A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

a lepény külön idegesít, 3-as fokozatú és ennek nem örülök, 14-ére vagyok kiírva ha addig nem lesz gyerek akkor 16-17 óra között kell bemennem és utána 2 naponta. De félek nehogy a lepény miatt gond legyen mert azt nem bírnám ki
tappancs28

megyek pihizni mert nagyon görcsöl a pocim +derekam
jók legyetek
tappancs28

Tappancs, kitartás. Elindult már, csak még húzza az időt!!!! LÉgy türelmes, pihenj, ő tudja, mit akar. Sztem jobb, ha nem repesztenek. És dekákon nem múlik a szülés. (sztem egyedül a valós fejkörfogaton, azért nem szoktam a kilókérdéseken kétségbe esni)

potyka

potyka a bpd 99 ez se megy össze de remélem annyival nem is nő
tappancs28

Szebb reggelt mindenkinek!

Tappancs! Megy a drukk, hogy alakuljon valami! Próbálj meg tényleg lazítani!

Muffin! Örülök, hogy már látjátok a végét, és hamarosan hármasban lehettek. Ha Eliot is ilyen kis ügyes, biztos hamar hazaengednek!

Ági! Jó hogy rendeződtek a dolgok Apával!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Én meg tiszta kába vagyok. Hajnalban miután Apa elment dolgozni és sikerült visszaaludnom, csörgött a mobilom. Rejtett számon hívott valaki. Felvettem, de nem szólt bele senki és le sem tette, hát ilyen-olyan halózás után kinyomtam.
Persze utánna már nem bírtam visszaaludni, csak forgolódtam. Az illető sem hívott megint. Talán jobb is, mert ha megtudom ki volt, elharapom a torkát! :evil: :twisted:

Kéne mennem beutalóért, de lehet elhalasztom, mert hideg van( :shock: ! :x ), hosszú kismamagatyóm még vizes és a hordócskáimat is csak papucsba tudnám beletuszkolni. Délig vannak, hátha addig kisüt legalább.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin! Örülök, hogy esteleg hazavihetitek Eliotot és nem kell várni még két hónapot. Természetes, hogy izgulsz, de otthon is simán nyomon tudjátok követni, hogy hogyan fejlődik. Mérleggel. És ha valami gond lenne, még mindig vissza lehet menni. Meg gondolom a gyerekorvos is jobban rátok fog figyelni.

Tappancs! Szerintem nem fogja sokáig húzni! Nyugi! Drukkolok!
És szerintem is a feje a lényeg! Ha az kijön, onnan már kibújik egy 5 kilós baba is!
Ráadásul neked 3., úgyhogy menni fog az!

Ronix! Gyere, kölcsönadom az egyik cicit Lénának! De egyébként egy nap kb egyszer jön le ekkora mennyiség. Egyébként olyan 200 ml van alkalmanként egyben.

Rolit vagy megcsípkedte a szúnyog, vagy bárányhimlős. Inkább a szúnyogra tippelek, mert az arcán, a karján és a lábafején van pötty. Ha bárányhimlő lenne, akkor lenne a hasán és a hátán is, ugye? Délután jön az orvos, megnézi, de azért idegesít. Minden esetre bekentem Fenistillel, hátha tényleg szúnyogcsípés és akkor elmúlik.

Kép
szly27

Tappancs kitartás, nemsokára babázol!
Linda! A helyet szerintem el lehet viselni. Szerintem az ott dolgozókkal van elég nagy baj!!! De nem akarlak ilyesztgetni.

Kép
dittke

Sziasztok!

Szly! Ha bárányhimlő lenne, akkor a hajas fejbőrén is kell lennie pöttynek! Nyugi, sztem is csak szúnyogcsípés vagy meleg kiütés.

sz.andi

Kép
Kép Kép Kép Kép
Kép

Kép
dittke

Jaj de édes nagyhajas baba! :D Nagyon cuki Izabella!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Csilla!

Gál dokihoz járok. Te kinél szültél?
A méhszájamnál a külső totál nyitva, a belső a múlt heti vizsgálatnál laza volt, de még nem nyílt meg.

Tappancs!

Nyugi! Ne siettesd! Elindult már a folyamat!!!!

Én ma meglepődtem magamon, mert Laci apu munkába menetel után még aludtam vagy 2 órát. Jól esett.
20150601134430

Dittke! Nagyon édi Izabella! És milyen jó a sérója! :lol:

Andi! Köszi! Szerintem is szúnyogcsípés. Ha a héten nem jönne ki rajta a bárányhimlő, akkor kezdhetnék megnyugodni, mert kb két hete fertőződhetett volna meg, ha megfertőződött és akkor a héten ki kéne jönnie.

Viki! Én ilyenkor már teljesen nyitva voltam. nem is kevés ideje. Ekkor már 1222 volt a méhszájam. És mégsem indult magától a szülés! Nagyon óvatos dokid van!

Kép
szly27

Sziasztok lányok!

Hú, Tappancs, te szegény, kitartás!

Szia Viki! Én is mostanában úgy csinálom, h apu elmegy dódozni 5 után, reggeli és alvás v 2 óra.

Kíváncsi vagyok, ki lesz az első abból a 6-os csoportból, akik egy napra vagyunk kb kiírva.

Szegény Marcsi, idegőrlő lehet itthon is a várakozás a vége felé, de egy kórházban, a kánikulában!

Muffin, tök jó, h hazavihetitek a kisfiatokat, reméljük, minél hamarabb és agyon szeretgethetitek végre!

Ági, megnéztem volna a bácsika arcát, vicces szitu lehetett.

Nálunk a boltos néni sztárkérdése a múlt héten: Babát vársz? Micsoda éleslátás 3 héttel szülés előtt.
Szonja bepisilése akkor rendeződött is, ugye?

Dittke, nagyon kis édes lánykátok van!

Én vároma 7végi hőségriadót és a másnapi viharokat, hátha pici lányunk helyes útra tér.

Olyan fura, h tudom, 2 hét múlva ilyenkor még terhes lehetek, de másnap már nem. Fura előre tudni.

Tényleg Kriszti, neked nem mondták, h megindítják 40+0-on a cukor miatt? Mert ebben is változóak az álláspontok.

Ja és még azt akartam kérdezni a kórházat már megjárt anyukáktól, a csomag kapcsán, hogy volt-e vmi, amit esetleg nem vittettek be és kellett utólag?
Csak mert, netes listák alapján bepakoltam és kíváncsi vagyok, volt-e vmi, ami a listákon nincs, de a gyakorlatban kellett.

Kép
teó

Ügyintézés ügyben postázás jó ötlet, de mi még odáig se jutottunk el, hogy szerezzünk egy olyan papírt, amit a munkanélküli kp ki tudna tölnei hogy tovább küldjük. Amúgy én is tökhülye vagyok az egészhez, nemcsak Apa :oops: . Szóval amikor kért volna olyan papírt, azt mondták töltsük le a netről. Letöltöttük, elvitte a m.nélkülibe, azt mondták menjen vissza érte jövőhéten, addigra kész lesz. Én mentem érte a gyerekkel a legnagyobb kánikulában :evil: , erre közlik velem hogy ez nem jó nyomtatvány. Kérdeztem hogy akkor milyennek kéne lennie. Erre azt a választ kaptam, hogy ő nem tudja, de nem ez az! Menjünk vissza a Váci út nemtudoménhányba és kérjünk másikat! Hát a k..... anyjukat most már tényleg! :evil: :evil: (Bocsi, de ennél jobban nemtom visszafogni magam :roll: )
Vendég

Te Wera, ezek a juttatások alanyi jogon járnak, kell a munkanélküliek papírja???

potyka

Teó! Nekem csak a betét volt kevés. Tena-t vettem, de a normálisat. Nem az extra, nem a super. Többször kellett cserélni, de jó volt, mert nem ért tokától bokáig. De mondom, min. 2 csomi kellett.

Egyébként én mindent bepakoltam. De én császáros voltam, nem tudom, hogy a simán szülteknél mennyi a csorgás..

Egyébként nem tudom miket tettél be, ha gondolod küld át a listát.

Na meg persze kórháza válogatja, hogy ki mit kér bentre.

sz.andi

Teó! Ha még mindig gáz lenne, akkor indítanának, de a cukrom normalizálódott szerencsére. Vizeletben nincs fehérje.
Vérnyomi rendben. Azt mondták, hogy ha magas a vérnyomás, akkor nem hagyják erőlködni a kismamát, hanem 100% csaszi.

Egyedül a vizesedés van, de nem gond, mivel nem társul hozzá más baj. Vizesedésre amúgy só és fűszermentes diétát javasolt a doki.

Hát én a csomagba nem Tennát raktam, hanem sima betétet, de abból valami extra nagy éjszakait, 6cseppeset. Két csomaggal. Akciós volt! :oops: :lol:
Ha nem lesz elég, akkor szalajtok valakit...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Csak beköszönök... jó volt az első éjszakánk itthon. Persze apácska olyan aggódó, hogy a mi "székhelyünket" áthelyezte a gyerekszobába.... szóval mi is ott alszunk... Laura a saját ágyában, meg mi a sajátunkban....bár a hajnali 5-ös szopi sz ágyban folyt fekve (ugy esett jól) és mind a ketten bealudtunk. Apácska minden mozdulatra fent volt, ha a gyerek nagyobbat szusszant.... :) Nagyon törődik vele.
Ja, és éjfélkor evett, aztán utána csak 4-kor kelt, akkor 5-ig elcicizgetett, de utána csak 9-kor kelt! :) Ugyhogy ez a 4 óránkénti evés nagyon bejön neki! Néha sűrűbben követeli (már ma délelőtt igy volt), de most megint békésen alszik!

Amugy tök jó, már most alig vérzek..... inkább csak barnás...már tegnap ilyen volt. Esténként még fájni szokott mensisen a hasam, de tökre nem vészes.

Na, leugrok a boltba kenyérét meg üdítőért..... jó lesz kicsit kimozdulni...még akkor is ha itt van a tömbünk aljában a bolt!
Lizi (igy is hívjuk, mert ugye az Alice nevet is használjuk) most ugyis alszik apja pociján.

Majd még ma benézek, hogy lesz e babahír!! Ja, amugy nekem lehet sms-t irni, ha valaki megy szülni!!

d.dodó

Dodó! De jó, hogy nálatok minden ilyen klasszul alakul! Csak így tovább!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Teó! A Mi kórházunkban nem volt mellszívó és Nekem kellett így Apa este rohant be vele munka után! Ha van saját mellszívód akkor tedd el a biztonság kedvéért! Nem teszek fel képet, hogy milyen volt a cicim amikor bedurrant! Szabi feje 35cm volt körbe! A cicim a feje háromszorosa volt és nagyon fájt! Zokogtam a fájdalomtól! :oops:
Vendég

Doktor bácsi volt, kaptunk szemcseppet és kammillázni kell a szemét. Roli pöttyei a doki szerint is szúnyogcsípések.

Nekem is jól jött a kórházban a mellszívóm.

Kép
szly27

Sziasztok!

Most értünk haza a kórházból! Jól vagyunk csak még szét vagyok esve.Sajnos nincs sok időm! Mindenkinek köszi a gratulációkat! Majd később próbálok visszaolvasni! Valaki röviden összefoglalná, mi történt vasárnap reggel óta?????!! Hallottam, hogy sok baba született! De kik?????
Köszi!
Vendég

Sziasztok!

Tappancs kitartás!!!!
Dittke nagyon szép Izabella!!! :lol:
Wera elhiszem hogy pipa vagy! Abszolút nincsenek senkire tekintettel! :twisted:

Most mennem kell, Luca felébredt!

Kép
sziszka82

hahó,
most dobtam be fél doboz fagyit... sajna nem tudok ellenállni neki 8)
még jó, hogy most elfogyott a heti adag, és nem vettem másikat, legalább nem zabálok.

Teó, igen, Szonjácska ma éjjel nem pisilt be, de hát tudom én, hogy a félelmek, rossz álmok azért megmaradhatnak... na meg jön a kistesó, azt mondják, akkor is lehet számítani visszaesésre más okokból.

Wera, a MÁK-ban a nyomtatványokat soron kívül is odaadják, csak a kitöltöttekkel kell ácsorogni. A MÁK pedig a Váci úton a metró Árpád hídi megállójában van.
Te most tgyást igényelsz, és ahhoz kell a munkanélküli kp-tól egy igazolás? Vagy mihez kell? Tulajdonképpen munkanélküli voltál szüléskor? És azért?
Nem akarok belekotyogni, csak én is sokat szívtam ebben a témában...és még mindig nem tudom, végül mindent sikerült-e jól elintéznem.

Dodó, irigyellek, hogy ilyen jól megúsztad a szülést, és hát nagyszerű kislányod van!!!! Ilyen jókat alszik??? Hogy csináljátok :D ?

Anyjuk, jelentkezz! Merre jársz?

Tappancs, az én ötletem is inkább a lazítás lett volna: állítólag egy pohár pezsgő is sokat lendít! Csak ha már ennyi mindent bevetettél, nem tudom, hogyan hatna még egy kis pezsgő...
(az anyukámnak anno nyugtatót adtak és hazaküldték mert nem tágult, de pont attól hipp-hopp megindult a szülés!)

Férjecske is most telefonált... hogy hogy vagyunk, és nem kell-e szülni menni :lol:
mondtam, hogy nem megyünk, de egy darut hozhatna a hasamhoz :lol:

Szonja elaludt, megyek, leteszem a hasamat egy kicsit aludni :wink:

KépKép
szkagi

Szly!
Nekem már 34. héttől nyitva van a külső méhszájam, ezért parázott, és paráztatott be a doki.

Teó!

Én most borítékolom, hogy Lacim később lesz meg. Lusta Dick a Drágám!

VKata!
Gyönyörű a Csajotok!
20150601134430

Muffin

Szerintem, ha valakinek összeköttetesei vannak, ilyesmi okbol ki kell facsarni öket! A lenyeg Eliot es Ti!
De jo lenne, ha tenyleg hamarosan hazamehetnetek :!: :!: :!:

Tappancs
hajra! kitartas!

Dittke
Nagyon ju frizuraja van Izabellanak! :D

:arrow: Lanyok!
Mielött barmi szemcseppet, orrcseppet hasznaltok,(söt meg fülbe is szabadna - ha szükseges!) probaljatok ANYATEJJEL !Itt minden orvos es növer ezzel kezdi, csak utana a különbözö teakat es szemcseppeket!!! - NAlunk mar soxor bejött!!!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Most volt itt anyósom. :roll:
Hozta a 800. bodyt a kisunokájának. Meg nekem kínait. Be is toltam, most meg tüzet okádok, olyan borsos volt, de csak utólag érezhető.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Viki, nekem Fábián volt az orvosom, de mivel aznap magánrendelése volt, így szólt egy másik dokinak, hogy jöjjön be megszüleszteni, de ő már nem ért be időben, így Seres doktornőnél szültem 8) .
Gál doki volt a szobafelelős :wink: , ő jött be minden reggel vizitelni hozzánk. Szimpatikus és korrekt doki.
A 34. héten nyitott külső méhszáj az gáz :shock: ? Érdekes, nekem nem aggódott ennyire és nem tűnt túl parázósnak :wink: . Egyik doki azt mondta, szigorú fekvés, a másik szerint meg sétálgathatok a városban is az 1110-es méhszájjal 27. hetesen :? . Sőt ha a 36. hétig kihúzom, mehetek is haza. Nem jött össze.
Te mikor is feküdtél bent? Bár nemigen találkoztunk, mert én jún. 18-án jöttem el. Én voltam a 7/2-es két hónapig :? . Már majdnem hozzánőttem a bútorokhoz!

Én tegnap intéztem a papírokat, de azt mondták, hogy az anyaságihoz az igazolás, miszerint 4x megjelentem, nem jó
:shock: ! Mert nem szakrendelésen jelentem meg, hanem terhesgondozáson. Mindenesetre hozzátűzte az igényléshez, majd ha fennakadnak rajta, akkor szólnak. Bár nem gondolnám, hogy rossz, bizonyára nem én vagyok az első, akinek ilyen igazolást adnak ki a nyíregyi kórházban :? .

Tappancs, mi a helyzet?

Alszik az egész család, én miért nem :shock: :roll: . Megyek is, csak előbb egy kis pudingot tömök a képembe!

Jó délutánt
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csilla! Lehet én vagyok a hülye, de szakrendelés és terhesgondozás esetünkben nem ugyanaz?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Segítség!
Megint adagolási gonddal küzdök!
Vettem Espumisan cseppet,a gyógyszertárban azt mondták 28-5 cseppnél többet nem kaphat egy nap,ált. 5*5 cseppben szokták adni!
A tájékoztatón viszont az van,hogy minden étkezés előtt 25 csepp! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát baromira nem mind1 hogy 25 vagy 125 csepp!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komolyan mondom hülyét kapok ezektől a gyógyszerektől!
Ti hogy adtátok?
Valakinek használt is?
Infacol sajna nem jött be és szegény nagyon szenved!!!

Köszike

Kép

Kép
ibm

hali lányok!

elfáradtam ma :( nah meg amiket mondtak nekem :shock: :shock:
volt jó is "rossz" is.

szóval reggel mentünk uh-ra. méricskélés, nézelődés, hümmögés, szemmeresztés...
a trutyi a cicim tövétől a micsodámig meg a hátamtól a hasamig ért. szóval totál trutyis voltam :D marha jó. egy kislepedő kellett a kitörölközéskor 8) :oops:
minden rendben volt egyébként. jah és az én Bencém a cicim tövétől a micsodámig ér!!!! :shock: :shock:
38. héten 3800 g-osak vagyunk. +/- 10%. közölte az uh-s doktornő. néztünk arcocskát is. vagyis csak a felét mert hát szokás szerint szégyenlős volt.
nah hát a suly az sokkolt, de megnyugtatott a +/- érték. szóval akár 3,5 kg is lehet belőle, most a 38. héten....
lehet...
felmentünk nst-re az 1-ről a 3. emeletre. szülésznőm sehol :shock: :shock:
várok-várok... az egriek nagy kedvenc dokija volt ott. ő nst-zett. hát engem a hideg kiráz tőle!!!!! olyan tenyérbemászó pofája van.
hivom a szülésznőm hogy hol van? azt mondja reggelizni. nah jó, megnyugodtam. mert ugye most kellett volna szülőszobázni meg uj dokival ismerkedni.
megjött a szülésznőm, nst. mutatom az uh-s papirom. "szép nagy baba" közli velem kerek szemekkel. hát igen, tudom, épp lent az elsőn "szörnyülködtek" az uh-sok is :shock: :shock:
nst kész. mehetünk szülőszobára nézelődni. szerencsére mindent meg tudtunk nézni, üres volt a nagyja része...
nah inkább nem részleltezem... az előkészítő hely meg a wc-tusoló között van egy járkálós folyosó... végülis ha nem birom ki a wc-ig hát igy jártak a folyosón lévők :shock: :shock:
aztán vajúdó... nah hát az a kép amit itt vmelyikőtök feltett... asszem ez még álmaimban sem kivitelezhető. mindegy. majdcsak eltelik az az idő is...
szülőszoba. az egyágyas... legalább tiszta :oops: :shock: :shock:
a függönyös (ott több ágy van függönnyel elválasztva) nah ott nem voltunk mert ott éppen volt vki. azt mondta a szülésznő hogy ha az egyágyas foglalt oda megyünk. de nyugi, oda is jöhet apuka. :shock: 8) :?
ok de az állapota... ha már a többi ilyen, az milyen lehet... :shock: :shock:
megismerkedtem azzal a szülésznővel is, aki akkor lesz velem ha a mostani netán elutazna. tök szimpi ő is, tökre egyformák. vidámak, nevetgélők, szókimondók, látszik hogy értik a dolgukat. legalább ez megnyugtató.

nah végeztünk. a szülésznő mondta hogy a dokit hol találom már szólt is neki, és vár.
ok megyek akkor. itt is szerencsém volt mert 10 perc ácsingózás után kiszólt az asszisztens hogy van-e itt egy kismama nst eredménnyel :D mondom igen, én!
bementem. a doki tök kedves, szimpi. lehet még aranyosabb is mint az enyém.
azt mondta nem vizsgál meg majd csak hétfőn. ő nst-t hetente 2-szer kér. ugyhogy ezért megyek hétfőn is.
de ha már ott voltam, nem vizsgált, de a pocimat megtapogatta.
megnézte az uh-s értékeket.
és közölte: ne is álmodjak róla hogy az uh-s sulybecslés lehet - 10%. sőt!!!!! tapintás alapján kizárt hogy 3800 g legyen. ő többre becsüli!!! :shock: :shock: :shock: hát köszönöm szépen!!!
mi lesz igy velem!!! és határozottan kijelentette, nem bizonytalanul. ugyhogy még ez alatt a 2 hét alatt akár nem is tudom mennyit nőhetünk még :shock: :shock: :shock:
jah és nem vszínű hogy szülök előbb mert nagyon fent van még mindig.

jah egyébként a bpd-nk 99 mm. itt egerben a 38. heti érték felső határa 96 mm. tudom csak 3 mm, de azért az számít ilyenkor!!! :shock: :shock:
nah és a suly!!!!

hazafelé még a védőnővel is összefutottam :twisted: :twisted: közölte hogy várt tegnap. fülliztem. mondtam hogy nem voltunk itthon. pedig csak kedvem nem volt. mondtam hogy megyek majd a jövőhéten ha huzzuk addig. erre ő: tuti menni fogok, nem hiszi hogy én megszülök addig. nah jó.... köszi... még ő is!!!! :twisted: :twisted:

bocsi lányok, hogy ilyen hosszu voltam és rólam és "kicsi' fiamról szólt, de tök sokkolt a méret!!!!!! nah meg főleg az hogy mindenki el is van ájulva hogy mekkora... tehát szülni akár 4 kg fölött is mehetünk. hát jobban örülnék ha lassan megállnánk, vagy mennénk szülni, és Bence ugy gondolná hogy ő már idekint szeretne tovább gyarapodni.

Kép

Kép
timi1982

jah és egyébként III.fokban érett a lepény.

bnőm 39. hetes terhes és 2800 g a kislánya. én 38. és 3800 g.
izé... nem lehetne átlagolni??? :D :D:D

Kép

Kép
timi1982

viki!
jó hogy már azért néha jelentkezel. legalább füstjeleket adsz magadról. megnyugtató.

tappancs!
hol tartasz????? ++++++

szly!
szerintem csak szunyog lehet. de azért nézd naponta többször és ha jelentik még meg rajta, akkor .... hát akkor lehet más is :?

kriszta!
rendes anyósod van. habár a borsot kicsit visszafoghatná :D
én alapból nem igazán szeretem...

jah jut eszembe. felhivtam én is a Mák-ot. vagyis ismimet. mondta hogy ott van az asztalán a papirom már hetek óta, csak nem adta fel. mondom, ok de legrosszabb esetben jövő hét hétfőn vagy kedden adja postára. azt mondja ráér még. mondom nem, mert jövőhéten 39. hetet töltöm. nagy csend a tuloldalon. meglepődött hgoy már annyi az idő?!?!?! mondom jah, ugyhogy jó lenne összekapnia magát. megigérte hogy akkor már hlnap postázza. kiváncsi leszek rá.

Kép

Kép
timi1982

Viki! CSak azért hüledezünk itt Csillával, mert nekem pl. már a 22. héttől nyitva volt a külső méhszájam. Neki meg talán még korábban. Na mindegy. Minden doki máshogy vélekedik.

Ami! Sajna Espumisant még nem próbáltam!

Timi! Bence is jó nagy baba lesz! Ne izgulj! Majd alakulnak a dolgok. Barátnőmnek 34 hetesen volt a baba BPdje 94, nekem meg 39 hetesen volt akkora Jázminnak. Szóval a barinőm babája már akkor akkora volt, mint az én Jázminom, legalábbis a feje. Az orvos már fogadásokat köt, hogy hány kg lesz. Olyan 5 re saccolja.

Kép
szly27

jah lányok azt akartam még kérdezni, hogy az érettségi fokozat, 1,2,3,0. ez most fordított arányú vagy nem?
mármint hogy ha kevésbé érett akkor 1-gyel vagy 3-mal jelzik???

Kép

Kép
timi1982

és ebből a szülés idejére mennyire lehet számítani?

azt tudom hogy a lepény érettsége összefügg a baba érettségével. ugy tudom hogy 3. fokban érés esetén már megfelelő a tüdőfejlettség, de ez a fokozat az idő előrehaladtával változik, 2-re és 1-re. vagy valamikor volt 1,2 és most már 3.

Kép

Kép
timi1982

Timi! Az 1-es a nagyon érettlen, hármasnál már ideje szülni! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Valamikor volt 1 és 2 ha most már 3-nál vagy!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

köszi kriszta!

Kép

Kép
timi1982

Szóval gratula Kikééknek és persze Andkatának! Legyetek boldogok a drága kis csöppségekkel!

Pocakosoknak kitartás! Nincs messze senkinek sem a vége!

Nekem nagyon szép élmény volt a szülés, majd ha lesz több időm és kezem le is írom de csodás volt, mindenkinek ilyet kívánok!
Szly: a tábliba beírod, hogy sima szülés volt és a feltett képből tudsz a tábliba rakni? köszi
Vendég

Andi, köszi, de ahány listát én a neten találtam, mind néztem meg amiket itt korábban írkáltatok, azt is figyelembe vettem, úgyh csak meglesz mindenem, de tényleg köszi.
Viszont ahogy gondolkoztam, eszembe jutott a szemellenző, amit repülőn szoktak adni. Ahálónkban van roló, attól jó sötét van, itthon nem kell, de ahol csak függöny van, ott hajnalban felébredek, ahogy jön be a fény, mióta műtötték a szemem, azóta van ez, hogy hiába csukom le a szemem, átjön vhogy a fény a szemhéjamon és nagyon zavar.

Ennek a cukor dolognak utánakérdezek, mert nekem is végig jó eredmények voltak, de itt a kutyát nem érdekelte, mikor mondtam.

Timi, szép nagy "kis"fiatok lesz!

Kata, jó, hogy már otthon vagytok és az is tök jó, ahogy a szülésről írsz, biztató a maradék pár pocisnak.
Tényleg, meg is számoltam, már csak 12-en vagyunk! +, - Tappancs, őt most nem tudni,hova számoljuk.

Anyjuk? Ma ment dokihoz?

Én olyan jót aludtam délután, megfogadtam, a hátralévő max 2 hétben minden délután bepróbálkozom vele.

Kép
teó

SZIASZTOK Lányok!

Bocsi a hanyagolásért de nem vagyok jó passzban,ezért sem jelentkeztem.
Látom lassan már az egész csapat babázik,mostanra már nekem is meg született volna.Talán ezért is nem jártam már régen erre,mert most elővett a szomorúság.
De mindannyiótokna kszívből gratulálok a babákhoz!!!!

Sajna nekem a doktornő a még mindíg magas vérnyomásom miatt nem endedi,azt mondta ne is álmodjak róla.Lehet hogy másik dokihoz fogok menni,mert nem vagyok ezzel megelégedve.egész mostanáig olyan gyógyszereket adott ami mellett nem lehetnék terhes.Miért nem olyan gyógyszerrel kisérletezik ami mellett lehetek???? :evil: El fogok menni máshoz.

Na de most azért jelentkeztem hogy még egyszer gratuláljak azoknak akik már megszültek,és akik még nem azoknak sok kitartást a várakozáshoz!!!!!

Puszi !sziasztok.

KépKép
henka76

Csajok! Hírek!!

Most hívott Marcsika!

Emma baba megszületett, 3400g és 54 cm!!! Császárral. Elfolyt a magzatvíz, ezért császározták!! Kb. 2 órát szenvedett!

A nevetekben is sok boldogságot és egészséget kívántam nekik!!!

sz.andi

Holnap küld képet, majd felteszem ha megjött!

sz.andi

Na Marcsi is túl van.

Isten hozta pici Emmát!!!

Csak én maradok örökre így :lol:

potyka

sziasztok!

Marcsika gratulálok Emmához,sok boldogságot és egészséget kívánok nektek.

Timi akkor legalább te előrébb vagy mint én, a 3 fokba érett lepény az jó, olyan értelembe hogy közeledsz a szüléshez. Olyan szempontból viszont nem jó hogy ugye elkezdett öregedni,szóval ctg-én bizti jobban fogják nézni a baba oxigénellátását.

Dittke nagyon cuki a kis gyerköc,nem értem miért pont itt szegeden dolgoznak ilyen bunkók! :?

Kép
linda24

Sziasztok!
kis bekukk....

Nagy GRATULA Marcsinak a kicsi Emmához!

Tényleg, Anyjuk ma még be sem volt jelentkezve?? Mondjuk nekem nem írt!!

Mi jól vagyunk! Ugy tűnik, Laura már most kezd beállni a 3-4 óránkénti evésre. Köztes időben nagyokat alszik. És délután van egyszer egy időszak, mikor jókat nézelődik az ébredés után, és nem követeli rögtön a cicit. És most belövellt már rendesen a tejem. Már fáj, és húzódik, mikor teli van! És már csak egy ciciből eszik általában. Még azt is kifejem mindig a végén a maradékot....egész nap folyamán egy cumisüvegben gyűjtöm a hűtőben, és az utolsó szopi után rakom az össz "termést" a fagyasztóba! De amugy jól kisebesedett azért a bimbóm, bár vérezni még egyszer sem vérzett....csak néha még nem jól kapja be az elején, és olyankor fáj! Na, de ezt is meg kell tanulni!! :)

Pocakosok!! Kitartást még!! Akinél már itt az idő, az menjen szülni!!!

d.dodó

Dodó! Örülök, hogy van tejcsi, jó érzés, mikor tudsz elég tejet adni a babádnak! Nekem igen kevés van, csak 2 ciciből eszik és a végén tuti nem lakik jól, de hiába adom a tápszert, annyira elfárad a szívásban, hogy elalszik.
Bár most este 100-at evett, igaz 2 ciciből. Jó lenne, ha normálisan tudnék enni adni a lányomnak.

Csajok! Nem nagyon vagytok itt ma. Mi van veletek? Nincs mit olvasnom.. :lol:
Vagy mindenki szülni ment?
Anyjuk?? Hol van? Nem lehet, hogy megszült idő közben, csak nem tud sms-t írni?

Tappancs?? Hogy álltok??

sz.andi

Nahát! Kicsit jöttem volna csevegni, erre nincs itt senki.
Na mindegy, megyek akkor aludni.

Jó éjszakát!

Szerintem aki már ott jár, mehetne szülni, jó lenne babahírre ébredni!

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: