A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!

Julcsi: Köszönöm szépen, remélem ilyen fotogotén is marad! :lol:

Verus: Nagyon aggódtunk érted! Örülök, hogy a babával minden rendben! Pihenj sokat és ne idegeskedj, az tényleg nem tesz jót egyikőtöknek sem! Puszi

Zsufi: Várjuk az uh képet! :lol: Jó sok vért levettek tőled, tőlem csak 3-at vettek! :shock:

Eszter: Mi is nemrég költöztünk, én is akkor jelentkeztem át másik házidokihoz, amikor megtudtam, hogy babánk lesz! :lol:

Holnap jön hozzánk a védőnő, bár nem tudom minek akar ilyen hamar kijönni hozzánk! :roll:
zsu83

VERUS: Annyira örülünk, hogy itt vagy újra!!! Nagyon aggódtunk, szuper, hogy jól van a Baba!!! Biztosan pár nap és Te is jobban leszel. Iratkozz fel a listára. :)

Zsufi: Mióta nekem az a szörnyű napom volt, mikor egész nap égett a gyomrom, száműztem a hagymát és minden savanyúságot. Hiányoznak, de nem éri meg a fájdalom. :(

Nálam vasárnap orvos, uh és nyaki redő, utána kezdődik egyéb szakemberek bejárása. Szerintem ez nagyon izgis, mégha kicsit fárasztó is, főleg meló mellett... Ez egy kicsit új élet, legalábbis nekem, akinek az első Csemetéje születik majd. :)

Vigyázzatok nagyon Magatokra és a Babákra!

Julcsi

Kép
julcsi-79

Sziasztok!
Verus, én is örülök, hogy jelentkeztél, és annak főleg, hogy minden rendben van!

Én is szenvedek a rossz szájíz miatt, semmi nem jó rá. Az édeset ki nem állhatom, néha mentolos cukrot eszek, az pár percig jó rá.
Már -3 kg fogyásnál tartok, a háztartási kekszen és a pirítóson kívül nem sok minden marad meg bennem.
Ha valamit jóízüen eszem meg, az tuti egy óra múlva kijön :(

Lányok, le a kalappal előttetek, akik már a harmadik, negyedik babát várjátok. Én nem biztos, hogy képes lennék ezt négyszer végigcsinálni. Vagy 10 évvel hamarabb kellett volna kezdenem :lol: Lehet, hogy a korom miatt viselem türelmetlenebbül és nehezebben ezeket a rosszulléteket. :(

Tegnap voltam védőnőnél, én is azt a csufi kis fehér könyvet kaptam. Jövő hét doki, utána 30.-án vérvétel, 1.-én körzeti doki.... aztán a köv hét nekem is nyaki redő... Azt még nem tudom, hol csinálják, majd jövő héten kifaggatom a dokimat.

Kitartás mindenkinek :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus: Én is egy ronda fehér könyvet kaptam! :? Akarok majd rátenni valami babás borítót! :D
Én eddig csak 1 kilót fogytam, pedig nem sokat eszek! :roll:
Viszont az édes ízekre teljesen rákkattantam, pedig nem voltam soha édesszájú! :)
zsu83

Verus, nagyon örülök, hogy minden ok!
Császár- és érzéstelenítés téma: én eleve terveztem kérni az epidurált, meg is kaptam, bár nekem nem sokat segített: picit rövidebbek lettek tőle a fájások, de enyhébbek nem. Én nem is tágultam+ Fruzsi feje sem illeszkedett be, úgyhogy engem is császároztak. Akkor kiderült, nem tudtam volna megszülni,mert 2x a nyakán volt a zsinór és teljesen visszafogta őt. Én örültem, hogy minden gond nélkül megszületett. Őszintén szólva, én nem nagyon értem azokat, akik lelki problémát csinálnak abból, hogy ha esetleg császárral születik a babájuk. Nem a gyereknek kéne inkább örülni??? Miért jó az önmarcangolás? Jó, hogy most szültem és nem 100 évvel ezelőtt, mert akkor most egyikünk sem élne. Nem ez a legfontosabb??? Egyébként nekem a szülés utáni 12 óra volt gáz, de utána szigorúan fel kell kelni és mozogni, mert később még nehezebb. Én másnap már ugyanúgy jártam-keltem a folyosón, mint a normál szülés utáni kismamák.
Mindenkinek rosszullétmentes szép napot!

Kép
Kép
abencze

Verus: ORULOK NEKED, PIHENJ, AMENNYIT CSAK A LURKOK ENGEDNEK!!!

Abencze: Akkor Neked epidurallal ment a csaszar? Mennyi ido mulva mult el a hatasa? Volt vmennyi ido, amig nem kelhettel fel utana?
Hja, nekem olyan sz@r lett a verkepem, hogy szinte transzfuzion gondolkkodtak, de megusztam par venas vasinjekcioval. Igy en pl. legerosebb vasakaratom ellenre sem tudtam ajulas nelkul felkelni 24 oran at.

Kép
Kép
-macsek-

Nekem is megvolt már a "csapolás", nem is mertem odanézni, mennyi vért vettek le :oops: . Az Ekg is megvolt, a kiskönyv is megvan, a kombinált teszt vérvétele jövő csütörtökön. Tényleg, meg tudná valaki mondani, hogy ez éhgyomri-e :?: Elfelejtettem rákérdezni :oops:
Szóval én nagyon összekaptam magam, mert szeretnék pár hétre eltünni a városból egy vidéki nyaralásra. Ez a sok vizsgálat szinte ellehetetlenít :roll:

Kép
kangu

Én is megyek integrált tesztre, dokim ajánlotta!
Én se tudom éhgyomira kell e menni!? :?:
Mondjuk 10.15-kor lesz a vérvétel,addig tuti nem bírom ki kaja nélkül! :roll: Én csak 29-én megyek, előbb nem volt időpont! :?
De még benne leszek az időbe! :)
zsu83

Sziasztok!
Verus nagyon örülök hogy megvagy!!!! :D

Szülés: nekem minden totál mesterséges volt, a 41. hét első napján befektettek megfigyelésre. Már kétszer fél napot töltöttem a vajúdó társaim között a szülőszobán mikor végül harmadszorra is leküldtek és megkaphattam az oxitocint. Másfél óráig bszolút semmit nem éreztem, aztán vagy 2-3 óráig annyit mint egy közepes erősségű menzesz, és utána a végső 10. óráig hát, szar volt. Kaptam gázt, ami arra volt jó hogy kiüssem magam, használhatatlan lettem, a fejem mindig lebukott és keresztbe állt a szemem, ami így utólag egész vicces :) viszont a fájdalmat ugyanúgy éreztem, csak sziszegni sem volt erőm. Aztán mikor nézte a doki hogy mostmár lassan idő van, és kérdezte hogy érzek-e tolót mondtam hogy semmi...nem jöttek. Aztán az is kiderült, hogy nem is fog kiférni a csontjaim miatt mert nem jól fordult szegénykém, és akkor összehívta a többi dokit és megállapították hogy császár. Ennek én abban a pillanatban annyira örültem, tudtam hogy percek múlva vége a szenvedésnek. Viszont utána tényleg nagyon rossz volt, 36 órát voltam külön a gyerekemtől és a 3. napon kapott enni...addig kicsi teát csempészett neki a csecsemős és ennyi. Nekem sajnos nagyon rossz élmény volt az első szülésem, és én is rettegek a következőtől, de a tapasztalatom alapján követelni fogom 1. az epit 2. hogy igenis adják oda a gyereket legalább etetni.
Bocs ha rémisztő voltam, nem az volt a cél, hanem a tapasztalatcsere.
Mindenképp hozzá kell tennem, hogy ezeka mazsolák minden fájdalmat megérnek! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

A lelki gondom nekem az volt a császárral, hogy a fájdalom után nem volt az a pont amikor megkönnyebbültem, mert utána ugyanúgy volt fájdalmam a vágás miatt sokáig, és még az is, hogy külön voltam a gyerektől, nem tudom felvette-e valaki ha sírt, és biztos keresett engem, stb.
Viszont ha nincs a császár akkor sokkal nagyobb bajba kerültünk volna mindketten, úgyhogy hálás vagyok a császárért. Így igaz hogy rossz volt az élmény, de van egy makk egészséges imádnivaló rosszcsontom, és maximálisan megérte a kínt :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zétibébi, megkérdezhetem, hol szültél? Ez nagyon gáz, hogy külön voltatok a babával egymástól! Nem is hallottam még ilyet!
Nekem pár órára vitték el Fruzsit, amíg infúzió, katéter, stb. lógott belőlem, de este már a nővér felparancsolt mosdani és másnap végig velem volt. Én egyébként személy szerint nem bánom, hogy adtak neki éjjel tápszert, mert 3 nap múlva lövellt be a tejem, addig meg szegény éhezett...tudom, hogy tartalékkal születnek, stb, de amikor este 10kor elkezdett keservesen sírni, mert ugye egész nap semmi kaja csak egy kis tea, akkor én sajnáltam őt...Szerencsére nem volt cumizvar, ilyesmi, 6 hónapos koráig kb. 3 alkalommal kapott tápszert, amikor nem volt velem.
Macsek: az epidurál kb. olyan 5-6 óra után ment ki, ha jól saccolom, és kb. 10 órát nem kelhettem fel. Utána viszont fel KELL kelni, nem elhagyni magunkat! : )

Kép
Kép
abencze

Erről a hozzátáplálásról vitáztam nemrég egy másik topicban. Volt olyan, aki maximálisan ellenezte, hogy bármit is adjanak a kicsinek.
Az első napokban nekem alaig volt tejem, csóri gyerek szopizás után még üvöltött az éhségtől, mint akit nyúztak. Bevittem a csecsemősökhöz, adtak még neki tápszert, és jóllakottan elaludt.
Szerintem is egy kínzás, ha nem adnak semmit neki, csórikám kijön a jó meleg biztonságos pocakból, és marja az éhség ha nincs elég tejcsi, most miért kellene őt kínozni, hogy nem kap semmit ha éhes?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Hali!

Zetibebi! Nagyon hasonlok az elmenyeink. En is ugy indultam, hogy siman szulok, de nem jott le Lulu buksija, hiaba tagultam rendesen, es vartunk. Aztan a dokim csaszar mellett dontott, es en is ugy orultem, hogy most mar vege lesz! (Akkor mar 1,5 oraja 1 perceseim voltak.) Ja, lanyok, ha jot akartok, kejgazt nem kertek, sz@rt sem ert nekem sem, csak eppen ajulaskozeli allapotba hozott, mire azt mondtak, ez normalis. Na fasza, mondom, akkor ebbol tobb nem kell :evil:
A legrosszabb tenyleg az a hianyerzet volt, hogy a sok-sok szenvedes utan nem kaptam meg a hasamra a babat, es a latvanya nem feledtette velem a sok kinlodast. Nalam ez az altatas miatt kesett ugye sokat.

Tapszer: Itt a Szegedi Klinikan az elso 24 oraban csak vizet kapnak, aztan jon a tapszer. Es igenis kell szegenyemnek vmi, ha egyszer anyuci tejcsije meg mondjuk nem lovellt be - lasd csaszaros mamik. Egyre kell figyelni, a tapszert ne cumisuvegbol kapja a baba, hanem poharbol. Akkor nem szokik le rogton az elso napokban a cicirol. Szoval Andus, egyetertunk.

Kép
Kép
-macsek-

Egyetértek én is a tápszert illetően, rám annyira erőltették a "csak anyatejes" táplálást, nem csak a kórházban de a védőnő és az orvos is...én meg ugye első gyerek, gondoltam szót fogadok a szakértőknek. Hiba volt, mert kevés volt a tej, mindig éhi maradt. Sohasem felejtem el mikor 2,5 hónaposan megkapta élete első tápszerét, a szemei kipattantak, csak pislogott és úúúgy nyelt... és még azt mondták a szakemberek amíg csak tejjel küszködtünk, hogy hagyjak több időt két evés között, akkor jobban fog enni...ááá...szegénykém evett volna ha van mit, még arra kértek hogy éheztessem. Egyébként 8 hónapig kapott naponta többször is anyatejet, és csak mellé tápszert ha kellett.
Na úgyhogy ha kistesó akár egy kicsit is gyanús hogy éhes nem fogok habozni. Zétinek így utólag napi két adag tápszer elég lett volna pluszban hogy ne legyen éhes.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nekem az első 2-3 hétben nagyon kevés tejem volt. Mindig az volt a menet, hogy cicizett mindkettőből, és utána még megkínáltam tápszerrel, ha látszott, hogy kevés. De én simán, cumisüvegből adtam neki , nem volt probléma. Aztán egyre kevesebb tápszert kért utána, végül már nem kellett hozzátáplálni.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Kangu, Zsu!

Az intergált teszt biztosan nem éhgyomri, én délután 3-ra kaptam időpontot :) .

Én úgy tudom, a sima epidurál után azonnal fel lehet kelni (nekem egyáltalán nem kellett feküdnöm), a spinális után van a hosszabb fekvés.

Anno a MÁV-ban nem adtak semmi hozzátáplálást a babáknak, aminek én nagyon örültem. Persze megértem azt is, akinek nincs elég teje, és örül, ha nem éhezik a gyerek, de sok kórházban már az 1-2. napon adnak tápszert, amikor még teljesen természetes, hogy nincs tejbelövellés. Nem tudja véletlenül valaki, hogy most milyen a hozzáállás az ÁEK-ban?

Kép
mist

Sziasztok!

Nagyon tetszett a védőnőnek minden! A lakással volt elfoglalva, hogy milyen szép! Adott egy-két tanácsot, kikérdezett hogy vagyok, aztán már ment is! :D
Mondtam neki, hogy jövőhéten lemegyünk a Balcsira, azt mondta, nyugodtan bemehetek fürcsizni, csak ne legyen túl hideg a víz! :lol:
zsu83

Mist: Köszi, hogy mondtad! Akkor fogok reggelizni! Ki se bírnám 10.15-ig éhen! :)
zsu83

Mist!

Már nem olyan az ÁEK, mint amikor Máv volt. :cry: Az ÁEK-s topikban olvasgattam a lányok szülésbeszámolóit. Írták, hogy van cukros víz, tápszer. De szerintem, ha elég erélyes az ember elkerülheti. Meg bevezették, hogy első éjszaka elviszik a babát. Gondolom, ha szólok, hogy nem szeretném akkor nem viszik el. Nem szeretném, ha rögtön cumit tennének a szájába. Aztán meg csak néz az ember, hogy miért nem szopik rendesen.
Van egy tájékoztatóm. A fennt említett topikból küldte egy csajszi. Elküldjem?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok,

Zsu nehogy éhezz 10-ig reggel, az éhgyomor gyakorlatilag csak a vércukorhoz kell.

Ma jól jártam: reggel terveztem bemenni laborba vérvételre, meg utána EKG-ra. Tudom, butaság, de én nagyon félek a vérvételtől, mindig elájulok, meg rosszul vagyok tőle (valószínűeg azért, mert kisebb koromban volt, hogy ötször szúrtak, mire véna lett belőle...). Úgyhogy valószínűleg a félelem miatt volt, hogy már reggel ötkor olyan gyomorgörccsel ébredtem, hogy azt hittem, ottmaradok. Irány a WC, kisróka megvolt, aztán megpróbáltam visszafeküdni aludni, de a görcs miatt nem ment. Aztán elkezdtem a szokásos reggeli készülődést, további rókákkal tarkítva - végül emiatt a kínlódás miatt lekéstem azt a buszt, ami még időben bevitt volna a rendelőintézetbe, kb egy perccel utána érkeztem a megállóba :? így a következővel mire odaértem, persze már nem fogadtak a laborban, az EKG-ra meg több mint egy órát kellett várjak. Még szerencse, hogy volt nálam szőlőcukor, így legalább az ájulást megúsztam, meg tudtam venni egy teát is, de ha belegondolok, hogy holnap meg kell emberelni magam, és ismét megpróbálni éhgyomorral elküzdeni a rendelőig, lehetőleg időben :roll: jajjjj

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Zsu: én hétfőn megyek a védőnőhöz, de már ma kiakasztott. Felhívtam, hogy mikor van rendelés, erre az volt az első kérdése: megtartja a babát? Úgy ledöbbentem, hogy alig tudtam utána megszólalni. Szóval elég jó náluk a hozzáállás ... Na kíváncsi vagyok hétfőn mi lesz ...

Az a baj, hogy én mindig elfelejtek 1-2 dolgot, amit a dokitól meg akarok kérdezni, pl. hogy a vérvételre éhgyomorral kell-e menni, meg ilyeneket. Így aztán éhgyomorral mentem, még jó, hogy a labor mellett volt pont a büfé, így aztán oda rögtön be is tértem csapolás után :lol:

Szép napot mindenkinek, ma itt elég meleg van, de holnapra már hűvösebbet ígérnek. Na azt nem is bánom, nem bírom a meleget mostanság.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Eszter! Én is rosszul vagyok a vérvételtől. Én mindig azzal kezdem, hogy szeretnék feküdni. Egyszer mikor ülve vették a vért kezdett elhomályosulni minden és a hangok is messziről jöttek. Na azóta fekszem. Úgy nincs semmi bajom. Ettől függetlenül UTÁLOM! :x

Ma visszakaptam a terhescuccaimat. Felpróbáltam a két nacimat! Az egyik olyan ami együtt nő a pocakkal. Na ez hatalmas rám! Nem tudom mikor volt jó! :roll: De ennyire nem volt bő. Azt néztem hogy hiába nő a pocakom a combomnál és a fenekemnél lóg. A másik sima gatya nem pocaktoldásos. Az elég kényelmes, de tudom, hogy nagy pocakkal egyátalán nem. Meg most meleg is! Ja és ebből már bevettem 1,5-1,5 centit. És így is lötyög. Sajnos vehetek új nacikat. :x Nem akartam!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Én kezdem szégyellni magam, nekem még kiskönyvem sincs, nemhogy laborvizsgálatok...

Jövő héten megyek dokihoz, akkor kapok papírt a terhességről, a védőnővel egész véletlenül már beszéltem, de ő szabadságon lesz, úgyhogy majd a 14. hét környékén lesz kiskönyvem.

Mindegy, az integrált tesztet jövő héten megcsinálják, ott lesz tarkóredő-méréses UH is, a többi már kevésbé érdekel.

Dina!

Küldtem PÜ-t.

Kép
mist

Eszter! Neked mikor volt az uccsó mensid első napja? Már bocsi a kérdésért! De az a bajom, hogy mindenki mást mond nekem a szülés várható idejével kapcsolatban. A doki még semmit nem mondott. Illetve, hogy méret szerint akkora amekkorának én mondom magam. De a védőnő meg febr. 5-öt mondott. Na azé érdelek, mert egyidősek vagyunk a vonalzó szerint.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Eszter: Tényleg durva lett volna 10-ig kibírni kaja nélkül!
Jaj ez a vérvétel, nálam ugyanaz a helyzet, soha nem találnak vénát, és ezt hangosan közlik velem, nincs vénája-nincs vénája, én meg kezdek ájulni! Szörnyű! :roll:
Drukkolok, hogy holnap sikerüljön a labor! Tudom hogy nem könnyű! :?

Zsufi: Ez durva! Komolyan mondom amiket mostanába hallok a védőnőkről, olyan mintha az abortusz mellett lennének, és nem a babák védelmére! :twisted:
Én összetehetem a kezem, hogy kifogtam egy normális védőnőt! :)
Majd írd meg mi volt, ha túlleszel rajta!

Mist: Nekem is egy helyen csinálják az integrált tesztet és a nyakirendő uh-t, mert a dokim pont szabin lesz! :? Én 29-én megyek!

Dina: Én egy nappal vagyok előtted, nekem február 4.-ét mondtak!
zsu83

mist!Ne aggódj nekem sincs kiskönyvem és labor eredményem sem.
talán 2-3hét múlva lesz.
A doki ad majd papirt amivel lehet mennei a védőbanyához.Az jó is mert akkorra lesznek meg a leletek is és tud mit írni bele....

Azon meg ne akadjatok ki ,hogy megkérdezik ,hogy marad-e a baba.
Sajnos nekik ezt is megkell kérdezni.A dokim rendeseben tette fel ezt a kérdést de ugyanazt jelenti:Akkor most jó hírt mondtam?Örülhetünk?
A lényeg ugyanaz sajnos.Mi könnyekközött mondtuk ,hogy igen Ő itt van alegjóbb helyen!

A Szülés várható idejét úgy is kilehet számolni ,hogy a mesid napjához hozzákell adni 5napot és a hónapjából el kell venni 3hónapot!

Kép
zümis

Mist! Nem ét ide! :roll:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Feltettem a tájékoztatót az oldalunkra.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Én úgy tudtam, hogy +7 nap és - 3 hónap. De ha 5 akkor van méegy időpontom! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Mist! Lehet, hogy mi találkozunk a kórházban majd? :roll: :)

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Dina!

Megnéztem, tényleg, nem ment el, sőt törlődött az üzenet :x .

Mindenesetre köszi, a tájékoztatót szerettem volna elkérni.

Azt hiszem, nem nekem szólt a kérdés, hanem a mésik Eszternek, de magamra veszem :D . Nekem máj. 2-án volt az utolsó menstruációm, az internetes kalkulátorok szerint febr. 6. a kiírt időpont (a vonalzót is csak így tudtam pontosra csinálni), a doki 9-et mondott. Zümis számításával viszont 7-e :lol: . Szóval erről ennyit.

Zsu!

Hol csináltatod az integráltat?

Zümis!

Köszi, aggódni, én sem fogok, a babával kapcsolatos vizsgálatok meglesznek, a vasam meg ráér...

Kép
mist

Dina!

Jó esély van rá, csak ügyesen kell összehangolni a babákat... :lol:

Kép
mist

Sziasztok.
Az időponton én is agyaltam. Nekem a netes kalkulátorok szerint febr. 22 jött ki szülésnek.
Viszont a védőnő febr 24.-et mondott. Megnéztem mindenféle hivatalos könyvben, és úgy számolják hivatalosan, hogy a mensi időpontja + 7 nap, és +9 hónap ( vagy -3 hónap)
Szóval a febr 24 jön ki így nálam.
De az sem mindegy ám, hogy hány napos ciklusa szokott lenni az embernek, 28 napnál ez így számolandó, ha 30 napos, akkor +2 napot hozzá kell adni a szülés időpontjához.

A vérvételhez is van hozzáfűznivalóm :D
Én régen szintén az ájulás határáig stresszeltem magam miatt, oda sem mertem nézni, totál kivoltam.
Aztán a tehességem alatt nekem havonta kellett mennem, sőt, lehet hogy voltam a 9 hónap alatt úgy 12* is, szóval én úgy megszoktam, hogy most már úgy tartom oda a kezem, mintha semmi sem történne. Még oda is nézek :D
Az volt nagyon rossz, hogy szülés előtt tesznek be kanült, meg vesznek vért (legalább is nálam így volt) és már előre szóltak a lányok, hogy most a vén banya van ügyeletben, aki mindig kézfejbe teszi. Na én felkészültem, ezért erősködtem, hogy márpedig nekem vénából vegyem, toltam az orra elé a karomat, de csak kibulizta a vén rafinált, hogy az neki nem jó, meg nem látja, meg nem találja, hogy kézfejbe rakta. Na, az piszkosul fájt, és utána is akkora lila pukli meg véraláfutás volt a kézfejemen, hogy nagyon sokára múllt el. :twisted:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Mist! Tényleg nem neked szólt, de akkor nem láttam a te hsz-t és nem tudtam, hogy te is egy idős vagy velem! SŐT! Teis 31...neked is a harmadik...hmmm micsoda véletlenek. :lol: Nekem is május 2. volt! Na tessék mégegy! :lol: :shock:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Mist: A Bolgárkerék utcában, Zuglóban! Magzati Diagnosztikai Központ

Andus: Akkor jól elbánt veled az a banya! :?
zsu83

Lányok! Lenne egy felvetésem. Lehet, hogy hülyeség... Ki van fenn az iwiw-en? AKár be is jelölhetnénk egymást... csak egy kósza ötlet. Bár ha valaki csak az olyan ismiket szereti akiket konkrétan tényleg ismer akkor vessük el. Csak gondoltam. :roll:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Dina, nekem is május 2. :)

KépKép

KépKép
stelly

ja és a dokim nem mondott kifejezetten időpontot, de a 7 hetes UH-n volt két dátum: egy febr.6 meg egy febr.7 - gondolom, az egyik az utsó m első napból, a másik meg a babi méretéből számolt várható időpont

szerintem :)

KépKép

KépKép
stelly

Na lányok akkor ez izgi lesz! Kinek mikor! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

éééééééééééééééé
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsu83 2010.10.04 15:55-kor.
zsu83

Dina: Én nem vagyok fent iwiw-en, remélem azért innen sem tűntök majd el. :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2012.01.05 11:15-kor.

KépKép

KépKép
stelly

:lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Én nem írom ki a nevem! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Hú, én az első gyereknél voltam nagyon rosszul a vérvételeknél. Képzeljétek, amikor a cukros lötyit kellett meginni a cukorterheléshez! Leküzdöttem a löttyöt, hősiesen benttartottam a kért ideig. Bementem vérvételre, ott megszúrtak, majd közölték "jé, eldurrant a véna!". Na több sem kellett, oda lett az öszpontosítás ami a benttartásra irányult, és ott ültő helyemben kidobtam a taccsot. :oops: :oops: Alig volt kínos....
Azóta nem csak a szemem, a fülem is becsukom a vérvételnél :D

Na, holnap dél körül mehetek tarkóredő mérésre. A tesztre (nekem kombinált teszt) én is a Bolgárkerék utcába megyek jövő hét csütörtökön (persze, csak ha javasolja az orvos. Ha nem., akkor lemondom :wink: )

Kép
kangu

Zsufi ne aggódj, azért itt jobban meg lehet beszélni a dolgokat, mint az iwiwen - legalábbis nálam az üzenőfalat volt osztálytársaim teleszórják olyanokkal, hogy na mikor megyünk már bulizni, meg na puszi drága, megyek aludni - egész nap beszámolnak, hogy épp ki mit csinál

KépKép

KépKép
stelly

Dina!

Egy dolog nem stimmel: nekem csak a 2. baba lesz. :) De jó lenne találkozni a szülőszobán. :lol:

Zsu!

Én is oda megyek, pont egy héttel előtted. Mondták, hogy csak keddenként csinálják ezt a vizsgálatot.

Kangu!

Ez miért a kombinált? Bocs, de nem értem, azt eleve később kell csinálni, nem? :shock:

Kép
mist

Dina, Eszter! Visszajelöltelek titeket!

Mist: Az jó! :lol: Akkor majd kérek beszámolót, hogy milyen hely! :lol: :wink: Neked is ott csinálják a nyaki redő uh-t is?
zsu83

Zsu!

Igen, én úgy gondoltam, nem árt, ha ők is megnézik. Majd jövök a beszámolóval!

Kép
mist

Hu a verveteltol en is rosszul voltam regebben, de muszaj volt hozzaszokni, mert a kivizsgalasok alatt annyiszor vettek. Meg most is a 6. het ota mar negyszer. :shock: Az a het volt a legjobb, hetfon a korazban vettek vert, kedden meg a vedono csapolt meg. Most kettospont van a karomon. :evil:

Nekem majus 4. volt az utolso mensi es febr. 8 az EDD. Az en szamolasom es az uh-k szerint is. :D Sajnos annak nem nagy a valoszinusege, hogy barkivel is osszefutnek a szuloszoban...

En is fent vagyok az iwiw-n, igaz nagyon sokat nem hasznalom. Engem konnyu megtalalni, nem sokan vannak fent Goodwin vezeteknevvel.. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: