Sziasztok!
A babák nagyon szépek. Mind gyönyörű, nem emelek ki senkit.
IBM: Remélem jobban vagytok már. Sebed? Sajnálom, hogy ti is sírósak vagytok...
Lehet nekünk is ki kellene próbálni azt a GW-t. Tényleg! Állítólag az Infacol csak akkor hatásos, ha rendszeresen adja neki az ember, minden etetésnél. Ez igaz? Én csak este adtam Bencének, mert akkor eszméletlenül sírós (nap közben is, de akkor még elviselhető)...
Kriszta: szerintem kötelező a havi 1 vizsgálat és a védőnőnek is mennie kellene hetente. Ha a doki nem akar fogadni tanácsadáson benneteket, akkor fel kell hívni és menjen ki. Nehogy már a beteg gyerekek közé vidd be a pisi babádat

Ha a dokker erre nem hajlandó, akkor inkább keress egy másikat... Ki fogja megnézni, hogy rendesen fejlődik-e a pici, ha sem a doki, sem a védőnő nem látja??? Ne hagyd magad!
Blue: Irigyellek a mosoly miatt. Bence még "csak" önkéntelen mosolyra képes, amikor alszik és nyitva van a szája
Wvikka: Szép szüléstöri. Tényleg megszenvedtetek ti is a piciért, de megérte
Köményes teával óvatosan! Van olyan baba, akire pont az ellenkező hatással van...
Pénz:
Mi a szülés utáni héten már bevittük személyesen a papírokat. Ugyan én már a szülés előtt igényeltem a TGYÁSt, de az első (máj 15-31) adag pénzt június 23 körül kaptam meg. A júniusi pedig most jött a héten. Elszámolták az egész júniust. CSP-re pedig 6-8 hetet mondtak, szóval arra még várhatunk 3-5 hetet. Az anyaságit 2 héttel a papírok beadása után utalták... Szóval jelenleg a CSP-vel adósak még...
Adókártyát intézett már valaki a picijének? Mi szeretnénk utalni majd Bencének minden hónapban pénzt a Start számlájára és ahhoz ugye kell... Szóval érdekelne, hogy milyen papírok kellenek az adószám kikéréséhez.
Hordozókendő: Kaptam egyet, sajnos ez nem a rugalmas anyagból van... Egyszer beleültettem Bencét, de nyűgős volt éppen, így nem díjazta. Akkor kell állítólag kipróbálni/hozzászoktatni, amikor nyugis éppen a pici. Nálunk reggel van ilyen időszak, csak akkor meg én vagyok kómás
Jujj, hasmarsom van...

A fene, remélem nem szedtem össze valamit...
Pussz