A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

vagyok én is :oops: , csak pár napja lakásvásárláson törjük a bús agyunkat, úgyhogy mindenféle járkálás stb...

Nagy-nagy gratula az új anyukáknak és kisbabáknak!

lassan már semmi nem marad a másik táblicskuból :shock: :lol:

jó éjt, holnap többet leszek :wink:

Kép
kimma

Marcsi!!! A betöltött 39. héten született Emma baba :D ! Ügyesek voltatok mindketten!!!!!!

Dodó, szüléstörténetet szívesen olvasnánk... na meg a többiektől is!

Holnap már Patr is jöhet haza! Meg gondolom, Kike is.

Mi meg már mehetnénk szülni! Nekem pl. a holnap vagy a hétvége ideális lenne a szüléshez :D hallod, Nándika?
Jön ez a marha nagy meleg, hogy fogjuk egyben kibírni?

Holnap ctg, kiváncsi leszek. Keményedések vannak, de hát ezzel még akár heteket is el lehetne tölteni :shock:

Kimma, ti meg most találtátok ki a lakásvásárlást? Hogyhogy?
És hogy bírod a járkálást?

Lányok, hol jár Anyjuk? Remélem, nincs gond a lábdagadása miatt!

KépKép
szkagi

Hali.

Mi még itt gépezünk kettecskén a minivel :D . A nagy befészkelte magát az ágyunkba, így kijöttünk, hogy ne zavarjunk.

Henka, ezer éve jártál felénk, bár most megértem, hogy kicsit szomorú olvasni a babákról, de remélhetőleg hamarosan már nem csak olvashatsz róluk.
A helyedben én is megkérdeznék másik dokit!

Fiacskád jól van?

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Timi, jó nagy lesz Bence baba! Bár amilyen pontossággal tudnak mérni na meg saccolni... összejöhet nektek az átlag 3,3 kiló, amit szeretnél!

Én délután annyira fitt voltam, hogy asszem, már megint nem szülök... túl jól vagyok még mindig - bár akár örülhetnék is ennek :roll:

Viki, ez tényleg érdekes, hogy zárt belső méhszájjal miért köteleznek ágynyugalomra :roll:
az én dokim a 34. héten azt írta a kiskönyvbe, hogy a méhszáj 2110, most egy hete meg közölte (és írta is), hogy totál zárt, 3100. Na, ezt add össze!!!! Melyiket nézte tévesen??? És közben lótottam-futottam-emelgettem, nem hiszem, hogy az javított volna rajta! Vagy... visszafelé fejlődik??? Csak nem? 8)

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Én is rég jártam erre. Még nem szülünk, hanem a kint lévő gyerekemmel vannak sajnos aggódnivalók.
Hétfőn megvolt a beavatkozás, tök jól viselte (ezt már írtam), de kedd este belázasodott, nagyon elesett lett. Szerda reggel irány a klinika - előbb elvittek engem apával a kórházba ctg-re, hogy teljes legyen a forgatag: én a kicsivel ott, Apa a naggyal a gyerekklinikán... Kapott egy lórúgás antibigyó-szurit, és pisit vettek tőle. Kiderült, hogy elkapott egy nagyon durva bacit - ami az orvos szerint a széklettel került a húgyútba, de én kételkedem, mert ha eddig, soha nem volt semmilyen bacija, akkor most hirtelen miért.... ráadásul ez a baktérium szereti a katétereket, infúziós szerelékeket, és a gyerekemnek mindkettő volt a műtét során...
Tényleg, doktorok és nővérkék, mond nektek valamit az, hogy pseudomonas? Nyugtassatok meg, hogy leküzdhető - a neten a sokminden között azt is olvastam, hogy ellenáll az antibigyóknak és halált is okoz... bár ha olyan fajta lenne, gondolom, a doki nem otthoni gyógyszerezést rendelt volna el. Nagyon rossz ízű a gyógyszer - Apa megkóstolta, és fél deci eperlében, két kanál mézzel is ihatatlan keserű -, így Apa pici zsemlegombócba tette, bedobta Oti szájába, és gyorsan egy rakás édes gyümölcslevet itattunk vele.
A nap nagy részében fekszik, mesét néz, vagy alszik a fiam, ami abból a szempontból jó, hogy én is rápihenek kicsit az előttünk lévő időszakra, de azért sokkal jobban örülnék, ha rohangálni kellene utána a játszótéren vagy bringázás közben, és olyan eleven lenne, mint szokott... Nem beszélve arról, hogy szünetmentes aggódásban vagyunk. E mellett a szülésen nem is nagyon van alkalmam morfondírozni. Vannak már olykor jóslóim, és a dokim szerint a jelenlegi helyzet az, hogy próbálkozhatunk a sima szüléssel :)
Velünk "röviden" ennyi.

Az újdonsült babákat Isten hozta, sok boldogságot, és főleg jó egészséget nekik és a mamiknak!
A babafotókkal nem lehet betelni :) :)

Muffin, csodálatos, mennyi erőt kaptatok, főleg a fiatok! Nagyon drukkolok nektek, hogy hamarosan a családmeleg idillben ölthessetek nyelvet a reményeket letipró egészésgügyisekre!

Henka, jó hallani felőled! Én is mindenképp gondolkodnék az orvosváltáson. A kiegészítő természetes útra - kineziológia, homeopátia, term.gyógyászat - nem gondoltál? Ha több oldalról támogatnád meg a dolgot, lehet, hogy több eredménye lenne. Ha jó szakemberek kellenek, szólj nyugodtan. A legjobbakat kívánom neked!!!

Minden babának jó étvágyat, mamiknak nyugalmat és sok finom tejet kívánok! A pocakosoknak meg: szüljetek, ha akartok! Előzhettek is nyugodtan :)

Szép napot!

Kép
Kép
bondi

Kimaradt: Viki, örülök, hogy felőled is lehet hallani! Vigyázz magatokra, bár látom ezt a dokid többszörösen megteszi helyetted... :shock: A lényeg a végeredmény, egy egészséges Lackó!!!

Kép
Kép
bondi

megpróbálok majd visszaolvasni is, csak egy gyors helyzetjelentés.
Tegnap bementem a fél egyes etetésre, és mondták, hogy valamikor délután jön a mentő hogy átvigye Eliotot. Mondtam, hogy telefonáljanak majd rám. Aztán délután fél hatkor már felhívtam őket, de vicces volt, mert pont akkor volt ott érte a mentő. Úgyhogy húztunk Kerepesre. Persze totál be voltam tojva hogy mi lesz, hogy lesz, hogy megint előről kell majd kezdeni mindent, meg hogy egyáltalán. Erre odaértünk, (most is a koraszülött részen vagyunk), a nővér kinyitotta az ajtót, és mondta hogy milyen jó hogy jöttünk, mert éppen nyűgös. Mondta hogy vegyük ki nyugodtan, majd aZzal az energiával hozott nekünk pelust meg minden egyebet, mondta, hogy akkor tegyem tisztába és addig ő megmelegíti a kaját és akkor etethetem is. :shock: Erre kérdezi, hogy tettem már tisztába? MOndom nem. Mondjuk kétségbe nem estem mert más gyerekekkel már ezerszer csináltam, de le voltam döbbenve a különbségen. (ja persze semmi maszk meg ilyenek) Úgyhogy levetkőztethettem és igen!!! MEGCSÓCSÁLTAM A SARKÁT!!!!!!!
És össze-vissza puszilgattuk!!! És egy kis erőgép. Amikor tettem tisztába, ezerrel feszített meg homorított, majdnem átfordult a kezemben. Nagyon kis izmos! :) AZtán hozták a cumit, és benyomott szépen 70-et. Aztán a karomban elaludt!!! Csajok el sem hiszitek azt az érzést! A férjem meg ott állt mellettünk és átkarolt minket és én úgy éreztem hogy most akkor itt a menyország. :)
És mondta a nővér hogy maradjunk még nyugodtan... Úgyhogy két órát voltunk benn nála. :) Ma reggel a fél kilences etetésre mehetek vissza (egész nap vele lehetek és a férjem is nyugodtan bejöhet) és külön szobája van, úgyhogy tök nyugiban lehetünk. És ma sikerül beszélni a dokival is, és megmondja hogy mikor jöhetünk haza. Szorítsatok hogy ne kelljen sokat várni. :)
Most hirtelen ennyi. Mindjárt visszaolvasok ha még belefér az időmbe...
(ja, és tegnap voltam megint andkatánál, és ma jöhetnek haza. Szegény nagyon fáradt volt, mert nem aludt sokat, de otthon biztos neki is könnyebb lesz. :)
Mindenkinek olyan szép napot mint az enyém lesz! :)

KépKép
muffin

halihó

Csak gyorsan bekukkantok a hajnali szopi után, aztán reményeim szerint még kicsit visszafekszem!

MARCSIKAAAAAA! ISTEN HOZTA EMMÁT EBBEN A VILÁGBAN! Ügyes kislány volt hogy ilyen sokáig bírta odabenn! Bizti megvolt rá az oka hogy nem sietett! :wink: Örülök nagyon hogy nem kellett tovább szenvedned a kórházban, illetve hogy most már kilátásba helyeződött a hazameneteletek!!!! :D Gratulálok Nektek! Jó egészséget, sok tejcsit és mielőbbi felépülést kívánok neked! :wink:

Szkagi - munkanéküli vagyok jelenleg, mert január végén lejárt a szerződésem. Elvileg akkor nem a munkáltatóval hanem a munkaügyi kp-tal kell kitöltetni a papírokat, nem??? Legalábbis én azt hittem :? Hahhh, tényleg amúgy nagyon hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, így meg főleg hogy Apa volt benn a MÁK-nál és nem tudna normálisan (vagy inkább sehogy) elmondani hogy mit is mondtak neki :evil:

Teo írta:
[quote]m írta:ióta műtötték a szemem, azóta van ez, hogy hiába csukom le a szemem, átjön vhogy a fény a szemhéjamon és nagyon zavar
Teo - akkor jobb ha viszel olyan szemvédőt, de megnyugtatlak hogy ezentúl olyan fáradt leszel, hogy állva, nappal szemben nyitott szemmel is tudsz majd aludni... :lol: :lol: (tapasztalat...) :wink:

Henka - örülök hogy jelentkeztél! Gondolom hogy most nagyon rossz lehet neked olvasni minket... sajnálom...
Azt a hülye dokit meg tényleg cseréld le és hajrá!!! Kell hogy legyen megoldás, olyan nincs hogy nincs!!!! :twisted: :wink:

Dóri - szuper hogy így beindult a tejcsid! :D És az is hogy Lizi ilyen szépen beállt az időre kajcsival! Bár eleinte nálunk volt rendszer, aztán egyre kevésbé :? :lol: . Csak így tovább! :wink:

Bondi - jaaaj, annyira sajnálom Otikát!!!!!!!!!!!!! :( :( Tuti a kórházban kapta el a bacit. Hogy is képzelhetik hogy elhiszed hogy nem :?: :?: :shock: Komolyan mondom hülyének nézik az embert!!! :evil: Mielőbbi gyógyulást kívánok neki és sok-sok gyógypuszi a kis beteg pofijára!!!! Remélem pár nap és újra visszatér a jókedvű huncut mosoly a kis arcára! :) +++++++++

Vidokata - gyönyörű szülés... de jó ilyet hallani!!! :D Én már nagyon kivi vagyok a storyra! Várom nagyon! Örülök hogy jól vagytok és már otthon!!!! :D :D

Ami - sajna nem tudom az Espumisant, de kicsit később megkérdezem neked a sógornőmtől, ők is azt használták Emmánál. Sajnálom hogy Áron babának ennyire fáj a kis pocija :( Jobbulást neki!!

Na megyek, visszadobom magam az ágyikóba! Cupppa!
Vendég

Jó reggelt!

Bugri Nóri!

Boldog 1. névnapot!
Kép

Marcsi!
Isten hozta Emmát!!!!

Csilla!
Szerencsére én nem a kórházban, hanem itthon fetrengtem.
A doki azért ítélt kényszerpihire, mert tartott hogy a tüdőérettsége a kölöknek nem megfelelő.
Igen, ő nagyon szimpi és lelkiismeretes. Mondta is, hogy mivel ennyit küzdöttünk Lackóért (nekünk az ő hathatós segítségével, meddőségi eljárásban fogant), ezért kötelező a fekvés.

Nem a külső nyitott méhszáj volt a főgáz, hanem hogy a belső is laza volt.

Fábián nem ment be hozzád? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, sajnos egyre többet hallom ezt róla, pl. a barátnőmhöz sem ment be, pedig nem volt akkor rendelés. :roll:

Timi!
Látom neked is nagy lesz a kölök. A méretezés miatt azért annyirea ne aggódj, mert ha csak 1 mm-t is arébb húzzák, már csúszik a számítás.

SZ.Ági!
Nekem azt mondta a doki, hogy ne álmodjak arról, hogy visszazárul.
:shock: Nem is tette.

Bondi!
Ottónak hatalmas gyógypusszancs! Lemaradtam a névnapjáról, de utólagosan is Isten éltesse!!!!! :wink:
20150601134430

[quote]M írta:EGCSÓCSÁLTAM A SARKÁT!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: navégreeeeee! :wink:
Muffin, örülök hogy jól alakulnak a dolgok! Tényleg ég és föld a két kórház! Megérdemeltek már egy kis kedvességet és nyugalmat! Drukkolok hogy mielőbb hazamehessetek! :wink: +++++++++++++
Vendég

Óh! Tényleg! :D Köszönjük szépen Viki! :wink:
Vendég

báráynhimlő pöttyökről csak annyit, hogy nekem 3 egész darab volt az egyik csuklómon és annyi. mondta is a doki, hogy ettől pont kétesélyes marad hogy elkapom-e megint... de van ilyen is. :) Mondjuk az én droid szervezetemnél ez sem csoda. :)

dittke, haláliak a képek. Főleg az utolsó punkos beájulós. :)

ja, és szerdán nekünk sikerült elintézni a születési anyakönyvit, a lakcímkártyát, meg a taj kártyát. (teve utcából majdnem kifordultam a tömeg láttán, de max. 20 percet kellett várnom, úgyhogy ha mentek ne ijedjetek meg) az államkincstárat meg postán fogom intézni.

ja, és csajok, ha fel tudok tenni csatolt dokumentumot, felteszem nektek ami az államkincstárba kell mert én letöltöttem mind és egy dokuba tettem. Úgyhogy talán megkönnyíti a dolgotokat. (ja és mindegyikhez letöltöttem a kitöltési útmutatót is)

terek.kriszta. Vegyél tenát. Én is maxi betétet vettem, és indulás előtti nap tök véletlen kaptam egy csomaggal, meg tena bugyit is. Hihetetlen hasznosnak bizonyultak. Úgyhogy én mindenképp ezeket javasolom. Nem egy nagy kiadás, viszont nagyon sok kényelmetlenségtől megmentett legalábbis engem.

henka! Tök jó, hogy benéztél. És tényleg menj el másik dokihoz!!!

Marcsi! Gratula Emmához!

Na most húzok megetetem a cumisüvegeket. :) Aztán abból meg majd a kicsi fiamat. :)

Ja és megpróbálom feltenni a doksit... 1215751196.8031.doc

KépKép
muffin

elvileg sikerült. :) na léptem.

KépKép
muffin

Babu!
Már rég kérdezni akartam :oops: Ha Lusta Dick (Lacink) megszületik, akkor küldhetek majd neked sms-t / mms-t?
20150601134430

Muffin, rég bőgtem ennyit, de egyrészt tökig terhes vagyok, másrészt végre örömömben sírok értetek!!! Klasszak vagytok, csak így tovább.

Bondi, nekünk ez a baci csinálta anno tályogot, megműtötték, és helyileg kezeelték antbioval, nyoma sincsen (gyerek 15 hós volt, és bárányhimlő volt az alapbetegség).

Andi, ha belaszik, akkot ruti jóllakott. A babák nem olvasnak táblázatokat, nem előírás, hanem éhség szeirt táplálkoznak (és nem is kell fogyózniuk :lol: ). Nyugi, a Te tejed neki a legjkobb, és pont elég is.

potyka

Jó reggelt!

Nézzétek csak mit hoztam! Marcsika Emmája! Gyönyörű kiscsaj!

Kép

sz.andi

hahó,
most ébredtem... mesélős éjszaka volt már megint...

Muffin, de jó!!!!! :) :) :)

Wera, én elmennék a MÁK-ba, ott előadnám, hogy pontosan mi a szitu, és adjanak hozzá minden űrlapot. És adnak. Ja, és melyiket kivel kell kitöltetned.
Elvileg nem kell sorbaállnod!!!! Az űrlaposhoz nem kell sorszámot húzni, és nagyon képben van.

Bondi, jaj, remélem, hamarosan meggyógyul a nagyfiad!!! A kórháziakról meg :twisted: nem is mondok már inkább semmit.

Wera, Nórinak puszi a kicsi fülére névnapja alkalmából!!!! Nőjön nagyra :D

Anyjuk!!! Merre jársz? Aggódjunk, vagy csak drukkoljunk a szüléshez????

Tappancs - megy a drukk ++++++++++++++++++++++++++++ remélem, hamarosan babázol már!!!

Anyjuk, Tappancs, ti ezt a nagy meleget már ne várjátok meg egyben! Kisbabák, nagybabák, kifelé!!!! 8)

KépKép
szkagi

Köszi Potyka! Csak ha felébred, mondjuk 10 perc múlva, akkor az öklét szopizza, mintha éhezne. Na mindegy, majd rájövök. Most éjszaka tuti jól lakott, mert olyan jól csucsult. Elaludt háromnegyed 9-kor és 2-kor ébredt fel! Most végre aludtam én is egy kicsit többet. :lol:

Muffin! Én annyira örülök Nektek! A hideg rázott, miközben olvastalak! Nagyon szorítok, hogy jó hamar otthon legyetek és babázhassatok Ti is Apával nyugodtan!!

Lányok! Nekem megjött a menzeszem! Használhatok én tampont? Rettentően idegesít a betét! Már a szülés óta használom, oké most a végén már csak tisztaságit, de én a tamponhoz szoktam.
Én nagyon görcsölős voltam az endometriózis miatt, most meg meg sem éreztem. Jó lenne ha így maradna.

Megyek visszafekszem még egy kicsit Vikikém mellé.

sz.andi

Tényleg! Tappancsról, Anyjukról semmi hír???

sz.andi

Jó reggelt!

Marcsi: nagyon nagy gratula Emma babához! Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:50-kor.
Vendég

Milyen szép Emmácska!!! És mennyire békésen alszik!
Köszi, Andi!

Viki 8)
a lényeg, hogy ennyire jól bírtad ezt a kis kényszerpihenőt 8) és már visszafelé számolod a napokat te is, igaz?
Az én méhszájam meg rejtély marad egy darabig :roll:
ma ctg, de asszem nem lesz vizsgálat.

mit is akartam még...
valakinek valamit
na jó, felöltözöm, talán eszembe jut közben :roll:

KépKép
szkagi

Kép Kép Kép

Kép
szly27

Hatalmas Gratula Marcsinak Emma babához! Gyönyörű a kiscsaj! :D

Sok Boldog Névnapot Bugri Nórinak! :D

Muffin! Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! Drukkolok, hogy hamar haza vihessétek a kicsi Eliotot! Ugya jól gondolom, hogy a Flór Ferenc kórházban vagytok? Ha igen akkor akár még találkozhatsz is Tappanccsal! Légyszíves adjál egy nagy cuppanóst Eliotnak és mond meg, hogy Én küldöm Neki! :D

Vikikém! Sms-t tudok csak fogadni! De azt nagyon fogom várni! Sajnos nincs kábelem amivel feltudnám rakni a képet!

Henka! Gyógysimi a lelkednek! :D
Vendég

Andi,
biztosan menstruáció??? Ilyen hamar?
A tampont kérdezd meg a dokidtól, de szerintem minimum addig nem lehet, ameddig a szex sem mehet.
Ja, ha tényleg mensi, akkor lehet, hogy a tejed íze is megváltozott - a menstruáció alatt a babák gyakran jelzik, hogy nem jó az íze az anyatejnek :roll: , és gyakran kevesebbet is esznek és többet sírnak. Bár nálatok ma épp nem ez volt - mindegy, örülj, hogy jól aludt éjszaka, és jó, hogy te is tudtál pihenni!!! Menni fog ez, meglásd! :D
ügyesek vagytok!

KépKép
szkagi

Marcsi! Gratulálok Emma babához! 39+0, külön gratula! Látod látod, csak sikerült jó sokáig benntartani! :-)

Kép
szly27

Most evett a drágám, 40-et. De úgy bealudt, hogy nem bírom felkölteni, még a mérlegelés és a büfiztetést (persze nem jött) végigaludta. Most vagy a mérleg nem jó, vagy elég neki a 40? Nem értem.

sz.andi

Ági! Menzi az! De vagy 2 napja nagyon nyűgös Viki. Akkor lehet, hogy azért? Alig lehet vele bírni. Még talán az apukájánál hamarabb elhallgat, mint nálam.

sz.andi

Muffin! Úgy örülök, megint megríkattál, de ilyeneken szíveen sírok máskor is!

Hát végre eltelt az éjszaka. Bár a kislányom egyszer sem ébredt fel, mert el sem aludt :shock: Este 9-től hajnal 2:15-ig nem aludtunk, így végül is nem kellett kelnem hozzá, mert le sem feküdtem! Hozzá tartozik, hogy délután 4-től este 9-ig aludt. Szóval ilyen nem lesz többet. A hat órai etetés után, ha fejre állok is, de nem hagyom aludni fürdésig. Éjjel kettőtől aludt reggel fél hétig, evett és most is alszik. Csak ugye Roli már fent van, így én is.
Nem sírt egyébként éjszaka, csak szuszogott, kereste a cumit, ha ciciztettem hisztizett, mert ömlött a tej a szájába, ő meg nem volt éhes, csak cumizni akart. A fránya cumi meg mindig kiesett. Altattam babakocsiban, hordozóban, kézben, nagyágyban, kiságyában. Semmi. Végül a ksiágyban aludt el. Na remélem ilyen többet nem lesz!

Kép
szly27

Andi, sztem az első hat hét gyeremekágy, akkor az még nem mensi, és ne kísérletezz tamponnal (fertőzést csinálhat). Gyerek meg már csak olyna, ha fáj a hasa, szopna vmit, ha éhes, szintén, ha elkeseredik, mert szoros a pelus, mert rásüt a nap, mert álmos, mert... szóval mindenre jó egy kis vígaszszopi. A német szó szerint nem is szoptat, hanem csitít, vígasztal. Tuti nem véletlen.

potyka

Kép

Kép
szly27

Tappancsról semmi???,

potyka

Bondi! Otinak mielőbbi gyógyulást kívánok!

Kép
szly27

Vidokata! Dóri magasságát majd leírod, mert ezt az infót még nem kaptuk meg :lol:

Kép
szly27

Potyka! Nem menzi? Eddig már szinte semmi nem volt, tisztasági tök elég volt és átlátszó. Mint egy folyás. (Bocsi a részletezésért, de nem tudom szebben leírni) Most meg rendesen vér jön, mint anno, mikor megjött. Annyi a különbség, hogy picit húzódik a hasam, de nem görcsölök annyira mint régen.
Akkor ez most mi? Megijedtem!

sz.andi

Jó reggelt mindenkinek!

Marcsi! Hatalmas gratula! Emma baba tündéri!
Hát megérte várni, és most már azt is tudod, hogy hamarosan hazamehettek!

Bondi! Szegény Oti! Gyógypuszi neki!

Muffin! De jó! Most megint sírtam, de végre örömömben! Annyira jó, hogy végre emberien állnak hozzátok, és hátha tényleg hamarosan haza is mehettek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Andi, én azt tapasztaltam, hogy az első hat hétben a szülés után időnként előjöhet. Aztán nyilván ahány ház.... Mert ugye szoptatsz is, tehát elvileg a hormonok még összevissza vannak. Megijedni nem kell. :lol: Csak mondom, én nem tamponoznék.

Tappancs????

potyka

Hát a pocakos tábla mindjárt eltűnik! Vagy csak egysoros lesz velem! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja, a tampon az oké, azt nem használom. Gondoltam én, csak hátha..Bepróbálkoztam :lol: :lol:

De eddig nem véreztem. Ezért ijedtem meg. Pedig teljesen olyan, mint a menzi. De akkor oké. Köszi szépen a segítséget! Tőled mindig kapok választ! Tök jó!

sz.andi

Andi, akartam még mondani múltkor, hogy itt a benten, ÉLETMÓD/HORDOZÓKENDŐ topikban sok sóhasznosság van a kendő, hordozó témáról. Mielőtt belefektetsz érdemes megnézni. (én vettem egy didímost, csak még nem tudok referálni :lol: ). A magyar kismamás nem ok, azt már tudom, nekem régebben nandu volt sztem, de ez a német valahogy barátságosabb, nem olyan vastag, tán könnyebben köthető. Adtak hozzá dvd,t, ha akarod, megkérem leánykámat, másolja le. amúgy: didymos.de az oldal neve, de ha venni akarsz, akkor ebay.de, vagy a fent emlegetett topik alatt eggyel...

potyka

Ó, nagyszerű, akkor elnézek oda, meg ha nem gond, a linket is szívesen böngészem.

Most felébredt a kisasszony és sírt meg az öklét nyalogatta. Adtam neki enni, megint 40-et evett, így már az 80. De nem etethetem él óránként. De komolyan nem tudtam felkölteni!

sz.andi

Hát ez nem igaz! Előbb hívott Apa, hogy este, meló után találkozik egyik ismerősünkkel (aki külföldön dolgozik, de most hazajöhetett) és beülnek egy helyre (ami itt van 10percre a lakásunktól).
De az eszébe sem jutott, hogy mondja, esetleg én is lemehetnék! :evil:
Tudom, hogy nem körülöttem forog a világ, de akkor is! Apa világa meg foroghatna körülöttem, így az utolsó 3 hétben! :evil:

Bocs, hogy megint a nyavajáimmal jövök. Lehet utolsó hónapra kezdek HP lenni?

Andi! Tampont nem ajánlják az első mensikor, pont a fertőzés lehetősége miatt.
Betétezéstől úgy is már előre rosszul vagyok, de csak elmegy az idő.

Na, azt hiszem szedem a sátorfám, irány a kórház! Nem megijedni, csak beutalóért megyek.
Hátha Tappancs meg Anyjuk hírekre jövök... :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Lányok!
Most nézem, hogy H. Szilvi is megszült. Tudunk róla vmit?

Babu!
Megy az sms majd, ha Dick is úgy akarja.

Kriszti!
Mi holnap de megyünk a kölöknek hazahozós cuccot venni (bár millió rucija van). Mondtam az uramnak, hogy csak egy kávéra üljünk be egy közeli kávézóba, erre meg le lettem teremtve és szavzva, hogy nem, mert gyorsan megvesszük és pihi otthon.

Csajok!
Aki csaszival szült, azok is véreznek majd szülés után? Bocsi, ha hülyét kérdezek. :oops:
20150601134430

Sziasztok jó reggelt!

Nálunk sajnos nincs baba még mindíg,szótfogadtam apa kirángatott tegnap csavarogni , hogy elfelejtsem ezt a szüljünk már témát és lazítsak ne agyaljak, így nem engedett géphez se.Most még alszik.
A fájások totál leálltak, nemm tudom miért már megint a kicsit se érzem :( bevagyok parázva.
Néha jön egy erőteljes görcs és ennyi.Semmit se értek csak túlakarok lenni mindenen és tudni, hogy Dávid egészséges.
Mivel páromnak holnaptól ismét dolgozni kell így nekem költöznöm anyóshoz pestre és nem lesz net.Csak akkor jelentkezek, ha Dávid már meglesz. Babunak küldök sms-t.

Muffin
ez jó hír nagyon, s tényleg sajnos jelenelegi állás szerint hétfőn én 4-5 óra között ott fogok dögleni a ctg. doki stb, kórházban ha gondoljátok összefuthatunk.

MARCSIKA GRATULÁLOK EMMÁCSKÁHOZ ÉS SOK TEJECSKÉT VALAMINT GYORS GYÓGYULÁST!!!

Bondi
sajnálom a nagyfiút és a bacit remélem minnél előbb meggyógyul és egy rossz emlék marad ez az egész hercehurca

Viki
jó olvasni tőled is, vigyázz magatokra

Bocsánat mennem kell nemtudok többet írni, mert apa felébredt és visít, hogy már megint itt vagyok.

Köszönöm, hogy gondoltok rám baromi jól esik s remélem minnél előbb tudom én is berakni az én drágaságom képét a topikba.
Sziasztok
tappancs28

Viki! Igen, vérzünk. Én is csaszival szültem.

sz.andi

hali lányok!

szegény oti! hatalmas gyógypusza neki. remélem hamar rendbe jön. el se tudom képzelni hogy ez a teliszáj most nem nevetgél csak kucorog. mindig olyan kis mosolygós!!!

muffin!
jó végre szép dolgokat olvasni. gondolom az apuci meg aztán teljesen kész van, hogy ő is ott lehet körülöttetek! +++++
remélem hamar hazavihetitek. jah és ami a tappancsharapdálást illeti: énisénisénis!!!

nonónak boldog névnapot!
Kép

szly!
köszi a táblit! már alig vagyunk a várandósban :D

andi!
köszi a képet emma babáról. tünci pofika! gratula mégegyszer hozzá marcsikának!!!

kriszta!
fel a fejjel. apácskák már csak ilyenek néha.hátha közben eszébe jut hogy téged is elhivjon. addig még van ideje gondolkodni rajta :D

hozzánk ma jön anyukám. főzünk valamit. szerintem tojáslevest meg paprikás csirkét nokedlivel. van hozzá fini koviubi :D
jaj erről jut eszembe!!! veszek is ki husikát hozzá.

tegnap anyósom kérdezte mi volt a dokinál. nah szerintetek megvárta a választ?!?! elküldtem neki azt az irást amit ide irtam nektek. nah hát nem sok reakció jött. kb. negyed óra mulva annyi hogy OK. szerintem az is elég lett volna ha annyit mondok hogy minden rendben volt :twisted: milyen törődő...

Kép

Kép
timi1982

bocsi....
Sz.Andi,
nem mensi az, nekem is ez volt hogy verzes aztan semmi es ujra verzes! 6 het meg boven benne van! enis csaszis voltam...

MUFFIN, HAT ENGEM IS SIKERULT MEGSIRATNI NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!! HAJRA ELIOT!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cirkuszka

Muffin!
Olyan jó volt olvasni a soraidat! :) Már annyira megérdemeltétek, hogy ilyen boldogok legyetek!

Anyjuk még mindig nem jelentkezett be!!

Igérem lesz szüléstörténet is....de előbb a sima saját kis naplómba irom le...mert ugy is meg szeretném hogy legyen, aztán majd beírom ide is!

Ma éjjel kicsit nyűgibb volt Laura, többször kelt. Lehet a pocija fájt. Mindenesetre ma megyünk vissza a korházba ellenőrzésre, méricskélésre....és akkor majd rákérdezek, hogy ha hasfájós, akkor itt svédben mi az a szer, amit lehet neki adni!! Mondjuk most épp jól bekajált, és alszik!

Nekem meg nem tudom mi a franctól lehet, de tiszta kiütés lett a hasam, és nagyon viszket..... :shock:

d.dodó

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:51-kor.
Vendég

Joreggelt! :lol:

Muffin
Minden nap varom a hireidet es ma is itt ülök, es csorognak a könnyeim örömömben :!: :!: :!: Csak igy tovabb! - tudom, rajtatok ne muljek!!!

Lea tovabbra sem akar a kisagyban aludni(nehany perc utan felebred es nem igazan hagyja magat megnyugtatni) - ugyhogy ram van kötve a hordozokendövel...igazabol nekem jo ez igy, de nem tudom, meddig fogom birni a sulyat - ugyan fokozatosan fogok hozzaszokni :wink:

Marcsinak nagy gratula Emmahoz!!! - ugye meghallgatta a keresed es kirepesztette maganak a burkot! :lol:

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Szly: tényleg azt nem írtam 52 cm és köszi továbbra is a táblát!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: