Sziasztok!
Én is rég jártam erre. Még nem szülünk, hanem a kint lévő gyerekemmel vannak sajnos aggódnivalók.
Hétfőn megvolt a beavatkozás, tök jól viselte (ezt már írtam), de kedd este belázasodott, nagyon elesett lett. Szerda reggel irány a klinika - előbb elvittek engem apával a kórházba ctg-re, hogy teljes legyen a forgatag: én a kicsivel ott, Apa a naggyal a gyerekklinikán... Kapott egy lórúgás antibigyó-szurit, és pisit vettek tőle. Kiderült, hogy elkapott egy nagyon durva bacit - ami az orvos szerint a széklettel került a húgyútba, de én kételkedem, mert ha eddig, soha nem volt semmilyen bacija, akkor most hirtelen miért.... ráadásul ez a baktérium szereti a katétereket, infúziós szerelékeket, és a gyerekemnek mindkettő volt a műtét során...
Tényleg, doktorok és nővérkék, mond nektek valamit az, hogy pseudomonas? Nyugtassatok meg, hogy leküzdhető -
a neten a sokminden között azt is olvastam, hogy ellenáll az antibigyóknak és halált is okoz... bár ha olyan fajta lenne, gondolom, a doki nem otthoni gyógyszerezést rendelt volna el. Nagyon rossz ízű a gyógyszer - Apa megkóstolta, és fél deci eperlében, két kanál mézzel is ihatatlan keserű -, így Apa pici zsemlegombócba tette, bedobta Oti szájába, és gyorsan egy rakás édes gyümölcslevet itattunk vele.
A nap nagy részében fekszik, mesét néz, vagy alszik a fiam, ami abból a szempontból jó, hogy én is rápihenek kicsit az előttünk lévő időszakra, de azért sokkal jobban örülnék, ha rohangálni kellene utána a játszótéren vagy bringázás közben, és olyan eleven lenne, mint szokott... Nem beszélve arról, hogy szünetmentes aggódásban vagyunk. E mellett a szülésen nem is nagyon van alkalmam morfondírozni. Vannak már olykor jóslóim, és a dokim szerint a jelenlegi helyzet az, hogy próbálkozhatunk a sima szüléssel
Velünk "röviden" ennyi.
Az újdonsült babákat Isten hozta, sok boldogságot, és főleg jó egészséget nekik és a mamiknak!
A babafotókkal nem lehet betelni
Muffin, csodálatos, mennyi erőt kaptatok, főleg a fiatok! Nagyon drukkolok nektek, hogy hamarosan a családmeleg idillben ölthessetek nyelvet a reményeket letipró egészésgügyisekre!
Henka, jó hallani felőled! Én is mindenképp gondolkodnék az orvosváltáson. A kiegészítő természetes útra - kineziológia, homeopátia, term.gyógyászat - nem gondoltál? Ha több oldalról támogatnád meg a dolgot, lehet, hogy több eredménye lenne. Ha jó szakemberek kellenek, szólj nyugodtan. A legjobbakat kívánom neked!!!
Minden babának jó étvágyat, mamiknak nyugalmat és sok finom tejet kívánok! A pocakosoknak meg: szüljetek, ha akartok! Előzhettek is nyugodtan
Szép napot!