A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

lassan mennem kell,
ha valaki tudna Patríciának segíteni képek ügyében, az írjon neki, jó?

KépKép
szkagi

wera--a szeme tiszta csippa és nem igen mulik el a kamillátol se már egy hete ilyen nekem mindnél át kellett mosni nagyjábol tudom hogy milyen és mivel jár mega a védönö is mondta

BASSZUS DE KURVA NAGY SZERENCSÉTEK VAN A VÉDÖNÖVEL HOZZNÁNK MINDEN MÁSNAP JÖNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!
UTÁLOM :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

a gyerek orvos is volt mát nálunk és még alig voltunk itthon :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

látogatok még nem nagyon voltak de már elöre borsodzik a hátam tölük.......................
na meg a párom anyja..............uh jobb nem beszélni rola tudjátok mit akart?????????????
ahogy jövünk haza a koribol vigyük be lénát mert látni akarják..
hát én nem vittem be kapjaák be....
erre átt jött ö egyedül és hozott figyeljetek nyers tököt tejfölt kaprot-------
na???
meg tollas csirkét meg sárgapérát ahogy a földbol kiszedte---
NAAAAAAA MILYEN ??
ez aznap volt mikor haza jöttünk
szly irigy vagyok a sok tejcsireeeeeeeee

egy cicit adhatnál nekem is :P :P :P :P :P

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix: huh azt hiszem a draga mama lekorozi az en anyosom..Durva!!!!!!!!!Asszem- amennyire el tudom kepzelni magam az adot szituba es erzelmekkel- en ugy kivagtamvolna tokostul, kaprostul....

Mar nalunk is megy a besertodes, hogy miert nem apost hivjuk ha indulni kell a korhazba( parom azzal probalt magmagyarazni neki a taxi gyorsabb, meg ha egyedul vagyok lehet csak a mento jut majd eszembe megoldasnak, az mindig hivhato stb...) az igazi indik az hogy apos amugy is szarul vezet, kb 30al orasi satufekekkel, es mindez ha rajt lesz a panik+ nem akarjuk hogy tudjak mikor indul meg a szules. Es mar ezen k ivan bukva azt meg nem is tudja hogy en egyaltalan nem akarom hogy o hozzon minket haza a korhazbol. Ha hetvegen engednek ki, akkor ok, mert akkor parom is ott lesz majd, de ha hetkoznap es mondjuk delelott, szoval akkor nem apos lenne az aki eszembe jut, elobb teszem be egy taxis kocsijaba a hordozot, mint aposhoz....
Vendég

azta ronix!

ugyan ne mond már hogy első nap nincs időd csirkét puceválni meg zöldséget :twisted:
milyen háziasszony vagy?! :shock:

ő nem volt anya??? nem tudja hogy az első napok, sőt hetek milyen nehezek?!?! :twisted: :twisted:
hát nem irigyellek!
hogy lehet valaki ilyen! főleg hogy nőről van szó. mert egy pasi az más... azok néha... szóval pasik.
de hát ő nő!!! és még anya is, hiszen van fiacskája...

hát kitartást neked! remélem azért ilyen elvetemült dolgokat nem fog rendsezresen művelni.

Kép

Kép
timi1982

:lol: :lol: :lol:
Ronix! Anyós nem semmi! Remélem legalább nem kotkodált az a csirke!? Bocsi, de úgy megnevettetett! :lol:

Dodó! Ejha! Jó hamar hazaengedtek! Gátvédelem? :shock: Itt csak álom marad! Majd várjuk a történetet! Nagyon édi a kisasszony!

Viki! Jó hogy benéztél!

Én sajna nem tudok mms-t fogadni. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Patrícia babája! Kép

Kép
szly27

Jajj milyen szepseges!
PAtricia akar gorogdinnye akar szoloszem, szepseges!
Vendég

Sziasztok!

Ezek szerint jól megkavarták a vitamin szedést!
K-vitamin: Mi 1 hetesen adtunk neki, mert állítólag az elsőt bent megkapta a kórházba, mi adtuk a másodikat 1 hetesen, utána pedig csak hófordulókor kell, minden 29.-én, amíg el nem fogy!
D-vitamin: minden nap a gyerek 1 éves koráig.

Védőnő-dokinéni: 6 hetes koráig hetente egyszer jönnek, nálunk!
Utána mi megyünk a rendelőbe, de azt még nem tudom milyen gyakran!

Holnap viszont én megyek a 6 hetes kontrolra a dokibácsimhoz! :?
Kíváncsi leszek mit fog mondani.

KépKép
hene

Sziasztok!

Minden új mamának, és babának gratulálok!

Amint látom, megszaporodtak a babák az elmúlt pár napban. :lol:

Kép
dittke

Patr! Tündéri ez a baba! Egyem a kis pofikáját! :D

Szia Dittke! Hogy vagytok? Mesélj! Képet! És történetet! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Hoztam Marika híreket.

"Sajnos nem vagyok okosabb, nem tudok semmit. Holnap biztosan nem műtenek, mert ehetek. Várnak a kiírásig. De lassan becsavarodok, a türelmem elfogyott. Nagyon el vagyok keseredve, hosszú volt az elmúlt hét. "

Nagyon sajnálom szegényt. Itt úgy búcsúzott el, hogy még a múlt héten babázhat, ha meg nem, akkor július 10-én császár. Hát azóta valahogy teljesen más a helyzet. :cry:
Nem értem a dokiját sem :? Én is nála szültem, nekem csütörtök délelőtt indította volna, de éjjel 2kor már be kellett jönnie.
Ráadásul Emma lesz vagy 4 kiló körül, nem értem mire várnak még :roll:
Vendég

Haga! Köszönjük a híreket! Szegény! Kitartást kívánunk neki! Már nincs sok hátra! Nem értem miért kell várni! :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Anyjuk!
Már végig kell feküdnöm, pihennem. Igaz most már el el sumákolgatok itthon. Kis vasalás, mosogatás...., amiért persze a párom lenyom, ha hazaér a munkából. Igazából nem is bírok sokáig fent pörögni.
A pénteki NST-m kiértékelésére 1 órát vártam mire megkerült a doki, és olyan szinten bekeményedett a hasam ez idő alatt, mintha követ nyeltem volna.

Sz.Ági!
Napközben ált. egyedül vagyok itthon, tévézek, olvasgatok. Viszont absz. nem unatkoztam az elmúlt hetekben, hála sok kedves fórumos ismerősnek akik sokat törődtek velem. Barátnőim is voltak látogatni, sőt még a kozmetikusom is házhoz jött gyantázni. Anyum és anyósék is mindig hozták a sok finomságot.

Patti kicsi fia nagyon szépséges!
20150601134430

Szegeny Maria! Meg ezerszer rosszabb mint siman csak varni....

Viki: az jo ha torodnek Veled, meg nem vagy maganyos. Kitartas a maradek idore!
Vendég

Sziasztok!

Vera, az a kép rólad, mintha kést forgattál volna a szívemben, aztán Szly belöki, hogy egy ciciből 250 ml :shock: :D . Irgum és burgum, mi lesz így a lelki világommal :lol: ?

Bogi ma eddig 10x evett és még csak 6 óra múlt. Igaz 40-60 ml-t eszik :? . Persze a MÁK-ban is rájött az ehetnék, gyorsan hazaspuriztunk az éhenhalás szélén álló Bogátával azért a 40 ml-t 8) .

Viki, én is Nyíregyen szültem, végül. Ki a dokid? És milyen a méhszájad, ha nem vagyok indiszkrét :wink: ?

Timi, még megvárjuk a babádat a sétával vagy már nekivágunk most a városnak :D ?

A babácskák még mindig tündériek. Képeket még!

Pocakosok kitartás!
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

valaki!!!!!!!!!!!!!!!!
SOS: mar terdtol lefele feszul es faj a jobb labam :cry: Mi a francot tudok csinalni? Nem lehet ez toxemia? Merthogy ugye most nem a melegtol dagad, hisz nincs meleg, ez viz:(
es lila az egesz labfejem, es faj, es mar a vadlim is. Konkretan santitva birok ccsak lepni:(

Valakinek valami otlete?
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a hsz-kat konakion ügyben!
Akkor marad a hetente,ma megkapta!

Wera! Köszönjük jól vagyunk,tejcsi megindult!
Ma 130-kat evett!
És még fejtem is 70-et,kíváncsi voltam!
Éjszaka egész jól alust megint,22-kor elaludt,2-kor és fél 7-kor kelt fel!
Egyre többet nézelődik,de sajna csak kézben alszik el vagy mellettünk a nagyágyban! :roll:
Nem bírom sokáig hallgatni,hogy sír!

Most mennem kell mert ébredezik és jön a fürdetés!
Amúgy meg baromi fáradt vagyok,de gondolom mindenki az már!!!
De ilyen áron imádok fáradt lenni! :wink:

A hasadra nem mondok semmit! :wink:
Az enyémet meg nem mutatom még meg! :wink:

PÁPÁ

Kép

Kép
ibm

Anyjuk - szerintem nem az, de változatlanul azt javaslom hogy hívd fel a dokidat és kérdezz rá!! :?

Ronix - hát, anyós nem semmi! Én is jót nevettem rajta, bár gondolom neked akkor nem volt annyira vicces... :twisted:
Az enyém rokonság is tud furákat művelni, de most inkább nem részletezem :roll:

[quote]W írta:erám!
Látom már megint a bordáiddal sokkolod itt a tömeget!

BOCSIIIII!!!! :oops: :oops: :oops: :lol:

Szly - amindenit! 250/cici? :shock: Hát nem vagy semmi!

Jó, azért én sem panaszkodom tejcsi-ügyben, Nonó is szépen hízik úgyhogy biztos van elég. Csoda, mert még napi 8 :!: db eldobhatós melltartóbetét is megtelik a csöpögéssel... :cry:
Vendég

wera: nekem nincs dokim, illetve egyhez jartam vegig, de nem a dokim, nem is tudom az elerhetoseget...A labdaadasra multkor a somentes dietat javasolta es ennyi, azt mondta nem lehet vele mit csinalni:(
No mindegy....varom a csodat!
Vendég

a vernyomim most nem magas legalabbis a kis hazi mero szerint nem...ha est iemet ramjon az a nagy szivdobogas, akkor mar holnap visszamegyek es megkerdezem.
Vendég

anyjuk!

szerintem a vizesedéstől dobogósodik be a szived is, mert többet kell dolgznia.
nem iszod a csalánlevél teát?
jah és egyébként az elszineződés is lehet a viz miatt!!!
és sulyosabb esetben a doki irhat fel valami gyogyót is. valami enyhe vizhajtósat.

ezt a körzeti orvos is felirhatja, sőt ha neki mutatod meg a nőgyógyi helyett sokkal de sokkal jobban jársz!

tudom már nem sok van hátra, és lehet nem is foglalkoznak vele, de egy próbát megér szerintem.

Kép

Kép
timi1982

patrícia csöppenete meseszép.

viki!
jó hogy jelentkeztél. én nem birnék ennyit feküdni...

csilla!
hát lehet már csak a babákkal sétálunk.

ugy néz ki nem sok lehet nekem hátra.... a cica elég érdekesen viselkedik.
egyfolytában körülöttem zsinnyeg, velem akar játszani, a lábamhoz bujik mihelyt leülök vagy lefekszem. néz rám boci szemekkel. enni is majdhogynem csak tőlem fogadja el.
már jó hónapja elő se került a játéka. most hozza, és eldobom és rohan vele vissza. pedig már jócskán kinőtt a játszó korszakából :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

Jó estét!

Húúú, alig írtatok! Nem sokat kellett visszaolvasnom.

Köszi Anyjuk, megnéztem neten azt a kendőt. Keresek majd olyat akkor.

Megyek, hátha tudok aludni, Vikk most aludt el. Remélem húzza jó sokáig!

Az előző éjszaka szörnyű rossz volt. Ilyen még sztem nem is volt. Remélem nem ismétlődik meg!

sz.andi

Sziasztok!

Úgy néz ki ma lehet nálunk is kölök lesz igaz 20.40-kor kivágtak a kórházból de a kölök 4580gr 3-as a lepény érettsége, az ügyeletes majom voplt de a szülésznőcikkel megdumáltuk az okoskodásokat és hajnalban ha minsden úgy alakul ahogy kéne mehetünk a koriba szülni.
Szurkoljatok most elég gázul érzem magam megyek pihizni de Babu + Dodó száma is megvan valakinek írok ha minden rendben történik ha nem reggel úgy is jövök .Jó pihit sziasztok
tappancs28

Tappancs! Nem nagyon értem, sztem le vagyok maradva. Mi a helyzet? Mész? Megy a drukk, ügyes legyél!!!

sz.andi

Anyjuk: mindenképpen holnap keresd fel a védőnődet és csináltass fehérjevizsgálatot és vérnyomást is méress!!! Nekem hasonló volt a bajom amikor bentfogtak a kórházban. Ha magas a vérnyomid és fehérje is van a vizeletedben akkor mindenképpen menj el nőgyógyászhoz!!! Nem akarlak riogatni, csak jobb a békesség!

Na megyek aludni, mert ki tudja meddig tehetem. Ja és a "legjobb" Olivér estére belázasodott. Most őt is figyelem éjszaka. :cry: :( :cry: :roll:
Na megyek tejet termelni! Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tappancs: megy a drukkkk!!!!+++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Gyors és csodás szülést kívánok!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tappancs ügyi legyél,gondolunk rád. Amint van valami jelenkezz.

Na én is elteszem magam holnapra.
jó éjt mindenkinek!

Kép
linda24

sziasztok! Tegnap már nem volt energiám jönni. VOltam andkatánál, és nagyon édes Adél baba. Képet sajnos nem csináltam, mert azt hittem a férje majd rak fel. De úgyis a héten hazajönnek és majd akkor tesznek fel ők...
Amúgy meg hogy mi van velünk...
Tegnap ugye bementünk, és elvileg már csak azt mondták volna meg, hogy mikor kerül át a Heim Pálba. Erre amikor bementem, közölték, hogy a Heim Pál nem veszi át, úgyhogy válasszak másik kórházat, ami nekünk is megfelel. (Heim Pál azért nem veszi át, mert a fül-orr-gégét hívták, de ott nincs csecsemő hely, aztán meg amikor a belgyógy került szóba, akkor tényleg meggyőző érv volt, hogy kikerülünk egy steril környezetből, és egyenesen egy olyan osztályra, ahol hányós-hasmenős-fertőzős gyerekek vannak, hát arra senkinek nincs szüksége) úgyhogy az lett a vége, hogy Kerepestarcsa... És úgy volt, hogy akkor ma átkerül. De nem jött össze, úgyhogy majd csak holnap. Pedig már nagyon rá voltam készülve, hogy végre nyugodtan megfogdoshassam a kis tesét... De mostmár holnapig fél lábon is kibírom...
Tegnap másik nővér volt, mint tegnapelőtt, és közölte, hogy neki nincs ideje etetni Eliotot, úgyhogy szonda. Kb. sírva kértem,hogy ha már tudunk cumiból enni, akkor ne szondáztassuk már... A vége az lett, hogy átjött egy másik nővér és megetette nekem. (én nem etethettem ugye) Kb. 20 perc alatt benyomott 40-et. Aztán csak fogtam és simiztem. Amikor jöttem el, közölte a nővér, hogy az esti etetésre csak babázni menjek, mert az a nővér, aki hajlandó volt most megetetni már nem lesz, és ő nem vállalja a felelősséget meg neki ideje sincs (mondta, hogy látom, hogy most is mennyi idő volt... nem akartam neki mondani, hogy nem hiszem hogy egy átlag gyerek is gyorsabban betermeli a mennyiségét ennél gyorsabban) stb... Úgyhogy ezerrel bőgtem kifelé. Hogy kicsi fiam megmutatta milyen ügyes, és minden egyes nővérrel verekedni kell szinte hogy rendesen etesse meg... MEg ugye a kórház is össze-vissza szerveződött, úgyhogy totál volt a káosz. Szerencsére vannak összeköttetéseim, és mire este mentem, mintha lecserélték volna a nővért. Teljesen természetesen közölte, hogy ő már elkezdte az etetést, de akkor befejezhetem én. (és az egyik anyuka mondta, hogy délután is üvegből etette és szépen meg is evett mindent!) :)
Úgyhogy leültem, a nővér ott állt mellettem végig, és az utolsó 20-at én adhattam oda neki. Mind kicuppogta, aztán szépen beájult. Mondta a nővér, hogy 70-et evett összesen. :)
Ma reggel még ott állt mellettem a nővér, de az esti etetéskor már teljesen magam voltam. :) Mondjuk nem is evett túl sokat, mert délután is szépen betermelt, de a lényeg, hogy azt mind én adtam neki.
Úgyhogy a lényeg, hogy Kerepesre már csak azért kell átkerülni, hogy megtanítsanak etetni, de mivel már egy párszor ment, valószínű csak 1-2 napot kell bent lenni és utána JÖHETÜNK HAZA!!! Szegény kicsi fiamat már előre sajnálom... Szét lesz rágcsálva az összes sarka, meg össze lesz puszilgatva az egész hasa... :)
Persze a félsz bennem van, és szerintem mindig bennem is lesz, hogy fejlődik-e, hogy úgy mozog-e, hogy azt csinálja-e amit a többi gyerek... Totál kikészít a tudat, hogy abszolút nem tudjuk mire számíthatunk, de a férjem is mondta, hogy ebbe csak úgy lehet belevágni, ha előre elhatározzuk, hogy nem lesz gond, és kész, mert különben nem lehet csinálni. Úgyhogy most igyekszünk majd tényleg csak a hasadékra koncentrálni, de nem tudom hogy tudom majd félretenni a félelmeimet...
Nem akarok amúgy túl hosszú lenni, csak ezeket le akartam írni. Úgyhogy nagyon remélem, hogy holnap tényleg minden simán megy, és lesz mentő is, és akkor végre rendesen együtt lehetünk majd. Már egy hete megszültem, és összesen kb. 10 percünk volt eddig hármasban. Olyan rossz érzés, hogy amikor bemegyek a bébihez, akkor a férjem nincs ott, amikor a férjemmel vagyok, akkor a bébi nincs ott...
Arról meg nem is beszélve, hogy nem tesz túl jót, hogy amióta megszültem, megy a rohangálás. Minden nap be kell osztani, hogy mikor megyünk be a bébihez, de ha már benn vagyunk a városban, akkor igyekszem valami intéznivalót kitalálni, hogy utána a következő etetésre is tudjunk menni... Úgyhogy általában az egész nap egy káosz. Enni sem tudok nyugodtan, pihenni sem, fejni sincs igazán hol, úgyhogy idegroncs vagyok. Remélem, hogy ez hamar rendeződni fog, mert így nem lehet csinálni. Mindenesetre holnap délelőtt kitakarítjuk az egész lakást meg lemosatjuk a kocsit, és utána bemegyünk a bébihez. Aztán ha minden jól megy, akkor irány Kerepes. Ott talán együtt lehetünk már estig, és a többi majd kiderül. De ha tényleg hazajöhetünk 1-2 nap múlva, akkor itthon minden készen várja. :)
Na most eldugulok. Bocsi, hogy az egész oldalt én töltöm ki... :)
Tuti lenne még egy csomó minden, de most csak ennyi.
Na jó, még egy kérdés. Mit lehet azzal tenni, ha az egyik ciciből lejön 90, a másikból meg 10-15???
Uffff. :)

KépKép
muffin

Tappancs - drukkolok!!++++++++++++++ Hű, szép nagy súlyt becsültek Dávid babának! :shock:
Titi! lehet hogy vetélytársatok akad? :D

Marcsi írt nekem a délután:
Hali! Mi van veletek? Velem még mindig semmi Sajnos a türelmem is elfogyott. A jövő hétig várnak, addig nem nyúlnak hozzám. A baba popsija nincs beilleszkedve, valószínű, hogy a köldökzsinór nem engedi lejjebb. Az a csoda mentene meg a várakozástól, ha elfolyna a magzatvíz. És Ti? Sok puszu mindenkinek :)

Hű, ez a csaj ma is kiszívta minden energiámat. Délután 3 órát sétáltunk, az szuper volt, csak kár hogy majd' elvitt a szél... :evil:
Aztán itthon fürcsi, majd 2 óra nonstop kajálás!!! :shock: Hihetetlen hogy hogy feltankol ez a gyerek éjszakára! :lol: Mind a 2 cicin volt vagy 40-40 percet összesen, és még a hűtőből is megevett 100 ml tartalék tejcsit. Most kicsit bánom hogy nem mértem le kíváncsi lennék mennyit ehetett összesen. Na majd holnap mérem, ha el nem felejtem! :wink:

Jóéjt a babákoknak és a mamákoknak! :D
Vendég

természetesen a Marcsika nem PUSZUT hanem PUSZIT küld, csak már nem látok ki a pitylogómon az álommanótól ... :wink:
Vendég

Patr,
milyen szép a fiad!!!! Simán szülted, és ilyen kis szép a pofija??? Hát nagyon ügyes vagy!!!

Tappancs, hajrá! Megy a drukk+++++++++++++

Anyjuk, én biztos be lennék tojva ha ilyen lenne a lábam... úgyhogy Titi tanácsát követve én is azt mondom, hogy min. védőnő lássa, és fehérje meg minden vizsgálat legyen. Az a tuti.
Az én lábam is buci, most még a kezem meg az arcom is bedagadt kicsit, és ugye a vérnyomásom is felment... és hívtam is a szülésznőt! Amúgy azt mondta, pihenjek. Épp csak kiteregettem, és máris 140 volt a vérnyomásom!

Képzeljétek, férjecske észhez tért. Szegény, elég rossz bőrben van - most épp a lelkiismeretfurdalástól. Mondta, hogy már neki is sok, hogy ennyit kell vinnie az anyját... (én csak csendben bólogattam - neki kellett eljutni idáig!)
meg elpanaszolta, hogy mi minden várja a munkahelyén, úgyhogy nem könnyű neki sem... most elvonult aludni, hogy kicsit rá akar pihenni a szülésre :D
ilyet eddig nem mondott, azt hittem, eszébe sem jut a szülés
és Szonja is érzékeli, hogy béke van, jobb kedve volt, viháncolt. A bepisilést meglátjuk reggelig... a tudatalatti azért másként működik

na jóéjt

Tappancs, Anyjuk, ti mehettek szülni - és utána már mi következünk!!! Egy csomóan egy időre vagyunk kiírva 8)

KépKép
szkagi

Muffin, csak töltsd meg nyugodtan az oldalt, várunk minden hírt rólatok!!! Meg minden apróságról!!!
Nagyon jó olvasni, hogy Eliot ilyen ügyesen eszik, és hihetetlen, hogy ehhez ennyit kell küzdenetek a kórházi nővérekkel... de olyan kitartó vagy, hogy mindent megoldasz! És úgy tűnik, ezt a küzdőszellemet Eliot is örökölte - egyem a kicsi ráncos talpacskáját!

Wera, Nonó nem semmi étvággyal bír! Van még a hűtőben tartalék tejcsi? 8)

Minden kicsi babácskának nyugodt álmot kívánok! Anyukáknak pláne!!!!
Aki szülni indulna, annak meg gyors és nem túl fájdalmas szülést kívánok!

KépKép
szkagi

Ági - örülök hogy javult a helyzet! Szonja is biztos nyugodtabban fog ma aludni! Úgy látszik ezt tényleg magától kellett hogy belássa a párod, de látod, eljött ennek is az ideje! :wink:

Úgy néz ki nálunk is javulgat a helyzet, Apa szeret-imád, épp csak mindketten hullafáradtak vagyunk és se időnk, se türelmünk egymáshoz. Most átrakták délelőttös műszakba, ami egyrészt jó, mert este itthon van, másrészt nem jó, mert utál korán kelni és hullafáradt egyfolytában, plusz feleannyi pénzt keres, ami megintcsak elég kiábrándító... :evil: Hát ez van, valamit valamiért... :roll:

Nemtom miért nem alszom már, tiszta hülye vagyok. Babácska meg lehet hogy mindjárt kel hammolni. :? Holnap jó sűrű napom lesz, nemtom honnan fogok rá erőt gyűjteni. Normális esetben már vénásan adnám magamnak a kávét, de most még egy bögrével se merek meginni. Lehet egyébként inni szoptatás alatt? Vagy egyáltalán nem :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Reggel hívom a dokinőt a tanácsadás miatt, hogy most mi a szösz legyen. Nem bánnám ha ránézne a Nóri szemére is, mert kicsit még mindig csipáska időnként. Ez a szem-dolog nálam amúgyis elég nagy parafokozattal működik mert az enyém extra rossz és félek is hogy örökölte. Úgyhgy amint lehet viszem rendes vizsgálatra is. Esetleg tudja valaki hogy milyen idős kortól csinálnak a babáknál látásvizsgálatot :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Na jó, most már tényleg bekussolok! :twisted: Cupppppppppppppa :wink:
Vendég

Nem, mégsem kussolok... még! :lol:

Muffin - nagyon örülök hogy hamarosan végre otthon lehettek! Most már tényleg csak erre kell koncentrálnod! Azután menni fog minden magától.
Fejés - én sose tudnék lefejni 90-et egy ciciből (Valamiért a babák sokkal ügyesebbek mint a mellszívók...), úgyhogy szerintem az már önmagában is szuper. A másik is remélhetőleg megindul előbb-utóbb, csak próbálkozz kitartóan! De téged ismerve ezzel nem lesz gond! :wink: Mindig találj időt és helyet a fejésre, nagyon-nagyon fontos!! Szerintem a futkározós ügyintézni valókat mindenképp hagyd másra, amit csak lehet! Tudom, nem könnyű, de neked most semmi mással nem szabadna foglalkozni, csak a kisfiaddal! Én is majd' begolyózok hogy Apa többszöri nekifutásra se bírta elintézni a pénzes papírjaimat, de majdcsak sikerül egyszer... :twisted:
Vendég

ébresztő, atyafiak!!!!
Mindenki alszik, vagy mindenki szülni ment???

Az ébredés utáni vérnyomásomat sajnos megmértem (jobb lett volna nem mérni? :? ), úgyhogy nem iszom kávét... 130/88... és tök kemény a hasam. Nem keményedik, hanem kemény úgy általában... nektek is van/volt ilyen? Vagy már megint hívjam fel a szülésznőt?

Wera, asszem szoptatás alatt nem túl jó kávét inni, de hátha azóta fejlődött a tudomány, és már lehet - nekem napi kettő elég lenne!
Most is elég kómás vagyok, pedig még magas is a vérnyomásom.

Muffin, van olyan, hogy az egyik ciciből kevesebb tej jön, de nem emlékszem ekkora különbségre. Asszem amelyikből kevesebb jön, gyakoribb fejéssel talán lehet szaporítani. És persze amit Wera írt: ha nem szaladgálsz végre, és nem kell küzdeni a kórházzal, biztosan jobb lesz ez is!

Hú, sül a husi a sütőben, isteni illata van!!! Valamit reggeliznem kéne, de talán husit mégsem :lol:
na, csöngött a csöngő (Anyjuk, akartam írni, van olyan konyhai óra, amit ha felhúzol, csönget és észreveszed, hogy kész az ebéd
jaj, az ebéd!!!!!

KépKép
szkagi

Wera :D
nem véletlen, hogy én is igyekszem az elintézhető pénzes papírokat magam intézni 8) mielőtt a férjem valamelyik tisztviselőre ráborítja az asztalt :D

úgyhogy ma neki is állok, és kitöltöm az anyaságis papírt meg a családi pótlékosat. Anyjuk, neked végül sikerült kitölteni? Majd kérdezhetek, ha elakadtam? Persze csak ha nem szülsz épp :lol:

Tappancs ++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
szkagi

na MOST mégjobban bekeményedett a hasam... úgyhogy karót nyelve, nyújtott kézzel pötyögök

valami könyvben utána kell néznem, ha ti alszotok, hogy mi ez

KépKép
szkagi

szkagi, az én hasam is betonszerű, de már megszoktam... Azért hátha a Tied jelez vmit :lol: (enyém nem teheti, mert a héten se szülésznő, se drnéni...)

Muffin majd beindul, érdemes melegvízzel zuhanyozni, kicist masszírozni, óvatosan a tej haladási irányában, nehogy vmi csomó az útját állja. Esetleg négykézláb fejni, vagy előrehajolva. Remélem jó híreket kaptok ma, és megtörténik a családegyesítés mihamarabb (mondjuk a sok szondázós nővérke tanulhatna pillanatnyilag Tőled, ha jól értem, nem tudom, mit akarnak Veled megtanítanI????)

Papírokat én postán intézem, ajánlottam, elég flottul megy.

Babaszemre ne kamillát, hanem szemvidítófüvet használjatok, a kamilla sok esetben allergizál. Van homeos szemcsepp is, euphorbium hell a neve, ha jól emlékszem, és még jobb az anyatej. Mi megúsztuk a szondázást eddig ezekkel a trükkökkel.

Tappancs? Megszülesztettek?

Marcsit nem irigylem, kórházban megzakkannék, az tuti.

potyka

Vidokata! Dóri egy tünemény! :D

Wera! Nem semmi, hogy milyen csini vagy! Nekem úgy lóg a hasam mint egy bőrzacskó! :evil:

Tappancs! DRUKK!+++++++++++++++++++++

Dodó! Laura is nagyon aranyos! :D

Csajok! Apának három nap alatt sikerült elintéznie mindent de még Gödöllőt is megjárta mert Kistarcsa oda tartozik ezért ott intézték a lakcímkártyát! Az Anyasági Támogatást ma reggel már át is utalták a számlámra! :D

Tegnap krízis helyzet volt mert nem akart termelődni a tejcsim de szerencsére mára helyre ált! A biztonság kedvéért van itthon tápszer de csak a legvégső esetben adom oda!
Vendég

Jó reggelt!

Muffin! Ez nagyon jó, hogy mindjárt vihetitek haza! És persze, hogy te etethetted! :D
Tappancs! +++++++++++++ Már lehet, hogy babázol????

Éjszaka sikerült 5 órát aludnunk! :D

Kép
dittke

Jóreggelt!

Szkagi nekem is olyan kemény a hasam mint a beton! És mikor még pluszba bekeményedik, hát az szörnyű! Nem tudom mitől lehet ez hogy ennyire kemény, lehet hogy nemsoká szülünk?? :shock:
Bár úgy lenne. Én már nagyon várom! :D

Azt szeretném megkérdezni attól aki már szült, hogy szülés előtt hány nappal ereszkedett le a hasatok? És azt tényleg észre lehet venni annyira látványos? Mert én minden nap nézem, de nekem mindig ugyanolyan.

Kép
linda24

Dittke nem is tudtam hogy te szegedi vagy!
Lehet egy kérdésem? Gondolom a női klinikán szültél,tényleg nagyon rossz hely? Mert nekem sok ismerősöm mondta hogy elég lepukkant, és ha lehetne ott nem szülne. Én meg már teljessen megvagyok rémülve, hogy mi vár rám! :?

Kép
linda24

Linda, nekem eddig soha nem ereszkedett le. Most eléggé lóg, de mégis mindneki mondja, hogy még fent van. Sztem vmi alkati dolog ez. Azt hoszem a gyerek feje illeszkedne be, attól az ereszkedés, nekem úgy tűnik az csak a szülésnél következik be.

Babuli, vannak kritikus napok. De majd elmúlnak. :lol: Én is szerettem, ha van a szekrényben táp. Mondjuk sosem használtuk, de biztosnágot adott. :lol:

potyka

Hahó, betonhasúak :lol:
amíg nem voltam terhes, milyen jó lett volna ilyen szuper kemény has :D

szerintem egyébként nemsokára szülünk
vagy egyszerűen leszakad :shock:
úgyhogy inkább a szülést választom
én nem tudok itthon pihenni, egy gyerek mellett állandóan talpalni kell valahová
mondjuk az előbb mosogattam, az is rossz volt :?

Linda, én azt hittem, már leszállt a hasam, annyira lent van, de a szülésznő szerint meg még nem szállt le, mert a szívhang a köldököm magasságában volt :roll:
az jutott eszembe, hátha mégis megfordult ez a kis lókötő a hasamban, és akkor ücsörögve simán lehet feljebb a szívhangja, nem???
Ja, tegnap a HÉV-megállóban a szokásos jópofizás: megkérdezte egy bácsi, mikorra várom a babát. Mondtam, hogy mostanra... Látnotok kellett volna azt a pánikot! :lol: :lol: :lol:
Gyorsan meg is nyugtattam, hogy inkább holnap szülök - nehogy az infarktus vigye el a bácsit 8)

Babuli, a te Apjukod varázsló - elvarázsolta az ügyintézőket!!!
(amúgy én is a postát javaslom, utálnak ezek személyesen beszélni mindenkivel, szerintem engem se szivattak volna, ha simán postázom a papírokat...)

KépKép
szkagi

Szkagi! Szerencsések voltunk mert csupa rendes ügyintéző akadt a férjem útjába! A MÁK-ban volt egy ismerősünk de Ő is szerdán dolgozott ott utolsó nap mert külföldre ment dolgozni! Mázlink volt vele! :D
Vendég

Sziasztok :cry: !

éjfél óta folyamatos 5 perces fájások vannak, másfélújnyit tágultam, ittam bábakoktélt úgy ahogy a szülészeten mondták, szexeltünk,és semmi, nem tud erősődni a fájás és nem is sűrűsödik.Most kézzel próbáljuk tágítani de nagyon fáj és nagyon fáradt vagyok.
Nincs valakinek ötlete, már a homeo bogyókat is 30 percenként szedem felvááltva és várom , hogy egy fél újnyi csoda töreténjen.
Segítsetek ötletekkel mert kész vagyok :cry: :cry: :cry: :cry:
tappancs28

Tappancs, sztem lazíts és pihenj, és ne próbáld tágítani, mert a stressz épp ellenkezőleg hat. a pihenés viszont csodákat tehet. Van többnapos vajúdás. Ha bemennél, burokrepsztés lenne, és az nem hiányzik. Nyugi.,

potyka

potyka
voltunk bent de nem repesztenek burkot, azt mondták eszükbe sincs pedig már azt is elfogadnám mert így nem bírok pihenni s ez megy már egy hete, írtam neked pü-be is :cry: :cry: kész vagyok.
Elég nagy Dávid s azt mondták ez a 4580gr a minimum ami a súlya lehet, mert nem olyan jó a mérhetőség a "vastag szöveteim miatt :oops: " s ha még benn is marad mekkorát várnak el , hogy megszüljek? Mert már kezdek parázni.
Harmadik gyerekkel itt szívok mint egy bakfis :cry:
Senkinek se kívánom....senkinek
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: