Ronix,
a tápszer miatt tényleg ne aggódj, én kifejezetten örültem, amikor végre rájöttem, miért bömböl a gyerekem szoptatás után is! Nekünk nem volt itthon táp, annyira nem gondoltam rá...
És boldog voltam, hogy végre megnyugodott Szonja, mosolyogva aludt el, nem érdekelt, hogy az nem csak anyatej.
Örültem, hogy vannak olyan okos emberek, akik kitalálták, hogy mit lehet adni egy ilyen csöppségnek, mert ha rajtam múlna, sajnos nem kapna elég ennivalót a gyerekem
és ez sokkal borzasztóbb dolog, egy éhező baba
És én két hétig éheztettem szegényt
mert egy liba anya voltam!
A gyerekorvos mondta, hogy adjak neki tápszert, mert úgy tűnik, éhes
én azt hittem, a torka fáj, azért hívtam ki a dokit
(már berekedt addigra a sok sírástól)
remélem, meggyőztelek
Andi,
a melegkiütést szerintem legjobb, ha szellőzteted, vagy asszem hintőport is szoktak rá javasolni.
Bár én semmilyen kiütést nem hintőporoztam, maradtam a szellőztetésnél, úgy altattam, hogy a kis feje hátracsuklott a vállamon, mert persze a nyaka lett melegkiütéses Szonjának! De pár nap alatt el is múlt utána.
Ami nálunk ronda, ápolatlan jellegű kiütés volt, az a tejkiütés (már írtam korábban), és azzal sem kellett semmit csinálni. Akkor állt át az emésztése valami másik fázisba, másképp kezdte hasznosítani a tejecskét. Magától elmúlt, de tényleg olyan volt, mint egy kis kamasz