Sziasztok!
Sikerült ma estére kölcsönkérni a tesóm gépét, de sajna holnap vissza kell vinnem.
Ugyanis csak a géptestet vitték el, a monitort, billentyűzetet, egeret, zsinórokat itthagyták...
Szóval röviden: Rebekát vittük anyósomhoz nyaralni, szombat délben indultunk (eredetileg vasárnap reggel akartunk indulni, de én hülye kicsit pihenni akartam...)
Minden jó volt, Rebekát otthagytuk, vasárnap du. 5 körül értünk haza. Viktor ment be előre a lakásba, feltűnt neki, hogy a kombicirkó egyik bekötőcsöve ott hever az előszoba közepén. Ki is jött megmutatni. Én nem kapcsoltam, mentem be a kicsivel. Viktor rögtön bement a számítógépes szobába, rögtön sorolta is sz.gép nincs, gitár nincs, áram le van csapva...jól kiröhögtem, mert láttam a monitort, azt hittem viccel...aztán én is észrevettem a géptest hűlt helyét...az ütő is megállt bennem...elkezdtünk kifelé hátrálni a lakásból, közben a fürdőbe benéztünk, a cirkó sincs meg...kirohantunk, rögtön hívtuk a rendőrséget...kb fél óra alatt ki is értek!
Addig én VikDannal elszaladtam anyuékhoz, mert nem tudtam még mi vár ránk és idegzetem sem volt hozzá...kezem-lábam remegett az idegességtől.
A helyszínelők 8!-ra értek ide, addig az udvaron ácsorogtunk, idegeskedtünk, hogy vajon mit vihettek még el...
Persze semmi ujjlenyomat, felvették a jegyzőkönyvet, aztán elmentek...
Végül is amit elloptak (elég érdekes dolgok): Szgép, Viktor gitárja, kombicirkó, Rebeka kistévéje, telefontöltők, 2 db nem használt, de jó mobiltelefon, Viktor headszettje(jobb minőségű), Viktor hátizsákja, húgom ittfelejtett aranygyűrűje, 2 db elektromos szúnyogirtó!
Plusz 1-2 apróság...
De a ház szanaszét volt dúlva, főleg az én szekrényeim (gondolom aranyat kerestek, megszívták, mert utálom az aranyat...

)
Ami sokkoló és bosszantó: a gyerekek csokidesszertjeit kivették a hűtőből és a hálószobában fogyasztották el!

+ a szekrényből kivették az esküvői képeinket és szépen a konyhaasztalon voltak (megnézegették őket!)
Viszont a két nagy tévét, házimozirendszert, DVD lejátszókat, videót, konyhai gépeket meg itthagyták. Amolyan szelektív módon fosztogattak...
És az én ágyamon, párnámon (amin alszok!) keresztül közlekedtek!
Szóval sokkoló volt a látvány! De főleg az, hogy vadidegen köcsögök betörtek a mi magánszféránkba és szétdúlták a nyugalmunkat, elvitték az emlékeinket és Viktor élete munkáját és kedvenc gitárját! Mindent lehet idővel pótolni, de ezeket NEM!!!
Én azóta nem aludtam, egész éjjel rettegek, nem ettem, csak bambán nézek. Takarítani is csak ma este kezdtem, nincs lelkierőm semmihez...főleg a félelem, ami nagyon aggaszt, mert ez bármikor máskor is előfordulhat, pl.amikor egyedül vagyok a gyerekekkel.
Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredtem, amíg ne lesz gépünk, megpróbálok a munkahelyről időnként életjelet adni, sajna rólatok le fogok maradni...
Végezetül, Viktor ezt tette ki az iwiw üzenőfalára:
Molnár Viktor üzeni: Elkövető! Te, aki benyomtad a Kicsi Lányom, Rebeka szobájának ablakát, elloptad az Ő tévéjét, megetted a csokiját, szétdúrtad a szobácskáját, aztán elloptad apukája gitárját, a Családja kazánját, a Családja számítógépét benne az összes emlékével és apukája munkájával, tudd, hogy amit tettél, nem marad büntetlenül! Azt a kevés pénzt, amit ezért az évek során megspórolt és megszenvedett ingóságokért kapsz, azt kívánom költsd az utolsó haláltusád egy évig tartó szenvedésének enyhítésére, és ne használjon!!!! Ja, még annyit: azt javaslom, soha ne légy az ütőtávomon belül, Elkövető!
Jó éjt! És kívánom, hogy ezt egyikőtöknek se kelljen átélni!