Csokinyuff: nem kell aggódni, de azért egy mozgásterapeutához vidd el. Van egy alapítvány aki foglalkozik ilyennel, mert a Gekko elég drága. Tényleg ilyenből lesznek a diszlexiás gyerekek, akiknél kimarad kúszás mászás, de ez ellen már lehet tenni.
http://www.alapozoterapiak.hu/
ez a honlap cimük itt az elérhetőség és azon belül a térkép és ott megtalálod a helyileg legközelebb esőt. Pár hét alatt kilehet még ilyen kis korban ezt kezelni, tehát aggodalomra semmi ok. A barátnőmnek a kislánya most 6 éves és az egyik úszásoktatáson derült fény arra, hogy nem megy neki a hátrafelé úszás. Aztán elkezdtek kutakodni az oktatók mi lehet az oka és akkor derült fény rá, hogy anno a baba nem mászott, ez a folyamat kimaradt nála és ez vezethet később az olvasási nehézségre.
A Dévény torna is megy ezen az alapítványon keresztül amúgy.
Hbogesz: Mostmár veszek egy ilyen sleep-es pelust, mert ma meg 11.19ik nyomta este 9től. Mondjuk az apjával mi is nagy alvóbajnokunk vagyunk, de ezt nem gondoltuk volna, pár hónapja hogy ő is igy fogja nyomni.
Baumgartner papával nyomja a kis Szaffi

:D:D:D Nagyon sokat nőtt, úristen kész gyerek már ő is. Hihetetlen most néztem vissza egy pár csecsemős videot, totál másképpen néz ki rajta a lányom, hihetetlen.
Már megkezdtük a készülődést a születésnapra. Most mennek ki a meghivók (keresztszülők, barátok és családtagokhoz) aztán morfondirozom mi legyen a kaja, az aji stb. Az már biztos hogy a meghivóban lesz egy kép Hangusról, meg akik eljönnek (ez kb 10 ember azaz 5 pár) kapnak egy-egy ajit, hógömbre gondoltam, benne a kicsi képével. De ez még változhat. Sok lufit lesz az tutti, bár a kertben fogjuk tartani.
Két torta lesz ,egy a picinek, egy meg a vendégknek. A kicsinek szigorúan CSOKI torta, hadd maszatolja össze magát.
Mamiblue: Kitartást, nem lesz olyan rossz a repülő út, én a Jagert javaslom. Az a tutti jó az izgulásra.
Súly: szerintem aggodalomra semmi ok, a felnőttek sem egyforma súlyúak. Minden ember más, igy a gyerekek is. Ha tényleg kórosan soványak lennének hidd el hogy már tettek volna ellene a dokik, ja meg a gyerek full kedvetlen lenne.
Tali: erre a talira most mi biztos nem megyünk el, egyrészt mert világ végén van, másrészt annyira kiszámithatatlan apa, hgoy mikor indulunk neki a világnak. Ha majd olyan tali lesz hogy privi na akkor oda tutti megyünk. Ha esetleg tényleg nagyon nagy létszám összejön na akkor esetleg!
Torta: a Brendonba amúgy lehet kapni valami spéci tortaport, ami mindentől mentes, ÉN nem tudok sütni, nem akarom a gyerek első szülinapját elcseszni igy hát ráhagyom ezt a cukrászra, tudom hogy cukros meg stb. de ennyi kell a picinek