A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kép na, itt vagyok a keresztányommal és a sogorommal

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: Neked ez a tündéri Vivi lány a keresztlányod? Apával az esküvőn teljesen beleszerelmesedtünk Vivibe :lol:
Vendég

Tőlünk hazamentek Zsófi unokatesói, hát nem bánom :lol: Elég volt a három fiú, húúúú, volt ám itt kupi :shock: Szegény Zsófinak is elég volt, ma még anyósoméknál is járt, ott is volt sok ember, azt hiszem, készen van :roll:
Vendég

'reggelt :D !

Most csak pár képek rakok, később jövök bővebben :oops: , szuper volt a strandon :D !

Kép Ez jó!!
Kép :D
Kép Repesek :lol: !
Kép Egyenlőre jogsi nélkül :wink: ...
KépLesz egyenjárgányunk is :wink: :lol: ??
dettyk

Jó reggelt :)

detty: ez az alsó valami járgány tök jó :lol: Panka meg nagyon helyes! Neki hány foga van? Csak mert olyan szépen áll neki az első kettő, Zsófinak meg olyan messze van egymástól :roll:

Ma 6:42-kor keltünk, éljeeeeen :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Taz Lillának és Péterkének boldog hófordulót!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Rólunk:
Szeli tulajdonképpen gyönyörűen eszik, csak elhagytuk a tápszert és a pépes bébiétel. Úgy döntött, hogy ő már nagylány, és ilyeneket nem eszik! :D
A tejpépbe szoktam egy kis tápszert csempészni egyrészt a vitaminok miatt, másrészt, hogy az is elfogyjon, ha már megvettünk 3 félét... :? Úgyhogy reggeli és vacsora tejpép, tízórai gyümölcs, uzsonna joghurt gyümölccsel, ebéd meg darabos felnőtt kaja (amit már ehet). Tegnap Anyunál volt szokás szerint, megevett 3 sárgarépát és egy karalábét meg egy kis csirkehusit (ezeket húslevesből). :)

Így azért megnyugodtam, mert azt hittem, hogy egyáltalán nem fog enni, csak gyümit meg kekszet... Na, az gáz lett volna!!!

Egyik felső fogacska már áttört teljesen, a másik még várat magára, de annak is csak pár nap kell.

Szombaton jót strandoltunk. Gárdonyban találtunk egy nagyon barátságos strandot, tele árnyékkal! :) Szeli bevittük a vízbe, elég hideg volt, de nagyon lassan mentünk egyre beljebb, így Szeli jól viselte! :) A pléden is jól érezte magát. Eleinte nem akart a fűre mászni, meg meztelenül szúrta a seggét :lol:, de aztán látott egy dobozos kólát a szomszéd napozóknál, és nekieredt, alig bírtuk visszatartani! :lol:

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, lányok!

Isten éltesse utólag Botót!

Köszönjük a kedves szavakat, nagyon örültünk neki!

Valahol itt hagytam el a dolgot múlt héten:
Viranka: tényleg halálosak az igazolványképek, Míra és Bálint mint két tojás. "Értelmesen" amúgy nem csak a babák bírnak nézni, nekem az összes igazolványképem vagy a rendőrségi fotókra emlékeztet (amikor kis táblát tart az ember az arca alá), vagy még azt a színvonalat sem üti meg.
Ádi a képeken: imádja a fényképezőgépet, szerintem direkt pózol is hozzá, de minimum vigyorog.
Fotók: még mindig isteniek :-) hú, az egyik képen azt hittem, három gyerek van ;-) tetszik, ahogy Míra is mászik :-))
Tök jó lehetett a visegrádi buli, legközelebb mi sem hagyjuk ki.

Dettyk: Panka királylány gyönyörű, és ha jól látom, egészen kivilágosodott a haja! De a punkséró maradt! ;-)

Gremese: Éljen, éljen, csodásak a Gergő-méretek!
Hát, nem semmi éjszakáid vannak...

Maggie: drága vagy, de ne sajnálj, azért nem halok bele a munkába, sajna nem tudok minden este ilyenekkel foglalkozni (pedig kéne, hogy jussak valamire). Van, hogy egy ügyes húzással inkább apával pihenünk, és sokszor szimplán elalszunk az első öt percben, amikor végre néznénk valami filmet. :-)
Nálatok vannak azért jobb éjszakák? Sokat gondolok Rád, nagyon nehéz lehet, mert reggel mindig fel kell kelni...

Vindolanda: Rugó nagyon édes! A neved tényleg nagyon szép, Balassi tuti verset írna hozzád! :-)

Móni: szépségesek voltatok a videón!
Drukkolok a fogyihoz, asszem, nekem is lassan el kellene kezdenem. Vagy a torna, de valamit muszáj lenne.
Mizújs lakásfronton?

Sense: örülök, hogy jól vagytok! Óvatos dokid van, az integrált tesztet én csak Down-gyanú esetén csináltatnám meg vagy ha már elmúltam 35.

Bongyi: szomorú vagyok, hogy nem látlak titeket a talin, de a következőn mindenképpen találkozunk!

Panndi: édes a Zsófikád nagyon! :-)

Regi: Szeli milyen tünemény, ahogy áll!

Folytköv.

Kép
Kép
irina

Isten éltesse Lillust és Petikét!

Miléna: drukkolok, hogy összejöjjön egy álomállás a férjednek!

Móni: isteniek a fotók! És milyen csinosak voltatok Cicussal!

Dettyk, Regi: szuper strandfotók!

Helyzet nálunk: hát én már nagyon várom, hogy történjen valami megindulás, mert eléggé szenvedünk, Ádi is, én is. Ő unja magát hason és háton (forogva is). Egyedül az a tudat nyugtat meg hogy gyógytornára járunk, de egyébként kiborít, hogy itt tartunk. Nem azért, mert ez verseny, de nehéz nézni, hogy már minden baba előrébb tart. Biztos eljön a mi időnk is, de amíg ennyire nyűgösek a napok és a legtöbb éjszaka is, elég kevés dolog marad, amiből erőt lehet meríteni.
Evés: mivel a darabos egyáltalán nem favorit a két kibújt fogacskával (hiába mondják, hogy a babák az ínyükkel is tudnak rágni, ha egyszer Ádi nem hajlandó azzal rágni), így maradnak a pépek. De szívesen adnék már neki zöldség- és gyümölcsdarabokat, de csak öklendezés a válasz. Pontosan ugyanitt tartottunk 4 hónappal ezelőtt is :shock: [/b]

Kép
Kép
irina

Ja! Azt nem írtam az előbb, hogy Szeli a sárgarépát egészben ette, elrágcsálta! :)

Képek szuperek! Ádó az etetőszékben, milyen boldog, Míra és Bálint útlevélképei, Péterke a dömperben, Panka a fűben, Panndi Zsófija helyes kis szőkeség!

Sense! Jajjjj! Nem csodálom, hogy megijedtél. A mi etetőszékünk olyan, hogy középen van egy leesésgátló, de ha nincs fent a tálca, Szeli simán ki tudna belőle forogni... :shock:

Léda! Brrrr! De hideg van felétek... :(

Heni! Aztán már a húsos bébiételt se ette, szóval nem az volt a baja... :)
De hogy ilyenkor mennyire sz.r, hogy az ember csak kísérletezik idegesen, hogy most mi a baja a gyereknek. Miért nem eszik, mit szeretne enni... stb. :roll:
Biztos van valami a Kecskemétiben, ami ízlik Péterkének.

Mesi! A „Zsófi jár” videót nem tudom megnyitni... :cry: A szokásos hibaüzenet.

Tej: Nekem ez tök új, hogy 2 éves kor után ajánlják sokan...

Mesi! :)

Vindolanda! Üdv itt nálunk, gyere bátran és írj magatokról sokat-sokat!!! :)
Doktori, nyelvvizsga? Nem vagy semmi! Le a kalappal. Én néha kicsit lustának érzem magam, hogy semmi ilyenbe nem vagyok hajlandó belevágni! ;)
Bendegúz nagyon aranyos, és illik hozzá a neve! :) Tényleg olyan kis „bendegúz” :) !

LMóni! Kitartás a fogyihoz! Drukkolunk, én is felhíztam 85-re, mikor Szeli olyan 4-5 hónapos volt.
Megkaptad, amit küldtem Neked?
De furi, hogy Gréti nem akar a kiságyban aludni. Sajna nincs ötletem... :(

Hát Szeli abszolút nem tud velem aludni. Volt már, hogy sírt, és úgy akartam megvigasztalni, hogy magam mellé vettem az ágyamba, de ő csak mászott, meg bohóckodott mellettem, azt hitte játék van! :lol:
Bajban is voltam, mert mikor itt voltak a barátnőmék, Szeli nem volt hajlandó napközben itthon aludni (mert ugye buli van, és ő abból nem maradhat ki), és mivel ő ilyen, így el se lehet ringatni vagy ilyesmi, maradt a babakocsiban altatás az utcán... :)

Sense!!! De jóóóó! :)
Milyen az az integrált teszt??? :roll: (Na, Bongyi le is írta.)
Unokatesómék olyan ágyat vettek a gyerekeknek, aminek van a szélén leesésgátló, és később rendes méretű ággyá alakítható! Szerintem nagyon praktikus! :)

Na, ezt most elküldöm...
meg fel is ébredt...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Boti nevében köszönöm a köszöntéseket! :)
Lillának, Péterkének sok örömet, boldogságot!

Üdvözlet az újonnan érkezetteknek!!!

Sense!Gratulálok!!! Jaj, egyre irigyebb vagyok :lol: , még a végén engedek apának, és belevágunk mi is a kistesó-projektbe :lol: :lol: De durva, 25ezer? Ez olyan aljasság :twisted: ...Ó, szegény Botó az etetőszékkel :cry: !

Irina!Húúúú, jól el vagy havazva! Nagyon szép Ádó! Remélem mielőbb változás jön a mozgásban, és mindkettőtök megkönnyebbül!!!! :wink:

Annnyira édes az összes kép!!!!Öröm nézegetni!

Most meg megyek sajna főzni kéne.
Ezen a héten megyünk lagziba, vinném a kis Gézengúzomat is. Lányok, aki lagziban volt, mit csináltatok a babákkal a szertartás alatt?
Móni sírtam a videón, mindig úúúgy meghatódom!
puszi
kispocc

kispocc: Zsófi ölben volt a szertartás alatt, álltam vele, onnan nézte végig élete mindkét lagziját :lol: Meg néha kellett vele sétálni közben.
Vendég

Köszi Panndi! Csak az a "baj", hogy Boti olyannyira imádja a tömeget, hogy addig sikongat, magyaráz, ordibál, berreg, míg ő lesz a középpontban - ami jelen esetben nem biztos, hogy jó :lol: . De majd én is így próbálom!
kispocc

Hááát, a zárt térben lévőnél mi is kijottünk, az utolsó esküvő szabadban volt, ott csak odébb vittem.
Vendég

LMóni! Eszméletlen jó a videótok! Úgy meghatódtam rajta! Sugárzik Rólatok a BOLDOGSÁG!!! :D Köszi, hogy belinkelted!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Igen, kajaügy sínen! :)

Vindolanda! Szeli rendszeresen hord kocsicipőt vagy kocsiszandit (feltéve, ha nincs kánikula), megszokta. Nektek nem volt???
Épp ma agyaltam én is azon, hogy lassan olyat kell venni, amiben járhat! :roll:

Ja! Nem is mesélem! Tegnap már Szeli elfogadta a homokozót, de nem mászott benne, csak a szélénél járkált, nem zavarta, hogy homokos a talpa! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Pulykapárizsit, az volt kéznél...
Igen, olyasmi van benne, mint a LEGO!

Míra-Bálint fotókat imádom! :)

Csajok!!! Kenjétek be magatokat! Nem csak a babák bőrét kell védeni a naptól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gréti csodálatos kislány! :)

Panka strandos képei is szuperek! :) (Mi elfelejtettük magunkkal vinni Szeli úszógumiját, az is ilyen beleülős... :()

Panndi! Apa is megleste egyik nap Szeli felső fogait (egyik éppen kint, másik még íny alatt), és teljesen kiakadt, hogy mekkora hely lesz a kettő között. :lol: Anno téma volt itt, hogy ez még rendeződik, ne aggódj!!! :)

(Úgy tűnik, teleírom az oldalt... :oosp: hiába, aki lemaradt, annak pótolnia kell! ;))

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Na, megjártuk a védőnőt is ma reggel. Az adatok: 72 cm és 8,28 kg, szóval csatlakozunk a minimál-babák táborába.
A jó hír viszont az, hogy a védőnőnk már beletörődött, hogy Rugónak folyamatos, ámde sokszor minimum alatti hízásai vannak. Fél éven keresztül frusztrált minket ezzel, néha kéthetente jártunk súlyt mérni :evil: És az igazsághoz hozzátartozik, hogy én kimondottan vékony alkat vagyok, és hát minden helyen azt olvastam, hogy a szülők testalkatát is figyelembe kell venni ilyenkor. De azt hiszem, most megadta magát, mert már arról beszélt, hogy volt már a praxisában, aki egy éves korára nem volt kilenc kilós sem. Hát... még szép, hogy volt ilyen 15 év alatt :evil:

Irina, szerintem Ádi fejlődése miatt ne izgulj, bár maximálisan megértelek. A lényeg, hogy szakember látja, és önmagához mérten halad. A járó babákon én is csak csodálkozok :shock:

Regi, jók a strandolós képek, és köszönjük a kedves fogadtatást. Mi mostanában gondolkozunk a strand-kellékek megvásárlásán, mert már olyan jó lenne menni valahová. És hát én is túl vagyok egy komoly fürdőruha-vásárló procedúrán, akkor meg ugye használni is kellene :D

A munkatempóról annyit, hogy ez nálam olyan napi 4 óra tanulást jelent, néha kicsit többet. Ennek fele este zajlik (10-12 között), valamint az altatások idején (ebből szerencsére naponta kettő van). Angolra úgy járok, hogy hétvégén egy délután elaltatom, és akkor életem párja vigyáz rá. Ha felébred, megeteti, tisztába teszi, fagyizni mennek stb. Most volt az első alkalom, hogy nem izgultam miattuk. Persze mindig jól elvannak amúgy. És az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ebédet hozatjuk egy elég olcsó vendéglőből, és Rugó főleg bébiételeket eszik, valamint mikor költöztünk, az egyik legelső beszerzett háztartási eszköz a mosogatógép volt. Na, ez volt egy jó gondolat tőlünk :D

Amúgy a családjaink innen kb. 150 km-re laknak, így innen segítséget nem várhatunk. Bár én mindig olyan "megcsinálom magamnak"-típus voltam, és ezt annyira nem is igényeltem.

Hú, most elég sok lettem, megyek is. Üdv, Vindolanda

Kép
vindolanda

Na, végre megnéztem Nolkát, hát nem semmi, amit abban a kompban művel! :)

Szeli buborékot fúj (bár nem túl jó a felvétel, és a buborékok nem igazán látszanak :()
http://www.youtube.com/watch?v=dV_EdWZLRXQ
(ez már pár hónapos felvétel)

Kép

Kép
regcsiken14

vindolanda: tanulás miatt nem irigyellek. Én is főiskolára járok, plusz ősztől egyetemre is, az is izgi lesz :lol: Szerencsére a főiskola a vége felé közeledik, remélem jövő márciusban már csak az egyetem marad.
De akkor hétfőnként egész nap távol leszek :roll: Most már szoktatjuk Zsófit, hetente kétszer járok spinningre, akkor Apával van :)

regcsiken: köszi, hogy megnyugtattál a fogakkal kapcsolatban :) Buborékos videó nagyon tetszik! :lol:
Vendég

Üdv ebben a trutymák időben! (Én egyébként szeretem az esőt). :D

Nagyon sok puszi az ünnepelteknek!!!!

Regi! Zsófi - mikor először próbáltam a homokozóba beállítani -, elkezdett sírni, és visszakapaszkodott rám, mert fura volt neki az az izé a talpa alatt. De második alkalommal, már nem zavarta, tepert benne rendesen. :D

Kép
Kép
Kép
Kép

Irina! Szerintem a Babanetes talin sokat fog tanulni Ádó. Annyira édesek, tuti ellesnek egymástól egy két fogást!
Nem csodálom, hogy Apával kidőltök az első öt percben. Ismerős... :wink:

Egyébként a terhesség miatt is (hormonok jönnek-mennek), Zsófi extra anyássága, és amiatt vagyok ilyen csúzli, hogy nem tudom kiereszteni a gőzt. Más kikapcsolódás kellene. Elmenni itthonról... De ez az én hibám, miért nem szervezek magamnak valamit.
A szombat nagyon jó volt, mert miután egy-két hete mindenen kiakadtam és sírtam, Apa azt mondta, majd Ő elmegy Zsófival anyósékhoz, én pihenjek itthon.
Ennek nagyon megörültem. :D
Kb. f2-f7-ig egyedül voltam, szinte el sem hagytam a kanapét. És mit csináltam? Megnéztem egymás után két filmet (majd' kifolyt a szemem, mert elszoktam ennyi tévézéstől). Először fagyit, majd csipszet ettem. 8)
És nagyon jól esett! Kezdetnek nem rossz! És szombat óta nem sírtam! (WOW!) :lol:

Képzeljétek, Zsozsó nagyon jól viselkedett anyóséknál. (Persze, mert elfelejtette, hogy nem vagyok ott, amúgy ha velem van, megy a sírás, kapaszkodás).
Az odafelé vezető úton (Apa vezet, Ő hátul az ülésben), jelzett mindenért. Apa menet közben hátranyújtotta neki az iszit (cumisüveget), Ő elvette, ivott, majd megint "szólt", hogy végzett, és nyújtotta vissza Apának, majd visszakapta a műanyag fogkeféjét rágcsálni.
Annyira ügyes! :oops:

Az unokaöcsémet hívják Bendegúznak, Ő most lesz 3 éves. De az Indul a bakterház-ban is szerepel egy Bendegúz, az a film meg nem éppen mai. :)

Viranka! A jövő heti séta nagyon jó ötlet, mi is csatlakoznánk! :D

A palotajáték jó ötlet, két éve voltunk is. De az volt a baj, hogy vasárnap vendégek jöttek, és így nem tudtunk kimenni.

A fotóitok eszméletlen jók, és én már alig várom, hogy feltegyek olyan képeket, ahol hasonlítgatom a Tesókat. :D

lmóni! Még nem néztem meg a videótokat, de majd bepótolom! Nagyon szépek vagytok a képeken - és be kell valljam -, Gréti nekem inkább az Apukájára hasonlít. :)

Esti alvás: Hát tök jó... :? Zsozsó úgy felpörög, hogy f10-10-kor tudom letenni aludni. Tegnap f11-kor aludt el. Mert mászkál, nevetgél, huncutkodik... Nem hajlandó aludni.
Viszont reggel 8-kor kelünk. 8)

Mmarica! Mi van Veletek?

Vindolanda! Üdvözlet!
Éljen a cipős Bendegúz!!!!!! :lol:

Zsófi-videó: Sajnálom, aki nem tudja megnézni, de Zsófi majd élőben is bemutatja. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mese: az alsó kép annyira édes, ahogy Zsozsó érdeklődv néz :lol: Regős bendegúz, igazad van, tényleg, az régen volt már :)

Nálunk tegnap volt az, hogy Apa elment Zsófival először anyósékhoz nélkülem, de Zsófit megint letámadták az első percben, így sírás lett belőle... :?
Vendég

Na, gyorsan bekukkantok csak, és megyek is.
Regi, Szelina nagyon aranyos!!! És nekünk is ugyan ilyen szőnyegünk van :o

Mesi, mi még homokozóban nem jártunk, de a cipőből kiindulva, lehet hogy nem lesz zökkenőmentes :) Zsozsó elég kis talpraesett, közösségi emberkének látszik.
Nálatok a Bendegúzt hogyan becézik? Tőlünk mindig ezt kérdezik, de hát az a válasz, hogy Rugó, nem elégíti ki őket. A Bendikétől, amit az apósom kitalált, frászt kapok. Nem is tudom, kell-e egyáltalán becézni.

Holnap majd jövök megint, most már tényleg elzárom magamat.
V.

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Integrált teszt, mi voltunk Robesszal, az Istenhegyi Klinikán, nekünk azt hiszem 28.000 ft volt, vérvétel volt, aztán várni kellett kb. 1 órát, és 4D UH, a végén pedig mindent elmondtak, ez azért sokkal jobbm mint a magzatvíz vétel. A többit leírtátok.

Kismamiknak kitartás.
A képek szuperek.
A taliban benne lennénk, nagyon, de elutazunk csütörtök reggel egy hétre, már nagyon várom, remélem Robesz jól viseli.
Majd jövök beszámolni.

Most viszont megyek még annyi intézni valóm van.
Üdv. az újaknak!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Most csak gyors bejelentkezek,hogy "minden oké" kivéve az evést,az borzasztó,tegnap már a ól bevált sütőtök pürét is kihányta :shock: ,vagy sok volt neki vagy nem tudott böfizni és egybe visszajött minden nem tudom.
Minjárt úgy is ennie kell ha megint gáz lesz akkor beszélek a védőnővel.
Amúgy mászik ezerrel,ahol tud rögtön felkapaszkodik,ami kicsit félelmetes mert még elég labilis és sokszor dől még el...
Az éjszakai alvások tűrhetőek,a nappalit csak nagy birkózások árán sikerül elérni :roll: :lol:

Üdv az újaknak!!!!

Minden kép csodálatos,az "új" babák is tüneményesek (Zsófi és Bendegúz)
És persze minden egyes babó,akik már szinte nem is babák,némelyik már szalad,hihetetlen hisz olyan mintha tegnap születtek volna...

Tüne!26.-at.

Most lépek etetni,majd később próbálok jönni,visszaolvasni.

KépKép
juba

Halihó!

Nnnna, végre!!!! Egyszerűen meghalni sincs időm. Én nem tudom, hogy mit csinálok rosszul, de az utóbbi néhány napban én szinte alig tudtam leülni, akár öt percre is. Most meg a keresztfiunk van nálunk már egy hete, azért csak többen vagyunk. :lol: Egyébként tündéri kamasz.
A fiúk is mindig kitalálnak valamit, hogy éppen mit főzzek, stb. Apa is állandóan molyol valamit, szóval nem unatkozunk, mindenkihez hasonlóan.

Jaj, de jó, hogy jelentkeztél Vindolanda! Már nem csak én vagyok innen. Merre laktok? Bendegúzról nekem is egyből a bakterház jutott az eszembe. Nagy csibész lehet, a szemei sem állnak jól. :wink: :lol: Egyébként meg nagyon helyes kispasi. Tudod mit, örülj egy kicsit, hogy nem akkora a feneke. Én alig bírom cipelni a Bercóét. Márpedig mostanában még anyásabb lett, + kialakult v.milyen b.kocsi fóbiája. 10-15 percnél tovább nem hajlandó a kocsiban lenni, keservesen sír, nyújtja a kis karjait, hogy vegyem ki. Sokszor már hagyon sírni, mert ugye nagyon nehéz, ráadásul még a kocsit is tolni kellene. Ha a Kedvessel megyünk, akkor meg tudjuk oldani, de egyedül nagyon nehéz. Erről jut eszembe, a haverom ígérte, hogy hamarosan kész lesz a mélytányér, remélem a nyaralásra vihetjük magunkkal. Csak könnyebb lesz tőle egy kicsit a popó-cipelés.
Hú, ez a cipő ügy nem egyszerű, idő kell hozzá. Nem lehet, hogy kényelmetlen neki? Kicsi v. szorít valahol? Bercónak egy kis szandija van, azt szoktam néhá ráadni, ha meg kell jelenni valahol. Most kaptunk egy másikat, ami nagyon jól jönne majd a vízparton, de tiltakozik, nem tudom a lábára húzni. Elég nehéz is lenne beleszuszakolni a magas, párnás lábfejét.

No, miről is volt szó még? A kismamik...

Sense! Nagyon örülök a jó eredménynek. Nem nagyon értem, hogy 30 évesen miért van szükség az integrált tesztre, én is úgy tudom, hogy 35 felett nő meg jelentősen a kockázat. De persze, fő mindenkinek a nyugalma, legfőképpen a Tied.
Botonddal minden rendben a baleset óta?

Emese! Szép méretek! Szerintem nem lesz kicsi Gergő. :wink: :lol: Bár tény, hogy nem egyformán fejlődnek a terhesség alatt, de ezek a méretek azért ...... Zsozsó olyan igazi hölgy. Szerintem dugdostad előlünk egy kicsit, egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy 10 hónapos. Hajaj, szép is okos is.... De örülök, hogy kicsit tudtál pihizni. Már itt volt az ideje. :wink: :lol:

Mmarica! Tényleg ?????? Egyébként írtam privit a taliról
!

képek: Engedjétek meg, hogy ne egyenként dícsérjem meg a tündérmanókat! Eszméletlenül szépségesek ezek a babók. Biztosan nem volt válogatás? :wink: Már alig várom, hogy mindenkit jól megdögönyözzek élőben. Tegyetek fel valamilyen védőfóliát majd a gyerekekre, mert nem menekülnek tőlem.

Tanuló, dolgozó kismamik: hogy csináljátok? Én is gondolkodom tanuláson, de olyan kimerült vagyok a rengeteg éjszakázástól, hogy esélyem nem lenne felkészülni egy-egy vizsgára. Pedig kellene valamit kezdenem. Nagyon ügyesek vagytok!!!!!

L.Móni: ez a videó....... Nagyon jó volt látni a boldogságotokat. Micsoda összhang van köztetek!!!! Gréti is micsoda nőőőőőő!!!! Neki is milyen okos tekintete van!!!! Ezek a csajok.....
dmaggie

Botond, Lilla, Péterke! Minden jót kívánok Nektek!!!!
dmaggie

NO, még most szólok, ha ismét eltünnék annak oka van. Holnap de. temetésre megyünk, du-n meg egy kis összejövetelre. Szerdán meg elutazunk anyukámhoz. Vinni kell a kocsit vizsgáztatni, előtte szerelőhöz. Anyukám meg még régebben mosogatógépet kapott az öcsémtől, hogy beférjen, átalakítjuk a konyhaszekrényt (ez a mi feladatunk), a Kedves ott fogja összerakni. Még nem tudom, hogy mikor jövünk vissza. Azért majd igyekszem valahogyan net-közelbe kerülni, ha máshogyan nem, átmegyek a tesómhoz v. bemegyek az üzletbe. Olvasni fogok, de írni????

Pusszancs
dmaggie

Bendegúzt mi úgy becézzük, ahogy a szülei, meg a kis nővére: Bendi, Bendus, Bendika (Szonja /5 éves/ után szabadon).

Silka: Eszembe jutott még a sapka-kérdés (jó későn :oops: ).
Elterelem a figyelmét, miközben felteszem rá. És akkor nincs semmi gubanc. Ha közben rájön, hogy a fején van, megpróbálja levenni. Olyankor megfogom a kis kezét, és mondom neki, hogy nem szabad levenni.
Vagy - ha nem tudok éppen odanyúlni -, akkor szólok neki, hogy ne vegye le. Ez nagy százalékban bejön, kis zázalékban azért leveszi. :wink:

Dmaggie: Szegénykém. Bár ennyi gyerkőc mellett pihenni... Neked is kellene egy családmentes kikapcsolódás. Akár csak egy jó kis alvás, vagy egy film otthon, esetleg csacsogás a barátnőkkel.
De majd meglátod, a tali teljesen fel fog tölteni! :D

Köszönöm a Zsófi-dicsiket. A büszke Anyucinak dagad a mellkasa! :oops: Sokan csodálkoznak, hogy "csak" 10 hónapos, mert többnek néz ki. Hát így sikerült a Lelkem. :D

Ja, és majd rátekerek egy kis nyálvédő folpackot a talira. :wink: :lol:

A Pici meg.... már most pár nappal idősebbnek becsülték...
Zsófi 3 héttel jött korábban, és szerintem meg van az esélye, hogy Kistesó is hamarabb jön. De lehet, hogy nem.

Heni: Nem tudom még, hogy különböztetjük meg a két Gergőt. Majd kitalálunk valami okosat. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Még mindig nem tudtam visszaolvasni, mobil-internet helyett vezetékest köttetünk, van egy kis vendégünk: befogadtunk egy kóbor beagle kislányt, várjuk a gazdiját, de őszintén már nem bánnánk, ha nem jönne, és maradhatna a kutty :roll: , nagyon édes :D .

Timi26 üzenetét jöttem tolmácsolni, nagyon durva: Rebekát elvitték hétvégén a mamához Miskolcra, és mire hazaértek, kipakolták a lakást, elvitték Viktor gitárját, a kombi-cirkót :shock: , és az egész számítógépet, kistévét stb., ezért nem tud jönni :evil: . Majd megpróbál a munkahelyéről, de most rohangál, intézkedik :evil: .

Hogy törne le az ilyen szemétládák keze :evil: :evil: :evil: , de azt hiszem, ez az egyik legenyhébb szitok volt, ami eszembe jutott :evil: .
dettyk

Sziasztok,

Mi már megint anyunál nyaralunk 8) igy kevesebbet tudok jönni, mert tesóm állandóan a neten lóg.

Jól vagyunk, Péterke teljesen megyógyult.

Köszönjük szépen a köszöntéseket. :D :D :D

Hüha ami Timi26 történt, hihetetlen, hogy ilyesmi megtörténik, remélem jól meglakolnak a betörők.

Emese Zsozsó nagzon édesen játszózik. Tegnap mi is homokoztunk. Hát Péterke mintha gyúrta volna a tésztát úgy homokozott, meg dobálta :shock: Gergőcske-Geri-ke :D

Heni
KépKép
heni81

Még mindíg nem olvastam vissza mert Bertus kiabál egész nap egy percem sincs tőle...

Csak látom,hogy mi történt Timiéknél :shock: Te jó ég,annyira szörnyű,hogy ilyenek megtörténnek,annyira utálom,hogy az ember keservesen megdolgozik minden holmijáért és jön egy -két ilyen állat aki egy perc alatt kiforgatja mindenéből!!!Ez legyen a legnagyobb öröme az életbe annak aki ezt tette!!
Timi!Annyira sajnálom!!Bárcsak segíthetnék valahogy!!

KépKép
juba

Isten éltesse nagyon sokáig Lillát,Botit és Péterkét!!

Kép

KépKép
juba

Szegény Timi26! Már épp hiányoltam is. De ez nagyon durva!!! :( Azt hittem, csak dolgozik sokat, azért nem jön, az jobb lett volna... :evil:

Mesi! Homokozó: dettó. Először sírt Szeli, mert olyan lett a keze! :lol:
Tegnap volt már vagy a 4. alkalom, hogy betettem, és most nem sírt először! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Hello, bocsi hogy nem jöttem, de pakolok, csomagolunk..az egész életünket dobozoljuk.... 23-án repülünk, de holnap-holnapután indítjuk a csomagokat.
szóval csomagolás, és búcsúzkodás... Emma szenzációs....megy..szalad egyedül, ha van a kezében vmi, ha nem, és nagyon ügyes, kopp is csak 1x volt.

na jó megyek alcsizni.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Sikerült ma estére kölcsönkérni a tesóm gépét, de sajna holnap vissza kell vinnem.
Ugyanis csak a géptestet vitték el, a monitort, billentyűzetet, egeret, zsinórokat itthagyták...

Szóval röviden: Rebekát vittük anyósomhoz nyaralni, szombat délben indultunk (eredetileg vasárnap reggel akartunk indulni, de én hülye kicsit pihenni akartam...)
Minden jó volt, Rebekát otthagytuk, vasárnap du. 5 körül értünk haza. Viktor ment be előre a lakásba, feltűnt neki, hogy a kombicirkó egyik bekötőcsöve ott hever az előszoba közepén. Ki is jött megmutatni. Én nem kapcsoltam, mentem be a kicsivel. Viktor rögtön bement a számítógépes szobába, rögtön sorolta is sz.gép nincs, gitár nincs, áram le van csapva...jól kiröhögtem, mert láttam a monitort, azt hittem viccel...aztán én is észrevettem a géptest hűlt helyét...az ütő is megállt bennem...elkezdtünk kifelé hátrálni a lakásból, közben a fürdőbe benéztünk, a cirkó sincs meg...kirohantunk, rögtön hívtuk a rendőrséget...kb fél óra alatt ki is értek! :shock:
Addig én VikDannal elszaladtam anyuékhoz, mert nem tudtam még mi vár ránk és idegzetem sem volt hozzá...kezem-lábam remegett az idegességtől.
A helyszínelők 8!-ra értek ide, addig az udvaron ácsorogtunk, idegeskedtünk, hogy vajon mit vihettek még el...
Persze semmi ujjlenyomat, felvették a jegyzőkönyvet, aztán elmentek...
Végül is amit elloptak (elég érdekes dolgok): Szgép, Viktor gitárja, kombicirkó, Rebeka kistévéje, telefontöltők, 2 db nem használt, de jó mobiltelefon, Viktor headszettje(jobb minőségű), Viktor hátizsákja, húgom ittfelejtett aranygyűrűje, 2 db elektromos szúnyogirtó! :shock:
Plusz 1-2 apróság...
De a ház szanaszét volt dúlva, főleg az én szekrényeim (gondolom aranyat kerestek, megszívták, mert utálom az aranyat... :lol: )
Ami sokkoló és bosszantó: a gyerekek csokidesszertjeit kivették a hűtőből és a hálószobában fogyasztották el! :shock: + a szekrényből kivették az esküvői képeinket és szépen a konyhaasztalon voltak (megnézegették őket!)
Viszont a két nagy tévét, házimozirendszert, DVD lejátszókat, videót, konyhai gépeket meg itthagyták. Amolyan szelektív módon fosztogattak...
És az én ágyamon, párnámon (amin alszok!) keresztül közlekedtek!
Szóval sokkoló volt a látvány! De főleg az, hogy vadidegen köcsögök betörtek a mi magánszféránkba és szétdúlták a nyugalmunkat, elvitték az emlékeinket és Viktor élete munkáját és kedvenc gitárját! Mindent lehet idővel pótolni, de ezeket NEM!!!

Én azóta nem aludtam, egész éjjel rettegek, nem ettem, csak bambán nézek. Takarítani is csak ma este kezdtem, nincs lelkierőm semmihez...főleg a félelem, ami nagyon aggaszt, mert ez bármikor máskor is előfordulhat, pl.amikor egyedül vagyok a gyerekekkel.

Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredtem, amíg ne lesz gépünk, megpróbálok a munkahelyről időnként életjelet adni, sajna rólatok le fogok maradni... :(

Végezetül, Viktor ezt tette ki az iwiw üzenőfalára:

Molnár Viktor üzeni: Elkövető! Te, aki benyomtad a Kicsi Lányom, Rebeka szobájának ablakát, elloptad az Ő tévéjét, megetted a csokiját, szétdúrtad a szobácskáját, aztán elloptad apukája gitárját, a Családja kazánját, a Családja számítógépét benne az összes emlékével és apukája munkájával, tudd, hogy amit tettél, nem marad büntetlenül! Azt a kevés pénzt, amit ezért az évek során megspórolt és megszenvedett ingóságokért kapsz, azt kívánom költsd az utolsó haláltusád egy évig tartó szenvedésének enyhítésére, és ne használjon!!!! Ja, még annyit: azt javaslom, soha ne légy az ütőtávomon belül, Elkövető!

Jó éjt! És kívánom, hogy ezt egyikőtöknek se kelljen átélni!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

küldtem a gmailre levelet...

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

na, ugyanezt küldtem a gmailre is, mert a babanet nem akarta elküldeni...bocsi.... :oops:

Kép
Kép
timi26

A sajátomat akarooooom!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
timi26

Timi, ez nagyon nagyon durva :cry: Az is, hogy nyolcra értek csak ki, és gondolom nem lesznek meg a betörők. Hihetetlen egy világban élünk... :twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Timi szegénykéim :( :(
Igazán sajnálom, hogy ezt kellett átélnetek :(

Irina ne aggódj Ádó miatt, hamarosan csinál Ő is mindent.
Majd nem győzöl utána szaladni :wink:
A házzal kapcsolatban nem szeretnék semmit elkiabálni :roll: Inkább csak drukkokat kérek aztán majd beszámolok.

Panndi eléggé kifáradhatott a hétvégén Zsófika ha majdnem 7-ig aludt a szokásos 5 helyett :lol:
Vedd magadhoz állandóra a srácokat és megoldódott a koránkelés problémája :wink: :lol: :lol:
Igen az a csodálatos, szöszke kicsi lány a keresztlányom.
Mi is totálisan bele vagyunk szerelmesedve :lol: :lol: :lol:

Dettyk nagyon édi Panka a medencében.
Látszik, hogy élvezte.

Regi azt mondják a gyerekek tudják mi a jó nekik!
Szelike is eldöntötte és a tudtodra is adta :lol: :lol:
Szerintem így sokkal változatosabb számára az étkezés és azt szereti benne :lol:
Gárdonyban jó lehetett. Nincs több kép?
Esetleg közelebbi :roll: Szeliről persze :wink: :lol:
Igen, már le is vásároltam. Köszönöm.
Nagyon édi Szeli a videon :lol:

Kispocc a szertartáson félig voltunk csak Gréti meg Én mert Kicsilány unta.
Maga a lagzi nagyon tetszett neki. Érdemes elvinni :lol: :lol:

Vindolanda a súly kérdés már csak ilyen. Örök vita tárgya lesz.
Ne foglalkozz vele. Rugó pont úgy csini ahogy van és nem alultáplált.
Nekem is megjegyezte a doktornő, hogy Gréti nem fogja elérni a 10 kilót 1 éves korára, pedig az Ő születési súlyához az lenne az ideális. de aztán hozzátette, hogy nem kell foglalkozni a számokkal. Gréti egy örökmozgó ne várjunk tőle extra sok hízást. Ő két hónap alatt hízott 23 dkg-ot :roll:
Mosogató gépedre irígy vagyok :oops:
Nekem párom azt mondta csak akkor ha belefér a költségvetésbe.
Ahogy nézem mi mennyibe kerül és mikre kell költözés előtt költeni, úgy érzem sokáig kell várnom mosogatógépre :(

Mesi Zsófi nagyon cuki a homokozóban :lol: :lol: :lol:
esti altatásnál van, hogy nálunk is ez van. Fürdés után játszik még 9 -1/2 10-ig.
Annyi a különbség, hogy Gréti reggel nem alszik tovább.

Maggie nem semmi hetetek lesz 8)

Kaqk húúúúúúúú 23.-a mindjárt itt van.
Addig se fogsz unatkozni. Azért remélem majd Írországból is tudsz néha jelentkezni.

Lányok nagyon szépen köszönöm a video dicséreteket. Olyan aranyosak vagytok :lol: :lol: :lol:

Hófordulós csemetéknek csodás 10. hónapot : Lilla, Péterke, Botond, Nolka

KépKép
Kép Kép
l.móni

Timikém, mélységesen együttérzek Veletek! Tudom, hogy most nagyon ideges, zaklatott vagy, nem tudsz rendesen enni, aludni, de javulni fog a helyzet, adj időt magadnak, magatoknak! Remélem, a kicsik jól vannak, s Rebekkát nem viseli meg nagyon a dolog!

(Hozzánk is betörtek egyszer, kb. 16 éves lehettem, azóta zárom mániákusan az ajtókat, akkor is, ha itthon vagyok. Ugyanazt éreztem, amit Te, mert az ágyunkon keresztül közlekedtek, szétdobáltak mindent, beletúrtak a magánéletünkbe, mindent szétszórtak ok nélkül. Egyszer anyám sajátos aranymedálját egy környékbeli nő nyakán láttam viszont... Sajnos ha nekünk egyszer valaha házunk lesz, egy erődítményt csináltatok belőle.)

Kép
Kép
irina

Anitja merre vagy

Fleur????????????

Ágica????????????

Marica???????????

Silka????????????

Dotildi???????????

Kiskolbi???????????
(látod, hogy hiányolunk :wink: :lol: )

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gremese: Zsófika csodás kis hölgyemény, mint mindig!

Vindolanda: nem vagy semmi ezzel a sok munkával, le a kalpaggal előtted! :D
Súly: Ádi is régóta kvázi stagnál. Engem most kezd aggasztani a dolog, de anyám nyugtatgat, hogy sokat mozog (ez tény, bár még nem mászik). Attól viszont megőrülök, amikor a dokik, védőnők jönnek az egy szem súlyadattal. Könyörgök, azért nagyon nem mindegy, hogy az a 8-9 kilós gyerek 65 vagy 80 centiméter hosszú, mekkora a feje, mennyit mozog, fiú vagy lány, milyen alkatúak a szülei!!!
De még ha fogy is a gyerek kicsit, őszintén szólva, hogy a csudába lehetne többet etetni, ha egyszer annyit csak meg, amennyit akar?

Móni: nagyon fogok Nektek drukkolni a házzal kapcsolatban! Írj aztán, ha van valami hír! ;-)
Alvás: dettó, Ádi sem alszik tovább. Tegnap is 9-kor aludt el, de ma már 5.15-kor forgolódott, és végül 6-kor kelt. Sajnos így sosem tudom kialudni magam, de hát ez van.

Kép
Kép
irina

ha egyszer annyit csak meg = ha egyszer csak annyit eszik

Kép
Kép
irina

Nolkának boldog hófordulót! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26! Nagyon sajnálom ezt az egészet. Én is azt kívánom a betörőknek, hogy 10x ennyi fájdalom és veszteség érje őket!!!!! :cry:

Vasalnom kéne... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

LMóni! Közeli kép Szeliről csak a pléden készült, de ott meg állandóan elfordult, mire kattant a gép...
A vízbe nem mertem bevinni a gépet, és ennyi a max zoom rajta. :(
Pedig szívesen megörökítettem volna, amikor hasig a vízben az apja kezében, az egyik keze apja vállán, és teljesen ki volt terülve, mintha napozna, a feje meg hátradöntve! Azt hittem, megzabálom! Teljesen átadta magát! :)

Kép

Kép
regcsiken14

dmaggie: annyira kedves vagy , h irtal, koszonom
mindent megteszunk, h ott legyunk a talin!

Linikenek megvoplt a mutet es nagyon jol viselte. hihetetlen volt, mert max ha osszesen fel orat sirt, de sztem annyi sem volt. keszultem is ra, mar 5 honapos koratol - olben megnyugatatosaggal (ez azt jelenti, h hiaba aludt el 5 honapos koraig ugy, h este berakom a kisagyba es magatol elalszik, en akkor kivettem es raszoktattam az olbe alvasra-es tudjatok mennyit jelentett??!!!!!!), nyugi dalokkal, versekkel. pl ugy, h 3 helyszinen vannak a jatekai, amik csak neha keverednek es most ind3 helyreol vittem a kedvenceit ...
az a lenyeg, h hult helye :) majd meglatjatok :) 8)

6 hetes uh-on meg csak petezsak latszott, amugy jol vagyok, remelem a kisteso is. 23.-an megyek vissza, remelem akkor mar lesz szivhang is
Linike azzal szorakozik, h folemelei a hasamon a polot es ruhogcsel a pucer hasamra en meg mondom neki, ott van a kistestvered :) annyira edes ...

mi is voltunk a palotajatekokon es nagyon jo volt, mar 2szor mentunk, de nagyon elveztuk!

tali: van olyan, akik ketten el mertek indulni autoval? mert mi most szokjuk a 2en kozlekedest, de meg csak itt a mornyezo utcakba, meg a kozertig.

nyers gyumi: ti odaadjatok a megmosott, de hamozatlan gyumiket ragcsalni?

Kép

Kép
mmarica

Szép reggelt!

Nem tűntem ám el, hétvégén Nagyszülőztünk, aztán meg itthon próbálok egyenesbe kerülni, csak mostanában olyan gyakran álmos vagyok... :roll: nem, nem jön Kistesó. :lol: Móni, köszi a hiányolást!!!!

Timi26: hát ez nagyon durva! :shock: :evil: Én tuti nem mernék egyedül maradni Mátéval, nagyon paragép vagyok ilyen téren. Főleg akkor lennék para, ha családi házban laknánk. Puskát tartanék otthon, az tuti. Nektek sok lekierőt és szerencsét kívánok (a betörők megtalálásánál másra sajna nem számíthatunk).

TALI: természetesen ott a helyünk, ha nem jön közbe semmi, nem úsztok meg minket! :wink: Szerintetek hánykor találkozzunk?

Nem nagyon szeretnék egyenként reagálni, mert Máté 8-kor aludt vissza, tuti mindjárt ébred, szóval csak nagyvonalakban:

Szilárd kaja: szerintem lehet látni a Gyerkőc jelzéseit, hogy mikor érett meg / válik nyitottá a szilárd dolgokra. Akkor kezd igazán érdeklődést mutatni és kuncsorogni. Addig nem kell aggódni senkinek, ha viszont kéri a Kisember, akkor pedig adni kell, mert azt olvastam, ha nem kap, akkor elfogadja, hogy ez van, így kényelmes, és akkor később már csakazért sem fogja elfogadni az újdonságot.
Máté amúgy nagyon nagy franc ilyen téren, múltkor a brassóimat csapolta meg (miutáén ott csorgatta mellettem a nyálát,adtam Neki apró darabkákat villával, Ő meg szélesen vigyorgott), hétvégén Nagyi máglyarakás-szerű barackos-kalácsos sütijét nézte ki a szánkból (meg is volt az uzsi hipp-hopp), tegnap meg kezébe nyomtam fél sárgabarit (4x felet), és becuppogta. A görögdinnye az nem gyere-be... :lol: (Én bezzeg anno 10 hónaposan még csak a tejsűrűségű dolgokat fogadtam el...)

Amúgy a Ti Picinyeiteknek milyen hangulata van ma? Hogy aludtak? Máté elég nyamvadtka lett tegnap óta, nem tudom mi lehet. Fogat nem látok, talán a pocija fájhat a s.baracktól? Vagy egyszerűen a szél meg a front?

Még valami fontos: szívből üdvözlök minden újonnan csatlakozó Anyukát!!!! A képek is nagyon aranyosak, mindent végignéztem ám!!!!! :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: