll)"

szval A rendeletből idézve:
"1. számú melléklet az 5/2003. (II. 19.) ESzCsM rendelethez

A magasabb összegű családi pótlékra jogosító betegségek és fogyatékosságok" pont alatti 6. pontban írtak szerint, úgy tűnik, hogy a csecsemő nem jogosult magasabb összegű családi pótlékra, mert a feltételnek, csak akkor felel meg, ha a tejfehérje allergia 2 éves kor után is fennáll)

eszerint Nektek nem jár, de ha liszallergiátok is van, akkor meg igen, mert az gyógyíthatatlan, nem lehet kinőni. :roll:
sztem kérdezz rá, a tej és tojás miatt 2 éves korig nem kaptok...

Kép
Kép
h@jni

Timi:
jaj, ez annyira szörnyű. :(
hihetetlen. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Lányok!

Juba, jesszusom, 78 cm :shock: Az nagyon nagynak tűnik nekem. Mikor érjük mi azt el?

Hörcsög: a hintás dolog aranyos lehet, már én is nagyon várok valami hasonlót.

Kérdés: van még olyan baba, akinek a szemszíne nem dőlt még el véglegesen? Nálunk mindenfélét mondanak Rugó szemére (volt már barna, zöld, kék és szürke is, tehát szinte minden variáció). Gábor családjában csupa barna szemű emberke van, az enyémben csupa kék. De nem tudom eldönteni, hogy ez még a baba-szemszín tíz hónaposan is, vagy véglegesen ilyen sötétszürke lesz neki (mert én leginkább annak látom). Van valakinek ez ügyben tapasztalata? Mikor barnul be véglegesen a barna szemszín? Mert, gondolom, világosodni már nem fog.

Amúgy a két oldalági felmenők mindig kéket akarnak belelátni, nem is értem, miért. De tényleg. Vajon mi a bajuk a barna szemmel? :x

További szép napot, V.

Kép
vindolanda

Vindolanda:
kék csak akkor lesz a baba szeme, ha kék az apuka és kék az anyuka szeme is.
ha kék-barna: akkor barna vagy zöld lesz.

Kép
Kép
h@jni

Szép estét :)

Hófordulósoknak boldogságost :)

Mesi!
jobbulást :) hársfatea mézzel+c vitamint zsófinak meg cebiont nyomassatok :)

Vindolanda!
Olyan az arca (majdnem) mint amikor megszületett :) finom puha sima puszilgatnivaló :)

Hajni!
köszönöm :) papírral fogok menni a dokihoz :)

Juba!
hihetetlen :) Berta sem lesz aprócska gyerek :)

Timi!
azért az jó h. fizet a biztosító :wink: sajnálom h. nem tudtok jönni :(

Niki!
de jó h. jöttél :) csináljunk akkor is talit mikor itthon vagytok :lol:
kapucsínójánykád édipofi :)

Anitja!
jógaórád lesz? ha végeztél nem akarsz kilesni :)

Szem szín:Míra nagyon sokáig olyan kékszemű volt mint Bálint,de gőző m sincs mikor de most zöld inkább,de nem olyan seszínű mint enyém :) Állítólag 1 éves korig változik,Míra 1 évesen még kékszemű volt az biztos :)
Apa szeme kék,enyém zöldeskékesszürkés :)

Hülye kérés:nem lehetne mondjuk a Mamut előtt találkozni 26-án?mert én Millenárison mindig csak sötétben jártam :oops: filmszemlézni :)
s az meg ugye febr. elején van és korán sötétedik 8) (született szőke vok)

én meg kómázok.tegnap végignéztem CSI-t alig látok kia fejemből+Míra ma elment nagyival fodrászhoz és az lett a vége h. édes lányom itthon levágta elől a haját mert szemébe lógott :) kb. 2mm egy részen :) csodásan néz ki :)

pusz

szép estét :)

ui:kispocc,majd zaklatnálak dzsungellel kapcsolatban :) lefoglaltam 1 hete a szállást :)

KépKép
viranka

szemszínhez még : ismerősőm szeme barna,férj is barnaszemű 2 lánya világító gyönyörű kék szemekkel tekint erre a világra :) az ősők közt volt azt mesélte ilyen kékszemű(tán a nagypapája ha jól emlékszem :) :)

KépKép
viranka

No most aztán olvashattok :)

Irina
Igen teljesen rendben van.

Viranka
Én nem tudom az milyen, de remélem, hogy nem így most majdnem 9 hónap után fogod ki.
wow 10 kg az tök jó, nem dobsz egy képet magadról??? biztos tök jól nézel ki

Én sem szeretem az erőltetett dolgokat, a szoptatással kapcsolatosat sem. És én is olvastam a kismama cikkét, hogy meddig szopik a baba vagy mi volt a címe. Hát engem is meglepett, hogy arra ment ki az egész, hogy tuti a mama
hibája, hogy abbahagyta....:( én pedig tényleg kíváncsi lettem volna rá, hogy meddig is és mik a vélemények arról, hogy mi az egézséges. Szerintem egy járni majdnem beszélni is tudó 2 éves kisgyermek ne lógjon az anyja mellén, mert neki már nem az a dolga. Ugyanúgy ahogy születés után itthon sem arra kellene törekedni, hogy anyaméh beli állapotokat teremtsünk, hanem
hogy segítsünk a picúrnak a kinti világot megszokni, mert ez az élet természetes rendje.
Persze, ha valaki mégis másképpen gondolja azt sem szabad lehurrogni. Mindenki úgy csinálja, ahogyan jól esik neki.

Nektarin
Hurrá, hogy végre nincs láz.

Hörcsög
Jók lettek a bográcsozós képek :)

Nagyon szuperek a képek és minden gyerkőc olyan szép nagy lett már :)

Minden drága ünnepeltnek nagyon sok boldogságot, most megint így egyben, mert félek kihagyok valakit.

Regi
Nagyon klassz a fürdő ruhád és nem vagy ronda kövér!!!! Ilyeneket nem szabad mondani sem!

Kaqk
Hajlongást én is marha nehezen bírom és most nem csak 3-4 x hanem 5x-6x kel fel. Amúgy hogy néha tudjak pihenni apa felvált és ő kel hozzá én meg a nappaliban alszom. Szerintem sajnos ez mindenképpen megterhelő nekünk.

Irina
Tényleg gyönyörűek a hölgy fotói és a gyerkőcök is.

Maggie 15 kg meggy :shock: igaz nem most volt, de nem lehetett semmi.
Hát Gergő jó esős volt :( ennyi varrást...

Móni
drága házikóval van valami? Van másik jelölt? Már úgy beleéltem magam, hogy költöztök szeptemberben :)
NAgyon jól hangzik a beszámolód :) alvás viszont :( de Tazi is zenész :) :(

Juba
a vírusos fertőzés utóhatása volt a pötyi

Kaqk
jajj már régen elmúltak, csak azért raktam fel, hogy ne ilyedjetek meg ha ilyen van.

Aki volt már strandon, mikor mentetek strandra? Mármint órára vagyok kiváncsi és melyik medencébe mentetek bele? Csak gyerekes? Vagy közös? És utána minen rendben volt?
Bébitaxi: Ki hol vette? Mi is szeretnénk mert Lilla minig magára rántja a járássegítőjét amit kapot. Az is tök jó, csak nem annyira stabil.

Ildi
Vírusos torokgyuszi, de volt már aki azt mondta ez a 3 napos láz volt.

Mesi
Jó hogy feltetted a balesetes fotókat. Jajj de annyira bizarul néz ki....még ezek után sem tudom, hogy jobban fogadom e ha Lillával ilyen történik.

Meleg lakás:tetőtérben nekem esélyem sincs, ha igazán meleg van akár 37 fok is van légkondi nélkül. :(

Nekem is szükségem lenne egy iwiw meghívóra. Anyukámnak szeretném. Ha esetleg valakinek van, vagy tud olyat akinek van felesleges.

Alvás: Lilla már csak 2x alszik kb 1.5 órát (per alvás) egyszer még reggelben és egyszer délután. Este 9 körül alvás van. Persze néha nem jön össze, de azért az ritka.
Este 11ig nyugodtan alszik aztán felsírás van 2-3 óránként. Nagyon fárasztó nekem. De hát jön a felső 4 foga. Ebből a középső metszők már majdnem kint vannak. Ahhoz képest legalább nem visít.

Sense tudom, hogy nem nyugtat meg, de Lilla dettó ezt csinálja én is hulla vagyok, pedig még második babót sem várok..hát még te...próbáld meg a chamomillát vagy más alvási zavarra való homeopátiás készítményt hátha.
Én most megint a ch-t adom neki elsőre. Aztán meglátjuk majd.
Citromfű bejött Botónál??

Kaqk
De akkór mégis csak jól alakult a végén a párod Írországi munkája, mivel ti is mentek :) nagyon izgalmas :)

Marica
Még csak 7 :lol: nekünk CSAK kettő :) a 7 fog az őrülten sok ehhez képest :)
Hogy sikerült a műtét?
Gratulálok a 2 csíkhoz :) remélem hamarosan doki is kimondja az igent és teszel fel csodaszép képet :)

Mesi
ÁÁÁÁ ez a kakis story :lol: nem semmi lehetett.
Nagyon kis tündérbogár Gergőke! Gratulálok!

Dettyk
Bocs de kicsit megnyugodtam, hogy nem csak az én lányom hisztizik :) le vagyok döbbenve, hogy ilyen hamar kezdjük a harcot. Rendesen veszekszik velem, ha valami nem tetszik :)

Hajni
Írtó szuper lehetett a nyaralás :)

Nektarin
Na végre! Robesz gyógyult! Akkor talán valamikor tali is nálatok?

Meryke
Tök jók a Balcsis képek!

Anikó
Én egy LBS nevű programot csinálok, szerintem tök jó. Nem gyors, de látványos. Ez inkább életmódváltoztatásra megy.
Ha érdekel írj privit megbeszéljük.

Heni
Remélem már jobban van Péterke.

És mennyi járó baba aztaaaa :)

Silka
mi is most vettünk baby taxit Lillának és egyenlőre ő sincs különösebben oda érte. Bár félni azért nem fél tőle, de nem igazán akarja tologatni. Bezzeg a szárítót :lol:
Írtó gusztin néztek ki a sütijeid :)

Timi
Nyugi, mi is túrórudizunk (semmi baja nem lesz tőle) azért a többes szám mert enyém a csoki övé a túró :) bár már csoki undorom van :) látom más is írta

Regi
Azért valószínűleg ez a tápszer nyűg csak átmeneti. Lillának is volt 2-3 ilyen hete mikor nem evett szinte semmit. Evési sztrájkolt. De most már minden ok.
Szerintem várj ki még egy kicsit türelemmel, éhen tuti nem hal.
Addig mindig próbáld meg, de ne eőltesd.
Lilla is cumizik és csak nagyon rövid időre esik ki a szájából, ha már mélyen alszik, de amint ébred vagy visszateszi vagy kéri vissza és úgy tud tovább aludni.

Kolbi
Máté már nagyon ügyes, veletek is jó lenne összefutni :) kitartás már csak egy hónap és megszabadulsz morci főnöktől.
És amúgy nekem hiányzol, de én nem is olvastam mostanában, így nem is írtam, de legközelebb küldök sms-t, hogy ne lógasd itt az orrod :) :)

Ágica
Ügyi Petra

KTimi
Tudod írtó huncut pofija van a fiadnak :)

Babanetes tali
Ha jól tudom nincs más programunk, ha csak anyóshoz nem kell utazni azon a 7végén, akkor sztem mi is megyünk. Mesi nálatok mikor lesz tali? Vagy az már lefújva?

Mesi
Milyen a rizspehely és hol veszed neki? Én is kipróbálnám Lillának.

D-vitamin, nohát én sem tudtam, hogy egyben is lehet. Legalább nem felejtem el állandóan.

Mocsokság, de az is megnyugtató számomra, hogy mások is a nagyonanyásvagyok korszakot élik. Legalább tudom nem extrán egyedi a mi esetünk.

Fúú ezek szerint gmailre is mennem kellene már :)

Éljen gmailen is voltam :lol: Máté és a citrom :) és ZSófi besz@rááás :) levagyok nyűgözve :)

Móni
Előkeresem neked azt amit egy másik topikba az egyik csajszi írt. Különböző homepátiás szerekkel lehet próbálkozni attól függően, hogy mik a tünetek.

Meg is van :)

Kamillás tea

Chamomilla vulgaris 15 CH 1-2*5 golyó 17órakkor és lefekvés előtt-ez csak gyulladásra, fogfájásra, fájdalomra jó

Ezeket adhatod alváskor:

Cofea tosta 15CH
napi 1-2*5 golyó
A gyermek nyugtalanul alszik, felriad hirtelen, apróbb zajokra érzékeny. Oka a napközbe átélt túl sok jó élmény.

Borax 15 CH
napi 1-2*5 golyó 17kor és lefekvés előtt
Ideges, nyugtalan labilis gyermek, az álmosága a lefekvést követően elmúlik. Ezért felkell az ágyból. Éjjel hirtelen ébredéskor kapaszkodik az ágyába anyuci ruhájába, fél..

Stramonium 15 CH
Adagolás ua.
A csecsemő és a gyermek fél sötétben és csak lámpafénynél tud aludni, nem akar egyedül lenni.

Homeopátia: 3-5nap után már azért kellene a változást érezned.
3hétig szeded 1 hét szünet tökéletes, de ezekel a szerekkel ártani nem tudsz, így, ha beválik és 2hónapig szedi az ember sem lesz következménye.
Lehet kúra szerüen is: kúra szerűen is (3 nap 3*5 golyó, 2 nap 2*5golyó, és 1 nap 1*5 golyó, aztán szünet)

Szia Leda

Irina
Nagyon édes Ádó. Kitartás nektek is a nemalváshoz.

Sense
Szorítottam.
Hát ez az esés tényleg horrorba illő..de tudod a gyerkőcük valahogy mindig szerencsésen esnek.

Szia Vindolanda én is gondolkoztam a Bendegúz néven :) persze ha fiam lett volna :)

Móni
Nagyon szép, megható ez a videó

Igazán jól esik, ha még nem írtam volna továbbra is, hogy hiányoltok!

Tali: valószínű nem tudunk menni :( anyósomhoz akkor megyünk úgy néz ki, de jövő héten még tisztázom.

Köszönjük a köszöntéseket!

Timi26 Remélem rendeződtek a soraitok azóta :(

Szia Kékvirág!

KTimi
:( mi van itt???

Sense
Ne aggasszon Boton nemjárása Lilla is detto, kapaszkodva már régóta, de máshogy nem. Még úgysem, ha a kezét fogom.
Nem sietős neki eljut mindenhova 4kézláb is.

Nagyon tök jók az összehasonlítós képek :)

Kaq
Hát ez nagyon izgi lesz. :) De azért onnan is írsz nekünk néha napján ugye?

Regi
Nálunk is elég nehézkes a kaja, de én játékkal foglalom le. Műanyag doboz, vagy a bébis üveg teteje és van egy műanyag szétnyitós könyv. És még azzal el van gőzerővel lapátolom a kaját a szájába.

KOLBIKÁM MILLIÓ CSÓK NEKED!!!! :lol:

Móni megy a házvásárlós vudu. Képzeld téged ís hívtalak, de nem te vetted fel a telefont. Lehet nem jó számom van :? Legalábbis remélem nem te voltál :) Mert akkor nagyon nem tőled megszoktott módon viselkedtél :)

Azért ezt nem bírom szó nélkül hagyni :) sok puszi az ELSŐ SZÜLINAPOS TOPIKBABÁNAK igaz még csak holnap. :)

Niki, de jó, hogy te is előkerültél Rania csuda pofi :) és azok a csigák :)

Rólunk:
A múlt hét előtti héten Egerben voltuk szüleimnél. A múlt 7vége sem volt kevésbé unalmasabb :) vezetőképző konferencián voltunk és még esküvőre is mentünk közben :)
Ami a legjobb barátnőm esküvője volt.
Az egri hét jól sikerült pancsoltunk, hintáztunk, sétáltunk-bár azt nem olyan sokat mint itthon, homokoztunk, öcsémmel vitatkoztunk (direkt a többes szám, mert ezeket én is műveltem)
Öcsémet egyszerűen imádta, még valamennyire a nevét is megtanulta-Bá a Bálintból. Amúgy anya, aba, oda, ide, bá van terítéken szókincsileg némi mutogatás, tenyér nyitogatás-csukogatás (az a szeretném) és pá-pázás.
Rendületlenül pakol, én is :) Járás még csak asztal és egyéb tárgyak mentén.
Van járássegítő (az kicsit borulós) meg baby taxi is, de egyelőre nem nagyon mászkál velük. A taxi is tetszik neki, de nem használja igazán. Kicsit toligássza és annyi.
Alvás nem túl jó: 5-6x biztos kelünk cumit visszaadni vagy itatni.
A felső két fog kint van-most már csikorgatja, ha már van neki 4 :? a hideg futkos tőle a hátamon. Jön a felső kettő melletti másik kettő is. Ezúttal nem volt olyan oltári nagy sírás mint a múltkor, csak még vagy 2-3 hete mikor megindult a fog.
Rengeteget sétálunk, játszunk, amikor jó passzban van írtó cuki ám :) annyira igényli, hogy vele foglalkozzak, de azért néha mégis muszáj a dolgom végezni. Ilyenkor igyekszem őt is bevonni (teregetés közben kicsit rámolhat..stb) vagy akkor csinálom ha alszik.
Ja és azt még nem is írtam, hogy megtanult Bálint után visszafelé felmenni a csúszdán (csak a végén tartottam ott a kezem a fenekénél) és aztán fordulás és csúszás :)
Szóval fizikálisan maximálisan képes lenne járni :)
Még valami VALAKINEK HISZTIZIK A GYEREKE? Mert Lilla az elmúlt héten gőzerőre kapcsolt. Ha valami nem úgy jön össze, vagy nem sikerül kitalálni mit akar..csapkod, harapja a saját kezét, meg ami a keze ügyébe akad, de olyan ideges dühösen. Sőt már engem is megharapott :(
és közben persze bőg, de egyértelműen hisztisen. Nem tudom ilyenkor mi a jó taktika....ne vegyek róla tudomást vagy rászóljak...mert ma pl egy fém csőbe harapott bele mérgében én meg azt hittem a foga is ott marad :(
TANÁCSOKAT, ÖTLETEKET várok.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Most csak gyorsan mert kivagyok mint a liba,holnap falunapok lesznek nálunk arra sütöttem főztem,hogy holnap már ne kelljen.

Emese!Sajnos nem tudunk menni,apa szülinapját ünnepeljük(+falunapok)Pedig annyira kivi lettem volna a kis huncutkákra,na meg a pocakos kismamikra :D Ezért nekem rengeteg fotót csináljatok!!!!

Vindolanda,Vriaka!Igen iszonyat hosszú a kiscsaj,csak azt nem tudom kire üt mert se én se apa nem vagyunk égi meszelők.(apa is csak 173 centi magas)

Vrianka!Ez az emelt szintü családi húzós téma,úgy volt jár nekünk is (Bertus veséje miatt) de a doki azt mondta annyira nem rossz neki,hogy megkapjuk...

Rania nagyon édes!!Micsoda hajkölteménye van!!

Beatrice is cukor falat!!!Repül az idő,már egy éves a kis tündér,nagyon boldog első szülinapot kívánok neki!!!! Kép

Zsófikát is Isten éltesse sokáig!! Kép

Timi!A hideg futkos a hátamon!!!!
Remélem nem lesz igaza a rendőröknek és soha többet nem mennek vissza!!!

KépKép
juba

Most csak gyorsan, mert fürdök a takonykórban.

Szemszín: Két barna szemű szülőnek is lehet kék szemszínű gyermeke, ha a nagyszülők között van kék színű. A barna a domináns, de a baba megkaphatja a kisebb százalékban előforduló lappangó kék színt.

Ugyan így, egy kék és egy barna szemszínű szülőnek lehet kék szemű gyermeke (mint nálunk).

Hugom, és párja barna szemű. a kislány kék, mert anyu világos szemét örökölte.

Azt hiszem legkésőbb egy éves korig véglegesedik a szemszín, a szemben található pigmentáció (pl a színben vannak pöttyök) 2 éves korra alakul ki.

Na megyek aludni. Apa már jobban van, Zsozsimozsi is, csak én vagyok most elég gányul.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Csak gyorsan tudok jönni...

Náluk mindketten barna szeműek vagyunk Petra meg kék szemű és szintén az apai nagyapja kék szemű.Meg a nagymamám kék még az egész családban.

Ági

Kép

Kép
agica1126

náluk=nálunk

Kép

Kép
agica1126

Köszönjük a köszöntéseket :D

Zsófi is kék szemű, mi is azok vagyunk Apával :)
Vendég

Jó reggelt :)

Zsófi ma rendes volt, 3/4 7-ig aludtunk :lol:

Mesi: Neked továbbra is jobbulást!

Na most azt hiszem ennyi, mert Zsófi hiányol :roll: Holnap, holnapután meg kettesben leszünk vele itthon, Apa elutazik. Hétfőn meg viszem tanácsadásra, kíváncsi vagyok, hány kg, mert már nagggggyon nehéz cipelni :lol:
Vendég

Lányok! Help plíííz!
Volt valamelyikőtök Babájának körömágygyulladása? Tudjátok lábköröm oldalt piros-puklis...
Mit tettek rá?
Nem találok semmit róla itt a neten...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Jó reggelt, Lányok!
No, a srácok alszanak (Ádi ismét, apa még mindig), gyorsan idehuppantam.

Isten éltessen ma és utólag is sokáig minden hófordulóst és névnapost (mamát és babát is, vagyis: Milénát, Zsófit, Domit, Beatricét, Mónit!

Gremesi, jobbulást Neked, mielőbbit!!!

Viranka: hát, lehet, hogy Mírát nem is érdemes fodrászhoz vinni... mondjuk a miénk is különös család ebből a szempontból. A férjem magának (!) vágja a haját (ügyes, az tény), én nagyon ritkán járok, és általában mindig utálom a hajam (a frizura jó dolog, de ahhoz kb. 2 havonta menni kéne, arra meg nincs időm).

Era: csajszi, itt már nagyon sokan hiányoltunk és aggódtunk is értetek! Szuper, hogy minden rendben van. Mutattam is apának Beatricét, hogy "látod, majdnem akkora már, mint Ádi, a kis husimusi!" :-)

Timi26: el vagyok képedve... mondjuk engem már csak egy rendőrségre bekötött riasztó bírna valamennyire megnyugtatni a rácshegyek mellett... a kb. 15 méterre lévő két családi házat is úgy pakolták ki, hogy senki nem vette észre, egy dzsippel megálltak, a szomszédok meg azt hitték, vendégek vannak... az egyetlen szerencse a hülye kutyás szomszédban, hogy nonstop itthon vannak... szóval aggódom értetek nagyon!

Szemszín: jelentem, Ádó szeme (még) tengerkék, anyjáé-apjáé viszont barna. Nagyszülők közt van kék szemű, zöld szemű, hát majd meglátjuk.

Fleur: strand: Paramami jelentkezem :-) Én még nem merném természetes vízben vinni a fiút, de ezt az előzményeink magyarázzák (fülgyulladás, sok betegség). Majd jövőre.
Hiszti: kitartás! Rögtön a legjobb barátnőmék jutottak az eszembe, ott a kb. egyéves kisfiú kezdett el hisztizni (pedig amúgy holt édes-nyugodt kiskrapek), földre vágta magát. Mit csináltak? A röhögésen kívül semmit. Mindenhol azt olvastam, hogy a hisztit hagyni kell lecsengeni (baromi nehéz kibírni persze), ha fél óráig tart, akkor addig várni, akár meg sem szólalva. Persze arra vigyázni, hogy a gyerek meg ne sebezze magát dühében. Ugyanis ha bármilyen reakciót lát rá, akkor az megerősíti, hogy "oké, ezt kell csinálni, és elérem ezt meg ezt". A BBC-n ment egy csomó gyerekpszichológiai sorozat (pl. Little Angels), imádtam, abban mindig így építették le a negatív viselkedésformákat. Nagyon tetszett, a legvadabb gyerkőcnél is nyom nélkül eltűntek az agresszív magatartásformák.
Szerintem Ádó nagy hisztipalánta lesz, hát majd meg kell emberelni magam. Egyelőre csak nyüszögés megy, ha valami nem tetszik.

Móni: lakásdrukk megy ezerrel Nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Niki: Rania egy édes kis pufók angyalka! Imádom! Meddig maradtok itthon? Hátha egy 2. talit is össze lehetne addig hozni...

Vindolanda: a neten én sem találtam meg a D. Tóth Kriszta-írást (a címe Angyalka olykor "bemos" volt).

Csajok, egy hét múlva babatali! Vágjuk a centiket!

:lol:

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: