hali lányok!
elfáradtam ma

nah meg amiket mondtak nekem
volt jó is "rossz" is.
szóval reggel mentünk uh-ra. méricskélés, nézelődés, hümmögés, szemmeresztés...
a trutyi a cicim tövétől a micsodámig meg a hátamtól a hasamig ért. szóval totál trutyis voltam

marha jó. egy kislepedő kellett a kitörölközéskor
minden rendben volt egyébként. jah és az én Bencém a cicim tövétől a micsodámig ér!!!!
38. héten 3800 g-osak vagyunk. +/- 10%. közölte az uh-s doktornő. néztünk arcocskát is. vagyis csak a felét mert hát szokás szerint szégyenlős volt.
nah hát a suly az sokkolt, de megnyugtatott a +/- érték. szóval akár 3,5 kg is lehet belőle, most a 38. héten....
lehet...
felmentünk nst-re az 1-ről a 3. emeletre. szülésznőm sehol
várok-várok... az egriek nagy kedvenc dokija volt ott. ő nst-zett. hát engem a hideg kiráz tőle!!!!! olyan tenyérbemászó pofája van.
hivom a szülésznőm hogy hol van? azt mondja reggelizni. nah jó, megnyugodtam. mert ugye most kellett volna szülőszobázni meg uj dokival ismerkedni.
megjött a szülésznőm, nst. mutatom az uh-s papirom. "szép nagy baba" közli velem kerek szemekkel. hát igen, tudom, épp lent az elsőn "szörnyülködtek" az uh-sok is
nst kész. mehetünk szülőszobára nézelődni. szerencsére mindent meg tudtunk nézni, üres volt a nagyja része...
nah inkább nem részleltezem... az előkészítő hely meg a wc-tusoló között van egy járkálós folyosó... végülis ha nem birom ki a wc-ig hát igy jártak a folyosón lévők
aztán vajúdó... nah hát az a kép amit itt vmelyikőtök feltett... asszem ez még álmaimban sem kivitelezhető. mindegy. majdcsak eltelik az az idő is...
szülőszoba. az egyágyas... legalább tiszta
a függönyös (ott több ágy van függönnyel elválasztva) nah ott nem voltunk mert ott éppen volt vki. azt mondta a szülésznő hogy ha az egyágyas foglalt oda megyünk. de nyugi, oda is jöhet apuka.
ok de az állapota... ha már a többi ilyen, az milyen lehet...
megismerkedtem azzal a szülésznővel is, aki akkor lesz velem ha a mostani netán elutazna. tök szimpi ő is, tökre egyformák. vidámak, nevetgélők, szókimondók, látszik hogy értik a dolgukat. legalább ez megnyugtató.
nah végeztünk. a szülésznő mondta hogy a dokit hol találom már szólt is neki, és vár.
ok megyek akkor. itt is szerencsém volt mert 10 perc ácsingózás után kiszólt az asszisztens hogy van-e itt egy kismama nst eredménnyel

mondom igen, én!
bementem. a doki tök kedves, szimpi. lehet még aranyosabb is mint az enyém.
azt mondta nem vizsgál meg majd csak hétfőn. ő nst-t hetente 2-szer kér. ugyhogy ezért megyek hétfőn is.
de ha már ott voltam, nem vizsgált, de a pocimat megtapogatta.
megnézte az uh-s értékeket.
és közölte: ne is álmodjak róla hogy az uh-s sulybecslés lehet - 10%. sőt!!!!! tapintás alapján kizárt hogy 3800 g legyen. ő többre becsüli!!!

hát köszönöm szépen!!!
mi lesz igy velem!!! és határozottan kijelentette, nem bizonytalanul. ugyhogy még ez alatt a 2 hét alatt akár nem is tudom mennyit nőhetünk még
jah és nem vszínű hogy szülök előbb mert nagyon fent van még mindig.
jah egyébként a bpd-nk 99 mm. itt egerben a 38. heti érték felső határa 96 mm. tudom csak 3 mm, de azért az számít ilyenkor!!!
nah és a suly!!!!
hazafelé még a védőnővel is összefutottam

közölte hogy várt tegnap. fülliztem. mondtam hogy nem voltunk itthon. pedig csak kedvem nem volt. mondtam hogy megyek majd a jövőhéten ha huzzuk addig. erre ő: tuti menni fogok, nem hiszi hogy én megszülök addig. nah jó.... köszi... még ő is!!!!
bocsi lányok, hogy ilyen hosszu voltam és rólam és "kicsi' fiamról szólt, de tök sokkolt a méret!!!!!! nah meg főleg az hogy mindenki el is van ájulva hogy mekkora... tehát szülni akár 4 kg fölött is mehetünk. hát jobban örülnék ha lassan megállnánk, vagy mennénk szülni, és Bence ugy gondolná hogy ő már idekint szeretne tovább gyarapodni.